Bedste piller mod hårtab: Se de 4 udvalgte hårtabspiller i 2021

Bedste piller mod hårtab: Se de 4 udvalgte hårtabspiller i 2021

De bedste piller mod hårtab kan mindske og afhjælpe hårtab hos mænd og kvinder. Det kan være dybt frustrerende og stressende at opleve hårtab. Vi ønsker selvfølgelig alle at opretholde et sundt og fyldigt hår gennem hele livet. Det er netop her, at piller mod hårtab, der i øvrigt er vitaminer til håret (hårvitaminer), kommer ind i billedet. Med det rette kosttilskud mod hårtab kan du fremme sundt og stærkt hår, uanset køn og alder. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag torsdag d. 28 oktober 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 19. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet søndag d. 3. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
HairLust Hair Growth Formula Tablets piller mod hårtab

Konklusion: Her er de bedste piller mod hårtab

HairLust Hair Growth Formula Tablets piller mod hårtab er udvalgt af Camilla, som de bedste piller mod hårtab i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af hårtabspiller

Hårtab kan være arve- eller sygdomsbetinget og det kan være pga. forkert hårpleje, men hårtab er også en naturlig del af livet. Med de bedste piller mod hårtab kan du sørge for, at din krop har alt hvad den har brug for, for at producere hårvækst.

Piller mod hårtab kan ikke give en skaldet hår, men det vil kunne forsinke den naturlige udtynding, der sker i håret med alderen. Vil du gerne sørge for, at du har en flot hårpragt også senere i livet, så bør du starte med piller mod hårtab allerede tidligt i livet, det er dog aldrig for sent at starte.

Piller mod hårtab virker ikke kun mod hårtab, men giver også et stærkere og sundere hår. Jeg vil her præsentere dig for de absolut bedste piller mod hårtab, der er på markedet lige nu. Det er produkter som har fået rosende anbefalinger med på vejen fra både private og professionelle.

3 ting du bør holde fokus på når du skal købe piller mod hårtab

 1. Køb piller mod hårtab der har aktive ingredienser - Hvis du gerne vil have en synlig effekt af de piller mod hårtab som du køber, så bør du vælge et produkt, der indeholder aktive ingredienser som finasterid eller minoxidil.
 2. Vælg piller mod hårtab med biotin - Biotin og zink bidrager til at vedligeholde dit hår, men det booster også hårrødderne, så de vokser ikke kun hurtigere men også kraftigere. Det kan være med til at dække over en tyndere hårvækst.
 3. Følg anvisninger på produktet - Når du begynder at tage hår vitaminer eller vitaminer mod hårtab, så er det vigtigt, at du husker at tage dem dagligt og give dem tid til at virke. Du skal regne med at kunne begynde at se en forskel på dit hår efter 1 til 2 måneder.

Hvilke piller mod hårtab er bedst i test?

1. HairLust Hair Growth Formula Tablets piller mod hårtab

HairLust Hair Growth Formula Tablets piller mod hårtab

De bedste piller mod hårtab til kvinder

Sundt hår starter indefra! Hair Growth Formula Tablets er et kosttilskud til håret til kvinder, fremstillet af en unik sammensætning af næringsstoffer fra aminosyrer, bambusekstrakt med højt indhold af silica, samt biotin, selen og zink. Uanset om du ønsk... Læs mere hos HairLust

3. HairLust Hair Growth Formula Tablets Men hårvitaminer

HairLust Hair Growth Formula Tablets Men hårvitaminer

De bedste piller mod hårtab til mænd

Tag kampen op mod hårtabet med Hair Growth Formula Tablets for Men. Disse tabletter er vores kraftigeste kosttilskud til håret for mænd, og indeholder en række vitaminer og mineraler, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår, herunder biotin, zink... Læs mere hos HairLust

4. Smuuk Skin HairBooster piller mod hårtab

Smuuk Skin HairBooster piller mod hårtab

Hårtabspiller med zink og biotin

Smuuk Skin HairBooster er et kosttilskud der indeholder vitamin b1, b2, b3, b5, og b6, samt kobber, selen, l-cystein. taurin, padderokkeekstrakt og hirseekstrakt. Derudover indeholder tabletterne Zink og Biotin der bidrager til at vedligeholde et normalt... Læs mere hos Nicehair

Hårtab er en naturlig del af livet (desværre!)

Både mænd og kvinder, roughly 30 procent af os danskere, under 30 år, lider af hårtab i en eller anden grad.

