Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste shampoobar: Se de 8 udvalgte shampoo barer til hårvask af alle hårtyper i 2021

Bedste shampoobar: Se de 8 udvalgte shampoo barer til hårvask af alle hårtyper i 2021

Den bedste shampoobar efterlader sunde næringsstoffer og olier til håret, plejer lokkerne og giver dem fylde. Vælg en fast shampoo bar til håret og gerne en variant med ingredienser, der matcher dit hårs behov - tørt, fedtet, normalt mv. Emballagen er helt skåret væk og du får derfor en effektiv hårshampoo i absolut minimal emballage. Bliv klogere på valg af din nye faste hårshampoo og se hvilke varianter vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag torsdag d. 2 december 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 25. november 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 11. september 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Davines DEDE shampoobar

Konklusion: Her er den bedste shampoobar

Davines DEDE shampoobar er udvalgt af Camilla Østergaard, som den bedste shampoobar i december 2021.

Bedste

Hvilken shampoobar er bedst i test?

1. Davines DEDE shampoobar

Davines DEDE shampoobar

Davines shampoobar

Fantastisk og skånsom hårvask Solid Shampoo Bar er en fast sæbe, som, i kombination med vand, forvandles til en mild og skånsom hårvask, der giver håret blødhed og glans. Varianten DEDE er velegnet til alle hårtyper. Velegnet til alle hårtyper De... Læs mere hos Signatura

Fast shampoo til skånsom & mild hårvask, lækker & cremet konsistens, tilfører glans & blødhed & velegnet til alle hårtyper.

2. weDo Professional No Plastic Moisture & Shine shampoobar

weDo Professional No Plastic Moisture & Shine shampoobar

weDo shampoobar

weDo Professional Shampoo Bar er en lækker shampoobar, som er udviklet med øje for både bæredygtighed og hårpleje af høj kvalitet. Denne bar rengør dit hår og er tilmed drøj i brug, da den holder op til 80 hårvaske. Den er ligeledes nem at skylle ud, og e... Læs mere hos Nicehair

3. Davines LOVE shampoobar

Davines LOVE shampoobar

Davines shampoobar

Fantastisk og skånsom hårvask Solid Shampoo Bar er en fast sæbe, som, i kombination med vand, forvandles til en mild og skånsom hårvask, der giver håret blødhed og glans. Varianten LOVE er velegnet til groft og kruset hår, som ønsker en mere fin teks... Læs mere hos Signatura

Fast shampoo til groft & kruset hår, mildt & skånsomt produkt, tilfører glans & blødhed & bekæmper krusninger & efterladet håret mere fint.

4. Faith in Nature Dragefrugt shampoobar

Faith in Nature Dragefrugt shampoobar

Faith in Nature shampoobar

Håndlavet og fuldstændig naturlig af oprindelse og uden plastik! Vores shampoo barer er perfekte til alle, der ønsker at være lidt mere bevidste om at anvende mindre plastik og samtidig pleje sit hår. En solid bar betyder desuden at de er ideelle til rejsebrug. Denne shampoo bar er utrolig drøj i brug. Den har... Læs mere hos Helsam

5. Love Bar Dry & Damaged Hair shampoobar

Love Bar Dry & Damaged Hair shampoobar

Nærende & reparerende shampoo bar til tørt & ødelagt hår

Skøn hjerteformet shampoobar til tørt og ødelagt hår. Shampoo Bar Repair & Nourish Argan Oil & Ginger LoveBar er med 100% naturlige ingredienser. I pakken får du 2 hjerteformede barer, enormt praktisk der ligger godt i hånden. Med LoveBar sparer du 2 plastikflasker samt mindst 2 liter vand. LoveBar er håndlavet... Læs mere hos Signatura

