Bedste massagepude: Se de 5 udvalgte massagepuder til nakke, skuldre & læn i 2021

Bedste massagepude: Se de 5 udvalgte massagepuder til nakke, skuldre & læn i 2021

Den bedste massagepude giver en dybdegående massage, der effektivt kan lindre smerter i ryg, nakke, skuldre og lænd. Massagepuden er et godt alternativ til den populære massagepistol, der skal holdes i hånden under brug - det skal du ikke med puden. Brug den i sofaen eller på kontoret, alt i mens du har hænderne fri. Bliv klogere på valg af massagepude og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons sportsguru
Priser er opdateret i dag torsdag d. 28 oktober 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 18. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 18. maj 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Musclepain Musclepillow Elite massagepude

Konklusion: Her er den bedste massagepude

Musclepain Musclepillow Elite massagepude er udvalgt af Casper, som den bedste massagepude i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af massagepude

Med den bedste massagepude er det slut med at lide i stilhed, når nakken eller ryggen værker. Vælger du en god massagepude, så kan du effektivt lindre dine smertende muskler og løsne myoser samtidig med, at du sørger for en øget blodcirkulation.

Massagepuder med infrarød varme giver en særlig effektiv behandling, da varmen hjælper med at løsne dine muskler op. Kombinationen af varmen og de roterende bevægelser fra massage kuglerne, kan give velvære og lindring på kort tid.

Vil du gerne have den mest effektive massagepude til den bedste pris, så læs med videre hvor jeg gennemgår de massagepuder, som har fået flest rosende ord med på vejen af såvel forbrugerne men også lægefaglige og andre fageskperter.

3 ting du bør holde fokus på når du køber massagepude

 1. Massagepude med eller uden varme? - Hvis det er vigtigt for dig, at massagepuden kan afgive varme samtidig med at den massere dine ømme muskler, så kan du med fordel vælge en massagepude med infrarød varme.
 2. Massageprogrammer - Vælg en massagepude der har varierende massageprogrammer. Gerne både en Shiatsu massage, en vibrerende massage, en pulserende massage og en roterende massage.
 3. Antallet af massagekugler - Antallet af massagekugler har som oftest betydning for, hvor effektiv massagepuden er.

Hvilken massagepude er bedst i test?

1. Musclepain Musclepillow Elite massagepude

Musclepain Musclepillow Elite massagepude

Den bedste massagepude til prisen

Effektiv og populær massagepude til hurtig smertelindring. Få en afslappende og dybdegående massage med den populære Musclepillow fra Musclepain. Lad den infrarøde varme trænge dybt ind i musklerne, og oplev en hurtig smertelindrende følelse. Brug den på... Læs mere hos Musclepain

Varmer og løsner op i muskel samt led spændinger, udleder endorfiner, renser ud i de dårlige affaldsstoffer & forbedrer blodomløbet.

2. Flowlife Flowpillow Heat massagepude

Flowlife Flowpillow Heat massagepude

Flowlife massagepude

En massagepude inspireret af massører til effektiv genopretning af trætte muskler. For både elitespilleren og motionister. Flowpillow er trådløs og kan bruges overalt på kroppen. Med 3 forskellige hastigheder kan du vælge, hvad der passer dig. Hvis du har... Læs mere hos Flowlife

3. Beurer MG147 Shiatsu massagepude

Beurer MG147 Shiatsu massagepude

Beurer massagepude

Beurer MG 147 MassagepudeUtrolig behagelig massagepude fra tyske Beurer. Materialet er af mesh, og er desuden aftagelig. Massagepuden er perfek til anvendelse til nakke, skuldre, ryg og ben. Puden har lys og varme funktion.Beurer MG 147 er udstyret med 4... Læs mere hos Proshop

5. Medisana MC 840 massagepude

Medisana MC 840 massagepude

Medisana massagepude

Massagepude... Læs mere hos Proshop

Hvad er en massagepude?

En massagepude lindrer smertende muskler, øger blodcirkulationen og afhjælper muskelinfiltrationer.

En massagepude er som oftest på størrelse med en lille sofapude. Den har dermed en praktisk størrelse som gør, at den kan massere et passende areal, for eksempel massage af nakke og skuldre. Samtidig har den en passende størrelse til, at du let kan pakke den i en taske.

Massagepuder består af nogle roterende massagekugler, som ligger gemt i selve massagepuden. Massagepudens øvrige fyld og betræk sørger for, at det er en behagelig oplevelse selv om de bedste massagepuder kan præstere en virkelig intens roterend af massage kuglerne. Du kan få en virkelig alsidig massage med en massagepude, fordi massage kuglerne kan indstillet til at bevæge sig i forskellige mønstre og i varierende intensitet.

