Backcare Premium 3.0 massagepistol

4.8 baseret på 33 stemmer

Backcare Premium 3.0 - en god massagepistol til prisen! Denne Backcare massagepistol er med sin kraftige motor en af de absolut bedste modeller på markedet . Hvad end du... Læs mere

Pris 1499 kr. 999 kr. • Placering 4 i kategorien Massagepistoler
Køb i dag og spar 34%
4.8
Super!
33 stemmer
4.8 / 5
Mærke:
BackCare
Vejl. pris:
1499 kr.
Batterilevetid:
4 timer
Hastigheder:
20
Mundstykker:
6 stk.
Tryk i minuttet:
3200 RPM
Vægt:
1 kg

Backcare Premium 3.0 - en god massagepistol til prisen!

Denne Backcare massagepistol er med sin kraftige motor en af de absolut bedste modeller på markedet .

Hvad end du ønsker mere velvære i hverdagen eller afhjælpning af ømme muskler og led efter træning, så bør du overveje en massagepistol som denne.

En udbredt misforståelse er, at det udelukkende er fysisk aktive personer, der kan have gavn af en god dybdegående massage. Det kan dem der sidder på kontoret dagen lang i høj grad også. Så hvad end du dyrker sport, træner, løber, cykler eller sidder på kontoret, så kan et massageapparat gøre underværker for dig.

Hvorfor kan jeg få gavn af en Backcare massagepistol?

Du kan få gavn af massage fra en massagepistol hvis du døjer med ryg-, nakke-, muskel- eller ledsmerter. Oplever du fra tid til anden stive og ømme muskler og led er det også anbefalelsesværdigt.

Med en dybdegående massage fremmes kroppens blodcirkulation på det masserede område og eventuelle affaldsstoffer vil blive hurtigere udskilt. En god omgang massage er ligeså med til at løsne op i ømme områder på kroppen.

Backcare Premium er udstyret med lyddæmpende teknologi, så du kan få en lækker omgang massage uden overdreven støj. Du kan derfor fint sidde foran fjernsynet eller føre en samtale i stuen alt imens du benytter dig af den.

Batteriet skulle kunne holde op til hele 4 timers massage. Batterilevetiden på en fuld opladning afhænger selvfølgelig af den valgte hastighed og ikke mindst af den modstand du giver maskinen, når den presses mod huden under brug.

Massageapparatet yder hele 3200 RPM, der betyder, at man får 3200 slag i minuttet - det er rigeligt og helt fantastisk til en omgang virkelig dybdegående massage.

Ved høj hastighed vil maskinen hoppe mindre og dermed give en mere jævn og behagelig massage. Prøv dig frem ved forskellige hastigheder og find den du synes bedst om.

De 3200 RPM fordeler sig på 20 hastighedsindstillinger. Man kan dermed få alt lige fra en lavintensitets massage til en med høj intensitet.

Det får du med i pakken:

  • En smart rejsetaske til opbevaring af apparat og mundstykker
  • 6 forskellige udskiftelige mundstykker til forskellig massage (kugleformet, fladt, gaffel, bullet, deep-tissue samt et bredt og fladt mundstykke)

Backcare massagepistolen vejer ca. 2 kg og kan derfor let betjenes med blot én hånd. Man bør vælge en model der ikke vejer alt for meget, da det kan blive tungt og trættende at holde den i flere minutter. Det er ikke tilfældet for denne model, men den er dog tungere end en føntørrer.

Klar til at købe Backcare Premium 3.0? Vi har fundet den bedste pris hos Backcare

Endnu ikke sikker? Se flere massagepistoler

Bedste alternativ til prisen, eller billigere

Backcare Premium 3.0 i sammenligning med det ene bedste alternativ

Backcare Premium 3.0 massagepistol
Backcare Premium 3.0
Abilica MassageGun Pro massagepistol
Abilica MassageGun Pro
Batterilevetid 4 timer (+1 timer) 5 timer
Hastigheder 20 (-14 ) 6
Mundstykker 6 stk. (-1 stk.) 5 stk.
Tryk i minuttet 3200 RPM (-400 RPM) 2800 RPM
Vægt 1 kg (-0,3 kg) 0,7 kg
Bedøm dette produkt
33 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5