Bedste voksperler: Se de 5 udvalgte voksperler til hårfjerning i 2021

Med de bedste voksperler får du en nem og hurtig hårfjerning af uønskede hår. I modsætning til andre hårfjerningsmetoder, så er voksperler selvhærdende og man behøver derfor ikke kæmpe med strips. Lad voksen hærde og træk den af - så simpelt er hårfjerning med opvarmet voks. Bliv klogere på valg af voksperler med duft eller neutral lige her.

Af Skønhedsblogger
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 22 juni 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 26. maj 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 5. maj 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Waxday Premium Beans 100 g voksperler

Konklusion: Her er de bedste voksperler 🥇

Waxday Premium Beans 100 g voksperler er udvalgt af Simone, som de bedste voksperler i juni 2021.

Bedste

Hvilke voksperler er bedst i test?

1. Waxday Premium Beans 100 g voksperler - BEDST I TEST 🥇

Waxday Premium Beans 100 g voksperler

De bedste voksperler med neutral duft

  Waxday Premium Beans Hos Waxday har vi altid undret os over hvorfor det skal være så svært at udvikle et effektivt hårfjerningsprodukt, som samtidig skåner din hud, så du undgår irriteret hud og røde knopper.  En skraber kan være træls, da du dag... Læs mere hos Waxday

2. Hanne Bang 200 g voksperler

Hanne Bang 200 g voksperler

Hanne Bang voksperler

Nem og effektiv hårfjerningsprodukt - uden strips! Hanne Bang Voksperler er perfekt for dig, der søger en effektiv og langtidsholdbar hårfjernings løsning. Denne metode holder din hud glat og blød i 4-6 uger. Produktet er især velegnet til næse og ør... Læs mere hos Med24

3. Pearl Wax Rose 400 g voksperler

Pearl Wax Rose 400 g voksperler

Lyserøde voksperler med rosenduft

Skånsom voks til hårfjerningHard Wax Beans Voksperler Rose er hårfjerningsvoks, der effektivt fjerner uønskede hår uden brug af strips, og giver langvarig glathed til huden. Voksperlerne, som smeltes, giver en mindre smertefuld hårfjerning end traditionel... Læs mere hos Billigvoks

4. Pearl Wax Lavendel 400 g voksperler

Pearl Wax Lavendel 400 g voksperler

Blå voksperler med lavendelduft

Skånsom voks til hårfjerningHard Wax Beans Voksperler Lavendel er hårfjerningsvoks, der effektivt fjerner uønskede hår uden brug af strips, og giver langvarig glathed til huden. Voksperlerne, som smeltes, giver en mindre smertefuld hårfjerning end traditi... Læs mere hos Billigvoks

5. Pearl Wax Honning 400 g voksperler

Pearl Wax Honning 400 g voksperler

Gule voksperler med honningduft

Skånsom voks til hårfjerningHard Wax Beans Voksperler Honning er hårfjerningsvoks, der effektivt fjerner uønskede hår uden brug af strips, og giver langvarig glathed til huden. Voksperlerne, som smeltes, giver en mindre smertefuld hårfjerning end traditio... Læs mere hos Billigvoks

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 voksperler, har Simone valgt Waxday Premium Beans 100 g , som de bedste voksperler i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære voksperler, herunder bl.a. Hanne Bang 200 g, Pearl Wax Rose 400 g, Pearl Wax Lavendel 400 g & Pearl Wax Honning 400 g.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

10 ofte stillede spørgsmål om voksperler til hårfjerning

Nej, du behøver ikke at rengøre din voksskål efter hver voksbehandling. Vokser du jævnligt kan du nøjes med at rengøre den hver 2. eller 3. gang. Evt. overskydende voks kan blive i perlevarmeren.

Det anbefales IKKE at man genbruger voks, da hygiejnen skal være i top. Dog kan du, hvis du afdækker skålen under opbevaring, fint anvende og opvarme restvoks i skålen. Er du i tvivl om hvorvidt der er kommet skidt eller snavs i skålen, så bør du rense den helt inden en ny voksbehandling.

Nej, du bør IKKE opvarme voks- eller voksperler i mikroovnen! Du kender ikke sluttemperaturen på voksen og man kan derfor blive forbrændt. Opvarm derfor ALTID voksperler i en perlevarmer. Det er ligeså Miljøstyrelsens anbefaling.

I 9 ud af 10 tilfælde skal årsagen findes i, at voksen ikke er varm nok. Den bør ligge stabilt på ca. 50 - 55 grader. Du bør dog altid sikre dig, at den ikke er for varm, så du brænder dig!

  1. Hæld den overskydende og flydende voks i skraldespanden (ikke afløbet!).
  2. Skyl voksskålen under varmt vand (ikke kogende). Rens skålen for voks med en børste eller svamp.
  3. Tør skålen af for vand og lad den stå fremme til tørring.

Til hårfjerning med voksperler bør perlerne opvarmes til 50 - 55 grader. Er voksen ikke varm nok, så vil den lægge sig oven på hårene og ikke få dem med.

Du kan med fordel fjerne hår med voks hver 3. uge. I starten vil dine hår have forskellig vækstcyklus, men efter et par behandlinger, så vil de blive mere homogene. Med tiden kan du nøjes med en voksbehandling ca. hver 4. - 6. uge.

I en pose voksperler a 100 g er der til mange behandlinger af armhuler og ansigt. Der er dog kun nok voks til 1 - 2 behandlinger af større områder såsom ben, bryst og arme.

De uønskede hår bør være minimum 3 - 5 mm, så du opnår den ønskede (og optimale) effekt af voksbehandlingen. Jo længere hårene er, desto lettere har voksen ved at klæbe fast og fjerne dem succesfuldt.

En voksbehandling med varm voks holder typisk i 4 - 6 uger, men det afhænger af personen. Nogen har hurtigtvoksende (uønsket) hår og andre langsomtvoksende. Husk at hårene bør være 3 - 5 mm inden du gennemfører en ny behandling med voks.

Bedøm denne artikel
19 stemmer, gennemsnit: 4.4 / 5