Bedste shampoo til krøllet hår: Se de 5 bedste til krøller i 2021

Den bedste shampoo til krøllet hår bekæmper krus og frizz i krøllerne samt plejer håret på bedste vis. Krøllede lokker har brug for en speciel shampoo og man bør derfor vælge den rigtige til formålet. Bliv klogere på hvilken hårshampoo du skal vælge og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Frisør
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 22 juni 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 7. juni 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 2. juni 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo krølleshampoo

Konklusion: Her er den bedste shampoo til krøllet hår 🥇

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo krølleshampoo er udvalgt af Camilla, som den bedste shampoo til krøllet hår i juni 2021.

Bedste

Hvilken shampoo til krøllet hår er bedst i test?

1. Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo krølleshampoo - BEDST I TEST 🥇

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo krølleshampoo

Moroccanoil krølleshampoo

MOROCCANOIL® Curl Enhancing Shampoo er en fantastisk shampoo der booster et krøllet hår. Denne shampoo nærer håret med argan olie, som er med til at genoprette elasticitet, glans og håndterbarhed i håret. Håret renses mildt og får mærkbart mere bløde og... Læs mere hos Nicehair

2. Davines Love Curl shampoo

Davines Love Curl shampoo

Davines shampoo

3. BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar shampoo

BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar shampoo

Schwarzkopf shampoo

BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo er en plejende shampoo til normalt, krøllet eller tørt hår. Håret bliver helt rent og genopbygges i dybden. Den giver en masse fugt til håret, og samtidig sørger den for at genskabe fugtbalancen. Den har en sty... Læs mere hos Nicehair

4. Milk_shake Curl Passion shampoo

Milk_shake Curl Passion shampoo

milk_shake shampoo

Milk_shake Curl Passion Shampoo er en shampoo, der er udviklet specielt til dig med et krøllet hår. Krøllet hår har tendens til hurtigt at blive tørt og kruset grundet fugtmangel. Derfor renser denne shampoo håret blidt så det ikke udtørre, og virker deru... Læs mere hos Nicehair

5. Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz Fighting shampoo

Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz Fighting shampoo

Paul Mitchell shampoo

Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz Fighting Shampoo 250 ml - Nyt liv til krøllernePaul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz Fighting Shampoo er et lækkert hårprodukt, der er specielt fantastisk til dig med krøllet, bølget og måske kruset hår. Den er fa... Læs mere hos Signatura

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Redken Curvaceous High Foam Cleanser 300 ml.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 shampooer til krøllet hår, har Camilla valgt Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo , som den bedste krølleshampoo i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære shampooer til krøllet hår, herunder bl.a. Davines Love Curl, BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar, Milk_shake Curl Passion & Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz Fighting.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla har en baggrund som frisør og har derfor et stort praktisk kendskab til hårprodukter, klippeteknikker mv. Desuden har Camilla været med siden starten på søstersiden Hair-blog.dk, der så dagens lys tilbage for mange, mange år siden.

Bedøm denne artikel
14 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5

Læs også...

Af Camilla, frisør

Med den bedste krøllecreme er det muligt at skabe, fiksere og forme krøller i håret. Her i artiklen får du frisørens...

Af Camilla, frisør

Det bedste krøllejern giver flotte og holdbare krøller uden at skade hårstråene. Der findes konisk formede...

Af Camilla, frisør

Den bedste hårspray til krøller giver lækre bløde krøller, der holder dagen lang. Det kan være lidt af en...

Af Camilla, frisør

Den bedste balsam til krøllet hår er den der tilfører håret rigeligt med fugt, så det enkelte hårstrå ikke suger...

Af Camilla, frisør

Den bedste hårkur til krøllet hår er den der ikke tynger hårstråene, men stadigvæk tilfører dem rigeligt med fugt....