Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste vippebukker: Se de 6 udvalgte øjenvippebukkere til buk af vipper i 2021

Bedste vippebukker: Se de 6 udvalgte øjenvippebukkere til buk af vipper i 2021

Den bedste vippebukker er i metal og udstyret med udskiftelige puder i silikone eller gummi Vælg altid en øjenvippebukker med beskyttende puder, da de er mere sikre for vores øjne og holder i længere tid. Du skal ikke vælge en vippebukker i plastik! Bredden på en vippebukker er afgørende for om du kan fange alle vipper på én gang eller må skifte undervejs. Bliv klogere på valg af den rette model og se hvilke vippebukkere vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 7 december 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 10. november 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 9. oktober 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
MAC Full Lash Curler vippebukker

Konklusion: Her er den bedste vippebukker

MAC Full Lash Curler vippebukker er udvalgt af Simone H. Olesen, som den bedste vippebukker i december 2021.

Bedste

Hvilken vippebukker er bedst i test?

1. MAC Full Lash Curler vippebukker

MAC Full Lash Curler vippebukker

MAC vippebukker

MAC Full Lash Curler er en eksklusiv øjenvippebukker, som er designet i en lækker sort farve. MAC Full Lash Curler består af en "tryk og slip"-funktion, hvilket gør vippebukningen endnu nemmere. Dette er alt, du skal gøre for at bukke dine øjenv... Læs mere hos Nicehair

2. Irina The Diva Lash Curler vippebukker

Irina The Diva Lash Curler vippebukker

Irina The Diva vippebukker

Irina The Diva - Diva Lash Curler er en vippebukker, som passer til dig, der ikke blot ønsker redskaber der giver fantastiske resultater, men som samtidig ser godt ud! Den bukker vipperne til perfektion, og gør dem meget nemmere at påføre mascara på efter... Læs mere hos Ren velvære

Bukker dine vipper, flot design & får dine vipper til at se lange og smukke ud.

3. Tweezerman Classic vippebukker

Tweezerman Classic vippebukker

Tweezerman vippebukker

Tweezermans mest solgte vippebukker er udformet til at give vedvarende smukke bukkede vipper. Silikonepuden er tyk og rund for at kunne give en mere intensiv bukning uden at lave mærker på vipperne. 3 stk. ekstra silikonepuder medfølger. Tweezerman er ber... Læs mere hos Med24

Dagens bedste pris

4. MAC Half Lash Curler vippebukker

MAC Half Lash Curler vippebukker

MAC vippebukker

"En mindre udgave af MACs Lash Curler. Miniudgaven løfter og buer de korte og svært tilgængelige vipper i den inderste øjenkrog. Med samme ""tryk og slip""-funktion, som MACs klassiske vippebukker."... Læs mere hos Magasin

5. Antonio Lash Curler vippebukker

Antonio Lash Curler vippebukker

Antonio vippebukker

Antonio Lash Curler sørger for at dine vipper får en smukt buet form inden du påfører mascara. Der er en silikonepude på den nederste kat, som beskytter vipperne, og som sørger for at det bliver et blødt og meget naturligt buk. Fordele: Vippebukker Giver... Læs mere hos Nicehair

6. Xlash Eyelash Curler vippebukker

Xlash Eyelash Curler vippebukker

Xlash vippebukker

Xlash Eyelash Curler sørger for at give dig de flotteste buede vipper. Den er med en lille silikonepude, som påfører det helt rigtige tryk, så vipperne bukkes uden at blive beskadiget. Giv dine vipper den sidste finish med Xlash Eyelash Curler. Fordele: V... Læs mere hos Nicehair

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 vippebukkere, har Simone H. Olesen valgt MAC Full Lash Curler vippebukker, som den bedste vippebukker i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære vippebukkere, herunder bl.a. Irina The Diva Lash Curler, Tweezerman Classic, MAC Half Lash Curler & Antonio Lash Curler... klik her for at se de resterende!

10 ofte stillede spørgsmål til vippebukkere

Skal jeg bukke vipperne før eller efter brug af mascara?

Du skal altid bukke vipperne før brug af mascara. Mascara gør vipperne lidt stivere, og de har dermed nemmere ved at knække.

Må man bukke øjenvipper hver dag?

Man bør ikke bukke øjenvipper med en vippebukker hver dag, da det slider en hel del på vipperne. Overvej i stedet en permanent vippebuk behandling hos en kosmetolog.

Kan man bukke øjenvipper uden en vippebukker?

Man kan godt bukke øjenvipper uden en vippebukker og det kan f.eks. gøres med en ske. Placér skeens ved vippekanten med bagsiden mod øjenlåget. Hold tommelfingeren under vippen, og rul den udad, så vipperne bliver bukket op langs skeen.

Hvorfor bukker mine øjenvipper ikke?

Oplever du at dine øjenvipper ikke bukker, så kan det være fordi at du har (gammel) mascara på vipperne inden bukning? Mascaraen afstiver vipperne og de har dermed sværere ved at blive bukket. Stive vipper kan også knække med en vippebukker.

Hvordan virker en batteridreven vippebukker med opvarmning?

Den batteridrevne vippebukker med opvarmning virker ved at varmen former vipperne. Når vipperne køler ned er de låst i deres buk og form.

Hvor lang tid skal man bukke sine øjenvipper?

Man skal bukke sine øjenvipper indtil de holder deres form. Du kan altid gentage bukket hvis det ikke var nok i første omgang.

Hvor lang tid holder permanent vippebuk?

Et permanent vippebuk holder i fire til seks uger efter behandlingen hos kosmetologen.

Hvilken vippebukker er bedst?

Den bedste vippebukker er lavet i metal, har en god bredde, så du kan nå hele vippen på én gang, afrundede ender for et naturligt resultat og udskiftelige puder i gummi eller silikone.

Hvad koster permanent vippebuk hos en kosmetolog?

Et permanent vippebuk hos en kosmetolog koster ca. 600 kr.

Er der forskel på øjenvippebukkere?

Der er forskel på øjenvippebukkere, da der findes flere forskellige typer. Den klassiske vippebukker og den (moderne) batteridrevne vippebukker med opvarmning.

Anbefalingerne er givet af • Bapoons skønhedsguru
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger, artikler og guides. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
18 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5