Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste kunstige vipper: Se de 8 udvalgte fake øjenvipper til hverdag & fest i 2021

Bedste kunstige vipper: Se de 8 udvalgte fake øjenvipper til hverdag & fest i 2021

De bedste kunstige vipper matcher den stil du ønsker på det givne tidspunkt. De falske øjenvipper kan både være ultra-dramatiske, men også fuldende et hverdagsagtig look. Med kunstige øjenvipper kan du frit vælge stil, og påsætte dem, der passer til den givne lejlighed. Vipperne kan genbruges hvis du fjerner dem forsigtigt. Bliv klogere på valg af de flotteste falske vipper til fest og hverdag, og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons makeup artist
Priser er opdateret i dag torsdag d. 2 december 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 22. november 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 2. november 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
DUFFBeauty Monroe Faux Mink kunstige vipper

Konklusion: Her er de bedste kunstige vipper

DUFFBeauty Monroe Faux Mink kunstige vipper er udvalgt af Rikke S. Christiansen, som de bedste kunstige vipper i december 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af kunstige vipper

Med de bedste kunstige vipper kan du fuldende et hverdagslook med tætte og buskede øjenvipper eller du kan gå all in til en festlig aften med lange ultra dramatiske falske øjenvipper.

Du kan vælge strip vipper som er hele vippesæt eller buketter som er små buketter af hår for et mere hverdagsagtig look. Der findes helt sikkert et sæt vipper der passer perfekt til dig hvad enten du leder efter et hverdags- eller et festlook.

Jeg har her samlet et udvalg af de bedste kunstige vipper på markedet lige nu. Det er alle vipper, der ud over at de ser fantastisk ud, også er lette at sætte på. Er du i tvivl om, hvilken sæt du skal vælge så læs med videre under præsentationen, hvor du kan finde masser af tips til at vælge de bedste kunstige vipper til dig.

3 ting du bør være opmærksom på når du køber kunstige vipper

 1. Vælg falske vipper der passer til din øjenform - Faconen på dine øjne har meget at sige for, hvilke kunstige vipper der klæder dig bedst. Formen på vipperne kan altså hjælpe dig med at gøre dine øjne større, men en dårlig valgt vippe kan ligeledes gøre dine øjne tunge at se på.
 2. Vælg kunstige vipper der passer til lejligheden - Der er kæmpe forskel på udformningen af de forskellige vipper. Der er vipper, der passer fint til hverdagsbrug og der er vipper, der er super dramatiske og er mere oplagt til festbrug.
 3. Vælg vipper der passer til dit budget - Der er ingen grund til at optage lån for at købe kunstige vipper. Du kan finde gode vipper i næsten alle prisklasser.

Hvilke kunstige vipper er bedst i test?

1. DUFFBeauty Monroe Faux Mink kunstige vipper

DUFFBeauty Monroe Faux Mink kunstige vipper

DUFFLashes Monroe kunstige vipper

DUFFBeauty Lashes - Monroe er håndbundne kvalitetsøjenvipper. Det er en af de bedst sælgende vipper fra DUFFBeauty , som på grund af sit unikke skrå design, giver et naturligt og forførende cat-eye look. Den passer til alle lejligheder, om det er første d... Læs mere hos Nicehair

2. DUFFBeauty Au Natural kunstige vipper

DUFFBeauty Au Natural kunstige vipper

DUFFLashes Au Natural kunstige vipper

DUFFBeauty Lashes Premium 3D - Au Natural er håndbundne kvalitetsøjenvipper. Au Natural er til dig der, der ønsker lidt ekstra i hverdagen. Vippens 3D effekt gør at de blender sammen med dine egne vipper. Du får altså lige lidt mere længde og volumen, end... Læs mere hos Nicehair

3. DUFFBeauty Bambi kunstige vipper

DUFFBeauty Bambi kunstige vipper

DUFFLashes Bambi kunstige vipper

DUFFBeauty Lashes Bambi er håndbundne kvalitetsøjenvipper. Hvem kunne ikke tænke sig Bambi-øjne? Det er noget de fleste drømmer om, og nu er det muligt. For med denne Bambi model, der er specielt designet så dine øjne syner mere runde og derved mere bedår... Læs mere hos Nicehair

