HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum

4.8 baseret på 32 stemmer

En certificeret vegansk øjenbrynsserum med økologiske ingredienser HairLust Eyebrow Enhancing Serum er en absolut bestseller når det kommer til kategorien... Læs mere

Pris 449 kr. • Placering 1 i kategorien øjenbrynsserummer
4.8
Super!
32 stemmer
4.8 / 5
Mærke:
HairLust
EAN (stregkode):
5700002111210
Vejl. pris:
449 kr.

Dagens pris (Opdateret i dag, 06. maj 2021)

En certificeret vegansk øjenbrynsserum med økologiske ingredienser

HairLust Eyebrow Enhancing Serum er en absolut bestseller når det kommer til kategorien øjenbrynsserum.

Hvem ønsker ikke også sundere og fyldigere øjenbryn?

Det unikke ved netop denne HairLust øjenbrynsserum er, at den er fremstillet på en helt unik plantebaseret formel, der aktiverer brynets vækst, men også styrker de enkelte hårstrå og giver dem et sundere og tykkere udtryk.

Du får altså her en øjenbrynsserum et naturligt, effektivt og sikkert beauty produkt til tynde og overplukkede øjenbryn, der kunne bruge et ekstra boost for at genvinde deres storhedstid.

HairLust øjenbrynsserum - klinisk dokumenteret effekt

HairLust Eyebrow serum er baseret på et klinisk dokumenteret peptid-komplex og en innovativ blanding af aktive botaniske ingredienser, som skaber den unikke formel, der giver effekt.

Serummet indeholder bl.a. økologisk aloe vera, arganolie, ærteprotein og kaffebønneolie, der er rig på den stimulerende koffein.

Med HairLust serum til bryn får du kraftige og fyldigere øjenbryn på blot fire til otte uger.*

9 årsager til at anvende HairLust brynserum!

 1. Certificeret vegansk
 2. Fremstillet i Danmark
 3. Uden parfume
 4. Økologiske ingredienser
 5. Se resultater inden for 4 til 8 uger *
 6. Til tynde eller overplukkede øjenbryn
 7. Styrker og virker fugtgivende på brynene
 8. Fremmer sundheden i hårfollikler
 9. Sikker at anvende, også på følsom hud

Sådan virker HairLust øjenbrynsserum

Nedenstående ingrediensliste kan måske hurtigt blive lidt diffust og uoverskueligt… spring derfor blot let og elegant over den, men læs gerne de ofte stillede spørgsmål længere nede. Der er guldkorn blandt!

HairLust øjenbrynsserum indeholder en lang række spændende ingredienser, som hver har deres berettigelse. Nogle aktiverer væksten i øjenbrynenes hårfollikler, andre fremmer det kraftige og sunde udtryk og man finder ligeså dem der beskytter de sarte hår i brynene fra frie radikaler og UV-stråler.

Hver og en ingrediens har sin berettigelse. Du vil nedenfor få et hurtigt overblik samt en forklaring af hvorfor netop denne ingrediens er i brynserum fra Hairlust:

 • CAPIXYL™ Peptide Complex aktiverer og fremmer hårfollikernes stamceller og vækst. Baseret på rødkløverekstrakt og naturlige peptider.
 • Protectagen™ beskytter skrøbelige brynhår og reducerer hårtab i øjenbryn. Baseret på risekstrakt.
 • Hydrolyseret ærteprotein stimulerer brynenes vækst og mindsker hårtab fra øjenbryn. Udvundet af ærtespirer.
 • Økologisk aloe vera styrker og tilfører fugt til hårstråene i bryne samt beskytter dem mod miljømæssige påvirkninger. Baseret på naturlig ekstrakt, der er rig på antioxidanter.
 • Økologisk solsikkekerneolie har en fugtgivende effekt på brynhårene. En let og vegetabilsk olie med et højt indhold af fedtsyrer.
 • Kaffebønneolie fremmer en sund hårvækst og får brynene til at fremstå fyldigere.
 • Økologisk arganolie virker fugtgivende og beskyttende på øjenbrynene og beskytter dem mod udefrakommende påvirkninger. Arganolien er importeret ra Marokko.
 • Hyaluronsyre er fugtgivende, plejende og beskyttende, men forsyner ligeså øjenbrynene med ekstra fugt.
 • Tokoferol beskytter hårstråene mod frie radikaler. Tokoferol er et E-vitamin.

* Studierne er foretaget af Lucas Meyer Cosmetics. For mere information om undersøgelserne kan du besøge lucasmeyercosmetics.com

Klar til at købe HairLust Eyebrow Enhancing Serum? Vi har fundet den bedste pris hos HairLust

Endnu ikke sikker? Se flere øjenbrynsserummer

Ofte stillede spørgsmål om HairLust øjenbrynsserum

Du bør ikke bruge brynserum på dine øjenvipper. Brynserum indeholder en række ingredienser, som man ikke bør bruge på sine øjenvipper. Brug i stedet for en vippeserum, f.eks. den populære HairLust vippeserum.

HairLust foreskriver, at anvender man serummet iht. anvisningerne på produktet, så burde man kunne anvende produktet både som gravid og ammende kvinde. Er du i tvivl bør du søge råd hos din læge.

Efter 4 til 8 uger bør du kunne se resultater med HairLust øjenbrynsserum. Husk at følg anvisningerne, som ligger i pakken for et hurtigt, sikkert og godt resultat.

Stopper du brugen af serum til bryn vil effekten stille og roligt aftale. Vil du skrue ned på dit forbrug, så kan du evt. gå ned til kun og anvende HairLust Eyebrow Enhancing Serum hver anden dag.

Jvf. en række tests har det aktive peptid-komplex vis sig, at være helt sikkert, både hvad angår hudirritation, hudsensibilitet, lysfølsomhed og mutagenicitet. Oplever du bivirkninger bør du søde råd hos din læge.

Klar til at købe HairLust Eyebrow Enhancing Serum? Vi har fundet den bedste pris hos HairLust

Endnu ikke sikker? Se flere øjenbrynsserummer

Bedste alternativ til prisen, eller billigere

Bedøm dette produkt
32 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5