Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste magnetiske øjenvipper: Se de 10 udvalgte magnetiske vipper for længere øjenvipper i 2021

Bedste magnetiske øjenvipper: Se de 10 udvalgte magnetiske vipper for længere øjenvipper i 2021

De bedste magnetiske øjenvipper bliver siddende samme sted på vippekanten - hele dagen. Vælg magnetiske vipper fra et mærke med en god magnetisk eyeliner, da det er nøglen til en skarp og vandfast linje, der holder de magnetiske vipper på plads. Skab et naturligt, festligt eller glamourøst look med ekstra lange øjenvipper. Bliv klogere på valg af de bedste magnetvipper til lige netop dit ønskede look og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag torsdag d. 2 december 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 23. november 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 28. september 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Magic Lashes magnetiske øjenvipper

Konklusion: Her er de bedste magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Magic Lashes magnetiske øjenvipper er udvalgt af Simone H. Olesen, som de bedste magnetiske øjenvipper i december 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af magnetiske vipper

Hvis du er vild med kunstige vipper, men synes de er svære at sætte på, så bør du prøve magnetiske øjenvipper, som kan sættes på helt uden lim. Det er også en fordel, hvis du har latexallergi, da der er latex i meget vippelim.

Magnetiske vipper består at et 2-delt vippesæt til hvert øje. De magnetiske vipper sættes fast, så de omfavner dine egne vipper. Det er let, når først du lige har fået taget på det. Og så er det helt slut med at løbe tør for lim eller opdage limtuben er tørret ud.

Magnetiske vipper er nye på markedet og kvaliteten svinger utrolig meget. For at få succes med dette produkt, så er det vigtigt, at du køber kvalitets vipper, der har en god magnetisme. For at gøre det lettere for dig, præsentere jeg dig nu for kvalitets magnetiske vipper, som rent faktisk virker.

3 ting du bør være opmærksom på når du skal købe magnetiske vipper

 1. Vælg god kvalitet - Når det kommer til magnetiske vipper, så brister og bære de med magnetismen. Vælg derfor god kvalitet så vipperne er magnetiske nok til at blive siddende dagen igennem.
 2. Vælg magnetiske vipper der passer til din øjenform - Det er vigtigt, at formen på de kunstige vipper passer til din øjenform, således at du ikke kommer til at skabe ubalance i dit ansigt og få tunge øjne.
 3. Vælg kunstige magnet vipper der passer til lejligheden - Vælg designet på de magnetiske vipper efter, hvornår du skal bruge dem. Er det til festbrug, så kan du roligt gå all in.

Hvilke magnetiske øjenvipper er bedst i test?

1. Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Magic Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Magic Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Magic Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da for... Læs mere hos Nicehair

2. Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Honey Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Honey Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Honey Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da for... Læs mere hos Nicehair

3. Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Fairy Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Fairy Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Fairy Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da for... Læs mere hos Nicehair

4. Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Glam Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Glam Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Glam Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da form... Læs mere hos Nicehair

5. Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Marilyn Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Marilyn Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Marilyn Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da f... Læs mere hos Nicehair

6. Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes Brown - Rita Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes Brown - Rita Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Rita Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da form... Læs mere hos Nicehair

7. Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes Brown - Lady Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes Brown - Lady Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Lady Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da form... Læs mere hos Nicehair

8. Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Baddy Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Baddy Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Baddy Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da for... Læs mere hos Nicehair

9. Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes - Base Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes - Base Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Base Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da form... Læs mere hos Nicehair

10. Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes - Beauty Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes - Beauty Lashes magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen magnetiske øjenvipper

Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Beauty Lashes er et sæt super smukke syntetiske vipper, der på en innovativ måde er udviklet med små og næsten usynlige magneter på. Disse vipper skal bruges sammen med Lantz Copenhagen Magnetic Liquid Liner, da fo... Læs mere hos Nicehair

Magnet vipper er den nyeste trend inden for kunstige vipper - hop med på vognen

Er du træt af at fumle med kunstige vipper og vippelim, så bør du klart stifte nærmere bekendtskab med det nyeste skud inden for falske øjenvipper - nemlig magnetiske øjenvipper.