4. DUFFBeauty The Ultimate Starter Kit startsæt til kunstige vipper

DUFFBeauty The Ultimate Starter Kit startsæt til kunstige vipper

DUFFLashes startsæt med kunstige vipper, lim & applikator

DUFFBeauty Lashes - The Ultimate Starter Kit indeholder alt hvad du behøver for at komme godt igang med DUFFBeauty . Æsken indeholder nemlig en lim og en påsætnings-pincet, samt et sæt Au Natural Premium 3D vipper. Med den unikke og special designet pince... Læs mere hos Nicehair

5. DUFFBeauty Date Night kunstige vipper

DUFFBeauty Date Night kunstige vipper

DUFFLashes Date Night kunstige vipper

DUFFBeauty Lashes Premium 3D - Date Night er håndbundne kvalitetsøjenvipper. Date Night er perfekt til dig der ønsker et flirtende og yderst forførende blik. Vipperne giver nemlig masser af volume og de skrå vipper skaber et fræk cat-eye look. Så hvis du... Læs mere hos Nicehair

6. DUFFBeauty Sasha Fierce kunstige vipper

DUFFBeauty Sasha Fierce kunstige vipper

DUFFLashes Sasha Fierce kunstige vipper

DUFFBeauty Lashes Sasha Fierce er håndbundne kvalitetsøjenvipper. Sasha Fierce har en fantastisk 3D effekt der giver dig de smukkeste og længste vipper. Denne model er perfekt til dig der lige ønsker lidt ekstra af det hele; længde og volume. Fordele: Hån... Læs mere hos Nicehair

7. Depend Eyelashes Jessica kunstige vipper

Depend Eyelashes Jessica kunstige vipper

Depend kunstige vipper

Intensiver din makeup med et par kvalitetsvipper, der gør, at dit look holder hele dagen og aftenen. Depend Artificial Eyelashes er håndlavede af naturligt hår med en fleksibel hæfteflade. Dette giver en optimal pasform, en naturlig følelse og et perfekt... Læs mere hos Magasin

8. MAC 34 Lash kunstige vipper

MAC 34 Lash kunstige vipper

MAC kunstige vipper

Superlange, pjuskede vipper med en lang, smukt buet yderkant. MAC Lashes er håndlavede efter nøjagtige specifikationer. Hvert mønster og design er perfekt formet og arrangeret, så vipperne får en uimodståelig effekt - uanset om looket skal være naturligt... Læs mere hos Magasin

Hvad er kunstige øjenvipper?

Kunstige øjenvipper er svaret på de fleste kvinders bønder. De giver dig nemlig de lange forførende vipper, som du altid har drømt om.

Kunstige øjenvipper findes i mange forskellige udgaver. Der er kunstige øjenvipper som får dine øjenvipper til at se lange og tætte ud, men stadig et naturligt look. Du kan også få kunstige vipper med ekstra længde, så du rigtig kan blafre med vipperne. Endelig er der også en masse forskellige kunstige vipper som mest egner sig til aftenlook eller festlook. Det kan være kunstige øjenvipper i sølv eller guld, eller vipper lavet af lange fjer.

Kunstige øjenvipper er ikke en permanent løsning. De kunstige vipper limes på, når din makeup er lagt og holder til din makeup fjernes sidst på dagen (Hvis du vel og mærke vælger god kvalitet, som dem jeg har præsenteret dig for her).

Som nævnt så limes kunstige vipper på. Det kan lyde farligt, men det er det ikke. Her er tale om en helt speciel lim, som hverken er skadelig for din hud eller dine øjne. Der er også tale om en lim, der er vandopløselig. Det vil sige, at du let kan fjerne de kunstige vipper, når aftenen er slut.

Fremhæv dine øjne med de smukkeste kunstige vipper

Hvor kunstige vipper i starten var forbeholdt sceneoptræden, så ændrede det sig til at falske øjenvipper var noget man brugte, hvis festmakeup´en virkelig skulle have hele armen.

I dag er falske vipper blev næsten lige så normalt som mascara - næsten. I dag kan du ikke kun få lange dramatiske vipper, der egner sig til en aften makeup. Du kan også få vipper der ser virkelig naturtro ud og som egner sig godt hverdagsbrug. For hvem drømmer ikke om lange fyldige øjenvipper.

I denne artikel kigger jeg nærmere på kunstige vipper, så du ved hvilke muligheder du har og så du sikrer dig, at du vælger den type kunstige vipper, som passer bedst til dig, din øjenform og det look du går efter.