Senere i artiklen gennemgår jeg, de forskellige massageformer du kan møde, når du køber massagepude. Så ved du, hvad du skal kigge efter når du skal vælge den bedste massagepude til dig.

De fleste massagepuder kommer i dag med varme. Jeg vil klart anbefale dig at købe en massagepude med indbygget varme, da det hjælper med at løsne musklerne op og intensivere behandlingen. Det mest optimale er massagepuder med infrarød varme.

Nogle massagepuder skal betjenes manuelt - andre er udstyret med en fjernbetjening.

Har du allerede valgt massagepude eller er du interesseret i at vide mere?

Massagepuder, massagepistoler, massagestole og andre massageredskaber lægges i stor stil i kurven, når danskerne handler. I en hektisk dagligdag kan det være svært at finde tiden og måske også pengene til hyppige besøg hos fysioterapeuten eller den lokale massør.

Derfor har flere også fået øjnene op for de hjemmebehandlinger, som du selv kan foretage med en massagepude.

Jeg har lige gennemgået de bedste massagepuder derude lige nu og i det følgende vil jeg gå mere i dybden med hvad en massagepude er, hvem den henvender sig til, hvad du bør være opmærksom på, når du køber en massagepude. Det hele krydret med nogle nyttige tips, så du er klædt rigtig godt på til at købe en massagepude.

En massagepude kan afhjælpe hovedpine og migræne.

Hvem kan have gavn af en massagepude?

Jeg vil næsten vove at påstå at alle kan have gavn af en massagepude, for langt de fleste af os døjer med ømme muskler i større eller mindre grad. Ømme muskler kan opstå på mange måde. Det kan være på grund af overanstrengelse eller måske fordi du sidder eller bevæger dig forkert.

Uanset om de ømme muskler sidder i nakken, ryggen, lænden, benene eller et helt andet sted så vil en massagepude kunne løsne op og give dig lindring.

Ømme nakkemuskler efter en lang dag på kontoret?

En massagepude er perfekt til at lindre ubehaget fra spændte skuldermuskler. Varmen og de roterende kugler sørger for at løsne musklerne op og fjerne anspændtheden.

Massagepuden kan du bruge hjemme i sofaen om aftenen, men du kan også tage den med og bruge den i din kontorstol i løbet af dagen.

Smerter musklerne efter træning?

Hvis musklerne smerter efter træning eller føles hårde, så kan en mild pulserende massage gøre underværker.

Smertende muskler skal restituere og derfor ikke have en voldsom massage, men de blide vibrationer løsner musklen og den øgede blodcirkulation fremskynder restitueringstiden.

Øm lænd når du sidder længe i bilen?

Mange døjer med ømme lægmuskler, hvis de sidder for længe i bilen. Og lange køreture er desværre en virkelighed for mange, når de commuter til og fra job.

Vælger du en massagepude, der har stik til bilen, så vil du kunne lindre dit ubehag undervejs. Massagen vil også sørge for at øge blodcirkulationen ned i dine ben, som også bliver påvirket af lange køreture.

Muskelsmerter på grund af graviditet?

Mange gravide oplever muskelsmerter i kroppen i takt med, at barnet vokser og vægten forøges. Det kan være særdeles ubehageligt og en udfordring i hverdagen.

Med en god massagepude vil du kunne lindre dine smerter og ubehag lige meget om det drejer sig om ømme lændemuskler, værkende lægmuskler eller ondt i ryggen.

Når du får en god massage, så frigives der en masse affaldsstoffer, som forlader kroppen når du sveder eller tisser. Du kan derfor med fordel drikke ekstra meget vand efter en massage, så affaldsstofferne hurtigere forlader kroppen.

En massagepude med infrarød varme er alle pengene værd

Hvis du virkelig ønsker at forkæle din krop og samtidig intensive din massage, så bør du vælge en massagepude med infrarød varme. Du skal være opmærksom på, at det skal være infrarød varme og ikke bare et almindelig varmelegeme. Der sker nemlig noget helt specielt i kroppen, når du udsætter den fra infrarøde lys bølger.

Når du bruger en massagepude med infrarød varme, så er der egentlig tale om infrarøde lys bølger. Det der sker er, at de infrarøde lys bølger trænger mere end 3 cm ned i huden og de underliggende muskler.

