Bedste silver shampoo: Se de 10 udvalgte lille shampooer i 2021

Bedste silver shampoo: Se de 10 udvalgte lille shampooer i 2021

Den bedste silver shampoo er den der effektivt bekæmper uønskede gule og orange toner, og genfinder de lyse, friske og kølige nuancer i håret. Den lilla shampoo er en utrolig effektiv måde at komme de uønskede nuancer i håret til livs på. Bliv klogere på valg af den rigtige silver shampoo til netop dit hår og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Frisør
Priser er opdateret i dag søndag d. 25 juli 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 19. juli 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 30. oktober 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo silver shampoo

Konklusion: Her er den bedste silver shampoo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo silver shampoo er udvalgt af Camilla, som den bedste silver shampoo i juli 2021.

Bedste

Hvilken silver shampoo er bedst i test?

1. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo silver shampoo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo silver shampoo

Fudge silver shampoo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo er en fantastisk silvershampoo, der effektivt eliminerer uønskede gule og varme toner i et farvet og blond hår. Den kan både anvendes i helt lyst naturhår, eller i farvet/afbleget hår. De violette mikro-pigmenter i... Læs mere hos Billigvoks

2. Milk_shake Silver Shine Shampoo silver shampoo

Milk_shake Silver Shine Shampoo silver shampoo

milk_shake silver shampoo

Milk_shake Silver Shine Shampoo er specielt udviklet til et lyst, hvidt eller gråt hår. Denne shampoo er med til at holde et koldt skær i håret, og er samtidig med til at holde gyldne eller gullige toner væk. Den indeholder mælkeproteiner og organisk frug... Læs mere hos Nicehair

3. Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes silver shampoo

Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes silver shampoo

HairLust silver shampoo

Certificeret vegansk og rig på økologiske ingredienser Sig farvel til det gullige og orange skær i håret med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes! Denne farvekorrigerende silver shampoo indeholder violette farvepigmenter udviklet specielt til... Læs mere hos HairLust

4. LOreal Expert silver shampoo

LOreal Expert silver shampoo

LOreal silver shampoo

L'Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo er en fantastisk silver shampoo, der effektivt reducerer de gyldne og gule toner i håret, for et mere koldt og lysnet resultat. Derudover indeholder den aminosyrer og andre plejende ingredienser, der effe... Læs mere hos Coolshop

5. Maria Nila Sheer silver shampoo

Maria Nila Sheer silver shampoo

Maria Nila silver shampoo

Maria Nila Sheer Silver Shampoo er specielt udviklet til blond, hvidt eller gråt hår. Den indeholder blandt andet brombærekstrakt og violette pigmenter, som er med til at modvirke gullige nuancer i håret. Den giver et smukt glansfuldt hår, og er samtidig... Læs mere hos Med24

6. Tigi Catwalk Fashionista Violet Shampoo silver shampoo

Tigi Catwalk Fashionista Violet Shampoo silver shampoo

TIGI silver shampoo

TIGI Catwalk Fashionista Violet Shampoo 300mlEn shampoo der vedligeholder blond hår, uanset om det er naturligt eller farvet.Den blonde farve forstærkes med indholdet af en sulfatri formel, som inkluderer violet perleekstrakt og rismælk.Reducer gyldne og... Læs mere hos Billigvoks

7. Joico Blonde Life Violet Shampoo silver shampoo

Joico Blonde Life Violet Shampoo silver shampoo

Joico silver shampoo

Joico Blonde Life Violet Shampoo er en silver shampoo, som er udviklet specielt til dig med et lyst hår. Den har en unik formel, som er beriget med violette pigmenter, der effektivt neutraliserer gyldne toner, og efterlader håret med en koldere og klarere... Læs mere hos Nicehair

8. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo silver shampoo

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo silver shampoo

Kerastase silver shampoo

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo er en helt fantastisk og lukseriøs silver shampoo. Med sin unikke formel som er sprængfyldt med violette pigmenter, går den ind og eliminerer gyldne toner, og efterlader det i en smuk og kold farve. Derudov... Læs mere hos Nicehair

9. Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo silver shampoo

Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo silver shampoo

Paul Mitchell silver shampoo

Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo er specielt udviklet til dig med enten naturligt lyst/gråt hår eller har kemisk lysnet hår. Shampooen sikrer at dit hår forbliver blond, gråt eller hvidt hår, da den fjerner de gule nuancer. En kombination af s... Læs mere hos Nicehair

10. Davines Alchemic silver shampoo

Davines Alchemic silver shampoo

Davines silver shampoo

Davines Alchemic Shampoo Silver er en shampoo, der skånsomt renser håret og intensiverer farven i både naturligt og farvet hår. Shampooen har en nærende og fugtgivende effekt, som efterlader håret silkeblødt. Denne shampoo er dedikeret til hårfarver med p... Læs mere hos Signatura

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 10 silver shampooer, har Camilla valgt Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo , som den bedste silver shampoo i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 9 andre populære silver shampooer, herunder bl.a. Milk_shake Silver Shine Shampoo, Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes, LOreal Expert & Maria Nila Sheer... klik her for at se de resterende!

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Redken Color Extend Blondage Shampoo.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla har en baggrund som frisør og har derfor et stort praktisk kendskab til hårprodukter, klippeteknikker mv. Desuden har Camilla været med siden starten på søstersiden Hair-blog.dk, der så dagens lys tilbage for mange, mange år siden.

11 ofte stillede spørgsmål til silver shampoo

Silver shampoo kan godt fjerne rødt skært i håret. Lilla er placeret overfor orange på farvehjulet og kan dermed ophæve røde og orange nuancer. OBS. frisører anbefaler ofte, at brunetter anvender blå shampoo til at fjerne uønskede røde og orange skær i håret, og dermed ikke lilla shampoo.

Silver shampoo fjerner gult skær i håret og ophæver dermed den uønskede gule nuance.

Silver shampoo kan godt fjerne grønt skær i håret. Vask håret et par gange med silver shampoo og det grønne skær vil være væk.

Man kan godt bruge silver shampoo i tørt hår, og dermed få en endnu bedre effekt fra den lilla shampoo. Man får en mere kølig effekt i håret, da shampooen lettere kan trænge ind i tørre hårstrå. Ved første øjekast er håret dyblilla, men slutresultat er ikke lilla hårstrå, men blot et flot køligt look uden gule toner i håret.

Brunetter med mørkt hår kan godt bruge silver shampoo, men vil formentlig få uønskede varme undertoner i håret. I mørkt hår er disse undertoner mere orange og røde, og her kan løsningen være blå shampoo, som er den lilla shampoos sidestykke.

Pleje af hvidt hår, der er opnået ved blegning eller hårfarvning hos frisøren, kan plejes med lilla shampoo. Hvidt hår vil nemt få gule toner, som dog nemt kan fjernes med hårvask med silver shampoo.

Silver shampoo fungerer ved at dens lilla farvepigmenter eliminerer gule og orange toner og efterlader håret mere koldt og gråligt. Lilla er komplementærfarve til gul og orange.

Man kan fjerne silver shampoo ved at vaske håret med almindelige shampoo et par gange, så går det væk igen. Man kan godt komme til at bruge for meget af den lilla shampoo, men det kan vaskes ud igen.

Man bør ikke anvende silver shampoo ved hver hårvask, men i stedet lejlighedsvis når behovet opstår.

Silver shampoo er lilla.

Har du fået grønt hår eller nuancer i håret efter badning i pool med klorvand, så kan du vaske dem ud med en silver shampoo.

Bedøm denne artikel
49 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5