Fordele ved at bruge kunstige vipper

Det er ikke uden grund, at de kunstige vipper er blevet super populære og noget mange bruger enten dagligt eller i hvert fald når de skal lægge en fest makeup. Blandt de mange fordele ved at bruge kunstige øjenvipper er:

 • Du kan skåne dine egne vipper ved at undgå at bruge mascara og vippebukker
 • Du kan skabe et glamourøst look på et øjeblik
 • Du kan lave hverdagsmakeup med fokus på dine øjne
 • De kræver ikke vedligeholdelse som fx lash extensions
 • De er langt billigere end øjenvippeserum
 • De skader ikke dine egne øjenvipper
 • De kan anvendes flere gange hvis du passer på dem
 • De er lette at sætte på og tage af

Hvad er dit kunstige vippe budget?

Der findes kunstige vipper i alle prisklasser. Du kan finde dem i discountbutikkerne til en flad 20er, men du kan også få kunstige vipper med ægte hår til flere hundrede kroner. Når det kommer til kunstige vipper så er mit indtryk at pris og kvalitet følges rigtig godt ad. Du får altså hvad du betaler for.

Betaler du lidt ekstra så får du vipper i en bedre kvalitet og hvor vippebåndet er blødere og dermed lettere at sætte fast. De billige vipper kan dog sagtens bruges for en enkelt aften.

Hvis du først nu skal til at eksperimentere med at bruge kunstige vipper som en del af dit makeup look, så kan du sagtens købe et par billige sæt og øve dig med. For får du først styr på at sætte dem korrekt på, så kan du sætte enhver kunstig vippe på.

Finder du ud af at kunstige øjenvipper er lige dig, så kan det sagtens betale sig at lægge lidt flere penge og købe kunstige vipper i rigtig god kvalitet. Det kan nemlig både mærkes og ikke mindst ses på vippen. Har du brug for at retfærdiggøre købet overfor dig selv, så husk på at kunstige vipper sagtens kan genbruges mange gange, hvis du passer på dem.

Vælg kunstige vipper der passer til din øjenform

Mange er ikke klar over, at det er utrolig vigtigt, at du vælger kunstige vipper, der passer til din øjenform. Det er nemlig vigtigt, at de falske øjenvipper ikke ødelægger balancen i dit ansigt.

Jeg gennemgår nu de forskellige øjenformer og de kunstige vipper, der passer bedst. Der er selvfølgelig altid undtagelser, men det er en god rettesnor at gå efter, hvis ikke du er klar over, hvilke kunstige vipper der klæder dig bedst.

Kunstige vipper til mandelformede øjne

Hvis du har mandelformede øjne, så er du rigtig heldig, for så kan du faktisk tillade dig at vælge lige præcis de vipper, du har lyst til.

Din øjenform gør nemlig, at alle vipperformer og længder klæder dig. Du kan som en af de eneste tillade dig at vælge en kunstig vippe, hvor længden på vippehårene er ens på hele vippen og hvor hårene samtidig er placeret rigtig tæt.

Kunstige vipper til tunge øjne

Hvis du har tunge øjenlåg, eller hooded eyes, som det også kaldes, så føles dit øjenlåg tungt og din globelinje er skjult.

Hvis du vælger kunstige vipper, hvor vippehårene har mere længde midt på den kunstige øjenvippe, så vil det give en illusion af at dit øje ser mere åbent ud. Det kan give dig et langt friskere udtryk.

Kunstige vipper til glatte øjne

Hvis du har glatte øjenlåg, så er det ikke sikkert, at du har særlig meget synlig globelinje. Det kan let få øjet til at se træt ud. Hvis du har glatte øjenlåg, så er det også ofte i kombination med korte og lige øjenvipper, hvilket ikke hjælper til med at åbne øjet op.

Hvis du gerne vil åbne dit øje op, så skal du vælge kunstige vipper med ekstra længde og gerne med en markant bue. Det er ligeledes vigtigt, at vipperne er længere i yderkanten af øjet end midt på og i øjenkrogen.

Kunstige vipper vs. øjenvippeserum og eyelash extensions

Det er de færreste, der er født med smukke lange dådyrs-øjenvipper, derfor er der også en kæmpe industri, der tilbyder os forskellige muligheder for at få de eftertragtede lange øjenvipper, som vi alle drømmer om.

Der er kunstige vipper, som er vores fokus her, men der er også magnetiske vipper, der er øjenvippeserum og der er eyelash extensions, som alle kan give dig længere og tættere vipper.

