Bedste varmecreme: Se de 3 udvalgte cremer med varmende effekt i 2021

Bedste varmecreme: Se de 3 udvalgte cremer med varmende effekt i 2021

Den bedste varmecreme får løsnet op i stivheden i musklerne og giver kroppen en dejlig varme på det påsmurte område. Er dine muskler og led ømme efter fysisk aktivitet? Måske træningen eller havearbejdet tog lidt ekstra hårdt på kroppen? I så fald kan du overveje en varmecreme der vil sætte gang i musklerne. Her i denne varmecreme guide finder du de mest populære netop nu!

Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag torsdag d. 29 juli 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 28. juni 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 25. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Avivir Aloe Vera Heat 70% varmecreme

Konklusion: Her er den bedste varmecreme

Avivir Aloe Vera Heat 70% varmecreme er udvalgt af Louise, som den bedste varmecreme i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af varmecreme

Med den bedste varmecreme så kan du effektivt lindre ømme og værkende muskel og ledsmerter. Hvad enten det drejer sig om akut opståede smerter eller der er tale om kroniske smerter, så kan du finde lindring i en god varme gel eller varmecreme.

Varmecremen opvarmer musklerne, øger blodcirkulationen og løsner myoser og lindrer ved forstrækninger. Cremen er også særdeles anvendelig ved vokseværk hos børn.

Jeg kigger her nærmere på de varmecreme, som har fået flest rosende ord med på vejen fra massører, fysioterapeuter og ikke mindst forbrugerne. Efter gennemgangen kan du læse meget mere om varmecreme og alle dens fordele.

3 ting du bør være opmærksom på når du køber varmecreme

  1. Vælg en varmecreme med en aktiv ingrediens der henvender sig til dine problematikker - Alle varmecremer går ind og blødgør dine muskler, men døjer du med nakkestivhed eller lignende kan du få mere gavn af de aktive stof kamfer end du kan af et stof som menthol, som mere er varmeafgivende og gode til muskelskader.
  2. Vælg en varmecreme der har mange timers virkning - Der er forskel på, hvor længe de forskellige cremer giver effekt. Det kan svinge fra 4-6 timer og op til 24 timer. Jeg vil anbefale dig at vælge en variant, der har en god lang effekt, så du for eksempel er smertedækket hele dagen mens du er på arbejde.
  3. Vælg en varmecreme i en praktisk emballage - Det er altid en fordel at vælge creme i en praktisk emballage, som giver let adgang til produktet. Det vil jeg også anbefale dig, når det kommer til muskelløsende lotions.

Hvilken varmecreme er bedst i test?

2. Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml varmecreme

Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml varmecreme

Karmameju varmecreme

Karmameju BOOST Balm 03 er en super skøn salve, som kan bruges til hele kroppen. Den er beriget med rene æteriske olier, som reducerer ubehag og irritationer i kroppen. Indholdet af kamfer og eukalyptus letter hovedpine, tilstoppet næse og influenzasympto... Læs mere hos Nicehair

3. RFSU Sense Me Turn Up The Heat varmecreme

RFSU Sense Me Turn Up The Heat varmecreme

RFSU varmecreme

Lidt ekstra varme til dit sexliv Prøv RFSU Sense Me Turn Up The Heat for at give dit sexliv et lille ekstra pift.Cremen har en varmende effekt og fungere både som en glidecreme og massage-olie til både kroppen og de intime dele. Den er skånsom o... Læs mere hos Made4Men

Varmecreme - din bedste ven til ømme muskler og led

Der er et kæmpe marked for varmecreme, der kan lindre smerter i vores ømme muskler og led.

Markedet er så stort, at det kan være svært at gennemskue, hvilke varmecreme man skal købe og hvilke man skal holde sig fra, fordi virkningen er minimal.

Vi har allerede præsenteret dig for de bedste varmecreme på markedet i øjeblikket. Så vælger du en af dem, så går du ikke galt i byen, når det kommer til kvalitet og effekt.

