Bedste shampoo: Se de 14 udvalgte shampooer til hårvask i 2021

Bedste shampoo: Se de 14 udvalgte shampooer til hårvask i 2021

Den bedste shampoo renser håret for urenheder og tilfører pleje af hårstrå og hovedbund. Hvorvidt en shampoo skal skumme meget eller lidt kan være en smagssag, men faktum er, at håret er rent når shampooen skummer. Vælger du en shampoo der tilfører hårstråene fugt og pleje kan du ikke gå helt forkert. Her i denne shampoo guide finder du de mest populære på markedet netop nu!

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 12. august 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 6. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
FVS 2 Frisørens Vital System Shampoo Nr. 2 shampoo

Konklusion: Her er den bedste shampoo

FVS 2 Frisørens Vital System Shampoo Nr. 2 shampoo er udvalgt af Camilla, som den bedste shampoo i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af shampoo

Et sundt og fyldigt hår med en flot shine, er det vi alle stræber efter. Og med den bedste shampoo til netop dit hår, så er målet inden for rækkevidde. Den rigtige shampoo er altafgørende for dit hårs almene sundhed.

Dit hår afslører hurtigt, hvis det er tørt eller slidt. Heldigvis kan du godt booste dit hår med en masse fugt og pleje, hvis du vælger de rette produkter. En beskyttende shampoo med keratin og fugt vil pleje dit hår og give dit gløden tilbage.

Med et kolossalt udvalg af shampoo mærker, kan det være rigtig svært at finde de bedste i mængden. Jeg har derfor samlet de shampoos, som der har været mest hype omkring den seneste tid. Det er shampoos, som efterlader dit hår markant sundere, hvilket både kan ses og mærkes.

3 ting som du bør holde fokus på når du køber shampoo til dit hår

  1. Shampooen skal passe til din hårtype - En shampoo kan være nok så god, men hvis ikke den passer til din hårtype, så er den ikke en succes for dig. Vælg shampoo ud fra de problematikker du oplever med dit hår og udfra din hårtype.
  2. Fugt, fugt og masser af fugt - Gældende for alle hårtyper, selv fedtet hår, er at det har brug for fugt. Det er derfor altid en god idé at vælge en shampoo, som er udviklet med henblik på, at nærer dit hår. Har du tørt, slidt eller behandlet hår er fugt endnu vigtigere.
  3. Balsam eller hårkur fra samme serie - Det kan ofte være en god idé at købe balsam og/eller hårkur i samme serie, som du har valgt shampoo fra. På den måde er du sikker på at produkterne arbejder godt sammen og efterlader dit hår rent, forfrisket og gennemfugtet.

Hvilken shampoo er bedst i test?

1. FVS 2 Frisørens Vital System Shampoo Nr. 2 shampoo

FVS 2 Frisørens Vital System Shampoo Nr. 2 shampoo

Frisørens Vital System (FVS) shampoo

FVS nr. 2 Shampoo FVS - Frisørens Vital System Shampoo nr. 2 er en terapeutisk specialshampoo til farvet, behandlet eller tørt hår og hovedbund. Shampooen modvirker effektivt tørre skælforekomster, svamp og kløe. Denne shampoo tilfører fugt og øger farven... Læs mere hos Nicehair

Specialshampoo til tørre skæl, lindrer irritation og kløe, giver fugt til tørt hår, velegnet til irriteret hovedbund, fri for parabener, opretholder en sund balance & virker farvebevarende.

2. Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment skælshampoo

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment skælshampoo

Neccin skælshampoo

Nr.1 Skælshampoo fra Neccin er en effektiv skælshampoo.Denne skælshampoo fugter hovedbunden og fjerner effektivt skæl.Den naturlige balance i hovedbunden genoprettes, så fremtidig skæl kan modvirkes.Nr.1 Skælshampoo bevarer hårfarven så den kan fremstå fr... Læs mere hos Nicehair

Effektiv skælshampoo, fedtede og tørre skæl, skaber sund balance, intens pleje og fugt & parabene og sulfatfri.

