Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Den store guide til bløde & kysseklare læber (Nem guide)

Den store guide til bløde & kysseklare læber (Nem guide)

Det perfekte kys, det er bare dejligt! At mærke en anden persons varme, bløde og følsomme læber på ens egne vil bringe sommerfugle i maven og give en dejlig varm fornemmelse i kroppen. Hvad end det er et let tantekys eller et sensuelt et af slagsen, så starter det hele med kysseklare læber! Bliv her i artiklen klogere på hvordan du plejer dine læber, så de altid er kysseklar.

Af Bapoons skønhedsguru
Indholdet er opdateret torsdag d. 21. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 18. oktober 2021.

Vejen til kysseklare læber

Vi har nok alle et eller flere forskellige læbepleje produkter i tasken, som tages frem når behovet opstår. Det er ofte en læbepomade eller en lipgloss.

En ting vi alle, og jeg selv kan blive bedre til, er, at bruge farverige læbestifter og lipgloss. Det er næsten en skam, at vi altid går med de sikre nude nuancer.

Udvalget af læbestifter med farve er enormt og man kan finde dem i næsten alle regnbuens farver.

Start ud med en mindre dramatisk farve til en start og opbyg stille og roligt modet til de farvestrålende varianter.

Kysseklare læber kræver lidt mere end blot den rigtige læbestift, der smøres direkte på læberne. Der er lidt forarbejde, hvis du vil have den flotteste kyssemund og dermed indirekte forkæle en du har kær…

Guide til kysseklare læber

Følg min guide nedenfor og du vil uden tvivl få lækre og bløde læber, som er helt klar til kys!

  1. Eksfoliering af læberne - Eksfolier dine læber med en tør vaskeklud, der kan fjerne eventuelle tørheder. Eksfolieringen kan med fordel udføres et par gange om måneden. I vinterperioden bør det gøres et par gange om ugen, så læberne altid er pæne og uden tørheder. Du kan også anvende en decideret læbescrub til formålet.
  2. Tid til læbepomade - Find nu din yndlings læbepomade frem og smør den på læberne, så de bliver fugtet.
  3. Ram læberne ind med en læbeblyant - Brug en god læbeblyant til at tegne kanterne på læberne flot op. Optegning af læberne hjælper også læbestiften med ikke at flyde ud. Du kan med fordel vælge en hudfarvet (nude) læbeblyant, da den går til de fleste farver.
  4. Tid til læbestift - Find din favorit læbestift og påfør den med en læbepensel. Fjern overskydende farve med din pegefinger.
  5. Fremhæv amorbuen - Afslut dit læbelook med en highlighter, der påføres på amorbuen, som kan fremhæve læberne endnu mere. Amorbuen - altså midten af overlæben.

NU er du klar til kys!

Go’ fornøjelse med kysseriet…

Artiklen er skrevet af • Bapoons skønhedsguru
Skriv til Simone H. Olesen

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger, artikler og guides. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
18 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5