Bedste øjenvippeserum: 11 udvalgte vippeserum til øjenvipper i 2021

Øjenvippeserum kan være forskellen der er med til at give dine vipper ekstra fylde, længde og styrke. Med den bedste vippeserum kan du med andre ord få flotte vipper helt uden brug af falske øjenvipper. Her i guiden vil du få præsenteret de mest populære øjenvippeserum produkter på markedet.

Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 22 juni 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 15. juni 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 29. oktober 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
HairLust Eyelash Enhancing Serum øjenvippeserum

Konklusion: Her er den bedste øjenvippeserum 🥇

HairLust Eyelash Enhancing Serum øjenvippeserum er udvalgt af Louise, som den bedste øjenvippeserum i juni 2021.

Bedste

Købsguide til valg af øjenvippeserum

Med den bedste øjenvippeserum kan du få de lange, mørke og fyldige øjenvipper, som du kun har turdet drømme om.

En god øjenvippeserum booster dine øjenvippers vækst og gør samtidig de enkelte vippehår både tykkere og længere og i mange tilfælde også mørkere. Med en god øjenvippeserum kan du altså smide de kunstige øjenvipper ud og afbestille tiden hos vippedamen.

Jeg gennemgår nu de bedste øjenvippeserum på markedet. Dem der lover gode resultater og holder dem. Efter gennemgangen af produkterne kigger jeg nærmere på, hvad der er værd at vide om øjenvippeserum.

Dét bør du holde fokus på når du køber øjenvippeserum

 1. Kig efter dokumenteret effekt - Du kan med fordel vælge øjenvippeserum ud fra den dokumenterede effekt.
 2. Vigtige stoffer en øjenvippeserum bør indeholde - En god øjenvippeserum bør indeholde mindst ét af disse stoffer: aminosyre, biotin, hyaluronsyre eller norbimatoprost.
 3. Vælg et produkt der kan skal anvendes én gang dagligt - Det er en fordel kun at skulle påsmøre øjenvippeserum inden sovetid. Det giver dig mulighed for at bibeholde din daglige makeup rutine.

Hvilken øjenvippeserum er bedst i test?

1. HairLust Eyelash Enhancing Serum øjenvippeserum - BEDST I TEST 🥇

HairLust Eyelash Enhancing Serum øjenvippeserum

HairLust øjenvippeserum

Certificeret vegansk & rig på økologiske ingredienser Drømmer du om lange og kraftige øjenvipper? Et godt lag mascara kan give et midlertidigt resultat, men en øjenvippeserum puster nyt liv i dine vipper og giver et naturligt og holdbart resultat. HairLus... Læs mere hos HairLust

2. Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml øjenvippeserum

Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml øjenvippeserum

Xlash øjenvippeserum

Xlash PRO Eyelash Serum er et fantastisk vippeserum, som giver dig de lange vipper, som du altid har drømt om! Dette serum er med en helt unik formel, som øger vippernes vækst, både i volume og længde. Produktet indeholder vigtige mineraler, som har en fr... Læs mere hos Nicehair

3. M2 Beaute Eyelash Activating Serum 4 ml øjenvippeserum

M2 Beaute Eyelash Activating Serum 4 ml øjenvippeserum

M2 Beaute øjenvippeserum

Er du i stedet til et billigere og mere naturligt valg, der er cruelty free? Så kan du med fordel prøve Xlash Serum til vipperne. Hos Nicehair har vi testet mange forskellige vippeserummer gennem tiden, men nu har vi fundet vores favorit. Her kan du læse... Læs mere hos Coolshop

4. RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml øjenvippeserum

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml øjenvippeserum

Revitalash øjenvippeserum

RevitaLash Eyelash Conditioner er et prisbelønnet serum til øjenvipperne. Dette serum både plejer og styrker vipperne, så de bliver stærke og mere fyldige. Dette vidundermiddel virker på bare 3-8 uger, og man vil derefter kunne se en betydelig forskel. Ud... Læs mere hos Nicehair

