Bedste varmecreme: Her er de 3 bedste varmecremer i 2021

Den bedste varmecreme får løsnet op i stivheden i musklerne og giver kroppen en dejlig varme på det påsmurte område. Er dine muskler og led ømme efter fysisk aktivitet? Måske træningen eller havearbejdet tog lidt ekstra hårdt på kroppen? I så fald kan du overveje en varmecreme der vil sætte gang i musklerne. Her i denne varmecreme guide finder du de mest populære netop nu!

Avivir Aloe Vera Heat 70% 150 ml

Konklusion: Her er den bedste varmecreme 🥇

Avivir Aloe Vera Heat 70% 150 ml er udvalgt af Louise, som den bedste varmecreme i januar 2021.

Bedste
Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag torsdag d. 28 januar 2021, indholdet tirsdag d. 5. januar 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 25. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken varmecreme er bedst?

1. Avivir Aloe Vera Heat 70% 150 ml varmecreme - BEDST I TEST 🥇

Avivir Aloe Vera Heat 70% 150 ml

Avivir varmecreme

Beroligende og velduftende creme til ømme muskler Aloe Vera har vist sig at være yderst effektiv mod led og muskler, da det virker genopbyggende og beskyttende for hudens forsvar. Produktet er oplagt til massage eller bekæmpelse af sportsskader,... Læs mere hos Billigvoks

2. Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml varmecreme

Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml

Karmameju varmecreme

Karmameju BOOST Balm 03 er en super skøn salve, som kan bruges til hele kroppen. Den er beriget med rene æteriske olier, som reducerer ubehag og irritationer i kroppen. Indholdet af kamfer og eukalyptus letter hovedpine, tilstoppet næse og influenzasympto... Læs mere hos Nicehair

3. RFSU Sense Me Turn Up The Heat 150 ml varmecreme

  • Mærke: RFSU
  • Produkttype: Varmecreme
  • Vejl. pris: 84 kr.
  • Udvalgt af:
RFSU Sense Me Turn Up The Heat 150 ml

RFSU varmecreme

Lidt ekstra varme til dit sexliv Prøv RFSU Sense Me Turn Up The Heat for at give dit sexliv et lille ekstra pift.Cremen har en varmende effekt og fungere både som en glidecreme og massage-olie til både kroppen og de intime dele. Den er skånsom o... Læs mere hos Billigvoks

Ofte stillede spørgsmål om Varmecreme

Brug varmecreme før og efter træning, fysisk arbejde eller anden fysisk aktivitet. Smør cremen på de områder hvor muskler og led er ømme. Du vil hurtigt kunne føle en lindring af smerterne i netop det område.

Varmecreme kan forebygge skader og opvarme dine muskler og sener således at de føles smidigere inden et træningspas. Cremen øger ligeså blodtilførslen samt forebygger og hjælper ømme muskler og belastningsskader på sener, muskler og led.

Varmecreme er en creme med aktiv ingredienser der trænger ind i muskler og led, hvor den lindrer ømhed.

Læs på indlægssedlen og følg altid produktets anvisninger omkring brug. På den måde anvender du kun den rette mængde creme og opnår optimal effekt.

Effekten kommer umiddelbart efter påførsel og varer i ca. 3-4 timer. For nogle virker cremen kortere tid, og for andre i længere tid. Det afhænger bla. af dit aktivitetsniveau efter påførsel.

Bedøm denne artikel
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
24 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5