Bedste massagestol: Se de 4 udvalgte stole til massage af hele kroppen i 2021

Bedste massagestol: Se de 4 udvalgte stole til massage af hele kroppen i 2021

Den bedste massagestol giver en lækker omgang massage til hele kroppen! Hvad end du oplever ømme muskler og led efter træning i fitnesscentret eller efter en omgang hjemmetræning, vil en tur i en massagestol gøre underværker. Massagestolene er et dyrt valg og et alternativ kunne måske være et massagesæde eller en massagepistol. Her i denne guide til massagestole ser du de mest populære netop nu.

Af Bapoons sportsguru
Priser er opdateret i dag mandag d. 27 september 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 14. september 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 21. juli 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Finnspa Premion Black Massagestol massagestol

Konklusion: Her er den bedste massagestol

Finnspa Premion Black Massagestol massagestol er udvalgt af Casper, som den bedste massagestol i september 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af massagestol

Med den bedste massagestol giver du din krop de bedste forudsætninger for at restituere sig hurtigt. En massagestol kan give en virkelig dybdegående kropsmassage som løsner op i musklerne.

Er du mere til en blid og behagelig massage giver massagestolen dig fuld valuta for pengene. De mange programmeringsmuligheder giver både wellness og smertelindrende massage for hele familien.

Det kan være svært at gennemskue, hvad du bør fokusere på, når du køber massagestol. Jeg har derfor her samlet de bedste massagestole i alle prisklasser for at gøre det lettere for dig at foretage dit valg. Se dem og få en masse tips omkring køb af massagestol.

3 ting du bør holde fokus på når du køber en massagestol

 1. Behovsafstemning - Der er så stor forskel på hvad de forskellige massagestole kan, at du er nødt til at lave en prioritering over de vigtigste funktioner for dig. Ellers kommer du hurtigt til at lægge for mange penge for funktioner, der er overkill til dit behov.
 2. Hvor meget må massagestolen fylde - Det er de færreste, der har uanedet med plads i boligen og derfor kan det også være en god idé at måle op og gøre dig bevidst om hvor meget plads, den må optage i rummet.
 3. Massagestol eller massage hvilestol - Du kan vælge at købe en massagestol som placeret i en eksisterende stol eller sofa eller i bilen. Du kan også vælge at købe en decideret massagestol, der minder om en god dyb lænestol.

Hvilken massagestol er bedst i test?

1. Finnspa Premion Black Massagestol massagestol

Finnspa Premion Black Massagestol massagestol

Finnspa massagestol

Finnspa Premion Black er en avanceret massagestol, med mange smarte funktioner og en eminent fjernbetjening.Stolen er betrykket med et tykt og stærkt syntestisk læder, som er sort. Finnspa Premion Black tilbyder 6 forskellige typer af massage: æltning, æl... Læs mere hos Apuls

2. Finnspa Premion Creme Massagestol massagestol

Finnspa Premion Creme Massagestol massagestol

Finnspa massagestol

Finnspa Premion Creme er en avanceret massagestol, der kan give dig en super god massage.Du kontrollerer let massagestolen på fjernbetjeningen, hvor du let får overblik over alle funktionerne. Finnspa Premion Creme leveres inkl. denne avancerede fjernbetj... Læs mere hos Apuls

3. Beurer MC5000 HCT Delux massagestol

Beurer MC5000 HCT Delux massagestol

Beurer massagestol

Beurer MC5000 Massagestol Deluxe, med automatisk kropsscanning funktion og fodmassage.Her får du en massagestol i særklasse. Ønsker du mange funktioner og variationsmuligheder, så er Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol det rigtige valg for dig.5 forskelli... Læs mere hos Apuls

4. Beurer MC3800 HCT Design massagestol

Beurer MC3800 HCT Design massagestol

Beurer massagestol

Beurer MC3800 HCT Design Massagestol, med automatisk kropsscanning funktion og fodmassage.Her får du en massagestol i særklasse. Ønsker du mange funktioner og variationsmuligheder, så er Beurer MC3800 HCT Design Massagestol det rigtige valg for dig.4 fors... Læs mere hos Apuls

Hvad er en massagestol?