5. Lavinde Copenhagen HYPED Eyelash Serum 4 ml øjenvippeserum

Lavinde Copenhagen HYPED Eyelash Serum 4 ml øjenvippeserum

Lavinde øjenvippeserum

Lavinde Copenhagen HYPED Eyelash Serum er et yderst effektivt og allergivenligt vippeserum, som giver de smukkeste og mest opsigtsvækkende vipper, som man overhovedet kan drømme om. Dette serum indeholder Lavinde Copenhagens mest effektive PEP-4 formular,... Læs mere hos Staybeautiful

6. Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml øjenbryn- og vippeserum

Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml øjenbryn- og vippeserum

Serum Nordic øjenbryn- og vippeserum

Øjenbryns- og øjenvippeserum i ét og samme produkt! I Serum Nordic produktet får du et sikkerhedsgodkendt 2-i-1 produkt, der består af både vippe- og brynserum. Kan jeg nøjes med et produkt fremover? Ja, med dette serum behøver du kun og købe ét produkt, da det virker til både bryn og vipper. Måske du... Læs mere

7. Nanolash Eyelash Serum 3 ml øjenvippeserum

Nanolash Eyelash Serum 3 ml øjenvippeserum

Nanolash øjenvippeserum

Nanolash Eyelash Serum er et super effektivt vippeserum, der giver synligt længere, stærkere, fyldigere og mørkere vipper. Dette skyldes at den innovative naturlige formel, og den præcise applikator gør det let at påføre produktet helt nede ved vippekante... Læs mere hos Nicehair

8. Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml øjenvippeserum

Refectocil Lash & Brow Booster Double Effect 6 ml øjenvippeserum

Refectocil øjenvippeserum

Refectocil Lash og Brow Booster Double Effect er til dig der ønsker fyldigere bryn og længere vipper. Denne booster er blevet testet og hele 93% af testpersonerne har fået helt op til 56% længere vipper end før. Refectocil Lash og Brow Booster Double Effe... Læs mere hos Nicehair

9. Rodial Lash & Brow Booster 7 ml øjenvippeserum

Rodial Lash & Brow Booster 7 ml øjenvippeserum

Rodial øjenvippeserum

Rodial Lash og Brow Booster er et vækst-øgende produkt til vipper og bryn. Den indeholder en proteinrig koncentration, som plejer og nærer vipper og bryn.Den er beriget med vitamin B5 og Sympeptid, som øjeblikkeligt vil få dine bryn og vipper til at frems... Læs mere hos Nicehair

10. Embryolisse Lashes Booster 6,5 ml øjenvippeserum

Embryolisse Lashes Booster 6,5 ml øjenvippeserum

Embryolisse øjenvippeserum

Embryolisse Lashes Booster er et plejende produkt til øjenvipperne. Den virker stimulerende, og giver stærkere, kraftigere og længere øjenvipper på kun 28 dage. Den giver vipperne mere volume, og efter de 28 dage vil vipperne være op til 10% længere. den... Læs mere hos Coolshop

11. GOSH Growth Serum 6 ml øjenvippeserum

GOSH Growth Serum 6 ml øjenvippeserum

GOSH øjenvippeserum

GOSH Growth Serum The Secret Of Fuller Brows er et effektivt serum til at få fyldige og definerede øjenbryn. En unik formel, som stimulerer brynene til en mere fyldig og tæt vækst, som er med til at give et mere udtryksfuld look. Indeholder det aktive Sym... Læs mere hos Signatura

Øjenvippeserum som har dokumenteret effekt

Lange, tætte og fyldige øjenvipper er noget alle kvinder drømme om. Men ikke alle er lige heldige fra naturens side og stress og sygdom kan også have stor indvirkning på dine øjenvippers vækst.

Med en god øjenvippeserum kan du i løbet af kort tid booste dine øjenvipper, så de vokser hurtigere og kraftigere.

Øjenvippeserum og øjenbrynsserum er blevet virkelig populære de seneste år. Derfor er der også rigtig mange forskellige produkter på markedet.

De mange forskellige mærker af øjenvippeserum kan let gøre det svært at finde den bedste øjenvippeserum.

Derfor har vi her samlet de bedste øjenvippeserum på markedet, så du ligemeget hvilken en du vælger, er sikker på at få den ønskede effekt. Nemlig synligt længere og tættere øjenvipper.