Med magnetiske øjenvipper kan du hurtigt komme ud af døren om morgenen. Her er ingen lim, der skal tørre, men bare en todelt magnetisk vippe som sættes fast omkring dine egne vipper eller sammenføjes med en magnetisk eyeliner. Ja - det er favre nye verden.

Interessen for magnet vipper er enorm og det er der ikke noget at sige til. Her er nemlig en kunstig vippe, som du kan tage af og sætte på, lige så mange gange du vil, indtil du synes den sidder korrekt. Den er samtidig yderst skånsom for dine egne øjenvipper, da der ikke er lim der kan sætte sig i vippehårene og rive dem ud, når du fjerner den kunstige vippe.

Hvis du ikke har prøvet magnetiske vipper før, så vil jeg anbefale dig at læse med videre, hvor jeg gennemgår alt, hvad der er værd at vide om magnetiske vipper eller magnet vipper som de også kaldes. Jeg giver dig blandt andet en udførlig guide til hvordan du lettest sætter vipperne på og tager dem af igen.

Hvad er magnetiske vipper

Magnetiske vipper er det nyeste inden for kunstige vipper. Magnetiske vipper ligner almindelige kunstige øjenvipper til forveksling og er også lavet af de samme materialer langt hen af vejen.

Men hvor almindelige kunstige øjenvipper fastgøres til øjet med vippelim, så sidder der små magneter inden i de magnetiske vipper som enten fastgør to vipper til hinanden eller fastgør vippen til en ligeledes magnetisk eyeliner kant du har lavet. Der findes nemlig to typer af magnetiske vipper som du kan læse mere om om lidt.

Magnetiske vipper er ligesom kunstige vipper et prisvenligt alternativ, når du gerne vil have lange og tætte øjenvipper. Magnetvipper findes i mange forskellige længder og i dobbelt så mange forskellige strukturer, så der er noget for enhver smag.

Magnetiske øjenvipper (dobbelt vipper)

De første magnetiske øjenvipper der kom på markedet var den type magnet vipper, der består af et todelt vippesæt til hvert øje.

I selve vippebåndet sidder der en række magneter. Når du placerer en række vipper over dine egne vipper og en række vipper under dine egne vipper, så låser vipperne sig sammen og du får tætte og lange øjenvipper.

Magnetiske øjenvipper til magnetisk eyeliner

Magnetiske vipper der skal bruges sammen med en magnetisk eyeliner, er det nyeste inden for falske øjenvipper. Her er kun tale om en enkelt række vipper til hvert øje, som du kender det fra almindelige kunstige vipper. Det er altså vipper der er mindre tunge end de dobbelte magnet øjenvipper.

Vippernes sættes fast på en eyeliner-streg, som du har lavet langt kanten af dine egne vippehår. Den specielle eyeliner indeholder nemlig også magnetisme og låser sig derfor fast sammen med selv de falske vipper.

Sådan sætter du magnetiske øjenvipper på (Guide)

Øvelse gør mester og du vil uden tvivl også skulle give dig god tid første gang du skal sætte de magnetiske vipper på plads. Det drejer sig nemlig om at finde teknikken.

Når først du har dén på plads, så er magnetiske øjenvipper den kunstige vippe type, der er hurtigst at tage på.

Jeg gennemgår nu trin for trin hvordan du sætter magnetiske vipper på, så du er på forkant, når du selv skal i gang.

Det skal du bruge

Sådan gør du

 1. Vask dine hænder - Det er super vigtigt, at du altid husker at vaske dine hænder, inden du rører dig i ansigtet og specielt, når dine hænder skal have kontakt med øjenområdet. Selv det fedeste sæt kunstige vipper kan ikke skjule, hvis du har en øjeninfektion!
 2. Læg eyeliner langs den øvre vippekant - Når du bruger magnet vipper eller almindelige kunstige vipper, så anbefales det altid, at du lægger en eyeliner langs den øvre vippekant.