3. Tribella Familieshampoo shampoo

Tribella Familieshampoo shampoo

Tribella shampoo

Schwarzkopf Tribella 500mlTribella Familieshampoo er en mild shampoo, der effektivt renser hele familiens hår fri for urenheder. Shampooen har en plejende virkning og efterlader håret med en frisk, ren fornemmelse samt en velplejet finish. Familieshampoo... Læs mere hos Signatura

4. Kevin Murphy Hydrate-Me Wash Shampoo shampoo

Kevin Murphy Hydrate-Me Wash Shampoo shampoo

Kevin Murphy shampoo

Kevin Murphy HYDRATE.ME.WASH er en fugtgivende shampoo, der anbefales til tørt hår. Den har en unik formel, der med sin helt specielle blanding af fugtgivende ingredienser virker ekstremt plejende. Denne shampoo indeholder ekstrakt af kakadu-blomme, som h... Læs mere hos Nicehair

5. American Crew 3-In-1 Shampoo shampoo

American Crew 3-In-1 Shampoo shampoo

American Crew shampoo

American Crew 3-In-1 Shampoo er den perfekte shampoo til den moderne mands travle livsstil. 3-In-1 Shampoo fungerer som shampoo, conditioner og body wash samtidig, så forvirring slet ikke er en mulighed og man samtidig opnår de forventede flotte resultate... Læs mere hos Brandshop

6. American Crew Daily Moisturizing Shampoo fugtgivende shampoo

American Crew Daily Moisturizing Shampoo fugtgivende shampoo

American Crew fugtgivende shampoo

Daily Moisturizing shampoo fra American Crew er perfekt til normalt og tørt hår, som har bug for ekstra fugt og pleje. Daily moisturizing shampoo er sammensat af en række naturlige ekstrakter som ikke tynger håret.... Læs mere hos Made4Men

7. Australian BodyCare Hair Clean skælshampoo

Australian BodyCare Hair Clean skælshampoo

Australian Bodycare skælshampoo

Australian Bodycare Hair Clean Shampoo er en shampoo, som er specielt udviklet til at modvirke skæl. Shampooen kan bruges af hele familien, da den er effektiv, men stadig mild, og de aktive ingredienser vil pleje hår og hovedbund. Den er med en blanding a... Læs mere hos Brandshop

Til alle hårtyper, modvirker skæl, modvirker uønskede bakterier & udtørre ikke håret.

8. Urtekram Aloe Vera Shampoo Tørt Hår shampoo

Urtekram Aloe Vera Shampoo Tørt Hår shampoo

Urtekram shampoo

Urtekram Aloe Vera Shampoo er velegnet til et tørt hår. Foruden ekstrakter af aloe vera, indeholder den også glycerin og roesukkerekstrakt, som begge er med til at pleje og styrke hver enkelt hårstrå. Shampooen har den skønneste duft af solmodne appelsine... Læs mere hos Signatura

9. Redken Extreme shampoo

Redken Extreme shampoo

Redken shampoo

Redken Extreme Shampoo er en yderst effektiv shampoo som er specielt udviklet til skadet hår. Ved regelmæssig brug bliver dit hår mere modstandsdygtigt, det bliver stærkere og ser mere friskt ud.? Anvendelse: Fordeles i vådt hår og skummes op. Skylles her... Læs mere hos Signatura

10. Redken All Soft shampoo

Redken All Soft shampoo

Redken shampoo

Redken All Soft Shampoo rengører, styrker og blødgør tørt og skrøbeligt hår. Redken All Soft består af et fugtgivende element, som genopretter hårets naturlige styrke og olie, samt giver det en intensiv blødhed. All Soft serien indeholder Redkens interloc... Læs mere hos Nicehair

13. Cosmobell KIDS børneshampoo

Cosmobell KIDS børneshampoo

Cosmobell børneshampoo

Cosmobell Kids Shampoo Cosmobell Kids Shampoo er en ekstra mild shampoo tilsat Aloe Vera, der er med til at give en lusehæmmende effekt. Kids Shampoo indeholder ingen parfume, Parabener konservering, kemikalier eller giftige stoffer. Skaber synergieffekt,... Læs mere hos Nicehair

14. Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo krølleshampoo

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo krølleshampoo

Moroccanoil krølleshampoo

MOROCCANOIL® Curl Enhancing Shampoo er en fantastisk shampoo der booster et krøllet hår. Denne shampoo nærer håret med argan olie, som er med til at genoprette elasticitet, glans og håndterbarhed i håret. Håret renses mildt og får mærkbart mere bløde og... Læs mere hos Nicehair

Nærende shampoo, opretholder og definerer krøller, renser skånsomt håret, med argan-olie, fri for parabener, mindsker krus, tilfører glans & gør håret medgørligt.

