Bedste solcreme til hovedbund: Se 2 udvalgte hovedbundssprays i 2021

Den bedste solcreme til hovedbunden skal ikke fedte dine hårstrå og ej heller give alt for meget shine til hovedbunden. Vælg en solcreme der tørrer hurtigt ind i huden og ikke er alt for fedtet. Køb gerne en solbeskyttelse med høj solfaktor, da toppen af hovedet altid er eksponeret for solens stråler. Bliv klogere på valg af solcreme til hovedbunden og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Frisør
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 22 juni 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 9. juni 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 2. juni 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face solcreme til hovedbund

Konklusion: Her er den bedste solcreme til hovedbund 🥇

Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face solcreme til hovedbund er udvalgt af Camilla, som den bedste solcreme til hovedbund i juni 2021.

Bedste

Hvilken solcreme til hovedbund er bedst i test?

1. Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face solcreme til hovedbund - BEDST I TEST 🥇

Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face solcreme til hovedbund

Den bedste solbeskyttelse til hovedbunden med solfaktor 50

Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face er en ultra-let, nærmest usynlig 100 % mineralsk solfilter til ansigtet. Utrolig behagelig selv for sensitiv hud. Mild nok til også, at kunne bruges rundt om øjnene. En gennemsigtig afskærmende teknolog... Læs mere hos Nicehair

2. Active By Charlotte I'M Hot Sun Spray SPF 30 solcreme

Active By Charlotte I'M Hot Sun Spray SPF 30 solcreme

Smart spray solcreme til hovedbunden med solfaktor 30

Active By Charlotte I'M Hot Sun Spray 30SPF er en helt fantastisk og allergicertificeret solcreme, der beskytter hele familien imod solens skadelige stråler. Det er nu slut med at skulle smøre sin solcreme ud, da man med denne spray kan påføre det dir... Læs mere hos Nicehair

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 solcremer til hovedbunden, har Camilla valgt Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face , som den bedste solcreme til hovedbund i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære solcremer til hovedbunden, herunder bl.a. Active By Charlotte I'M Hot Sun Spray SPF 30.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla har en baggrund som frisør og har derfor et stort praktisk kendskab til hårprodukter, klippeteknikker mv. Desuden har Camilla været med siden starten på søstersiden Hair-blog.dk, der så dagens lys tilbage for mange, mange år siden.

Bedøm denne artikel
9 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5

Læs også...

Af Camilla, frisør

Den bedste ansigtssolcreme skal være skånsom overfor den meget følsomme ansigtshud. Vælg en solcreme til ansigtet,...

Af Camilla, frisør

Den bedste solbeskyttelse til håret skal hverken tynge eller gøre ens hårstrå fedtede. Vælg en letvægts solspray...