Kunstige øjenvipper er den prisvenlige løsning til lange vipper

Det er ikke uden grund, at kunstige øjenvipper rives ned af hylderne. Det er nemlig den mest prisvenlige løsning, hvis du gerne vil have lange forførende øjenvipper. Men det er langtfra den eneste fordel ved kunstige øjenvipper.

Når du vælger falske øjenvipper, så kan du vælge dine øjenvipper efter lejligheden. Dvs at du kan vælge et par smukke men mere diskrete sæt kunstige vipper til daglig brug, men så kan du samtidig vælge et sæt vipper med mere længde, større bue eller en anden dramatisk effekt, når du skal lave et aften-look.

Er du til kunstige vipper, så er det ikke unormalt at have flere sæt, som du bruger afhængig af lejligheden eller det makeup look, som du går efter den pågældende dag.

Magnetiske øjenvipper - den nye form for kunstige vipper

Magnetiske vipper er det nyeste inden for kunstige vipper. Hvor du hidtil har skulle lime dine kunstige vipper fast til vippekanten, så fungerer magnetiske vipper ved at du har to sæt vipper til hvert øje.

Når du skal sætte de magnetiske vipper på, så sætter du det ene sæt øjenvipper nedenunder dine egne vipper og det andet sæt ovenpå dine egne vipper. De to sæt vil således lukke sammen om dine egne vipper pga. magnetismen og du undgår helt at bruge lim. Det gør også magnetiske vipper lette at genbruge flere gange.

Øjenvippeserum får din egne vipper til at gro

Øjenvippeserum er en serum, der med dokumenteret effekt booster vipperne vækst, så du får længere vipper, end du nogensinde havde drømt om. Og så er det endda dine egne vipper.

Når øjenvippeserum rent faktisk virker, så er det fordi, den indeholder en variant af den aktive ingrediens prostaglandin. Prostadalgin fremmer hårvæksten og anvendes derfor også i produkter som øjenbrynsserum og produkter mod hårtab.

Med øjenvippeserum kan du altså gro dine egne vipper længere og kraftigere. Men en behandling med øjenvippeserum er ikke billig og du skal væbne dig lidt med tålmodighed for det tager mellem 6 til 8 uger før dine øjenvipper virkelig begynder at vokse.

Øjenvippeserummet virker også kun så længe, du bruger den, så du skal være klar på at dine øjenvipper i takt med at de falder ud, vokser tilbage i deres normale kortere længde, hvis du stopper med at bruge serummet.

Eyelash extensions er til dig der ønsker at vågne om morgenen med perfekte vipper

Eyelash extensions kan minde om kunstige vipper, fordi du har mulighed for at få samme dramatiske look, som du kan med et par lange og tætte kunstige vipper.

Men hvor kunstige vipper skal tages af hver aften, når du renser dit ansigt, så er eyelash extensions en løsning, der holder i flere uger.

Når du får lavet eyelash extensions, så får du limet løse øjenvippehår på mellem dine egne vipper. Det ser altså fuldstændig naturligt ud. Når du får lavet eyelash extensions, så kan du vælge mellem 3 typer nemlig:

Single lashes - Her er tale om det mest naturlige udtryk, hvor enkelte vipper bliver placeret der i dine egne vipper hvor du mangler fylde og længde.

Volume lashes - Volume lashes kaldes også for 3D extensions, fordi der er tale om små buketter af meget tynde hår som bliver sat tæt sammen for et meget fyldiger look.

Buketter - Eyelash extension buketter er store buketter af normal tykkelse hår, som sættes fast på dine egne øjenvippehår. Det giver en dramatisk effekt, men det skader også let dine egne øjenvipper, så de knækker eller falder ud.

Sådan sætter du lettest kunstige vipper på (Guide)

Hvis du gerne vil sætte fokus på dine øjne, så er kunstige vipper svaret. Men for at få den ønskede WOW effekt, så er det vigtigt, du kender alle de tricks, der er til at få dine kunstige vipper til at sidde korrekt. Læs med videre hvor jeg gennemgår processen skridt for skridt.

Du kan sagtens genbruge gamle vipper, men du skal sørge for at fjerne alle gamle limrester på vippen først.

