Bedste skægtrimmer: Se de 8 udvalgte trimmere til skæg i 2021

Bedste skægtrimmer: Se de 8 udvalgte trimmere til skæg i 2021

Finder du den bedste skægtrimmer til netop din ansigtsform, behøver du ikke barbere alt dit skæg af, som man gør med en barbermaskine. Med den gode trimmer til skæg i hånden er det muligt selv at bestemme hvordan skægget skal se ud. Vælger man en maskine med trimmerfunktion kan man let og hurtigt tilpasse sit skægs udtryk. Bliv klogere på valg af den rigtige trimmer til netop dit skæg og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skægentusiast
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 21. september 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 30. oktober 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Wella Professional Contura HS 61 hår- og skægtrimmer

Konklusion: Her er den bedste skægtrimmer

Wella Professional Contura HS 61 hår- og skægtrimmer er udvalgt af Philip, som den bedste skægtrimmer i oktober 2021.

Bedste

Hvilken skægtrimmer er bedst i test?

1. Wella Professional Contura HS 61 hår- og skægtrimmer

Wella Professional Contura HS 61 hår- og skægtrimmer

Wella hår- og skægtrimmer

Wella Professional Contura HS 61 - en let trimmer til hår og skæg Med denne Wella HS 61 klipper får du mulighed for at lave en ultratæt klipning af både skæg og hår. Du kan faktisk klippe helt ned til 0,1 mm - det er tæt, eget tæt! Contura HS 61 fra Wella er en absolut bestseller når det kommer til klip... Læs mere

2. Wella Xpert Chrome HS 71 skægtrimmer

Wella Xpert Chrome HS 71 skægtrimmer

Wella skægtrimmer

Wella Xpert Chrome HS 71 Hårtrimmer bliver brugt hos de bedste professionelle saloner. Den giver professionel klippekomfort, og sikrer samtidig præcision og styrke.... Læs mere hos Made4Men

3. Remington MB4700 TouchTech Beard Trimmer skægtrimmer

Remington MB4700 TouchTech Beard Trimmer skægtrimmer

Remington skægtrimmer

GroomMotion-teknologi gør det nemt at bruge den samme indstilling gang på gangMed denne barbermaskine får du den banebrydende TouchTech-skægtrimningsteknologi fra Remington. Barbermaskinen kombinerer et stilfuldt og opdateret look med brugervenlig funktio... Læs mere hos Coop

Touchskærm, 175 forskellige længde indstillinger, både trådløs og med ledning & 50 minutters køretid.

4. Panasonic ER-GD60-s skægtrimmer

Panasonic ER-GD60-s skægtrimmer

Panasonic skægtrimmer

Panasonic Design, Shave And Trim er det perfekte redskab til dig, der ønsker et flot skæg, som kom du direkte fra barberen. Denne trimmer er nemlig udviklet specielt til både at kunne trimme, forme og fjerne skæg derhjemme, blot ved brug af ét redskab. Sk... Læs mere hos Nicehair

5. Panasonic ER DGP72 Professional skægtrimmer

Panasonic ER DGP72 Professional skægtrimmer

Panasonic skægtrimmer

Panasonic Professionel Hair Clipper (ER-HGP72-k) er en professionel hårtrimmer til den kræsne forbruger, hvor kun det bedste er godt nok. Den har en hurtig og lineær motor, der sikrer en kraftfuld klipning hver gang. Hvor andre maskiner mister sin styrke,... Læs mere hos Nicehair

Professionel hårtrimmer, kraftfuld motor, specialudviklede & slidstærke blade, afstandsregulering, trimmer ned til 0.8 mm & med 3 afstandskamme.

6. Njord Hair Clipper skægtrimmer

Njord Hair Clipper skægtrimmer

Njord skægtrimmer

Effektiv og letanvendelig skægtrimmerEn trådløs trimmer til dig, der ønsker et præcist og perfekt resultat - hver gang. Trimmeren er udstyret med en afstandskam, der bidrager til nem og effektiv indstilling af længden. Du får 10 forskellige længdeind... Læs mere hos Made4Men

Trådløs skægtrimmer, for en nem barbering, driftstid på 45 min., justérbar afstandskam fra 2-18 mm. & inkl. rensebørste og skærolie.

