Bedste hårfiber: Se de 4 udvalgte hårfibrer med farve i 2021

Bedste hårfiber: Se de 4 udvalgte hårfibrer med farve i 2021

De bedste hårfibre er dem der giver den perfekte dækning og får håret til at fremstå naturligt tykt og tættere. De små hårfibre drysses direkte i håret og bygger de hårstrå op de rammer. Fibrene gør det nemt at opbygge et fyldigt og ægte look på ingen tid. Vælg de bedste hårfibre og få et resultat der holder hele dagen igennem. Undgå det visuelle udtryk afledt af begyndende hårtab med dette produkt. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Af Frisør
Priser er opdateret i dag torsdag d. 29 juli 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 19. juli 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 19. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Toppik Hair Building Fibers Medium Brown 12 g hårfiber

Konklusion: Her er de bedste hårfiber

Toppik Hair Building Fibers Medium Brown 12 g hårfiber er udvalgt af Camilla, som de bedste hårfiber i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af hårfibre

De bedste hårfibre er et fantastisk produkt til dig, der gerne vil dække udgroninger, tyndt hår, høje tindinger, pletskaldethed eller en begyndende måne.

Hårfibre er små plantefibre, som tilføres statisk elektricitet under fremstillingen. Det gør, at de let sidder fast og har en struktur som dine naturlige hår. Hårfibre er en ufarlig måde at give en illusion om tykkere hår og tydeligere hårlinje.

I denne guide gennemgår jeg de bedste hårfibre på markedet og giver dig en masse tips, så du let kan vælge den absolut bedste hårfibre til dig.

3 ting du bør være opmærksom ved med hårfibre

 1. Anvend kun hårfibre i HELT tørt hår - Hårfibre er utrolig lette at bruge med et godt resultat, hvis du sørger for ALTID at style dit hår med hårfibre, når det er 100 % tørt.
 2. Vælg en farve hårfibre der matcher din hårfarve - For at få et realistisk resultat med hårfibre, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge en farve, der matcher din egen hårfarve.
 3. Set håret med hårspray - Hvis du gerne vil forlænge holdbarheden af hårfibrene, så kan du med fordel spraye dit hår med en almindelig let hårlak, når du er færdig med at style din frisure.

Hvilke hårfiber er bedst i test?

1. Toppik Hair Building Fibers Medium Brown 12 g hårfiber

Toppik Hair Building Fibers Medium Brown 12 g hårfiber

The Balm hårfiber

Toppik Micro fibre er et produkt til dig som er tyndhåret. Toppik er opbygget af bittesmå mikrofibre, som påføres dit hår. Den indeholder naturlige hårfibre af organisk keratin protein. Det er helt ufarlig og kan ikke skade dit hår.... Læs mere hos Made4Men

2. Toppik Hair Building Fibers Dark Brown 12 g hårfiber

Toppik Hair Building Fibers Dark Brown 12 g hårfiber

The Balm hårfiber

Toppik Hair Building Fibers er at fantastisk produkt, som effektivt skjuler begndende hårtab eller tyndende hår. Den er fremstillet af keratin protein, ligesom rigtigt hår, og dette giver et meget ægte udseende. Den binder sig til de eksisterende hårstrå,... Læs mere hos Nicehair

3. Toppik Hair Building Fibers Light Brown 12 g hårfiber

Toppik Hair Building Fibers Light Brown 12 g hårfiber

The Balm hårfiber

Toppik Hair Building Fibers er et unikt produkt, som er fantastisk at bruge mod begyndende hårtab. Den er fremstillet af keratin, som rigtigt hår, og dette giver et meget livagtigt og ægte look. Den binder sig til hårstråene på grund af statisk elektricit... Læs mere hos Nicehair

4. LOreal Pro. Tecni.Art Web Force 5 hårfiber

LOreal Pro. Tecni.Art Web Force 5 hårfiber

LOreal hårfiber

L'Oréal Tecni. Art Web er en modellérbar fiber-creme som giver håret et flot look uden at stive. Denne letvægtsmodellérbar creme vil give dit hår maksimal effekt og hold, med en holdfaktor på (5). Fiber-cremen er specielt egnet til spiky og uglet fris... Læs mere hos Nicehair

Hvad er hårfibre?

Hårfibre er en fantastisk opfindelse, som dagligt afhjælper mange danskere, der oplever problemer med aftagende hårvækst. Problemet med aftagende hårvækst kan ramme både mænd og kvinder. Det kan være genetisk betinget eller skyldes sygdom.

Hårfibre er ikke en magisk kur der giver dig håret tilbage. I stedet er det et utrolig smart produkt, som kan give en naturtro illusion af et tykkere hår eller en mere markeret hårgrænse.