 1. Vælg et sæt kunstige vipper der passer til din vippeform - Det vigtigste skridt til succes er, at du vælger et sæt vipper, der passer til din øjenform, det skaber nemlig balance i ansigtet. Er du i tvivl om hvilken vippe type, der passer til din øjenform så genlæs afsnittet “Dine vipper skal passe til din ansigtsform” længere oppe.
 2. Læg din makeup først - De kunstige vipper er altid sidste trin, når du lægger makeup. Læg derfor mindst din foundation og din øjenmakeup, inden du tænker på vipper.
 3. Læg eyeliner langs vippekanten - Når du bruger kunstige vipper, så er det vigtigt, at du lægger en sort eyeliner langs kanten på de øverste vipper. Det gør nemlig, at du er i stand til at skjule det, hvis vipperne ikke sidder helt tæt sammen med dine egne vipper.
 4. Giv dine naturlige vipper mascara - Hvis dine egne vipper er meget lyse, så kan det være en fordel at farve dem med en sort mascara. Hvis du gerne vil bruge mascara, så er det super vigtigt, at du bruger den INDEN, du sætter de kunstige vipper på. Du må nemlig ALDRIG komme mascara på dine falske øjenvipper.
 5. Læg vipper, pincet og vippelim frem - Når tiden er inden til at sætte de kunstige vipper på, så bør du have vipperne, vippelim, en pincet og en lille saks ved hånden.
 6. Klip vipperne til - Første trin er at du sikrer dig, at de kunstige vipper passer i længden til dit øje. Er vipperne en smule for lange, så kan du let klippe dem til med en neglesaks eller lignende. Er vipperne til gengæld for korte, så er du nødt til at erkende du har lavet et fejlkøb og sikre dig, at de næste du køber er længere.
 7. Kom lim på kanten af de kunstige vipper - Der skal lim til for at holde de kunstige vipper på plads. Det er vigtigt, at du KUN bruger vippelim til formålet, da andre limtyper kan være farlige for dine øjne. Der skal vippelim på hele kanten af den kunstige vippe. Når vippelimen er kommet på, så skal limen have tid til at tørre. Det kan tage mellem 30 - 45 sekunder. Limen skal ikke være helt tør men blive sej og klæbrig, inden du sætter vipperne på dine øjenlåg.
 8. Brug en pincet til at placere den kunstige vippe - For mange er det nemmest at sætte de kunstige vipper på med en pincet, specielt hvis du er uøvet. Placer pincetten midt på den kunstige øjenvippe.
 9. Sæt den kunstige øjenvippe fast midt på øjenlåget - Du skal først fæstne den kunstige vippe midt på øjenlåget, så det passer med, at den slutter der hvor dine øjenvipper naturligt afsluttes. Herefter fastgør du vippen til den inderste øjenkrog, så den ligger helt tæt ved din vippekant.
 10. Skjul overgangen med en eyeliner - Sidst trin er, at du igen skal have eyelineren frem og sikre dig, at der er en pænt streg langs den øverste vippekant som skjuler overgangen mellem de kunstige vipper og dit øjenlåg.
 11. Brug eyeliner eller en øjenskygge på den nederste vippekant - Det er vigtigt, at du sørger for at den nederste vippekant er fint afbalanceret med den øverste kant med de kunstige vipper. Det kan du gøre ved at lægge en eyeliner på den våde kant langs de nederste øjenvipper eller ved at bruge en mørk øjenskygge, som du blender ud for et mere smokey look.

Sådan fjerner du kunstige øjenvipper (Guide)

Når dagen eller aftenen er omme, så er det tid til at fjerne dagens makeup og dermed også de kunstige vipper. Det er vigtigt, at du gør det korrekt og forsigtigt. Det er heldigvis slet ikke svært, når bare du ved hvordan.

 1. Løsn den kunstige øjenvippe i den yderste øjenkrog - Når den kunstige øjenvippe skal fjernes, så skal du have fat i vippen i den yderste øjenkrog. Herefter trækker du forsigtigt øjenvippen af ind mod den inderste øjenkrog.

 2. Hold på øjenlåget hvis huden er løs - Når vi får moden hud, så bliver øjenlågshuden også en smule løsere. Er det tilfældet, så er det en god idé at holde igen på øjenlåget med en finger samtidig med, at du trækker vipperne af. Det er mere behageligt.

 3. Fjern limrester fra vippekanten - Når den kunstige øjenvippe er fjernet, så vil der ofte sidde limrester tilbage på vippekanten. Dem kan du let nulre af med dine fingre og en øjenmakeupfjerner med olie kan nemt opløse resten.