Sagt med andre ord, de fleste af os vil på et eller andet tidspunkt i livet opleve, at lokkerne bliver færre og tyndere. Det kan ske i stressede perioder eller pga. sygdom, hormonelle forandringer i kroppen (puberteten, graviditet el.lign) osv.

Hårtab kan dog også strække sig udover en længere periode og dermed ikke være synligt fra dag til dag. Det sker sjældent - meget sjældent - hvis overhovedet.

Før du påbegynder din søgen eller behandling med f.eks. piller mod hårtab, så bør du kende årsagen til hvorfor du oplever hårtab.

Hvorfor lider både mænd og kvinder af hårtab?

At sætte fingeren på lige præcis hvorfor man oplever hårtab kan være en større udfordring. Det kan for både mænd og kvinder være arveligt eller resultat af ændringer i kroppens hormonelle niveauer.

Herudover, som nævnt ovenfor, så kan hårtab også fremprovokeres af f.eks. dårlig kost, graviditet, stress, reaktioner på en medicinsk behandling eller måske et sygdomsforløb.

Forkert hårpleje kan ligeså være skyld i hårtab

Det gælder både for mænd og kvinder, at brugen af hårplejeprodukter kan fremme hårtab. Det kan bl.a. opstå ved:

 • Farvning af håret med permanent hårfarve
 • Stramme frisurer - hestehale, man bun el.lign.
 • Brug af den forkerte hårvoks til håret
 • Forkert brug af hårbørste eller teknik
 • Badning i salt- eller klorvand
 • Udefrakommende påvirkninger, vind og vejr
 • Hyppig brug af varmeredskaber, føntørrer, krøllejern el.lign

Ovenstående liste er blot eksempler på hvad vi nok alle udsætter vores hår for i en eller anden grad.

Vi kan ikke undvære dem alle, men kan man skære et par stykker fra og tænke en ekstra gang over de resterende, så er kan godt på vej mod bekæmpelse af hårtab uden piller.

Kan du nikke genkendende til blot et par stykker af dem? Så vil du formentlig forstå, hvorfor, at både unge som gamle søger efter behandlinger online med f.eks. piller mod hårtab, hårvitaminer el.lign.

Kur mod hårtab, findes det, og hvad kan jeg selv gøre?

Det handler i første gang om at finde årsagen til hvorfor du oplever hårtab. At ty til behandling med f.eks. piller mod hårtab, i håbet om, at du kan opnå varige resultater og sundt hår vil være ren utopi.

Det nytter ikke noget at spise piller mod hårtab, bruge shampoo mod hårtab el.lign. remedier og behandlinger førend du har fundet årsagen til, at du lider af tyndt og slidt hår.

Skal årsagen til problemet findes i, at du dagligt anvender et glattejern, at du bruger store mængder stylingprodukter eller måske ikke spiser en sund kost, så er vejen til sundt hår lang. Meget lang.

Plejer man håret med dårlige hårprodukter fyldt med dårlige ingredienser (eller uden de gode), bruger varmeredskaber, hårlak, hårextensions el.lign. flere gange om ugen, så vil håret uden tvivl og med større sandsynlighed blive tyndt og slidt.

En god tommelfingerregel siger, at ens hårplejerutine kan være hårlokkernes bedste ven, men ligeså deres værste fjende! Det er sandt.

Man skal derfor ofte se i retning af sine rutiner omkring håret, når det kommer til udredning af årsagen til hårtab.

Gennemgå dine produkter på badeværelset samt genovervej hvordan du behandler håret, så er du godt på vej.

Tror du, at det er dårlig hårpleje, der er din årsag til hårtab, så bør du gøre dette nu:

 • Drop straks de dårlige rutiner omkring dit hår!
 • Lad naturlige kosttilskud og piller mod hårtab hjælpe lokkerne på vej mod sunde hårstrå og en god hårvækst.

Går du derimod med en mistanke om, at skyldes sundheds- eller sygdomsrelaterede årsager, så bør du søge lægehjælp. En læge kan enten stille en diagnose eller sende dig videre i systemet til udredning hos en speciallæge.

Slåes det herefter fast, at din årsag til hårtab er relateret til sundhed eller sygdom, så skal der formentlig en større livsstilsændring til.

En livsstilsændring kunne bestå af bedre kost, mere søvn, færre arbejdstider, færre opgaver i hverdagen osv. Der er mange parametre at trykke på.