  Når du bruger almindelige kunstige vipper gøres det for at skjule eventuelle limrester og når det gælder magnet vipperne, så er det fordi, at den eyeliner skaber mere balance i øjenpartiet, når du har vipper på.

 3. Buk dine egne vipper med en vippebukker - Første skridt er at forberede dine egne naturlige øjenvipper. Det gør du ved at give dine øjenvipper en mere markant bue. Til den skal du bruge en øjenvippebukker.

  Når det er vigtigt at dine vipper har en flot bue, inden du går i gang med at sætte de magnetiske vipper på, så er det ikke så meget for syns skyld, men for at magnetvipperne sidder bedre.

 4. Brug en mascara - Hvis du gerne vil have, at dine naturlige øjenvipper blender fint sammen med de magnetiske vipper, så bør du give dem en tur med en sort mascara. Det er vigtigt, at du bruger mascara nu og ikke efter, at du har sat de magnetiske vipper på. For hverken magnet vipper eller almindelige kunstige vipper kan tåle, at du bruger mascara på dem.
 5. Tilpas magnet vipperne - Inden du sætter vipperne på plads, så er det vigtigt, at du sikrer dig, at de passer i længden til dit øje. Er de magnetiske vipper for lange, så er de ubehagelige at have på. Når jeg taler om længden på vipperne, så taler jeg her ikke om længden på de små vippehår, men længden på det bånd vipperne sidder fast på.
 6. Læg den ene del af vippen ovenpå dine egne vipper - De to magnetiske vippe dele der udgør vipper til det ene øje, skal placeres på hver side af dine egne naturlige vipper. Du starter med den øverste. Den øverste vippedel lægges ovenpå dine egne vipper, så den ligger så tæt på vippekanten som muligt.
 7. Sæt den anden vippedel under dine egne vipper - Nu skal du sætte den anden vippedel fast. Det gør du ved at kigge op og placere vippe delen under dine egne vipper. Dermed mødes de to magnetiske dele med dine egne øjenvipper klemt fast mellem sig. Det er derfor de sidder så godt fast.
 8. 8. Klem dem godt sammen med en pincet - Når magnet vipperne sidder, som de skal, så er det en god idé at klemme den godt sammen. Det kan du gøre med dine fingre eller ved at bruge en pincet.

Sådan sætter du magnet vipper på med magnetisk eyeliner (Guide)

Synes du det er svært at skulle styre to vippedele, som skal klemmes sammen om dine egne naturlige øjenvipper, som du skal med de almindelige magnetiske vipper, så kan du i stedet vælge magnet vipper, der sættes fast med en eyeliner.

Her er vel og mærke ikke tale om en eyeliner der limer vippen på plads, som med de traditionelle kunstige vipper, men en eyeliner der er magnetisk og på den måde holder vippen på plads.

Det skal du bruge

 • Magnetiske vipper
 • Magnetisk eyeliner
 • Pincet
 • Vippebukker
 • Mascara

Sådan gør du

 1. Vask dine hænder - God håndhygiejne er super vigtig, så du ikke overfører bakterier til dit ansigt og dit øjenområde.
 2. Læg en magnetisk eyeliner - Når du vil bruge denne type magnet øjenvipper, så skal du starte med at lægge en magnetisk eyeliner langs hele vippekanten. Det siger nok sig selv - men jeg vil alligevel understrege, at det SKAL være en magnetisk eyeliner du bruger og ikke en almindelig.

  Når du lægger din eyeliner, så er det vigtigt, at du ikke er for “nærig” med stregen du lægger. Den skal have en vis tykkelse for, at der er magnetisme nok til at holde vippen på plads.

 3. Buk dine naturlige vipper og giv dem mascara - Når eyelineren er lagt, så kan du bukke dine naturlige øjenvipper og give dem mascara, så de fint blender ind med de kunstige vipper.

  Du kan dog vælge at springe dette skridt over, da denne type magnetiske vipper ikke er afhængig af at dine egne vipper har en bue der kan hjælpe med at holde dem på plads.

 4. Placer den magnetiske vippe på eyelineren - Når du placerer den magnetiske vippe, så skal den have kontakt med den eyeliner, som du startede med at lægge langs vippekanten på øjet.