Det er svært at kåre DEN ultimativ bedste øjenvippeserum, fordi det et stykke hen af vejen afhænger af dine præferencer.

Det vigtigste i en øjenvippeserum er, at den indeholder et aktivt stof, der fremmer væksten i dine øjenvipper.

Det gør alle de øjenvippeserum, vi har samlet her. Men derudover er nogle tilsat vitaminer og andre plejende stoffer, der yderliger skal booste dine øjenvippers vækst.

Det er op til dig, hvilken en du foretrækker.

Læs med videre og bliv klogere på alt, hvad der er værd at vide om øjenvippeserum. Det vil gøre dig mere sikker i dit valg og sikre, at du ikke laver et ærgerligt fejlkøb.

Hvad er en øjenvippeserum?

En god øjenvippeserum fungerer som en vitaminpille for dine øjenvipper. Den går ned i de små hårsække, der sidder for enden af hvert øjenvippehår.

Der booster den vækst produktionen, så dine øjenvipper vokser sig længere, mørkere og tættere.

Du vil også opleve, at dine øjenvippehår bliver kraftigere og dermed ikke så let tager skade, hvis du for eksempel bruger en øjenvippebukker, som en del af din makeup rutine.

Hvorfor virker øjenvippeserum?

De fleste øjenvippeserum indeholder en variant af det aktive stof prostaglandin. Prostaglandin har en dokumenteret effekt på væksten af hår. Derfor bruges prostaglandin også i både øjenvippeserum, men også i øjenbrynsserum og i andre hårvækst produkter.

Prostaglandins virkning på hår produktion og vækst blev faktisk opdaget ved et tilfælde.

Prostaglandin blev nemlig i sin tid udviklet som et øjenlægemiddel til behandling af grå stær.

Men produktet havde den “bivirkning”, at det fik vipperne til at gro kraftigt.

Hvad skal jeg kigge efter når jeg gerne vil købe den bedste øjenvippeserum?

Når du skal finde den bedste øjenvippeserum, så er der flere ting, som du bør kigge efter i produktinformationen på produktet.

Det er nemlig vigtigt, at du vælger en øjenvippeserum, som indeholder nogle af de stoffer, som har en dokumenteret virkning.

Ellers er det bare spild af penge og din tid. Og der findes produkter på markedet, hvor effekten er lille eller ikke eksisterende.

Men heldigvis også super effektive øjenvippeserum som dem vi har anmeldt her.

Der er en liste af stoffer, som har en dokumenteret virkning på væksten af dine øjenvipper. Dem bør du altid holde øje med om produktet indeholder.

Du bør ikke forvente, at produktet indeholder dem alle. Men hvis du kan krydse 3 af listen, så står du med et godt produkt, hvor du kan forvente en god effekt.

Vigtige og effektive stoffer som du kan finde i de bedste øjenvippeserummer er:

 • Aminosyrer hjælper med at øge blodtilstrømningen til hårsækkene
 • Biotin er også kendt som vitamin B7, som forlænger vippernes levetid
 • Norbimatoprost (en variant af prostaglandin) aktiverer vippernes naturlige vækst
 • Hyaluronsyren styrker vipperne og holder dem sunde og binder fugten

Det er også en god idé at vælge en øjenvippeserum, der er let at påføre og hvor du kan nøjes med at bruge den 1 maks 2 gange dagligt.

De fleste kvinder bruger nemlig mascara eller anden øjenmakeup og øjenvippeserum virker kun på helt rengjort øjenvipper.

Vælger du en øjenvippeserum, som kun skal påføres vipperne én gange dagligt. Så kan du passende bruge den hver aften efter, at du har fjernet din make up og renset din hud.

Så har den hele natten til at udvirke sine mirakler.

Vidste du, at det aktive stof prostaglandin blev opfundet i USA? Det findes i mange forskellige varianter, som alle har en vækstfremmende virkning.

Hvordan anvender man en øjenvippeserum?

Det er vigtigt at du læser anvisningerne på den øjenvippeserum, som du har valgt. Det er nemlig forskelligt fra brand til brand, hvor ofte og hvordan, du skal anvende det.

Det er som oftest 1 eller 2 gange om dagen. Men det er vigtigt, at følge anvisningerne nøje for at få det bedste resultat.