Hårfibre kan være lavet af små plantefibre eller syntetiske materialer. Det der gør hårfibrene så specielle er måden, de er fremstillet. De små fibre som har form som små fine hårstrå bliver udsat for kraftig statisk elektricitet under fremstillingsprocessen, det gør, at de sidder godt fast på hovedbund og hårstrå, så du ikke behøver at være bange for, at dit hår drysser afslørende i løbet af dagen.

Brug hårfibre når du gerne vil have din hårpragt til at virke tættere

Hårfibre er et fantastisk produkt til de mange mænd og kvinder, der på et tidspunkt i livet oplever, at deres hår bliver mere sparsomt. I takt med at flere og flere får øjnene op for produktet, så har hårfibre hjulpet mange danskere med at genfinde deres selvtillid.

På et øjeblik kan du dække afslørende udgroninger, men du kan også dække de tyndt behårede områder, der opstår, når du begynder at få høje tindinger eller måne eller hvis du oplever pletskaldethed eller lignende. Alle kan bruge hårfibre, fordi de er lavet uden kemi og derfor ikke skader dit hår.

Jeg har allerede guidet dig gennem de bedste hårfibre produkter derude lige nu og muligvis har du allerede truffet din beslutning - hvis ikke, og hvis du er nysgerrig efter at vide mere om hårfibre, alle dens fordele og hvordan du bruger den, så læs med videre.

Hårfibre kan benyttes på mange forskellige måder, for eksempel:

 • Hårfibre kan bruges til at dække tyndt hår
 • Hårfibre kan bruges til at dække udgroninger
 • Hårfibre kan bruges til at dække høje tindinger
 • Hårfibre kan bruges til at dække begyndende måne
 • Hårfibre kan bruges til at dække ar i hovedbunden
 • Hårfibre kan bruges til at dække pletskaldethed

Guide - Sådan anvender du hårfibre og dækker effektivt hårtab

Det kræver ingen særlige evner at få et godt resultat med hårfibre. Det kræver blot, at du slavisk følger nogle få enkle trin. Jeg vil i det følgende guide dig gennem processen med at bruge hårfibre til at dække hårtab. Så kan du selv se hvor enkelt det er at anvende produktet. Bagefter går jeg videre med at kigge på alle fordelene ved at bruge hårfibre.

Hvis du anvender hårfibre produkter korrekt, så kan du både dække bare pletter, men du kan også give op til 5 gange mere volumen til dit hår, hvilket i sig selv vil få håret til at syne tykkere og tættere. Desuden kan du bruge hårfibre til at skjule en kedelig udvoksning, indtil du har tid til at komme til frisøren igen.

Brug af hårfibre tager kun ca. 2 minutter, så det er ikke lang tid det lægger til din morgenrutine og resultatet taler for sig selv. Salgstallene på hårfibre viser, at der er rigtig mange der synes det er tiden værd.

Sådan bruger du hårfibre

 1. Hårfibre kan kun anvendes i HELT tørt hår. Hvis du oplever, at hårfibrene ikke giver det ønskede resultat, så er det i 99 % af tilfældene, fordi håret ikke har været helt tørt.

  Har du lige vasket hår og tørret det med en føntørrer, så giv håret et par minutter ekstra når du tænker det er helt tørt.

  Varmen fra føntørren kan gøre det svært at mærke om håret er helt tørt. Du kan derfor blæse håret igennem med kold luft, så vil du hurtigt kunne mærke, hvis der er sektioner af håret, der stadig indeholder en smule fugt.

 2. Sørg for at dysen på hårfibre sprayen ikke er blokeret og ryst sprayflasken grundigt.
 3. Spray eller drys hårfibrene på de områder du gerne vil have dækket. Du vil opleve, at hårfibrene får det naturlige hår du har til at virke meget fyldigere og tættere og har du bare pletter, så vil du kunne bygge disse op med hårfibre, så de blender ind i dit eget hår.

  Du kan vælge at style dit hår både før og efter at du anvender hårfibre. Du er nødt til at prøve dig frem og se, hvad der virker for dig og din frisure.

 4. Hårfibre kan sagtens tåle fugt og regnvejr hvis blot produktet er blevet påført på 100 % tørt hår. Du kan du forlænge effekten af hårfibrene ved at bruge en hårspray til at sætte hårfibrene endeligt.
 5. Husk at rense dysen på hårfibre dåsen, så den er klar til brug morgenen efter.

Fordele ved at bruge hårfibre

Interessen for hårfibre er vokset eksplosivt de senere år. Det skyldes både, at flere er blevet opmærksom på at produktet findes, men ikke mindst skyldes det de mange fordele, der er ved at anvende hårfibre.

Er du endnu ikke overbevist om at hårfibre er noget for dig, så læs med videre, hvor jeg lister de fordele du sikkert allerede er opmærksom på, men helt sikkert også nogle du måske ikke har været opmærksom på.