  Du skal altid have den magnetiske vippe til at sidde helt tæt til øjenvippekanten. Det giver også det mest naturlige look og hjælper med at åbne dit øje op, da buen er vinklet korrekt når den magnetiske vippe er placeret som den skal.

Sådan fjerner du magnetiske vipper

Når det kommer til at fjerne de magnetiske vipper, så er det virkelig, at du begynder at forstå deres store popularitet. For hvor det kan være et større arbejde forsigtigt at fjerne traditionelle kunstige vipper og de limrester der let sætter sig på huden, så er det langt nemmere at fjerne magnetiske vipper. - OG der er ingen limrester der skal fjernes efterfølgende.

Sådan fjerner du let magnetiske vipper

 1. Separere de to lag vipper med fingrene eller med en pincet. Du skal skille de to lag af og ikke trække vipperne af. Det vil nemlig beskadige dine egne vipper.

Sådan fjerner du let magnetiske vipper med magnetisk eyeliner

 1. Tag fat i den magnetiske øjenvippe ved den ydre kant af øjet og træk forsigtigt ind mod den inderste kant af øjet.
 2. Fjern rester af den magnetiske eyeliner med en almindelig makeupfjerner.

Magnetisk eyeliner

Hvis du vælger den type magnet vipper, der kun består af en enkelt række vipper til hvert øje, så skal du bruge en magnetisk eyeliner til at binde dem til øjenlåget.

Ofte vil du kunne købe hele sæt der både består af magnet vippe og af den magnetiske eyeliner, men du kan også købe eyelineren separat.

Den magnetiske eyeliner opfører sig fuldstændig som en almindelig flydende eyeliner. Den er som oftest meget pigmenteret og er derfor super velegnet til dramatiske look eller smokey eye look. Den er let at lægge på og tørre hurtigt op.

Den magnetiske eyeliner indeholder som navnet indikerer små magnetiske ladede partikler, som sørger for at holde den magnetiske øjenvippe godt på plads hele dagen. Vælger du en magnetiske eyeliner og en magnetisk vippe i en god kvalitet, så vil du kunne danse hele natten uden at vipperne rør sig det mindste.

Det er som oftest en god idé at købe magnet vipper og magnet eyeliner i samme mærke så du er sikker på at de to ting arbejder optimalt sammen.

Fordele ved at bruge magnetiske vipper

Magnetiske vipper er perfekt, når makeup´en skal føres op på et højere niveau og du gerne vil lægge en mere intens øjenmakeup.

 • Du kan opnå et glamourøst look med få midler
 • De er lette at tage af og på
 • Du skal ikke døje med vippelim og limrester i vipperne
 • De kan bruges op til 30 gange pr. sæt
 • De kræver ingen vedligeholdelse
 • De skader ikke dine egne vipper

Ulemper ved at bruge magnetiske vipper

Magnetiske vipper har så mange fordele. at det let opvejer den éne ulempe, der kan være ved magnet vipper.

Vælger du dobbelte magnet vipper, så kan de føles tunge på øjet. Det kan du dog komme udenom ved at vælge magnet vipper, der sættes fast med en magnetisk eyeliner.

Magnetiske øjenvipper vs almindelige kunstige øjenvipper

Hvis du gerne vil have lange tætte bambi-vipper, så står valget på almindelige kunstige vipper eller magnet vipper. Du kan skabe de samme look med begge type falske øjenvipper, men der er små fordele og ulemper som kan være med til at bestemme hvilken type kunstige øjenvipper du vælger.

Den største fordel ved de magnetiske vipper er uden tvivl, at du slipper for at rode rundt med vippelim. Det betyder, at du kan tage magnet vippen af og på, indtil du synes den sidder som du gerne vil have det.

Når du skal have din makeup af igen, så skal du heller ikke døje med at skulle opløse limrester, der kan have sat sig i dine vipper.

Hvis man skal tale om en ulempe ved de magnetiske vipper, så er det er den type magnet vipper der består af 2 vipper til hvert øje, kan føles tunge, hvis ikke du sørger for at købe en meget let udgave.