6. Love Bar Detox & Sebum control shampoobar

Love Bar Detox & Sebum control shampoobar

Plejende shampoo bar til normalt & fedtet hår

Skøn hjerteformet shampoobar til normalt og fedtet hår. Shampoo Bar Detox & Sebum Control LoveBar er med 100% naturlige ingredienser. I pakken får du 2 hjerteformede barer, enormt praktisk der ligger godt i hånden. Med LoveBar sparer du 2 plastikflasker samt mindst 2 liter vand. LoveBar er håndlavet og drøj i... Læs mere hos Signatura

7. Davines VOLU shampoobar

Davines VOLU shampoobar

Davines shampoobar

Fantastisk og skånsom hårvask Solid Shampoo Bar er en fast sæbe, som, i kombination med vand, forvandles til en mild og skånsom hårvask, der giver håret blødhed og glans. Varianten VOLU er velegnet til tyndt og svagt hår, som trænger volumen og styr... Læs mere hos Signatura

Fast shampoo til fint & skrøbeligt hår, mildt & skånsomt produkt, tilfører glans & blødhed & giver volumen & styrke.

8. Davines MOMO shampoobar

Davines MOMO shampoobar

Davines shampoobar

Fantastisk og skånsom hårvask Solid Shampoo Bar er en fast sæbe, som, i kombination med vand, forvandles til en mild og skånsom hårvask, der giver håret blødhed og glans. Varianten MOMO er velegnet til tørt og dehydreret hår, som trænger fugt og plej... Læs mere hos Signatura

Fast shampoo til tørt & dehydreret hår, mildt & skånsomt produkt, tilfører glans & blødhed & giver masser af fugt til håret.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 8 faste shampooer, har Camilla Østergaard valgt Davines DEDE shampoobar, som den bedste shampoobar i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 7 andre populære faste shampooer, herunder bl.a. weDo Professional No Plastic Moisture & Shine, Davines LOVE, Faith in Nature Dragefrugt & Love Bar Dry & Damaged Hair... klik her for at se de resterende!

7 ofte stillede spørgsmål til shampoobarer

Hvordan bruger man en shampoo bar?

Man bruger en shampoo bar, som en almindelig shampoo til håret. Skum sæben op i håndfladerne og fordel den i håret. Du kan også tage shampoo baren op i håret og skumme sæben op her.

Hvor længe holder en shampoo bar?

En shampoo bar holder til ca. 50 hårvaske ved skulderlangt. Holdbarheden varierer fra produkt til produkt og ift. længden af dit hår samt alt efter hvor grundigt du vasker håret.

Hvor kan man købe en shampoo bar?

Man kan købe en shampoo bar online i en netbutik eller i en fysisk helsebutik el.lign. Den bedste pris fås ofte online, da gennemsigtigheden i priserne er højere.

Er en shampoobar en bakteriebombe?

En shampoobar er ikke en bakteriebombe hvis den skylles efter brug og sættes til tørre sted i badet, hvor vandet kan løbe fra, så sæben kan tørre.

Er en shampoo bar ligeså god, som almindelig shampoo?

En shampoo bar er mindst ligeså god, som den almindelige shampoo til håret vi alle kender. Ligesom ved valg af normal shampoo, så vælg altid en variant med de rigtige ingredienser ift. din hårtype og lokkernes behov.

Er en shampoo bar bedre for miljøet?

En shampoo bar er bedre for miljøet end den klassiske hårshampoo plastemballage med pumpe el.lign.

Bliver håret filtret af en shampoobar?

Håret bliver ikke filtret af en shampoobar - ikke mere end ved normal shampoo. Skummer man shampoobaren op i håndfladen er risikoen for filtret hår endnu mindre.

Anbefalingerne er givet af • Bapoons frisør & hårguru
Skriv til Camilla Østergaard

Camilla er Bapoons frisør & hårguru og er ansvarlig for vores anbefalinger indenfor hårpleje mm. Hun har altid et godt hårtip klar, der måske ikke engang inkluderer et hårprodukt. Vi er alle enige om, at Camilla er den éne person, der aldrig har dårlige hårdage - kun gode!

Bedøm denne artikel
22 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5