Bedste foundation børste: Se de 2 udvalgte pensler til fast & flydende foundation i 2021

Bedste foundation børste: Se de 2 udvalgte pensler til fast & flydende foundation i 2021

Den bedste foundation børste lader dig lægge din foundation, så den bedst muligt blender ind i din hud. Med en god foundation pensel kan du let opsamle og fordele fast, pudder & mineral foundation blidt på dit ansigt. Påfør din foundation i ansigtet, så den fremstår som en naturlig del af din hud. Bliv klogere på valg af den rette foundation børste og se hvilke varianter vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 8. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 21. september 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Nilens Jord Angled Foundation Brush No. 185 foundation børste

Konklusion: Her er den bedste foundation børste

Nilens Jord Angled Foundation Brush No. 185 foundation børste er udvalgt af Simone, som den bedste foundation børste i oktober 2021.

Bedste

Hvilken foundation børste er bedst i test?

1. Nilens Jord Angled Foundation Brush No. 185 foundation børste

Nilens Jord Angled Foundation Brush No. 185 foundation børste

Nilens Jord foundation børste

Nilens Jord Angled Foundation Brush No. 185 er en utrolig lækker pensel, som sikrer perfekt applikation af foundation hver gang. Den er designet med et skråt børstehoved, som gør det let at komme omkring øjnene og næsefløjen. Det er det ideele redskab til... Læs mere hos Signatura

2. elf Cosmetics Angled Foundation Brush foundation børste

elf Cosmetics Angled Foundation Brush foundation børste

elf Cosmetics foundation børste

Skrå foundationbørsteAngled Foundation Brush fra elf er en en vinklet, blød børste, der er specielt udformet til at opnå en fejlfri foundation. Foundationbørsten gør det let at komme rundt til ansigtets former med det skrå børstehovede. Elf Angled Foundat... Læs mere hos Nicehair

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 foundation børster, har Simone valgt Nilens Jord Angled Foundation Brush No. 185 , som den bedste foundation børste i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære foundation børster, herunder bl.a. elf Cosmetics Angled Foundation Brush.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
20 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5