Det sætter gang i en kædereaktion hvor kroppens vandmolekyler begynder at vibrere, det afgiver en varmereaktion, som får dine muskler til at slappe af. Samtidig får det blodkarrene til at udvide sig, så blodcirkulationen øges. Det frigiver blandt andet toxiner, altså affaldsstoffer, der så ikke længere ophobes i din krop.

Alt i alt er kombinationen at infrarødt lys og massagen fra de roterende kugler det bedste våben mod smertende muskler.

Fordele ved at bruge en massagepude

 • Mindsker muskelømhed og smerter
 • Lindrer nakke, skuldre, ryg, lænd og bensmerter
 • Løsner fastlåste muskler op
 • Opvarmer og løsner muskelspændinger
 • Øger blodcirkulationen
 • Reducerer muskel stress
 • Fremmer restitutionsprocessen

Overvejelser du bør gøre dig når du køber massagepude

Som ved alle andre køb så er det altid en god idé at gøre dig nogle overvejelser inden du foretager dit køb. Ellers risikerer du nemlig let at lave et fejlkøb fordi massagepuden ikke lever op til dine forventninger. Det er dog ikke altid lige let at vide hvad det egentlig er som man skal være opmærksom på.

Derfor gennemgår jeg nu de punkter som jeg vil holde fokus på når jeg skal købe en massagepude.

Vær opmærksom på hvilke massageformer massagepuden tilbyder

Ømme muskler og værkende led rammer rigtig mange mennesker verden rundt og udvalget af massagepuder er derfor ikke bare stort, men enormt. Det kan være svært at kåre det ultimativt bedste massagepuder, fordi massagepuderne som ofte tilbyder forskellige massageformer.

Hvis du gerne vil have den bedste massagepude, så bør du vælge en massagepude, der tilbyder de 4 massageformer, der tilsammen dækker de behov, du bør have. Som du kan se så indeholder de massagepuder jeg har gennemgået her også som minimum disse 4 massageformer. Det bør din også gøre.

 1. Shiatsu massage - Shiatsu massage er en klassisk kinesisk massageform, som arbejder med forskellige niveauer at tryk. En shiatsu massage starter med blide roterende bevægelser, som varmer kroppens muskler op. Når musklerne er gennemarbejdet, så går massagen over til at være en dybdegående punktmassage.
 2. Roterende massage - En roterende massage er eminent til at bløde fastlåste muskler op med. Det er massagepudens indbyggede kugler, der står for den roterende massage som ælter musklerne effektivt.
 3. Pulserende massage - En pulserende massage lindrer trætte muskler som intet andet. Brug den pulserende massage til overanstrengte muskler, sovende ben eller til at øge blodcirkulationen.
 4. Vibrerende massage - En vibrerende massage er sammen med den roterende massage fantastisk til fastlåste muskler og mere dybdegående massage.

De 4 massageformer kan bruges enkeltvis eller i et af de mange programmer der integrere 2 eller flere af massageformerne.

Skal massagepuden kunne betjenes med en remote?

Massagepuder er ganske lette at betjene. Du skal blot vælge program og hvilken intensitet du ønsker massagen på og så kan du til- eller fravælge varme.

Når du skal vælge program mm på din massagepude, så kan det enten foregå på selve massagepuden eller via en fjernbetjening. En fjernbetjening kan gøre det en smule lettere, da du ikke behøver at flytte massagepuden for at ændre indstillingerne. Men i sidste ende er det en præference sag.

Har massagepuden en varme funktion - og er denne infrarød?

Kombination af varme og de roterende, pulserende eller vibrerende impulser fra massage kuglerne er et super effektivt våben mod muskelsmerter. Varmen går ind og hjælper med at løsne musklerne op og vælger du en massagepude, der har infrarødt varme, så opnår du endnu flere fordele.

Det infrarøde lys trænger nemlig dybt ind i hud og muskler og opvarmer dem samtidig med at blodcirkulationen øges og affaldsstofferne frigives. Jeg vil helt sikkert vælge en massagepude med infrarød varme og jeg vil anbefale dig det samme.

Kan varmen justeres og slås til og fra?

Jeg er ikke fan af apparater, der har så mange funktioner, at de bliver udfordrende at bruge. På den anden side vil jeg også gerne have mulighed for selv at bestemme, hvor meget det infrarøde lys eller varmelegemet skal varme eller at jeg har mulighed for helt at slå det fra. Gør op med dig selv hvad dine reelle behov er og vælg ud fra dette.

Hvor mange massagekugler indeholder massagepuden?