Dine kunstige vipper kan sagtens genbruges flere gange hvis du passer godt på dem. Gem derfor originalemballagen til at opbevare dem i - så ligger de godt beskyttet.

Brug kunstige vipper til at styrke dine egne øjenvipper

Det kan lyde som et dårligt salgstrick, men kunstige vipper kan rent faktisk være med til at styrke dine egne vipper.

Der er nemlig ingen tvivl om, at vores vipper er under hårdt pres fra mascara og øjenvippebukker. Vores øjenvipper er nemlig ikke udviklet til at være indhyllet i mascara eller til at blive bukket med en øjenvippebukker. Mange oplever derfor også, at deres vipper knækker eller bliver hevet ud, når de bukkes.

Hvis du gerne vil gro lange smukke øjenvipper, så gør du det bedst ved at lade dem være. Det betyder ingen mascara og ingen vippebukker. Det er et skrækscenarie for mange, da vi let føler os nøgne, når øjnene ikke er rammet ind af mørke vipper.

Når kunstige vipper kan være med til at styrke dine egne naturlige øjenvipper, så er det fordi, du sagtens kan gemme dine egne øjenvipper med et sæt flotte kunstige vipper. Du kan derfor bibeholde dit “look” uden at bruge hverken mascara eller bukke dine vipper.

Du vil opleve en stor forskel på bare et par måneder, når det kommer til længden på dine vipper, men også på tætheden af vipperne. Vil du gerne fremskynde processen, så kan du vælge at bruge en øjenvippeserum, som går ind og booster væksten af dine øjenvipper og samtidig gør dine øjenvipper stærkere.

Vippelim til kunstige vipper

Når du skal sætte de kunstige vipper fast, så har du brug for en speciel vippelim. De fleste vippelim er lavet af latex, men det er dog også muligt at finde latexfri lim, hvis du er overfølsom.

De fleste vippelim er hvide, når du påfører dem, men de tørrer gennemsigtigt op, så man ikke kan se limrester på øjenlåget.

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du udelukkende bruger vippelim, når du skal fæstne dine kunstige vipper og aldrig andre limtyper.

Der er hvert år flere end du tror, der opsøger de danske skadestuer, fordi de har brugt andre limtyper til at sætte deres kunstige vipper fast med - det er en rigtig dårlig idé, som i værste fald kan resultere i tab af synet. Brug derfor altid vippelim!

Har du fået styr på hvilke kunstige vipper DU vil vælge?

Så er vi ved at være ved vejs ende og du bør være godt klædt på, når det drejer sig om at finde det sæt kunstige vipper, som passer perfekt til din øjenform og den lejlighed du skal bruge dem til. Husk at notere dig, om der følger lim med, når du køber de kunstige vipper eller om du skal købe det separat. Det er super ærgerligt at stå med lækre falske øjenvipper og så ikke kunne sætte dem fast.

De kunstige vipper jeg har præsenteret dig for her er alle i en klasse for sig, når det kommer til kvaliteten. De er samtidig utrolig lette at håndtere og har derfor også scoret højt i anmeldelser fra såvel professionelle som almindelige forbrugere som du og jeg.

Har du spørgsmål til et af produkterne, som jeg ikke har fået besvaret her, så skal du blot følge linket videre til forhandleren, hvor du kan finde den komplette produktinformation. Jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med dine nye kunstige vipper.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 8 falske øjenvipper, har Rikke S. Christiansen valgt DUFFBeauty Monroe Faux Mink kunstige vipper, som de bedste kunstige vipper i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 7 andre populære falske øjenvipper, herunder bl.a. DUFFBeauty Au Natural, DUFFBeauty Bambi, DUFFBeauty The Ultimate Starter Kit & DUFFBeauty Date Night... klik her for at se de resterende!

16 ofte stillede spørgsmål til kunstige vipper

Mine kunstige vipper falder af, hvad gør jeg forkert?

Falder dine kunstige vipper af, så kan det næsten kun skyldes for lidt lim eller en opløst lim. Bruger du anden hudpleje eller makeup, f.eks. solcreme, så kan olierne i produkterne opløse limen på dine eyelash extensions.

Kan man vaske falske øjenvipper, og hvordan gør man?