Fremhæv dit hårs kvaliteter med den bedste shampoo

Hvis du gerne vil have det bedste ud af dit hår, så er det vigtigt, at du finder den helt rigtige shampoo. Det gælder uanset om du er barn eller voksen, om du er mand eller kvinde eller om du har kort eller langt hår, glat hår eller krøller.

Hår er forskelligt akkurat som vi mennesker er det, men heldigvis findes der så mange typer shampoo derude, at du helt sikkert også kan finde en, der er perfekt til dit hår.

Er du det mindste i tvivl om hvilken en du skal vælge så læs med videre hvor jeg kigger nærmere på de forskellige typer hår og hvad du egentlig skal have fokus på, når du køber din næste shampoo.

Værd at vide om det hår vi render rundt med på hovedet

For bedre at forstå hvorfor det er vigtigt at finde den helt rigtige shampoo til din hårtype, så kan det måske hjælpe lige hurtigt at gennemgå, hvad et hår egentlig består af og hvordan det reagere på varme og kemiske behandlinger.

Vores hår består af aflange bøjelige hornplader. Disse er dannet af 90% keratin, 10 % vand og en biologisk polymer. Uden på de lange hornplader sidder håret yderste lag. Det kaldes kutikula. Kutikula består af en masse små plader, der ligger i lag. Det er disse lag som bliver beskadiget hvis du mishandler dit hår.

Har du normalt og sundt hår, så vil disse små pladelag ligge fladt mod hinanden, så hårets kerne er beskyttet. Men når håret bliver tørt eller slidt pga afblegning, hårfarve, føntørre, glattejern osv, så åbnes disse pladelag op. Det gør, at dit hår bliver porøst, trist og mat og svært at style.

Den rigtige shampoo kan tilføre håret lige præcis det, det har mest brug for. Det kan være ekstra fugt og keratin til skadet hår eller en god olie til kruset og uhåndterligt hår.

Læs med videre og find den helt rette shampoo til DIT hår

Overvejelser du bør gøre dig INDEN du køber shampoo

Når du vælger shampoo så skal du ikke kun vælge en shampoo der passer til din hårtype og de udfordringer du oplever med dit hår. Du skal også vælge en shampoo der passer ind i dine livsstilsvalg.

Parabener og anden kemi

Det kan være det er vigtigt for dig at shampooen er lavet af så rene ingredienser som muligt. I så fald skal du undgå parabener og anden kemi i produktet.

Parfume

Har du sensitiv hud eller døjer du med allergener så bør du vælge shampoo uden parfume og farvestoffer. Det nedsætter risikoen for allergi.

Ikke test på dyr

For mange er det rigtig vigtigt at produkterne de anvender i deres hud- og kropspleje, derunder shampoo, ikke er testet på dyr. Er produktet IKKE testet på dyr, så vil du tydeligt kun læse det på deklarationen.

Vegansk

Flere og flere bliver veganere og er man veganer så drejer det sig ikke kun om hvad man spiser men også om hvilke produkter man anvender og hvilket tøj man går i. Du kan sagtens finde gode shampooer der er vegansk fremstillet.

Vask håret 2 gange i shampoo - Frisørerne anbefaler at du altid vasker dit hår i shampoo 2 gange, for at få håret helt rent.

Hvilken type shampoo egner sig bedst til DIT hår?

Det er ikke kun for at sælge flere produkter, at der findes så mange forskellige typer shampoo. Hår er forskelligt og det er shampoo også nødt til at være, hvis du gerne vil sørge for at give dit hår lige præcis den pleje, som det har brug for.

Jeg gennemgår her de mest almindelige hårtyper, hvad der kendetegner dem og hvilken type shampoo, der er bedst til netop denne hårtype.

Hvad er sebum?