En massagestol er den ultimative massageoplevelse. En massagestol sørger nemlig for, at du kan få en fuld kropsmassage, hvor både over- og underkrop bliver æltet igennem.

Massagestolen kan minde om en lænestol, men under betrækket gemmer der sig en motor med et skinnesystem med en masse massageruller og massagekugler på, som kan bevæge sig i forskellige retninger.

Massagestolen kan både give en pulserende massage, en roterende og en vibrerende massage samt en dybdegående punktmassage. Det sikrer dig at selv den mest modbydelige myose kan blive løsnet.

Forkæl din krop med den bedste massagestol

Når bevægeapparatet værker, så mindskes livskvaliteten og dermed også vores humøret. En massagestol er derfor en rigtig god investering som hele familien kan få glæde af. Ung som gammel kan have stor glæde af en massage, der kan løsne muskelspændinger i hele kroppen og som dermed giver større bevægelsesfrihed i kroppen.

Om du har store smerter og ønsker smertelindring og opløsning af muskler eller om du blot trænger til en blid og velgørende massage, så er en massagestol lige noget for dig.

Jeg har allerede præsenteret dig for de bedste massagestole på markedet og om lidt går jeg videre med at give dig alt den information om massagestole, som du har brug for, for at kunne vælge den helt rigtige model, der matcher dine behov og din pengepung.

Værd at tænke over hvis du gerne vil købe en massagestol

Når du har besluttet dig for at investere i en god massagestol, så skal du have valgt den rigtige model. Uden baggrundsviden om massagestole kan det være svært at vide, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en.

Derfor gennemgår jeg nu de vigtigste ting, som du bør overveje i forbindelse med køb af massagestol. Det vil klæde dig godt på til at vælge den bedste massagestol til dig, dine behov og dit budget.

Hvem skal bruge massagestolen og hvorfor?

Det er en god idé at tænke over, hvem der skal bruge massagestolen og til hvilket brug. Der er ingen grund til at købe den dyreste massagestol på markedet, hvis dit behov slet ikke kommer i nærheden af, hvad den kan præstere. Omvendt vil det også være dumt at købe en meget enkel massagestol i billige materialer, hvis du skal bruge den mange gange dagligt, til dig selv, din familie eller måske klienter.

Hvem kan have fornøjelse af en massagestol?

Svaret er enkelt - ALLE. En massagestol er en ikke kun en stor hjælp, når din smertende krop har brug for lindring. Den giver også en himmelsk wellness massage, som du kan nyde når som helst.

Har du ømme nakke- og rygmuskler efter at have siddet foran skærmen hele dagen?

Mange med stillesiddende arbejde oplever at de får mere og mere anspændte nakke-, skuldre- og rygmuskler som dagen skrider frem. Det skyldes, at du sidder i den samme stilling i flere timer. Det er vores kroppe ikke bygget til. Du kan gøre meget selv ved at have en korrekt siddestilling, så du ikke overbelaster din ryg og du kan sørge for at bevæge dig i dine pauser.

Men det er desværre ikke altid nok til at eliminere stivhed i kroppen. Oplever du at dine skuldre sidder helt oppe under hagen, når du kommer hjem fra arbejde, fordi du har masser af muskelinfiltrationer, så er du topkandidat til en massagestol. En massagestol massere nemlig ikke kun udvalgte områder, som når du bruger en massagepistol, i stedet får du en fuld kropsmassage og får dermed løsnet op i hele kroppen inklusiv nakke, skuldre, ryg og lænd.

Får du ondt i lænden når du sidder for længe i bilen?

