Bedste rensemælk: Se de 6 udvalgte rensemælke til rens af ansigtet i 2021

Bedste rensemælk: Se de 6 udvalgte rensemælke til rens af ansigtet i 2021

Den bedste rensemælk både blødgør og fugter huden alt imens den renser i bund for snavs og makeup. En god rensemælk opretholder en god vand- og fugtbalance i huden, så den ikke udtørrer eller bliver irriteret efter afrensning. Vælg et renseprodukt der passer til netop din hud og få det bedste resultat. Rensemælk er mildere end klassisk ansigtsrens. Bliv klogere på valg af det rette produkt og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 24. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 20. september 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Beaute Pacifique rensemælk

Konklusion: Her er den bedste rensemælk

Beaute Pacifique rensemælk er udvalgt af Louise, som den bedste rensemælk i oktober 2021.

Bedste

Hvilken rensemælk er bedst i test?

2. Clarins My Clarins Micellar Cleansing Milk rensemælk

Clarins My Clarins Micellar Cleansing Milk rensemælk

Rensemælk til hende under 30 år

My Clarins Re-Move Micellar Cleansing Milk er en micellar rensemælk der fjerner makeup, urenheder og overskydende olie til perfektion. Den lette og oliefrie rensemælk kan bruges selv til øjen- og læbemakeup, så alt du skal bruge for at fjerne alt din make... Læs mere hos Brandshop

3. Clarins Cleansing Milk rensemælk

Clarins Cleansing Milk rensemælk

Rensemælk til kombineret & fedtet hud

Clarins Anti-Pollution Cleansing Milk Combination Or Oily Skin er en rensemælk til kombineret eller fedtet hud. Denne rige, cremede rensemælk er rig på planteekstrakter, og fjerner makeup samtidig med, at den renser huden. Den efterlader huden klar og ren... Læs mere hos Signatura

4. Shiseido Defend Extra Rich Cleansing Milk rensemælk

Shiseido Defend Extra Rich Cleansing Milk rensemælk

Rensemælk der forebygger tørhed, ru overflade, linjer og bevarer fugten i huden

Shiseido Extra Rich Cleansing Milk Dry Skin er en skøn rensemælk velegnet til en tør hud. En super mild rensemælk der renser huden for skidt og snavs, blødgør samt styrker huden. Fugtgivende ingredienser beroligerer og fugter huden som giver en super blød... Læs mere hos Brandshop

6. Skincode Cellular Cleansing Milk rensemælk

Skincode Cellular Cleansing Milk rensemælk

Fjerner effektivt make-up & urenheder

Skånsom anti-age rensemælkOpfrisk din hud med Skincodes Cellular Cleansing Milk. Rensemælken indeholder aktive peptider og phytoøstrogen, som tilfører fugt, reducerer fine linjer, og øger hudens elasticitet og cellefornyelsen.Huden efterlades ve... Læs mere hos Signatura

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 rensemælke, har Louise valgt Beaute Pacifique , som den bedste rensemælk i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære rensemælke, herunder bl.a. Clarins My Clarins Micellar Cleansing Milk, Clarins Cleansing Milk, Shiseido Defend Extra Rich Cleansing Milk & Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk... klik her for at se de resterende!

5 ofte stillede spørgsmål til rensemælk

Kan rensemælk fjerne vandfast makeup?

Rensemælk kan godt fjerne vandfast makeup.

Hvorfor er det vigtigt at rense huden?

Det er vigtigt at rense huden for snavs og gammel makeup, da rens modvirker forstørrede porer. Store porer bliver lettere tilstoppede, og tilstoppede porer fører til uren hud i ansigtet.

Hvorfor bruge rensemælk fremfor ansigtsrens?

Man kan med fordel anvende rensemælk fremfor ansigtsrens til tør og sart hud, da dette renseproduktet til ansigtet IKKE skal vaskes af med vand. Vand udtørrer huden.

Hvordan bruger man rensemælk til fjernelse af snavs og makeup?

Man bruger rensemælk til at fjerne snavs og makeup ved at massere produktet godt ind i huden. Herefter aftørres huden med en tør eller let fugtet vatrondel.

Hvad er forskellen på rensegel og rensemælk?

Forskellen på rensegel og rensemælk er, at sidstnævnte er en mildere form for rens end rensegel. Begge produkttyper fjerner effektivt snavs og makeup fra ansigtet, men rensemælk er bedst til tør og sensitiv hud.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm.

Bedøm denne artikel
11 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5