Er du stadig i tvivl om, hvilke af de anmeldte varmecreme du skal købe, så læs med videre og lær mere om varmecreme.

Når du først er godt klædt på med nyttig viden, så er det let for dig at finde den bedste varmecreme til dine behov.

Vi kigger på, hvad en varmecreme egentlig er og om den adskiller sig fra andre produkter på markedet som for eksempel varmesalve og muskelgel.

Vi kigger på hvordan varmecremen virker og på hvordan du kan bruge den rigtig mange måder i din hverdag. Kort sagt så kigger vi på alle fordelene ved varmecreme.

Varmecreme er lindrende ved både akutte og kroniske muskel- og ledsmerter

Rigtig mange danskere døjer dagligt med smerter i muskler og led.

Det kan være kroniske smerter forårsaget af slidgigt eller andre ledsygdomme eller muskelsmerter forårsaget af overbelastning, muskel sammenfiltninger, forstrækninger eller andre muskelskader.

Varmecremen går ind og varmer muskler og led op. Det virker smertelindrende.

Har du muskelsammenfiltninger, myoser i nakke, ryg eller lænd, så er varmecremen også rigtig god til at løsne op for musklerne.

Vi anbefaler, at alle har en tube varmecreme stående i medicinskabet.

Du vil opdage, at der er rigtig mange tidspunkter, hvor varmecremen vil kunne give dig mere velvære.

Hvad er en varmecreme?

Varmecremen er en lotion, der er tilsat aktive stoffer som kamfer eller mentol. Det aktive stof trænger ind i muskler og led og varmer dem op.

Du vil derfor også føle en varm følelse, der hvor du har smurt dig ind i varmecreme.

Fordi varmecremen varmer muskler og led op, så kan du også med fordel anvende den på din ben og arme, hvis du dyrker idræt udenfor i de koldeste måneder.

Varmecremen vil gå ind og hjælpe med at holde dine muskler varme, så du undgår muskelskader.

Er du oppe i årene og døjer du med dårlig blodomløb, så varmecremen kunne hjælpe med at holde musklerne i dine ben varme og smidige på gåture i køligt vejr.

Du kan også støde på varmecremen under navne som muskelgel og varmesalve. Her er dog tale om den samme type produkt.

Hvordan virker en varmecreme?

Når du smører varmecremen på ømme muskler eller ømme led, så går cremen ind og opvarmer muskler og led.

Samtidig sørger den for at øge blodcirkulationen. Når blodcirkulationen øges, så fjernes affaldsstoffer hurtigere fra dine muskler.

Den varme, som du oplever i dine muskler, får også dine muskler til at slappe af.

Døjer du med spændt nakke eller ondt i ryg eller lænd, så masser et lag varmecreme ind i de ramte områder.

Varmen vil føles behagelig og lindrende og den vil også hjælpe med at løsne på for spændte muskler eller myoser.

En varmecreme med kamfer er speciel god til at opbløde stivhed i musklerne, hvorimod mentol er fabelagtigt til at afgive varme.

Sådan kan du anvende en varmecreme til lindring af smerter og ubehag

Når vi anbefaler, at alle har en tube varmecreme stående derhjemme eller i tasken, så er det fordi vi ved, at du kan få brug for den ved mange forskellige lejligheder.

Der er jo ingen grund til at gå rundt og have ondt, når det kan undgås med fuldstændig naturlige indholdsstoffer.

Sport og varmecreme

Dyrker du sport så er en god varmecreme et musthave. Varmecremen kan du bruge på vej til træning, så dine muskler er varme allerede, når du starter din opvarmning.

På den måde passer du ekstra godt på din krop og undgår skader. Når man træner, så kan det ikke undgås, at man får ømme muskler nogen gange.

Ømme muskler er ikke farligt, men det er ubehageligt. Har du fået ømme muskler, fordi du har givet den max gas i træningslokalet eller på løbeturen, så smør de ømme muskler ind i varmecreme.

Varmecremen vil løsne musklerne og varmen fra cremen vil virke lindrende.

