Lækre spaprodukter til mørke vintermåneder (4 gode idéer)

Lækre spaprodukter til mørke vintermåneder (4 gode idéer)

Vinteren og de mørkere dage står for døren og vi vil nok alle i en eller anden grad kunne trænge til lidt ekstra pleje. Personlig pleje gør at man føler sig godt tilpas på de mørke, kolde dage. Vi må ej glemme at fokusere på velvære, men hvor starter man lige? Bliv klogere på valg af nærende, plejende og stimulerende spaprodukter, der hjælper dig med at slappe af - lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Indholdet er opdateret tirsdag d. 28. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 27. september 2021.

Forkæl dig selv i de kolde måneder

Spaprodukter et udviklet til at nære og pleje huden og ikke mindst stimulere vores sanser. Med de rette produkter i hjemmet kan de hjælpe dig med at slappe af.

Det handler om mig-tid!

Hvordan starter man så lige en sund vinterplejerutine? Det handler om at finde de rette produkter, der falder i din smag og bringer dig velvære - både fysisk og psykisk.

Bliv inspireret af mine udvalgte spaprodukter nedenfor og skab en ægte spastemning derhjemme.

Detox for håret

Det er selvfølgelig ikke kun i de kolde og mørke måneder, at vi skal passe ekstra godt på håret, men hver dag… Ligesom huden har behov for detox med f.eks. bodyscrub engang imellem, så har hår og hovedbund ligeså.

Vores daglige anvendelse af hårprodukter vil uden tvivl resultere i at produktrester ophobes i hovedbunden. Det kan være rester fra shampoo, balsam, hårvoks mm.

Med en rensende hårmaske kan du fjerne eventuelle rester og snavs, som din shampoo ikke kan. PÅ den måde forbliver din hovedbund sund, og håret har de bedste forudsætninger for at gro sundt, smukt og langt.

Afslappende stearinlys med massageolie

Besøger man et spabad, er det sjældent man fryser eller mærker noget koldt på huden. Hvorfor? Fordi varme produkter får dig til at slappe af på en naturlig måde.

Vidste du, at der findes stearinlys med massageolie? Jo længere tid du laver stearinlyset brænde, jo mere massageolie vil du få.

Hvordan virker et massagelys? Stearinen smelter og bliver til en lækker, luksuriøs olie, som nemt kan hælde på kroppen for en afslappende massage.

Lys og pinde med duft skaber en afslappende stemning i rummet

Der er ingen tvivl om, at både duftlys og duftpinde er blevet en mere tilgængelig vare og de fleste af os har stiftet bekendtskab med dem. De kan tilmed købes i supermarkeder…

Med et duftende lys på badeværelset vil selve duften, men også lysglimtet fra flammen give en dejlig afslappende stemning i rummet. Sluk for lyset i rummet, rul gardinerne for og fornem hvordan roen falder over dig.

En ikke aktiv duftspreder er duftpinde. De kan placeres rundt omkring i hjemmet og give en dejlig konstant duft til et eller flere rum.

Vil man have et her-og-nu boost af duft, så kan man forsigtig løfte pindende op af glasset og vende dem rundt. De fugtede pinde spreder duften endnu hurtigere.

Ansigtsmasker

Den absolut nemmeste måde hvorpå man kan opnå den ægte spa glow derhjemme, er ved at bruge en plejende og nærende sheet mask.

En almindelige ansigtsbehandling tager typisk 60 minutter, men hvis du vil have noget lignende derhjemme, er det formentlig usandsynligt at du selv har tilstrækkelig med tid, produkter eller overskud til at lave samme fulde rutine selv.

Det perfekte alternativ til den laaaange ansigtsbehandling er de ultra koncentrerede sheet masks, da de er rigtigt gode til at give huden et godt og effektivt boost.

De populære arkmasker, som de også kaldes, er perfekte at bruge når man har brug for lidt ekstra pleje, og huden trænger til et boost - med andre ord, hele den mørke vinter!

Har du tiden, så vil en klassisk ansigtsmaske også kunne gøre underværker. Du kan tilmed eksperimentere med en hjemmelavet ansigtsmaske hvis det lyster.

Artiklen er skrevet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
11 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5