7. Remington MB4110 skægtrimmer

Remington MB4110 skægtrimmer

Remington skægtrimmer

Skægtrimmer til kort skæg eller skægstubbeMB4110 er en skægtrimmer fra Remington, som kan bruges i helt op til 40 minutter uden ledning, hvis den er fuldt opladet.Trimmerens blade er belagte med titanium, hvilket giver en skarp og præcis trimning, samtidi... Læs mere hos Proshop

Trimmer med et godt greb og slidstærke titaniumbelagte blade, afstandskam på 0.4 - 5.5 mm til at skabe den ønskede længde på skægstubbene, høj ydeevne og op til 40 minutters brugtid efter opladning & usb opladningsfunktion gør det nemt at have trimmeren med på farten.

8. Wahl Professional Super Taper Trimmer skægtrimmer

Wahl Professional Super Taper Trimmer skægtrimmer

Wahl skægtrimmer

Multifunktionel trimmer med kraftfuld motor.Wahl Professional Super Taper Trimmer er en multifunktionel ledningstrimmer med fantastisk motorkraft og levetid. Trimmeren kan både benyttes til hår og til skæg og vil hjælpe dig med at opnå en effektiv og præc... Læs mere hos Signatura

Multifunktionel trimmer, stålskær på 40 mm, klipper ned til 1 mm., 4 afstandskamme, effektiv trimning, kraftfuld motor, let at rengøre & lang levetid.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 8 skægtrimmere, har Philip valgt Wella Professional Contura HS 61 , som den bedste hår- og skægtrimmer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 7 andre populære skægtrimmere, herunder bl.a. Wella Xpert Chrome HS 71, Remington MB4700 TouchTech Beard Trimmer, Panasonic ER-GD60-s & Panasonic ER DGP72 Professional... klik her for at se de resterende!

5 ofte stillede spørgsmål til skægtrimmere

Kan en skægtrimmer bruges til hår på hovedet?

En skægtrimmer er som udgangspunkt kun til skæg. En multitrimmer kan dog bruges til hår på hovedet, kroppen og tilmed som næse- og ørehårstrimmer.

Hvordan vedligeholder man sin skægtrimmer?

En skægtrimmer bør vedligeholdes og renses efter hver trimning af skægget. På nogle modeller kan hårene blot børstet væk med en børste, og andre bør skylles under hanen. Du kan med fordel give trimmerens blade et par dråber olie hver uge, så de holder sig skarpe i længere tid.

Hvad er en skægtrimmer?

En skægtrimmer er en form for barbermaskine til skæg, der kan trimme skægget i en ønsket længde. Ønsker du glatbarbering bør du vælge en barbermaskine, skraber eller ragekniv.

Er der forskel på skægtrimmere til skæg?

Der er forskel på skægtrimmere til skæg og de kommer i mange forskellige prisklasser og typer. Undgå den helt billige model, hvis man bruger maskinen ugentligt, da man i givet fald vil være bedre tjent med en robust og lækker maskine.

Er der forskel på en skægtrimmer og barbermaskine?

Der er forskel på en skægtrimmer og en barbermaskine. En skægtrimmer lader dig trimme skægget i en hvis længde, hvor en barbermaskine giver en glatbarbering.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Philip

Philip er Bapoons skægentusiast. Han ved alt om grooming & pleje af skæg og har uden tvivl det flotteste & altid blødeste skæg.

Sammenlign skægtrimmere (8 forskellige)

Wella Professional Contura HS 61 hår- og skægtrimmer
Wella Professional Contura HS 61
Wella Xpert Chrome HS 71 skægtrimmer
Wella Xpert Chrome HS 71
Remington MB4700 TouchTech Beard Trimmer skægtrimmer
Remington MB4700 TouchTech Beard Trimmer
Panasonic ER-GD60-s skægtrimmer
Panasonic ER-GD60-s
Panasonic ER DGP72 Professional skægtrimmer
Panasonic ER DGP72 Professional
Njord Hair Clipper skægtrimmer
Njord Hair Clipper
Remington MB4110 skægtrimmer
Remington MB4110
Driftstid 35 min. 70 min. 50 min. 60 min. 50 min. 50 min. 40 min.
Maks. længdeindstilling 6 mm 20 mm 18 mm 10 mm 2 mm 30 mm 5,5 mm
Min. længdeindstilling 0,1 mm 0,5 mm 0,1 mm 0,5 mm 0,8 mm 0,3 mm 0,4 mm
Opladningstid 90 min. 60 min. 60 min.
Strømkilde Genopladeligt batteri Genopladeligt batteri Genopladeligt batteri Genopladeligt batteri Genopladeligt batteri Genopladeligt batteri Genopladeligt batteri (USB)
Vægt 0,11 kg 0,15 kg
Bedøm denne artikel
39 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5