Man kan godt vaske falske øjenvipper og genbruge dem. Løft gammel lim af vippen med en pincet og rens dem godt for snavs og makeuprester. Hæld lidt øjenmakeupfjerner i et glas og fyld op med lunkent vand. Placér dine vipper heri. Gnub dem forsigtigt rene og lad dem tørre.

Kan man sove med falske øjenvipper på?

Man kan godt sove med falske øjenvipper på, men de vil med stor sandsynlighed blive ødelagt når du vender og drejer dig på puden. Du bør derfor så vidt muligt forsøge at fjerne dem inden du lægger dig til at sove.

Kan man bruge mascara på kunstige vipper?

Man kan godt bruge mascara på kunstige vipper.

Kan kunstige vipper tåle vand?

Kunstige vipper kan til dels tåle vand og saltvand, men de bør ikke få for meget klorvand, da kloren kan misfarve dem.

Kan kunstige vipper klippes, og hvordan gør man?

Kunstige vipper kan godt klippes og man skal altid klippe udefra og ikke inde fra det stykke, der skal side i øjenkrogen.

Kan kunstige vipper genbruges?

Kunstige vipper kan godt genbruges. Fjern dem forsigtigt fra øjenlågene når dagen er omme og opbevar dem i den kasse de kom i. Så er de klar til næste gang, at du vil gøre lidt ekstra ud af dit look.

Hvordan sættes vippebuketter på øjenlåget?

Vippebuketter sættes på øjenlåget ved, at man tager lidt lim ud på håndfladen- eller ryggen, griber en buket med en pincet eller vippetang og dypper spidsen af buketten i limen. Lad limen tørre et par sekunder og påsæt herefter vippebuketten så tæt på vippekanten som muligt.

Hvordan påføres kunstige vipper?

De kunstige vipper skal først og fremmest have samme bredde, som din vippekant. Er den for stor til dit øje, så skal du klippe den til. Klip udefra og ikke i den ende, der skal vende ind mod din øjenkrog. Kom et tyndt lag lim på den kunstige vippe. Lad limen tørre et par sekunder og brug en pincet eller vippetang til at placere vippen så tæt på vippekanten som muligt.

Hvordan fjerner man kunstige vipper?

Kunstige vipper fjernes ved at man løfter dem op inde ved øjenkrogen og forsigtigt trækker dem af. Ikke hive! Den overskydende lim, der sidder tilbage på huden, kan man opløse vha. en olieholdig makeupfjerner.

Hvordan fjerner jeg gammel lim fra kunstige vipper?

Gammel lim på kunstige vipper på ikke fjernes med makeupfjerner. Brug i stedet en pincet eller vippetang til forsigtigt og nænsomt at trække limen af vippen. Ikke hive! Læg dine vipper tilbage i æsken sammen med limen, så de er klar til næste gang de skal bruges.

Hvor lang tid kan man have kunstige øjenvipper på?

Man kan have kunstige øjenvipper på en dags tid førend de bør fjernes igen. De vil formentlig også stramme lidt på øjenlåget henover dagen eller aftenen, så det vil føles befriende at fjerne dem igen. Præcis som du gør med makeup.

Hvilken type af kunstige vipper skal jeg vælge?

Vælg den type af kunstige vipper, der er hele rækker med vipper, som sættes nede langs vippekanten. Er du nybegynder, så hold dig fra vippebuketterne.

Hvem opfandt falske øjenvipper?

Falske øjenvipper blev opfundet af filminstruktør D.W. Griffith, der tilbage i år 1916 havde en idé om, at hans hovedrolle Seena Owen, skulle have "øjenvipper lang nok til at røre hendes kinder", når hun blinkede med øjnene. Det blev en realitet og kunstige vipper så dagens lys.

Hvad koster kunstige vipper?

Kunstige vipper man selv kan påsætte koster fra 60 - 300 kr. At få lavet kunstige vipper i en salon koster 400 - 800 kr.

Hvad er vippebuketter?

Vippebuketter er små sektioner af vipper, der splittes ud i enderne. Med vippebuketter kan du fylde ud og påsætte ekstra vipper der hvor du synes der mangler.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Bapoons makeup artist
Skriv til Rikke S. Christiansen

Rikke er selvstændig makeup artist og derfor en naturlig stor passion for makeup. Hendes jobs er primært på filmset og shows, men hun gør sig fra tid til anden også i både brude- og konfirmationsmakeup.

Bedøm denne artikel
22 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5