Bedste highlighter børste: Se de 3 udvalgte pensler til highlighter ansigtsmakeup i 2021

Bedste highlighter børste: Se de 3 udvalgte pensler til highlighter ansigtsmakeup i 2021

Den bedste highlighter børste fremhæver dine bedste features i ansigtet og giver din hud et smukt og lysende look. Med en god highlighter pensel, uanset din alder og hudtype, kan du få lidt ekstra shine i ansigtet, der kan få selv en kedelig mandag til at ligne en festlig fredag! Bliv klogere på valg af den rette highlighter børste til netop din makeup og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 8. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 21. september 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
delilah Blusher highlighter børste

Konklusion: Her er den bedste highlighter børste

delilah Blusher highlighter børste er udvalgt af Simone, som den bedste highlighter børste i oktober 2021.

Bedste

Hvilken highlighter børste er bedst i test?

1. delilah Blusher highlighter børste

delilah Blusher highlighter børste

Delilah highlighter børste

delilah Blusher / Bronzer Brushdelilah Blusher / Bronzer Brush er en vidunderlig børste lavet af syntetiske fibre i en rigtig lækker kvalitet. Børsten har et afrundet hoved, så du kan lave en mere præcis påføring. Det gør den særlig velegnet til påføring... Læs mere hos Signatura

Blød kosmetikbørste, kuppelformet børstehoved, består af syntetiske fibre, nem at anvende, giver præcis påføring & høj kvalitet.

2. bareMinerals Diffused highlighter børste

bareMinerals Diffused highlighter børste

bareMinerals highlighter børste

Bare Minerals Diffused Highlighter Brush er en lækker pensel, som bruges til highlighter. Den giver en meget præcis påføring på grund af penslens spidse form, og leverer et fejlfrit resultat hver gang. Hårene er syntetiske og meget bløde, og gør at produk... Læs mere hos Nicehair

3. NYX Prof. Makeup Holographic Halo Micro highlighter børste

NYX Prof. Makeup Holographic Halo Micro highlighter børste

NYX highlighter børste

NYX Prof. Makeup Holographic Halo Micro Highlighting Brush er en super blød pensel med syntetiske børstehår, som er perfekt at bruge til påføring af highlighter. På grund af vifteformen rammer du præcist det høje punkt på kindbene, og kan derved lave en m... Læs mere hos Nicehair

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 highlighter børster, har Simone valgt delilah Blusher , som den bedste highlighter børste i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære highlighter børster, herunder bl.a. bareMinerals Diffused & NYX Prof. Makeup Holographic Halo Micro.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
23 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5