Hvis du har en lang commute til arbejde, er du langt fra den eneste. Det er ikke længere unormalt at bruge flere timer i bilen daglig for at komme frem og tilbage fra arbejde, hente og bringe børn, handle ind osv. De mange kilometer på vejen kan være belastende for lænden og mange oplever derfor lændesmerter og en “træt” ryg. Involvere dit arbejde at du også kører i arbejdstiden, så vil du opleve problemerne hyppigere.

En massagestol giver ikke kun en lindrende massage og løsner anspændtheden. Massagen øger også blodtilførslen og frigør en masse giftstoffer i kroppen. Det er derfor altid en god idé at drikke rigeligt med vand efter en massage, så du kan skylle det hele ud af kroppen.

Oplever du muskelsmerter efter træning?

Det er ikke unormalt at musklerne bliver hårde og smertende efter træning, fordi de er blevet hvis ikke overanstrengt, så presset til det yderste. Det er ikke farligt, men det kan være meget ubehageligt.

Hvis du har smertende muskler, så har de brug for at restituere, altså at hvile og komme sig. Derfor må du heller aldrig lave en dybdegående massage af ømme eller ødelagte muskler. En blid massage med vibrationer vil derimod hjælpe med at løsne musklerne op samtidig med, at det øger blodtilførslen som gør, at du restituere hurtigere.

Sengeliggende eller ikke særlig mobil

Vi kan alle komme i situationer, hvor vi er sengeliggende i længere tid, eller dårligt gående og derfor meget siddende. Det har kroppen ikke godt af fordi blodcirkulationen ofte bliver blokeret, når vi sidder i de samme positioner i længere tid. Samtidig har vores muskler ikke godt af, at presset ligger det samme sted i lang tid. Det kan i de værste grelle tilfælde føre til liggesår.

Har du ikke mulighed for at komme op og røre dig, så vil en massagestol kunne give dig en masse lindring. Ikke kun vil den hjælpe med at lindre de ømme muskler og øge blodcirkulationen, men du vil også kunne få en punktmassage som sørger for, at blodet også kommer ud i de områder som bliver udsat for tryg, for eksempel hvis du ligger ned.

Gravid og øm i hele kroppen?

Mange gravide oplever en hel del ubehag. Specielt i det sidste trimester. Den ekstra vægt der primært sidder foran sætter ryg, lænd og hofter på overarbejde og det er ikke unormalt at have ømme muskler og have svært ved at finde en behagelig stilling.

En massagestol burde være standard udstyr for enhver gravid. En massagestol vil du kunne indstille så du får en behagelig og afslappende massage som fokuserer på de mest ømme punkter som for eksempel din lænd.

En god massage virker afstressende - Når du får en god massage så aktiveres kroppens produktion af endorfiner. Endorfiner kaldes også for kroppens egen morfin og lykkepille, fordi endorfinerne gør dig glad og får dig til at føle velvære.

Er du fortsat i tvivl om du skal købe en massagestol så se alle fordelene her

Der er rigtig mange fordele forbundet med køb af en massagestol og for de fleste er det en af de bedste investeringer, de nogensinde har foretaget. Vores fysiske og mentale velbefindende er nemlig altafgørende for en hverdag, der fungerer og får en god livskvalitet.

Begynder kroppen at gøre ondt, enten på grund af alder, skader eller træning, så vil massagestolen hjælpe dig med at lindre smerten samtidig med, at den sætter fut i restitueringen af musklen.

Er det muskelspændinger, der er problemet så vil den bedste massagestol opvarme musklen, øge blodcirkulationen og løsne fastlåste muskler op.

Fordele ved en massagestol i hjemmet

 • Store besparelser på behandlinger hos massør og lignende
 • Øger blodcirkulationen
 • Lindrer muskelømhed
 • Er smertelindrende
 • Rammer både nakke, skuldre, ryg, lænd og dine benmuskler
 • Varmer musklerne med infrarød varme
 • Løsning af fastlåste muskler
 • Forkorter restitutionstiden
 • Kan bruges som hvilestol
 • Reducerer stress
 • Modvirker depression

Der findes massagestole med mange funktioner - hvilke har du brug for?