Antallet af massagekugler har betydning for, hvor stort et muskelområde massagepuden kan arbejde på. Det har også betydning for hvor effektiv massagen er. Jo flere massagekugler massagepuden har jo flere “små hænder” er der til at ælte dine muskler.

Eksperterne anbefaler at man vælger en massagepude med minimum 4 massagekugler. Det råd vil jeg følge og jeg vil anbefale dig at gøre det samme.

Har massagepuden bevægelsesmønstre der rammer dine fokuspunkter?

En massagepude kan anvendes på hele kroppen. Men når du nu er på jagt efter den bedste massagepude, så er det sikkert fordi du har tilbagevendende smerter bestemte steder på kroppen.

Er det tilfældet, så bør du fokusere på at vælge en massagepude, der har bevægelsesmønstre som er specielt lindrende for lige præcis dine problematikker. Døjer du for eksempel med myoser i nakken, så kan du med fordel vælge en massagepude, der både kan lave Shiatsu, roterende og vibrerende massage. Massage af ryg nakke eller blot massage af nakke gøre underværker for kroppens velvære.

Vidste du, at massage virker stress, angst og depressionsdæmpende? - Massage aktivere kroppens produktion af endorfiner. Endorfiner kendes også som kroppens egen morfin. Endorfiner udløses også ved kærlige berøringer som kram, kys og ved sex. Endorfinerne gør dig glad og positivt stemt og giver velvære.

Andre typer massageapparater

Massagemåtte: Beregnet til at ligge på. Den giver en blid full body massage.

Massagesæder: Beregnet til at påmontere bilsæder eller sofaen. Giver massage af lænd, ryg og skuldre.

Massagepistol: Beregnet til at massere lokalt på et bestemt punkt. En massagepistol er rigtig velegnet til nakkemyoser.

Har du fået svar på alle dine spørgsmål vedrørende den bedste massagepude?

Vi er nu ved at være ved vejs ende i min store guide til den bedste massagepude. Jeg håber, du er blevet meget klogere på massagepuder og alle dens fordele og at du nu er klar til at foretage dit valg.

Jeg har lagt link ind direkte til forhandlerne af de massagepuder, jeg har fremhævet her. På den måde kan du selv sammenligne priser og vælge den massagepude og den pris der tiltaler dig mest.

Er der stadig spørgsmål vedrørende massagepuder, som du ikke har fået besvaret, så kan du lede efter svaret i min FAQ - Ofte stillede spørgsmål om massagepuder.

Drejer det sig om specifikke spørgsmål om en af de massagepuder jeg har gennemgået her, så kan du følge linket videre til forhandleren, hvor der er meget mere information om massagepuden.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 massagepuder, har Casper valgt Musclepain Musclepillow Elite , som den bedste massagepude i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære massagepuder, herunder bl.a. Flowlife Flowpillow Heat, Beurer MG147 Shiatsu, Beurer MG145 Shiatsu & Medisana MC 840.

7 ofte stillede spørgsmål om massagepuder

Må jeg bruge min massagepude dagligt?

Ja, du må gerne bruge en massagepude hver dag.

Kan en massagepude kun bruges mod hold i nakken?

Nej en massagepude kan ikke kun bruges mod hold i nakken, den kan også anvendes mod ryg- og lændesmerter samt smerter i arme og ben.

Hvilke former for massage giver en massagepude?

En god massagepude kan give en vibrerende-, pulserende-, roterende- og shiatsu massage. Læs op på produktet og vælg en shiatsu massagepude hvis du ønsker denne form for massage. Puderne har typisk flere forskellige massageformer gemt i deres programmer.

Hvad koster en massagepude?

Priserne på massagepuder varierer alt efter kvalitet og effektivitet. De kan fås fra ganske få hundrede kroner og op til tusind kroner.

Hvad kan en massagepude?

En massagepude man massere dine muskler med de roterende massagekugler. Mange massagepuder kan desuden varme dine muskler op samtidig.

Hvad er infrarødt lys i en massagepude?

Infrarødt lys går ind og opvarmer kroppens muskler, øger blodcirkulationen og hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer.

Findes der en shiatsu massagepude?

Der findes en shiatsu massagepude, der arbejder med forskellige niveauer af tryk på ryg nakke. Shiatsu massage starter med blive roterende bevægelser, der varmer de ømme muskler op. Derefter bliver det en mere dybdegående massage.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Medisana MC 800 og Recoverym8.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Casper

Casper er vores sportsmand, der går en hel del op i bevægelse af kroppen gennem bl.a. løb, fitness, cardiotræning m.m.

Bedøm denne artikel
24 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5