Bedste dermaroller: Se de 6 udvalgte derma ruller til styrkelse af huden i 2021

Bedste dermaroller: Se de 6 udvalgte derma ruller til styrkelse af huden i 2021

Den bedste dermaroller er den der effektivt reducerer ar, porer, rynker, pigmentering og ujævn hud i ansigtet og på kroppen. De små mikro-nåle på nålerullen går aktivt ind og stimulerer huden, så hudens elasticitet bevares, og de hjælper ligeså din hud med at blive sundere og stærkere. Bliv klogere på valg af den rigtige derma rulle til netop dit ansigt samt krop og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 5. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 30. september 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Ecooking dermaroller

Konklusion: Her er den bedste dermaroller

Ecooking dermaroller er udvalgt af Simone, som den bedste dermaroller i oktober 2021.

Bedste

Hvilken dermaroller er bedst i test?

2. Rønsbøl dermaroller

Rønsbøl dermaroller

Rønsbøl dermaroller

Rønsbøl er hoppet med på Derma Roller bølgen. En Derma Roller stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin, hvilket er med til at øge blodcirkulationen og derved producere ny hud. Den består af 540 mikronåle i rustfri stål, og når man ruller disse... Læs mere hos Med24

3. Calmlish Glow Roller Rose Quartz dermaroller

Calmlish Glow Roller Rose Quartz dermaroller

Calmlish dermaroller

Calmlish Glow Roller Rosa Kvarts er en helt særlig og unik måde, at opnå en perfekt ansigtsmassage der styrker, regenererer og beroliger huden. På denne måde er du sikret at du altid er den smukkeste version af dig selv. Denne Glow Roller består af to kry... Læs mere hos Nicehair

4. Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit dermaroller

Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit dermaroller

Âme Pure dermaroller

Âme Pure CIT Face Roller Platinum Set er et eksklusivt dermarollerbehandlingssæt, som synligt bekæmper problemhud på kort tid. Behandlingen kan bruges ved fedtet og olieret hud, bumser og uren hud, hudorme, akne-ar, pigmentpletter, ru og ujævn hud, store... Læs mere hos Billigvoks

5. Njord Beard Roller dermaroller

Njord Beard Roller dermaroller

Njord dermaroller

Handy beard rollerNjords handy beard roller består af hele 540 nåle af rustfrit stål på 0.5mm, der nedbryder huden og stimulerer hudens blodcirkulation, samtidig med at øge hudens kollagenproduktion, hvilket danner grobund for en markant og synlig skægvæk... Læs mere hos Billigvoks

6. Âme Pure CIT Gentlemen dermaroller

Âme Pure CIT Gentlemen dermaroller

En populær dermaroller til mænd

Dermaroller til mænd Dermarolleren giver en behandling af huden, hvor den sætter gang i helingsprocessen samt kollagenproduktionen og elastin produktionen i huden. Den er med til at reducerer ar, porer, rynker, pigmentering og ujævn hud. Derfor skal... Læs mere hos Billigvoks

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 dermarollere, har Simone valgt Ecooking , som den bedste dermaroller i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære dermarollere, herunder bl.a. Rønsbøl, Calmlish Glow Roller Rose Quartz, Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit & Njord Beard Roller... klik her for at se de resterende!

15 ofte stillede spørgsmål til dermarollere

Min dermaroller ridser huden, hvad gør jeg galt?

Ridser din dermaroller huden, så bør du presse den mindre mod huden eller overveje hvorvidt den skal skiftes ud. De bliver sløve efter 6 - 9 måneder, og sløve nåle skader huden!

Kan man slibe en dermaroller?

Man kan ikke slibe en dermaroller, og omkostningerne vil ej heller stå mål med investeringen i en ny.

Kan dermaroller skade huden?

En dermaroller kan godt skade huden. Brug IKKE en dermaroller hvis du har små sår i ansigtet, betændt akne eller hvis den er sløv. Du vil ødelægge huden og sprede bakterierne fra de betændte områder.

Hvornår på dagen bør man rulle huden med en dermaroller?

Man bør rulle huden med en dermaroller om aftenen, så ens hud har tid til at restituere sig selv henover natten. Undgå så vidt muligt at bruge makeup de første 6 - 8 timer, efter du har rullet. Husk altid at rense nålerullen grundigt efter brug.

Hvornår bruger man en dermaroller?

Man kan med fordel bruge en dermaroller på huden hvis man vil reducere ar, porer, rynker pigmentering, ujævn hud el.lign. Brug den på ansigt, hals, bryst, hænder, mave og lår.

Hvor lang tid holder en dermaroller?

En dermaroller holder 6 - 9 måneder alt efter brug. Bruges den kun i ansigtet kan den holde i op til 9 måneder, men rulles både ansigt, hals, bryst, mave, lår mm., så regn med en holdbarhed på op til 6 måneder.

Hvor kan man købe en dermaroller?

Man kan købe en dermaroller online samt i en butik. Shopper du online har du det største udvalg og bedste priser, men du kan først se produktet når det kommer i din postkasse.

Hvilken serum til dermaroller bør man bruge?

Den bedste serum til brug med dermaroller er en serum med hyaluronsyre eller anden aktiv ingrediens. Huden tager ekstra godt imod plejende produkter når den er åben.

Hvilke nålelængde skal en dermaroller være?

Vælg en dermaroller med en nålelængde på 0,2 mm til ansigtet. En nålelængde på 0,3 - 0,5 mm er til den øvede, i ansigtet samt på kroppen (lår, mave mm.)

Hvad hedder en dermaroller også?

En dermaroller kaldes også for en nålerulle, beard roller mm. Kært barn har mange navne, men der er dog tale om et og samme produkt - dermarolleren.

Hvad gør micro needling?

Microneedling anvendes til behandling af hudproblemer, f.eks. ar, grovporet hud, strækmærker, rynker, pigmentpletter mm. De små nåle stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv.

Hvad er forskellen på en skin roller / face roller og dermaroller?

Forskellen på en dermaroller og skin roller / face roller er, at førstnævnte har små nåle, der stimulerer huden og at sidstnævnte er glatte sten. Begge produkttyper bruges til behandling af hudproblemer i ansigtet.

Hvad bruger man efter dermaroller?

Efter huden er rullet med en dermaroller kan man med fordel smøre et plejende serum på huden. Lad serummet trænge ind, og smør efterfølgende huden med en nærende dagcreme.

Er dermaroller godt for huden?

Det vides ikke hvorvidt dermaroller er godt for huden. Der findes ingen forskning der beviser, at en dermaroller behandling virker.

Er der forskel på dermarollere?

Der er forskel på dermarollere. Forskellen ligger i nålelængden, der ligger på mellem 0,2 og 0,5 mm.

  • 0,2 mm til ansigtet - særlig velegnet nålelængde til sart og tynd hud, som f.eks. ved øjnene
  • 0,3 - 0,5 mm til ansigtet - god nålelængde hvis man kan tåle lidt mere og det ikke er første gang
  • 0,5 mm til kroppen - en god nålelængde til lår, mave mm.
Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
16 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5