Hårfibre kan anvendes ved:

 • Tyndt hår
 • Udgroninger
 • Høje tindinger
 • Pletskaldethed
 • Begyndende måne

Hårfibre er kendt og elsket fordi:

 • Hårfibre er lette at anvende.
 • Hårfibre giver et naturligt resultat og blender godt sammen med dit eget hår.
 • Hårfibre fås i mange forskellige farvenuancer, så du sagtens kan finde en der passer til dig.
 • Hårfibre ser naturlige ud - selv tæt på.
 • Hårfibre er et allergivenligt produkt som du trygt kan bruge.
 • Hårfibre indeholder ingen farlig kemi.
 • Hårfibre er lavet af naturlige ingredienser.
 • Hårfibre drysser ikke.
 • Hårfibre ødelægger ikke dit tøj hvis du taber hårfibre på det.
 • Hårfibre kan sagtens tåle en tur i fitnesscenteret eller en regnbyge.
 • Hårfibre kan vaskes ud med almindelig shampoo.

Få hårfibre i et bredt spektrum af farver

Når du bruger hårfibre, så drejer det sig om at skabe en illusion, for hårfibre er selvfølgelig ikke det samme som en tyk naturlig hårpragt.

Når det er sagt, så giver hårfibrene alligevel så realistisk et udtryk, at du sikkert mere end én gang har stået ved siden af en, der bruger hårfibre uden, at du har opdaget noget. Og det er netop derfor, at produktet er så populært.

Når du skal bruge hårfibre, så er der 2 ting du skal være opmærksom på for, at det bliver en succes.

 1. Håret skal være helt tørt når du anvender hårfiber.
 2. 2. Du skal finde en farve der matcher din naturlige hårfarve.

For at resultatet af brug af hårfibre skal blive realistisk, så er det vigtigt, at du vælger en farve, der rammer din egen nøjagtigt eller kommer så tæt på som muligt.

Heldigvis er farveudvalget af hårfibre så stort, at jeg er sikker på, at du kan finde en farve der matcher. Med et hurtigt kig på de anmeldt produkter så kan jeg se at farvespektret spænder fra:

 • Lysebrun
 • Lysmediumbrun
 • Mellembrun
 • Mørkebrun
 • Sort
 • Rød
 • Rødbrun
 • Mørkeblond
 • Gyldenblond
 • Mellemblond
 • Lys blond
 • Blond
 • Hvid
 • Titanhvid
 • Grå
 • Mørkegrå

Og der skal endda nok være flere farver derude, som jeg ikke lige har fået øje på.

Der findes forskellige applikationsmuligheder

Hårfibre der kan dække udgroninger, give volumen og dække begyndende- eller pletskaldethed fås i flere varianter, som alle giver det samme endelige resultat.

Du kan få hårfibre, der skal drysses ud i håret. De er særlig velegnet, hvis du gerne vil dække et større areal med hårfiber. Har du for eksempel tyndt hår så kan du hurtigt drysse hårfiber i hele hovedbunden med et hårfiberprodukt der kommer i “talkum” form.

Du kan også få hårfibre der kommer som spray eller pumpeflaske. Som sagt er virkningen den samme, men spray- og pumpe flaskerne synes nogle er lettere at anvende, hvis du gerne vil bruge hårfibre lokalt som for eksempel ved vigende hårgrænse eller pletskaldethed.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 hårfibrer, har Camilla valgt Toppik Hair Building Fibers Medium Brown 12 g , som de bedste hårfiber i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære hårfibrer, herunder bl.a. Toppik Hair Building Fibers Dark Brown 12 g, Toppik Hair Building Fibers Light Brown 12 g & LOreal Pro. Tecni.Art Web Force 5.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla har en baggrund som frisør og har derfor et stort praktisk kendskab til hårprodukter, klippeteknikker mv. Desuden har Camilla været med siden starten på søstersiden Hair-blog.dk, der så dagens lys tilbage for mange, mange år siden.

7 ofte stillede spørgsmål til hårfibre

Nej, farven i hårfibre er ikke permanent og kan sagtens vaskes ud af såvel tøj som hår.

Nej, du kan sagten selv spraye dit hår med hårfibre samtidig med, at du styler det.

Hvis du vælger hårstylingsprodukt med hårfibre, der skal vaskes ud med shampoo, så vil hårfibrene være semi vandfaste ved badning. De vil dog være helt vandfaste hvis du sveder.

Ja der findes hårfibre til glat hår såvel som bølget eller krøllet hår.

Ja, hårfibre findes i mange farver, der spænder over både sorte, brune, rødlige, blonde og grå toner.

Nej hårfibre indeholder ingen skadelig kemi, der kan ødelægge håret.

Nej. Hårfibre er lavet, så det er statisk ladede. Det sørger for, at hårfibrene ikke drysser i løbet af dagen.

Bedøm denne artikel
27 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5