I min gennemgang af de forskellige hårtyper nævner jeg flere gange sebum. Kender du ikke til betegnelsen i forvejen, så er sebum det fedtstof, som udskilles af talgkirtlerne i hovedbunden. Sebum er altså den olie som både plejer dit hår og din hovedbund og gør dit hår glansfuldt. Men sebum vil ved overproduktion også være det, der giver dig fedtet hår.

Hemmeligheden bag et sundt hår er altså at opnå den perfekte sebum balance.

Shampoo til fint hår

Hvad kendetegner et fint hår?

Nogle er født med et tyndt fint hår, for andre er det noget, der kommer med alderen eller efter sygdom. Et tyndt og fint hår er svært at få til at fylde, skabe volume. Det sætter derfor særlige krav til shampooen. Samtidig er et tyndt og fint hår også sart overfor alle produkter, der kan tynge håret. En stærk olieret shampoo vil derfor være en katastrofe for et tyndt hår, der bare vil klaske sammen.

Hvad har et fint hår brug for i en shampoo?

Shampoo til fint hår bør være en shampoo, der har sit hovedfokus på at skabe volume i håret. Det skal derfor være en let shampoo, der på ingen måder tynger håret, samtidig med at den stadig sørger for at pleje håret.

Har du tyndt hår, så bør du være ekstra opmærksom på at pleje din spidser, så du ikke unødvendigt knækker hår. Det gør du ved at købe shampoo til fint hår der indeholder en masse fugt og også gerne keratin som hjælper med at styrke håret.

Shampoo til normalt hår

Hvad kendetegner et normalt hår

Det normale hår er det hår, der er blødt at røre ved og som er nemt at rede ud. Det er et sundt hår, der ikke har været farvet eller på anden måde behandlet, så det er blevet tørt. Det er heller ikke et hår, der har tendens til let at fedte eller som på anden måde er svært at have med at gøre.

Når du har et sundt hår, så betyder det, at din sebum produktion er i balance og at dine hårstrå er stærke og sunde.

Hvad har et normalt hår brug for i en shampoo

Selv om du har normalt hår, altså et sundt hår, så er det ikke lige meget, hvilken shampoo du anvender til dit hår. Et sundt hår bør plejes, så den bibeholder sin sundhed, sin glans og sin styrke. Det gør du ved at købe en shampoo til normalt hår, der indeholder en masse fugt.

Shampoo til tørt hår

Hvad kendetegner et tørt hår

Har du tørt hår, så er du ikke i tvivl. Tørt hår er ofte svært at rede ud og det mangler samtidig glans. Tørt hår vil også være sværere at style netop, fordi håret mangler fugt og fordi hårets kuticellag er åbne.

Som oftest skyldes tørt hår, at du har mishandlet dit hår. Det kan være ved at opholde dit i lange perioder i solen, som er kendt for at tørre håret ud. Det kan også skyldes, at du har farvet eller permanentet dit hår. Det kan håret også tage skade af, hvis ikke det er gjort af en professionel. Men den mest kendte årsag til tørt hår er styling med føntørre, glattejern og krøllejern. Varmen fra hårstylingsredskaberne smelter simpelthen proteinet i håret, hvilket gør håret tørt og porøst.

Hvis du ikke kan undvære varme hårstylings tools i din hårrutine, så sørg for altid at bruge en varmebeskyttende spray til håret.

Hvad har et tørt hår brug for i en shampoo

Shampoo til tørt hår bør være en shampoo, som er udviklet specielt til tørt og medtaget hår. Et almindelig boost af fugt vil ikke være nok til at redde et tørt hår og give det livet tilbage.

Det skyldes at det yderste lag af håret, kuticel-laget ikke lukker til. Det vil sige, at den indre kerne af håret ikke er beskyttet og derfor har sværere ved at holde på fugten. 90% af vores hår består af keratin og det vil derfor være en fordel, hvis du vælger en shampoo til tørt hår, der blandt andet indeholder keratin. Det vil hjælpe med at reparere håret.

Til et tørt hår bør du desuden altid bruge en balsam eller en hårkur efter hver hårvask. Det kan også være en fordel for dig at bruge en leave-in conditioner i håret, der kan give fugt til håret i løbet af dagen.

