Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste vatrondeller: Se de 4 udvalgte engangs- & genanvendelige vatrondeller i 2021

Bedste vatrondeller: Se de 4 udvalgte engangs- & genanvendelige vatrondeller i 2021

De bedste vatrondeller er bløde og med forseglet kant, så de er fnugfri og ikke deler sig op. En god vatrondel har to forskellige overflader - en glat og en mønstret. Den glatte side har lille sugeevne og er derfor tiltænkt påførsel af flydende hudpleje og makeup. Den mønstrede side har en højere sugeevne, og er derfor velegnet til at fjerne makeup. Bliv klogere på valg af vatrondeller til din ansigtspleje og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag torsdag d. 2 december 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 17. november 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 7. oktober 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Sephora Collection Organic Cotton Pads vatrondeller

Konklusion: Her er de bedste vatrondeller

Sephora Collection Organic Cotton Pads vatrondeller er udvalgt af Simone H. Olesen, som de bedste vatrondeller i december 2021.

Bedste

Hvilke vatrondeller er bedst i test?

1. Sephora Collection Organic Cotton Pads vatrondeller

Sephora Collection Organic Cotton Pads vatrondeller

Sephora Collection vatrondeller

Disse SEPHORA COLLECTION-makeupfjerner-pads er lavet med 100% organiske bomuldsfibre og hjælper med at fjerne make-up uden at irritere huden. De er GOTS-certificeret af Ecocert. De er ekstra bløde og fnugfri. Takket være deres tætte struktur og firkantede... Læs mere hos Magasin

2. Simply Gentle Organic vatrondeller

Simply Gentle Organic vatrondeller

Genanvendelige vatrondeller til ansigtspleje

Simply Gentles Vatrondeller - 100 stk.Simply Gentles vatprodukter er af aller højeste kvalitet og alle lavet af økologisk bomuld.... Læs mere hos Ren velvære

3. Organyc vatrondeller

Organyc vatrondeller

Organyc vatrondeller

Bløde vatrondeller fra Organyc fremstillet i 100% økologisk certificeret bomuldVatrondellerne fra Organyc er bløde, skånsomme og fremstillet i 100% ECOCERT-certificeret bomuld. Ideelle til brug sammen med kosmetik og plejeprodukter. Rondellerne kommer i p... Læs mere hos Magasin

4. Bocoton Bio vatrondeller

Bocoton Bio vatrondeller

Vatrondellerne er fremstillet i 100% naturligt bomuld

Bløde og absorberende vatrondeller Velegnet til at rense ansigtet, fjerne makeup eller neglelak. Kommer i en bionedbrydelig pose sm kan lukkes. ANVENDELSE Bruges i dagligdagen.... Læs mere hos Signatura

Vatrondeller til fjernelse af makeup & neglelak, kommer i en bionedbrydelig pose med lukning & bløde vatrondeller til hverdagsbrug.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 vatrondeller, har Simone H. Olesen valgt Sephora Collection Organic Cotton Pads vatrondeller, som de bedste vatrondeller i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære vatrondeller, herunder bl.a. Simply Gentle Organic, Organyc & Bocoton Bio.

6 ofte stillede spørgsmål til vatrondeller

Må man skylle vatrondeller ud i toilettet?

Man må ikke skylle vatrondeller ud i toilettet!

Kan man strikke vatrondeller?

Man kan godt strikke vatrondeller og det er ikke spor svært. Vatrondeller i perlestrik er et godt begynderprojekt. Til stikning af vatrondeller skal du blot kunne slå masker op og strikke retmasker samt vrangmasker.

Hvorfor har en vatrondel to forskellige overflader?

En vatrondel har to forskellige overflader og dermed to forskellige brugsmuligheder. Den glatte side har lav sugeevne og er god til påførsel af flydende hudpleje og makeup. Den mønstrede side har højere sugeevne, og er derfor god til at fjerne makeup.

Hvordan vasker man genanvendelige vatrondeller?

Genanvendelige vatrondeller kan vaskes i vaskemaskinen. Har de fået ekstra genstridige pletter, så kan de lægges i blød i ca. 1 time i en blanding af hvid eddike og citronsaft, hvorefter de vaskes i vaskemaskinen ved 30 / 40 grader, men de fleste kan også vaskes på 60 grader. Læs på produktet.

Hvad bruger man vatrondeller til?

Man bruger vatrondeller til at rense huden og fjerne makeup fra ansigtet og øjenomgivelser. Fugt vatrondellen med vand eller ansigtsrens inden anvendelse.

Er hæklede vatrondeller gode?

Hæklede vatrondeller er gode, men man skal lige vænne sig til, at deres tekstur er både tykkere og hårdere end de engangs vatrondeller i vat man køber.

Anbefalingerne er givet af • Bapoons skønhedsguru
Skriv til Simone H. Olesen

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger, artikler og guides. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
19 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5