Der er stor forskel på hvad de enkelte massagestole tilbyder af funktioner. Det er en god ting at have i baghovedet, når du kigger på de forskellige modeller og sammenligner priser.

Du gør det lettere for dig selv, hvis du laver en liste med de funktioner din massagestol SKAL have og en anden liste med de funktioner, som du gerne vil have, men som du er villig til at gå på kompromis med.

Når du er opmærksom på dine behov, så indsnævre du også din søgning og gør det lettere at finde den bedste massagestol.

Nogle af de funktioner du kan møde i en massagestol

 • Fuld Shiatsu kropsmassage
 • Læg- og fodmassage
 • Varme i sæde og ryg
 • Indbyggede varmehandsker til hænder og fødder
 • Kan benyttes som hvilestol
 • Timer funktion
 • Forudprogrammerede massage programmer
 • USB
 • Fjernbetjening
 • Kopholder
 • Body scanning (ønsker du denne funktion er du oppe i de helt dyre prisklasser)

Gør dig klart hvilke funktioner der er vigtige for dig og husk dem, når du leder efter den helt rigtige model. Så undgår du at lave et kedeligt fejlkøb.

Disse massageformer bør din massagestol kunne tilbyde:

Som jeg har nævnt flere gange, så er der stor forskel på hvad de enkelte massagestoler har valgt at lægge fokus på og det er også derfor, at det er en god idé at gøre dig bevidst, hvilke ting der er vigtige for dig.

Eksperterne råder os til at købe massagestole som har de 4 mest kendte massageformer nemlig:

 • Shiatsu massage
 • Pulserende massage
 • Roterende massage
 • Vibrerende massage

Med disse 4 massageformer vil du nemlig kunne give en grundig og dybdegående massage af alle kroppens muskler. Hvor shiatsu er en god all round massage, så kan du med de 3 andre massagetyper virkelig gå i dybden med problemområder.

Shiatsu massage

Shiatsu er en af de mest kendte massageformer verden over. Ikke overraskende så er Shiatsu en gammel klassisk kinesisk massageform, som har bredt sig til resten af verden pga. sine fantastiske resultater med at løsne fastlåste muskler op.

Shiatsu massagen består af en opstart med roterende bevægelser, som bliver mere intense i takt med at musklerne bliver varmet op. Når musklerne er godt arbejdet igennem, så går massagen over til en mere dybdegående punktmassage som virkelig tager sig at problemområderne.

Den pulserende massage

Den pulserende massage er en massageform, der virkelig får blodet til at rulle i årene. Hvis du gerne vil øge blodcirkulationen, så får du virkelig gode resultater med en pulserende massage. Den pulserende massage er også super velegnet til urolige ben, trætte og overanstrengte muskler og til ben med vokseværk.

Den roterende massage

Den roterende massage er en mere dybdegående massage og er super velegnet til fastlåste skulder- og nakkemuskler. De indbyggede metalkugler som sørger for at ælte dine muskler godt igennem, kan tage fat som en professionel massør og virkelig løsne op på selv de mest genstridige myoser.

Den vibrerende massage

Den vibrerende massage er sammen med den roterende massage virkelig god til at løsne op for fastlåste muskler. Den vibrerende massage anvendes alene eller i kombination med en af de andre massageformer.

Placer din massagestol foran fjernsynet - Du kan med fordel placere din massagestol foran fjernsynet, så du kan nyde din yndlingsserie, mens du får massage. På den måde udnytter du tiden optimalt. Og du får brugt din massagestol. Står den til gengæld svært tilgængeligt i et mindre hyggeligt rum, så vil du sikkert få den brugt mindre.