Shampoo til fedtet hår

Hvad kendetegner et fedtet hår

Et fedtet hår er kendetegnet ved, at der sker en overproduktion af sebum, som er den olieagtige substans, der laves i hovedbunden og som er altafgørende for en sund hovedbund og et sundt hår. Men er der ubalance i sebum produktionen, så er det at håret hurtigere bliver fedtet og klasker.

Et fedtet hår kan være genetisk, men den største årsag til fedtet hår er faktisk for hyppig hårvask. Vasker du hår for ofte, så vasker du de naturlige olier i hovedbunden væk (sebum), det betyder, at din hovedbund skruer op for produktionen. Døjer du med fedtet hår, så bør du faktisk prøve at minimere dine hårvaske til 2 - 3 gange om ugen.

Hvad har et fedtet hår brug for i en shampoo

En shampoo til fedtet hår bør være en shampoo, der indeholder fugt, men som ikke indeholder fede olier eller silikone. De fede olier og silikone som findes i mange shampooer er det sidste et fedtet hår har brug for. I stedet kan du med fordel vælge en shampoo til fedtet hår som dybderenser. Altså en shampoo som effektivt fjerner fedtet i håret uden, at du behøver at vaske håret mange gange i træk.

Shampoo til farvet hår

Hvad kendetegner et farvet hår

Et farvet hår er et hår, der har været udsat for en kemisk behandling. Det gælder både, når der er tale om afblegning og en egentlig farvning. Når du farver dit hår, så kan det ikke undgås, at du skader dit hår. Ofte vil skaden på håret være mindst, hvis du får foretaget behandlingen af en professionel frisør. Simpelthen fordi frisøren har adgang til nogle andre produkter end dem du finder i handlen.

Når du farver dit hår, så åbner du op for kutikellaget, altså det yderste lag af håret. Det er nødvendigt for at hårfarven kan komme ind og ramme pigmentet i håret, men det efterlader håret skadet og ofte meget tørt.

Hvad har et farvet hår brug for i en shampoo

En shampoo til farvet hår bør være en shampoo, som indeholder ingredienser, der hjælper med at holde på farven i håret og samtidig give det glans. Det bør samtidig være en shampoo, som indeholder de samme faktorer som shampooen til tørt hår, nemlig masser og masser af fugt og også gerne keratin og silikone som hjælper med at gøre håret medgørligt.

Har du farvet eller afbleget dit hår, så bør du altid slutte hårvasken af med en god balsam eller hårkur. Du vil også med fordel kunne bruge en smule god hårolie i det fugtige hår.

Shampoo til krøllet hår

Hvad kendetegner et krøllet hår

Et krøllet hår kan være alt fra hår med fald, til store bløde krøller og til mere tætte krøller. Et krøllet hår er smukt og eftertragtet af mange. Men et krøllet hår kræver som andre hårtyper den helt rette behandling. Krøllet hår har en tendens til at blive tørt og fugt og pleje er derfor utrolig vigtigt, hvis du gerne vil have velplejede krøller. Samtidig så kan krøllet hår have tendens til at filtre og være lidt umedgørligt. Det bør også tages med i valget af shampoo.

Hvad har et krøllet hår brug for i en shampoo

En shampoo til krøllet hår bør først og fremmest indeholde fugt. Et krøllet hår har nemlig brug for en masse fugt for at bevare krøllernes spændstighed og deres form. Samtidig kan du med fordel vælge en shampoo, der indeholder silikone. Silikonen vil nemlig hjælpe krøllerne med at holde deres form, så du får mere struktur i dine krøller og så de ikke så let begynder at kruse.

Har du krøller, så kan du vælge 2 slags shampoo til krøllet hår, en shampoo, hvis fokus er på pleje af håret eller en shampoo, hvis fokus ligger på at fremhæve så meget krøl i håret som muligt.

Shampoo til kruset hår

Hvad kendetegner et kruset hår

Et kruset hår er et hår, der er helt tætkrøllet af små tætte krøller med rigtig meget spændstighed. Et kruset hår har mange af de samme udfordringer som et tørt eller farveskadet hår. Det skriger på fugt. Dit hovedfokus bør simpelthen være at bringe så meget fugt tilbage i håret som muligt.

