Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste hudormefjerner: Se de 2 udvalgte komedonspyd til hudorme & bumser i 2021

Bedste hudormefjerner: Se de 2 udvalgte komedonspyd til hudorme & bumser i 2021

Den bedste hudormefjerner gør mindre skade på huden end skarpe negle og er yderst effektiv. En hudormefjerner kaldes også for et komedonspyd, men det er ét og samme produkt. Den bedste behandling af hudorme starter med et varmt bad eller et varmt klæde eller vaskeklud over ansigtet. Varmen blødgør porerne, inden du med forsigtighed presser dem ud med dit komedonspyd. Bliv klogere på valg af det bedste værktøj mod hudorme og se hvilke hudormefjernere vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag torsdag d. 2 december 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 25. november 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 11. september 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Australian Bodycare Blackhead Remover hudormefjerner

Konklusion: Her er den bedste hudormefjerner

Australian Bodycare Blackhead Remover hudormefjerner er udvalgt af Louise Kirkegaard, som den bedste hudormefjerner i december 2021.

Bedste

Hvilken hudormefjerner er bedst i test?

1. Australian Bodycare Blackhead Remover hudormefjerner

Australian Bodycare Blackhead Remover hudormefjerner

Australian Bodycare hudormefjerner

Hudormefjerneren er et effektivt værktøj, når bumser og hudorme har tilstoppet porerne i huden. Det effektive værktøj i rustfrit stål har to sider, én med en lille løkke og én med en større løkke. Den lille løkke er til at placere rundt om de sorte hudorme, mens den store løkke fjerner de hvide hudorme, så... Læs mere hos Signatura

Værktøj til at fjerner hudorme, fjerner sorte & hvide hudorme, af rustfrit stål, irriterer ikke huden & perfekt til uren hud.

2. Njord Blackhead Remover hudormefjerner

Njord Blackhead Remover hudormefjerner

Njord hudormefjerner

Hudplejeredskab der effektivt fjerner urenhederDøjer du med uren hud eller hudorme, er Njord Blackhead Remover den ideelle løsning. Ved brug af redskabet fjernes urenhederne nænsomt, uden at irritere huden eller tilføre den flere baktierier. Anvendel... Læs mere hos Billigvoks

Effektivt redskab til at bekæmpe hudorme, fjerner skånsomt urenheder & professionelt resultat.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 hudormefjernere, har Louise Kirkegaard valgt Australian Bodycare Blackhead Remover hudormefjerner, som den bedste hudormefjerner i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære hudormefjernere, herunder bl.a. Njord Blackhead Remover.

5 ofte stillede spørgsmål til hudormefjernere

Kan man suge eller støvsuge hudorme ud?

Man kan hverken suge eller støvsuge hudorme ud af huden og der er som sådan ingen quick løsning til fjernelse af hudorme. Plej din hud godt og brug en hudormefjerner efter behov.

Hvorfor får man hudorme på næsen?

Man får hudorme på næsen fordi porerne i huden bliver tilstoppede af urenheder, som spærrer for hudens talg. Det kan f.eks. være døde hudceller, makeuprester eller fed creme, der tilstopper porerne i huden.

Hvordan bruger man en hudormefjerner?

Man bruger en hudormefjerner ved at placere skeen ovenpå hudormen, så den sorte hudorm kan ses i skeens hul i midten. Pres forsigtigt redskabet mod huden og fornem hvordan hudormen skånsomt presses ud. Aftør hud og hudormefjerner med et rent stykke papir inden du går videre til næste hudorm.

Hvad kaldes en hudormefjerner også for?

En hudormefjerner kaldes også for et komedonspyd, der i øvrigt er det mest medicinsk korrekte navn for dette redskab til fjernelse af hudorme. På engelsk kaldes selvsamme redskab for en blackhead fremover.

Er en hudorm levende?

En hudorm er ikke levende. En hudorm består af ophobet talg i hudens porer, der dog nemt kan minde om en orm, når den presses ud. Hudorme er hverken orme eller andet levende med sort hoved (red. blackheads).

Anbefalingerne er givet af • Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Skriv til Louise Kirkegaard

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm. Hun har altid en skæv vinkel på de traditionelle spørgsmål til hudpleje og vi elsker hende for det.

Bedøm denne artikel
24 stemmer, gennemsnit: 4.4 / 5