Hvis du kun skal påføre din øjenvippeserum én gang om dagen, så foreslår vi, at du gør det om aftenen. Gør du det om aftenen, så har den nemlig hele natten til at virke.

Din øjenvippeserum skal på helt rene øjenvipper og øjenlåg. Det er derfor vigtigt, at du starter med at rense alt gammelt mascara og makeup af.

Vær grundigt, når du renser dine øjenvipper, så du får dem helt rene, men vær samtidig forsigtig med de fine hår.

Når vipperne er rene, så skal du lade dem lufttørre et øjeblik.

Nu er det tid til at påføre øjenvippeserummet.

Dette gør du ved at lægge et tyndt lag rundt langs vippekanten af øjet. Akkurat som du ville gøre med en eyeliner.

Din øjenvippeserum skal ligge sådan, at den dækker rødderne og hårsækken på øjenvippe hårstråene.

Brug din øjenvippeserum minimum 30 minutter, inden du går i seng, så den får tid til at trænge ind, så du ikke tørre de dyre dråber af i hovedpuden.

Kan jeg forvente at kunne se en synlig forskel ved brug af øjenvippeserum?

Hvis du vælger en af de bedste øjenvippeserum på markedet. Det er dem, vi har gennemgået her. Så vil du være sikker på at kunne se en synlig forskel.

Det er dog vigtigt, at du følger anvisningerne nøjagtigt både med hensyn til at rengøre dine vipper helt, før du påfører serummet, men også med at huske at påføre det 1 eller 2 gange dagligt afhængig af, hvilket mærke du vælger.

Følger du anvisningerne, så vil du få markant længere vipper, som også vil syne tættere og mørkere end nu.

Hvor længe går der før jeg kan se en forskel?

Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvor længe du skal vente, før du kan begynde at se en forandring.

Ved mange øjenvippeserum vil du allerede efter 3 uger kunne begynde at se dine øjenomgivelser forandre sig.

Du vil opdage, at dine vipper begynder at blive længere. Du vil også kunne begynde at se små nye hår titte frem i vippekanten.

Disse nye vippehår er ofte mørkere og syner dermed mere definerede end dine vipper før brug af en vippeserum.

Nogle øjenvippeserum kan godt være længere om at virke, så det er vigtigt, at du læser grundigt om produktet, så du ved, hvad du kan forvente.

De fleste producenter skriver, at du kan forvente den fulde effekt efter 12 ugers brug af produktet.

Herefter kan du eventuelt trappe ned og kun bruge din øjenvippeserum et par gange om ugen i en periode inden du giver dem en booster igen.

Hvor længe holder resultatet?

Når du bruger en øjenvippeserum, så går du ind og påvirker hårsækkene til at producere kraftigere og hurtigere.

Hvis du stopper med at bruge øjenvippeserum, så vil effekten aftage over tid. De nye øjenvipper der vokser ud, er nemlig ikke påvirket af serum og vil derfor vokse i deres normale vækst bane, som før du gik i gang med at bruge øjenvippeserum.

Øjenvippeserum er derfor ikke en mirakelkur, som en gang for alle giver dig lange øjenvipper. Det er en kur, der skal vedligeholdes, hvis du ønsker at beholde dine lange øjenvipper.

Mange vælger dog at holde pauser ind imellem, da du sagtens kan opleve at dine øjenvipper bliver for lange.

Det har du sikkert svært ved at tro nu, men dine øjenvipper kan faktisk blive så lange, at de for eksempel genere mod brilleglas eller rammer dine øjenlåg.

Du kan vælge at holde en fuld pause eller blot vedligeholde ved i en periode kun at bruge din øjenvippeserum et par gange om ugen frem for dagligt.

Sund kost og kosttilskud giver dine øjenvipper de bedste vilkår

De fleste kvinder vil gerne have længere og tættere øjenvipper. Det er sikkert også derfor, at du læser med her.

En øjenvippeserum er et fantastisk produkt, som virkelig giver den effekt, du drømmer om.

Men det er vigtigt, at du også plejer dine øjenvipper indefra. Med det mener vi, at det ligesom alt andet i din krop, så har dine øjenvipper brug for den rette mængde af vitaminer og mineraler for at kunne præstere optimalt.