Traditionelle kunstige vipper kræver, at du har vippelim ved hånden. Når vippelimen er smurt på vippen, så skal den have tid til at tørre op, inden du sætter den på. Det kan ikke altid undgås, at der kommer lidt lim på dine egne vipper.

Fordi vipperne sættes på med lim så har du også kun et skud i bøssen til at placere den korrekt. Ellers skal du til at påføre lim igen. Til gengæld er de traditionelle kunstige vipper mindre tunge.

Alternativer til magnetiske vipper

Drømmen om lange smukke vipper er ikke en trend, der lige er opstået. Det har længe, hvis ikke altid, været et skønhedsideal. Derfor findes der også en række alternativer, som kan give dig de lange buede vipper, du altid har drømt om.

Magnetiske øjenvipper er en favorit blandt mange, men det er altid godt at kende alternativerne så du er sikker på du vælger den rette løsning.

Kunstige vipper (til lim)

Kunstige vipper der sættes fast på vippekanten med vippelim er den magnetiske vippes forgænger. Kunstige vipper skal tages af og på hver dag, men til gengæld kan du også vælge formen og længden på dine vipper efter humør.

Det vil sige, at du kan vælge et sæt naturtro vipper til hverdagsbrug, men samtidig have muligheden for at vælge super lange og buskede øjenvipper når du skal til fest.

Magnetiske vipper

Magnetiske øjenvipper minder som sagt om de almindelige kunstige vipper. Magnetvipperne har dog den store fordel, at du ikke er afhængig af vippelim for at sætte dem på. Derfor finder mange også at de magnetiske øjenvipper er lettere at sætte på.

Mascara med fiber

Hvis du gerne vil have dine naturlige vipper til at syne mere tykkere og længere, så kan du prøve en af de mange mascara, som giver ekstra længde og definition til vipperne. Denne type mascara indeholder ofte en form for fiber, som giver en kunstig forlængelse af hvert enkelt hårstrå.

Du kan få fine resultater med en mascara, der giver ekstra længde, men du kommer ikke i nærheden af den længde og tæthed, du kan opnå med de andre alternativer til længere vipper.

Øjenvippeserum

Hvis du gerne vil gro dine egne øjenvipper længere og dermed helt kunne undgå at bruge falske øjenvipper, så skal du have fat i øjenvippeserum, der kan booste dine vippers vækst.

Øjenvippeserum er ikke et “heist”, det har faktisk en dokumenteret effekt. Serum til øjenvipper virker ved, at den aktive ingrediens i serummet prostaglandiner går ind og booster hårets vækst, så dine øjenvipper vokser sig meget længere end normalt.

Øjenvippeserum påføres vippekanten hver aften og efter en måneds tid vil du kunne se en forskel som intensiveres de næste måneder.

Ulemperne ved øjenvippeserum er, at effekten fortager sig, når du ophører med at bruge produktet og så er øjenvippeserum heller ikke billigt.

Eyelash extensions

Eyelash extensions er kunstige vipper, der ikke skal tages af og på hver dag. eyelash extensions er små kunstige vippehår som limes på din vippekant ind i mellem dine egne vipper. Du kan derfor selv bestemme, hvor lange de skal være og hvor tætte du gerne vil have dem til at sidde.

Vælger du single lash metoden, så får du et mere naturligt look, vælger du til gengæld volume lashes eller buketter, så får du et look mere ala kunstige øjenvipper eller magnet vipper.

Fordelen ved eyelash extensions er, at du vågner op om morgenen med perfekte vipper. Ulempen er, at de skal vedligeholdes ca. hver 6 uge og det kan godt løbe på.

Skal du have magnetiske vipper på i morgen?

Så er vi ved at være ved vejs ende. Jeg håber, du er blevet meget klogere, når det kommer til magnetiske øjenvipper og alle de muligheder, de giver dig for at kreere fantastiske makeup look både til hverdag og når du skal ud og slå dig løs.