Muskelspændinger og varmecreme

Mange danskere døjer med muskelspændinger i nakke og ryg. Muskelspændinger kan opstå af flere årsager, men der er en tydelig sammenhæng mellem stillesiddende arbejde foran compterskærmen og spændinger i nakke og ryg.

Vores kroppe er ikke lavet til at sidde stille i umage positioner i mange timer af gangen.

Døjer DU med myoser og hold i nakken, så vil du opleve stor lindring, hvis du smører dig godt ind i en god varmecreme.

Varmecremen hjælper nemlig også med at få blodcirkulationen i gang, hvilket alt sammen hjælper med at løsne de spændte muskler.

Ledsmerter og varmecreme

Når vi oplever smerter i leddene, så er det oftest på grund af betændelse i leddene også kaldet inflammation.

Har du inflammation i dine led, så kan du opleve smerter i leddene samt bevægelsesindskrænkning.

Inflammation i leddene kan skyldes mange forskellige ting. Det kan være et tegn på gigt eller ledbetændelse eller fibromyalgi, men ledsmerter opleves også når vi har feber og nogle kvinder døjer med smerter i bækkenet gennem graviditeten.

Varmecremen kan ikke kurere nogle af de ovennævnte lidelser, men den kan hjælpe med at gøre det mere udholdeligt.

Der er mange fordele ved varmecreme

Det er ikke uden grund af varmecreme er så populær, som den er. Den kan nemlig gøre livet mere udholdeligt i rigtig mange situationer, hvor kroppen værker.

Om det er efter træning, efter en skade eller på grund af ledsygdomme eller fordi du har fået hold i nakken.

Som vi har nævnt flere gange, så er varmecreme ikke nogen magisk medicin, der fjerne sygdom eller årsager hertil.

Men varmecremen har igennem årtier bevist sin effekt som et lindrende alternativ til smertestillende medicin.

Find lindring med en varmecreme til lidelser som:

  • Løsner myoser
  • Lindre smerter ved forstrækninger
  • Lindre smerter i led
  • Opvarmer muskler
  • Øger blodcirkulationen

En varmecreme er et prisvenligt produkt, som du vil kunne få glæde af i din hverdag. Vi anbefaler, at du altid har en tube stående parat, så du ikke behøver lide uden grund.

Vi har lagt link ind til forhandlerne af de bedste varmecreme på markedet. Der kan du også finde produktspecifikationer, som vi ikke har med her.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 varmecremer, har Louise valgt Avivir Aloe Vera Heat 70% , som den bedste varmecreme i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære varmecremer, herunder bl.a. Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml & RFSU Sense Me Turn Up The Heat.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise har en baggrund som kosmetolog, men interessen for hudpleje mv. strækker sig også ind i privatlivet. Louise har været med på sidelinjen siden år 2019 på Hair-blog.dk. Her har hendes fokusområder været sparring med de øvrige skribenter, samt udvælgelse og test af hudplejeprodukter.

5 ofte stillede spørgsmål om varmecreme

Brug varmecreme før og efter træning, fysisk arbejde eller anden fysisk aktivitet. Smør cremen på de områder hvor muskler og led er ømme. Du vil hurtigt kunne føle en lindring af smerterne i netop det område.

Varmecreme kan forebygge skader og opvarme dine muskler og sener således at de føles smidigere inden et træningspas. Cremen øger ligeså blodtilførslen samt forebygger og hjælper ømme muskler og belastningsskader på sener, muskler og led.

Varmecreme er en creme med aktiv ingredienser der trænger ind i muskler og led, hvor den lindrer ømhed.

Læs på indlægssedlen og følg altid produktets anvisninger omkring brug. På den måde anvender du kun den rette mængde creme og opnår optimal effekt.

Effekten kommer umiddelbart efter påførsel og varer i ca. 3-4 timer. For nogle virker cremen kortere tid, og for andre i længere tid. Det afhænger bla. af dit aktivitetsniveau efter påførsel.

Bedøm denne artikel
24 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5