Du skal tænke på dine øjenvipper og dine øjenbryn, som du gør, når du tænker vitaminer og mineraler til håret.

Hvis du gerne vil give dine øjenvipper, øjenbryn og hår de optimale betingelser, så kan du ud over en øjenvippeserum sørge for, at du er dækket ind med vigtige vitaminer og mineraler som:

 • Vitamin A
 • Vitamin C
 • Vitamin D
 • Vitamin E
 • B6
 • B7
 • B12
 • Zink

Det er vitaminer og mineraler som er kendt for at styrke dit hår og gøre det sundt og stærkt og det gør det samme ved dine øjenvipper.

Spiser du en sund og varieret kost, så er du allerede dækket ind med disse vitaminer og mineraler.

Men er du i tvivl, om du får nok gennem din kost, så kan vi godt anbefale et kosttilskud.

Læs mere på forhandlerens side

Vi håber, vi har gjort dig meget klogere på alt, hvad der er værd at vide om øjenvippeserum.

Og at du derfor nu føler, du har alt den viden, du har brug for, for at vælge den af de anmeldte øjenvippeserum, der skal hjem og stå sammen med dine andre plejeprodukter.

Hvis der er information, som du synes, vi ikke har fået dækket grundigt nok her, så kan du finde mere information om de enkelte produkter på forhandlerens side.

For at gøre det let for dig, så har vi lagt link ind direkte til forhandlernes side, så du let kan søge mere information - og det er også der, du kan foretage dit køb, så du allerede i løbet af et par dage kan komme i gang med at bruge dette spændende produkt.

Vælg den bedste øjenvippeserum for dig og få længere, fyldigere, mørkerer og mere forførende vipper i løbet af ganske få uger.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 11 øjenvippeserummer, har Louise valgt HairLust Eyelash Enhancing Serum , som den bedste øjenvippeserum i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 10 andre populære øjenvippeserummer, herunder bl.a. Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml, M2 Beaute Eyelash Activating Serum 4 ml, RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml & Lavinde Copenhagen HYPED Eyelash Serum 4 ml... klik her for at se de resterende!

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise har en baggrund som kosmetolog, men interessen for hudpleje mv. strækker sig også ind i privatlivet. Louise har været med på sidelinjen siden år 2019 på Hair-blog.dk. Her har hendes fokusområder været sparring med de øvrige skribenter, samt udvælgelse og test af hudplejeprodukter.

8 ofte stillede spørgsmål om øjenvippeserum

Nej. Det anbefales i stedet af du bruger øjenvippeserum om natten, mens du ikke har kontaktlinser i øjet.

Nej og ja. Øjenvippeserum skal på helt rengjorte øjenvipper. Men vælger du at behandle dine øjenvipper om natten, så kan du sagtens bruge mascara i dagtimerne uden at ødelægge virkningen.

En øjenvippeserum indeholder nogle aktive stoffer, som får dine øjenvipper til at vokse hurtigere og tættere. Den type øjenvippeserum, der virker bedst, indeholder en variation af stoffet prostaglandin.

Øjenvippeserum påsmøres langs kanten af øjenlåget, som du ville gøre det med en eyeliner. Du skal som oftest påføre det hver aften afhængig af mærket.

Øjenvippeserum skal bruges 1 til 2 gange dagligt alt efter hvilket mærke du vælger. Periodens længde afhænger af den ønskede effekt.

Øjenvippeserum holder op med at virke 3 - 8 uger efter at du stopper med at bruge det. Det skyldes, at de hår de har været påvirket af serummet falder ud.

Længere og fyldigere øjenvipper. Ved de fleste mærker af øjenvippeserum vil du kunne se en forskel efter 3 til 8 uger.

En øjenvippeserum er en serum indeholdende aktive stoffer som prostaglandin, der får dine øjenvipper til at gro hurtigere og kraftigere. Den er også ofte tilsat kosttilskud, som dem du kender fra hår vitaminer.

Bedøm denne artikel
58 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5

Læs også...

Af Louise, kosmetolog

Mange drømmer om tykke, fyldige og flotte øjenbryn, der ikke altid skal tegnes op med makeup for at se ud af noget....