Skab fokus på dine øjne ved at indramme dem med lange forførende vipper eller dramatiske buede vipper, der går perfekt til smokey eyes eller en cut-crease makeup.

Vælger du en af de magnetiske øjenvipper, som jeg har præsenteret dig for her, så er du sikker på, at få vipper der udover at være vildt smukke også er lette at sætte på og som ikke mindst har stærk nok magnetisme til at blive siddende hele dagen.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål til et eller flere af de magnetiske vipper, som jeg ikke har besvaret her, så skal du blot følge linket videre til forhandleren, hvor du kan finde den komplette produkt information - det er også der du kan foretage dit køb.

Jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med dine nye magnetiske vipper - jeg er sikker på, at du vil få en masse sjov ud af at kreere forskellige looks med dine nye fake lashes.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 10 magnetiske vipper, har Simone H. Olesen valgt Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Magic Lashes magnetiske øjenvipper, som de bedste magnetiske øjenvipper i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 9 andre populære magnetiske vipper, herunder bl.a. Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Honey Lashes, Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes - Fairy Lashes, Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Glam Lashes & Lantz Copenhagen Party Magnetic Lashes Brown - Marilyn Lashes... klik her for at se de resterende!

9 ofte stillede spørgsmål til magnetiske øjenvipper

Magnetisk eyeliner vs normal eyeliner, hvad er forskellen?

Forskellen på en magnetisk eyeliner og en normal eyeliner er, at den magnetiske variant har fået tilsat jernoxid. Jernoxid giver magneteffekten og muliggør påsætning af magnetiske vipper.

Kan man bukke magnetiske vipper?

Man bør ikke bukke magnetiske vipper, da det kan forkorte vippernes levetid. Vælg i stedet en magnetisk vippe der fra starten af har den ønskede form, vippelængde og udtryk. Du kan altid afkorte den i længden med en saks.

Kan man bruge mascara på magnetiskevipper?

Man bør ikke anvende mascara direkte på de magnetiske vipper, da det kan ændre deres form og forkerte vippens levetid. Ønsker du at bruge mascara på øjenvipperne, så skal det påføres inden den magnetiske eyeliner og vipper.

Kan magnetiske vipper forkortes med saks, så de passer til alle øjne?

Magnetiske vipper kan let afkortes med en saks, så de passer til alle øjne og størrelser. Det foregår på præcis samme måde, som med konventionelle kunstige vipper. De afkortes ved at blive klippet over.

Hvordan virker magnetiske øjenvipper?

Magnetiske øjenvipper kan enten virke ved at man påfører en magnetiske eyeliner på vippekanten eller ved at man placerer en vippe over og en vippe under øjet. Den mest populære variant er den med magnetiske eyeliner, hvorpå vippen sættes fast med magnet.

Hvordan renser man magnetiske vipper?

Man renser magnetiske vipper ved forsigtigt at løfte gammel eyeliner og mascara væk fra vipperne med en pincet eller en negl.

Hvordan fjerner man magnetisk eyeliner fra vippekanten?

Man fjerner magnetisk eyeliner fra vippekanten med makeupfjerner, micellar vand eller olivenolie. De magnetiske vipper skal selvfølgelig være taget af øjenlåget inden vippekanten renses.

Findes der flere forskellige typer af magnetiske vipper?

Der findes to forskellige typer af magnetiske vipper. Den ene type forudsætter påførsel af en magnetisk eyeliner, hvorpå vippen kan sættes. Den anden type fungerer ved at man sætter en sektion over øjet og en sektion under øjet. I hver sektion er der magnet, der låser sig hhv. oppe- og nedefra, omkring dine egne vipper.

Er magnetiske vipper sikkert?

Magnetiske vipper er sikkert. Den medfølgende magnetiske eyeliner indeholder stort set de samme ingredienser, som man finder i andre makeup- og hudplejeprodukter. Den primære forskel er, at denne er tilsat jernoxid, der sikrer den magnetiske effekt.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Bapoons skønhedsguru
Skriv til Simone H. Olesen

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger, artikler og guides. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
29 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5