Drik masser af vand efter brug af massagestolen og rens kroppen for affaldsstoffer

Når du får en god massage, så får du ikke kun velvære, smertelindring og en muskel løsende massage, du får også frigivet en masse affaldsstoffer. Hver dag ophobes der affaldsstoffer i vores kroppe. Affaldsstoffer kan være alt fra stoffer som kviksølv, bly og PBC. Men også farvestofferne i vores mad, de dårlige fedtstoffer, parabenerne i shampooen og de giftige stoffer i malingen i huset eller på møblerne.

Vores krop producerer også selv affaldsstoffer, når den laver næringsstoffer om til energi, denne form for affaldsstoffer er ufarlige for kroppen, men kan stadig optage plads for gode næringsstoffer.

Når affaldsstofferne ophober sig i vores krop, så sætter de sig på cellernes receptorer og optager derfor plads fra vigtige næringsstoffer.

Når din krop er fyldt med affaldsstoffer, så er din krop hele tiden i kamp med sig selv om at kunne optage de gode næringsstoffer.

Når du får en god massage, så frigives en helt masse af disse affaldsstoffer ud i din blodbane og den eneste måde de kan forlade din krop, er gennem sved eller gennem urin når du tisser. Du bør derfor drikke rigtig meget vand efter din massage og udnytte, at du kan få renset kroppen for giftstoffer.

Jeg har kun råd til en billig massagestol - er den pengene værd?

Der findes massagestole i prisklasser, der svinger mellem 3.000 og op til over 200.000 for de dyreste modeller. Det er et stort udsving i prisen. Samtidig har vi altid lært at pris og kvalitet ofte hænger sammen - det holder også stadig stik. MEN når du køber massagestol, så skal du tænke på, at der også er en verden til forskel i hvad en massagestol til 3000kr kan, kontra en massagestol til 200.000.

For mange vil en massagestol i de helt dyre prisklasser være overkill, fordi de mange funktioner stolen har aldrig vil blive brugt og dermed retfærdiggøre købet. Nogle af de dyreste modeller kan lave udførlige scanninger af din krop og dermed skræddersy behandlingen. Det er ikke en model, der ses i private hjem men i high-end behandlingssteder.

Du kan derfor sagtens nøjes med at købe en billigere massagestol som kan give en virkelig effektiv og lindrende massage. Hvis du har de ting du lærer ved at læse med her i baghovedet, når du foretager dit valg, så er jeg sikker på, at du sagtens kan spotte den bedste kvalitet i den prisklasse dit budget tillader.

Du kan også holde øje med udsalg og sammenligne priser som jeg giver dig mulighed for her. Så kan du let spotte den bedste pris på den model der skal bo hjemme hos dig.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 massagestole, har Casper valgt Finnspa Premion Black Massagestol , som den bedste massagestol i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære massagestole, herunder bl.a. Finnspa Premion Creme Massagestol, Beurer MC5000 HCT Delux & Beurer MC3800 HCT Design.

4 ofte stillede spørgsmål til massagestole

Må man bruge en massagestol hver dag?

Ja, du kan sagtens bruge din massagestol dagligt og give dig selv en let eller dybdegående massage.

Kan man købe en massagestol til privat brug?

Ja, i dag kan du også få rigtige massagestole i en prisklasse, der gør dem attraktive for private og ikke kun klinikker og wellnesscentre.

Hvad koster en massagestol?

En massagestol kan fås fra ca. 3000 kr og opefter. De billigste modeller er som regel ikke en decideret massagestol men mere et massagesæde, som kan påmonteres dine egne stole.

Giver en massagestol varme samtidig med at den masserer?

Ja, din massagestol vil også give varme mens den masserer, hvis du har valgt en massagepude med varme. Infrarød varme er den bedste varmetype du kan vælge.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores sportsmand, der går en hel del op i bevægelse af kroppen gennem bl.a. løb, fitness, cardiotræning m.m.

Bedøm denne artikel
19 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5