Kan piller mod hårtab afhjælpe problemet?

Jeg vil først og fremmest lige slå fast, at en pille til hårtab, som er oppe her i artiklen, ikke er et vidundermiddel. I daglig tale kaldes dette kosttilskud for hårvitaminer og består af de rette mængder vitaminer, mineraler og proteiner, der fremmer hårets vækst og styrke.

Der er dog ingen tvivl om, at vitaminer til håret, også kaldet hårvitaminer, kan have en yderst positiv effekt på hårstråene.

Man kan efter et par ugers kontinuerlig indtag af piller mod hårtab, minimere hårtabet samt fornemme hvordan hårstråene er styrket og fremstår fyldigere.

Oplever du hårtab, tyndt hår og måske tilmed en hæmmet hårvækst, så er du formentlig i mangel af biotin og zink. Vælg derfor nogle piller mod hårtab der indeholder disse ingredienser.

Ordsproget om, at skønhed kommer indefra - gør sig bestemt også gældende når det kommer til vores hår. Udgangspunkt for et sundt og tykt hår er god hårpleje samt tilsikring af, at håret får de vitaminer og mineraler det skal bruge.

At indtage de rette mængder af vitaminer og mineraler til håret kan være lidt af en udfordring - specielt i hverdagen hvor tingene går lidt hurtigere.

Det er netop i disse hverdagssituationer, at kosttilskud mod hårtab, hårvitaminer, bliver et must-have. Du er sikret den rette mængde af vitaminer og mineraler - dag efter dag.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 piller mod hårtab, har Camilla valgt HairLust Hair Growth Formula Tablets , som de bedste piller mod hårtab i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære piller mod hårtab, herunder bl.a. Australian Bodycare Hair Loss Care, HairLust Hair Growth Formula Tablets Men & Smuuk Skin HairBooster.

7 ofte stillede spørgsmål til hårtabspiller

Virker piller mod hårtab?

De piller mod hårtab der indeholder de rigtige vitaminer og mineraler har en positivt effekt på hårets vækst. I 20218 blev der foretaget en undersøgelse ved navn Dovepress. I undersøgelsen deltog 120 kvinder i alderen 18 til 60 år. De indtog piller mod hårtab i 180 dage. Resultatet blev, at vitaminer såsom zink, biotin, jern samt A-, B-, C- og E-vitamin førte til, at 87% af testpersonerne oplevede et formindsket hårtab. Over 70% tilkendegav ligeså en forbedring i kvaliteten af deres hårstrå.

Kan man spise fiskeolie mod hårtab?

Fiskeolie, Omega-3 fedtsyrer, er essentielle fedtsyrer, der er gode for vores helbred såvel som for vores hårstrå. Fedtsyrerne styrker og nærer hårcellerne. Man kan få fiskeolie ved at spise piller med fiskeolie eller makrel, laks, sild, østers, sardiner, hørfrø eller valnødder.

Hvor hurtigt ser man resultatet ved at spise piller mod hårtab?

Man burde opnå et synligt resultat med piller mod hårtab efter tre til seks måneder. Læs på emballagen, men vær ligeså opmærksom på, at det varierer fra person til person.

Hvilke vitaminer indeholder piller mod hårtab?

Piller mod hårtab indeholder typisk A-, B-, C-, D- og E-vitamin. Herudover zink, jern og kobber.

Hvilke vitaminer får håret til at vokse hurtigere?

Vitaminer der får håret til at vokse hurtigere er bl.a. A-, B-, C-, D- og E-vitamin. Herudover vil zink, kobber og jern også have en gavnlig effekt.

Hvad er alternativet til piller mod hårtab?

Et godt alternativ til piller mod hårtab er indtagelse af de rigtige fødevarer, der indeholder en eller flere af de gode hårvitaminer. F.eks. æg, nødder, søde kartofler, havre, tomater og gulerødder. Bønner og linser indeholder masser af protein, jern, zink og biotin, som alle er nødvendige for et stærkt hår.

Får man nye hårstrå ved at spise piller mod hårtab?

Man får ikke umiddelbart nye hårstrå af at spise piller mod hårtab. Man styrker dog hårsækken og de nuværende samt kommende hårstrå.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla er Bapoons frisør & hårguru. Med egen frisørsalon i København, daglig omgang med kunder & stort engagement i frisørkurser, så er hun altid skarp på den nyeste viden indenfor faget. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger i denne kategori.

Bedøm denne artikel
21 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5