Bedste skyllefarve: Se de 2 udvalgte skyllehårfarver til håret i 2021

Bedste skyllefarve: Se de 2 udvalgte skyllehårfarver til håret i 2021

Den bedste skyllefarve genopfrisker din naturlige hårfarve og giver dig mulighed for at eksperimenterer med hårfarver. Skyllefarve holder kort tid (ca. 15 hårvaske), og derefter kan man forsøge sig med en ny. Det er en skånsom hårfarvning, da skællaget ikke bliver åbnet. Farven falmer gradvis i hele håret og ikke kun i spidserne. Bliv klogere på valg skyllehårfarve til håret og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 19. juli 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 27. maj 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Wella Color Fresh Lightest Pearl Ash Blonde skyllefarve

Konklusion: Her er den bedste skyllefarve

Wella Color Fresh Lightest Pearl Ash Blonde skyllefarve er udvalgt af Camilla, som den bedste skyllefarve i oktober 2021.

Bedste

Hvilken skyllefarve er bedst i test?

1. Wella Color Fresh Lightest Pearl Ash Blonde skyllefarve

Wella Color Fresh Lightest Pearl Ash Blonde skyllefarve

Ammoniakfri skyllefarve til håret

Wella Color Fresh 10/81 er en kold ekstra lys blondt farve, der ophæver organge/gyldne toner i lyst hår. Det er en mild skyllefarve, helt uden ammoniak, der giver dit hår masser af glans og frisker din hårfarve op. Det er en tone-i-tone farve, så det anbe... Læs mere hos Nicehair

2. Goldwell Soft Color Foam Tint 6RB Red Beech skumtoning

Goldwell Soft Color Foam Tint 6RB Red Beech skumtoning

Farveopfriskende skum, som opfrisker farvens intensitet & glans

Goldwell Soft Color Skumtoning 6RB Red Beech Goldwell Soft Color Skumtoning er en plejende farveopfriskende skum, som opfrisker farvens intensitet og glans. Denne skum virker genopfriskende på hårets farve, samtidig med den er plejende for dit hår. Håret... Læs mere hos Nicehair

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 skyllefarver, har Camilla valgt Wella Color Fresh Lightest Pearl Ash Blonde , som den bedste skyllefarve i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære skyllefarver, herunder bl.a. Goldwell Soft Color Foam Tint 6RB Red Beech.

2 ofte stillede spørgsmål til skyllefarve

Hvordan virker skyllefarve?

Skyllefarve virker ved at farve de yderste hårfibre og åbner dermed ikke hårets skællag. Det er derfor en skånsom hårfarvningsmetode.

Hvor længe holder skyllefarve?

Skyllefarve holder til mellem 8 og 15 hårvaske. Hårfarven falmer gradvist i hele håret og ikke kun i spidserne.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla er Bapoons frisør & hårguru. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger i denne kategori.

Bedøm denne artikel
18 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5