Dit hår kan være kruset fra naturens hånd eller på grund af fejlbehandling, uanset årsagen er det vigtigt, at du giver det den rette pleje.

Hvad har et kruset hår brug for i en shampoo

En shampoo til kruset hår bør ikke overraskende indeholde så meget fugt som muligt, men også gerne keratin, som kan styrke hårets struktur. Samtidig må shampooen gerne være olieholdig, da det hjælper håret med at holde på fugten og samtidig får det krøllerne til at slappe en smule af, så de er lettere at style. Køber du en shampoo, der er udviklet specielt til kruset hår, så vil den også have anti-frizz egenskaber, som giver dig kontrollen tilbage.

Har du kruset hår, så bør du altid give dit hår en god plejende hårkur efter vask og forkæle det med en fed hårolie, evt en kokosolie til håret.

Shampoo til blond eller gråt hår

Hvad kendetegner et blond eller gråt hår

I Danmark og Skandinavien er der mange med blond hår. Faktisk har undersøgelser vist, at hver 4. dansker har blond hår. Det er dog ikke alle, der har blond hår fra naturens side. Rigtig mange vælger at få afbleget deres hår, enten i striber/reflekser eller som en helfarvning.

Hvad enten du er blond fra naturens side, er farvet blond eller er blevet gråhåret, så vil mange opleve et varmt lidt gulligt skær i håret. Det gullige skær er det de færreste, der er begejstret for. Er det DIN udfordring med dit blonde hår, så bør du købe en silvershampoo til blond eller gråt hår.

Hvad har et blond eller gråt hår brug for i en shampoo

En shampoo til blond hår eller en shampoo til gråt hår om du vil, bør være en silvershampoo. En silvershampoo indeholder violette pigmenter som går ind og modvirker de gullige nuancer i håret. Du skal ikke blive forskrækket, når du ser den lilla shampoo. Dit hår bliver ikke lilla, hvis du overholder trækketiden.

En silvershampoo bør dog ikke anvendes ved hver vask. Brug indimellem en shampoo til farvet hår, som vil hjælpe dig med at pleje og booste dit hår med fugt. Og husk altid at slutte af med en plejende balsam eller hårkur.

Husk at den gode hårpleje ikke stopper ved shampooen

Når du bruger tid på at undersøge, hvilken shampoo der er den bedste for dit hår ved at læse artikler som denne, så går du tydeligvis op i dit hår. Men hvis du gerne vil dit hår det bedste, så bør du ikke stoppe ved shampooen.

Balsam - En god balsam bør altid følge efter en hårvask med shampoo med mindre du vælger at bruge en hårkur. Selv hvis du har fint og tyndt hår, så vil dine hårspidser have godt af lidt balsam. Du skal selvfølgelig vælge en balsam, der passer til din hårtype. En balsam tilfører håret ekstra fugt og gør det let at rede ud, så du ikke beskadiger håret, når du børster det.

Hårkur - Én gang om ugen eller oftere, bør du give dit hår en hårkur, som booster dit hår med fugt og pleje.

Leave-in conditioner - En god leave-in conditioner er svaret for mange med tørt eller uregerligt hår. Leave-in conditioning fugter håret gennem dagen og sørger samtidig for, at det er let at rede ud.

Varmebeskyttende spray - Bruger du føntørre, glattejern, krøllejern eller lignende, så er det virkelig vigtigt, at du husker at bruge en varmebeskyttende spray. Der er nemlig ikke noget der udtørre dit hår som varmebehandlinger.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 14 shampooer, har Camilla valgt FVS 2 Frisørens Vital System Shampoo Nr. 2 , som den bedste shampoo i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 13 andre populære shampooer, herunder bl.a. Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment, Tribella Familieshampoo, Kevin Murphy Hydrate-Me Wash Shampoo & American Crew 3-In-1 Shampoo... klik her for at se de resterende!

4 ofte stillede spørgsmål til shampoo

Hvor ofte bør man vaske hår i shampoo?

Eksperterne anbefaler, at vi højst vasker hår 2 - 3 gange om ugen.

Hvad er pH-værdien på en shampoo?

pH- værdien på en shampoo bør være mellem 4,5 og 5,0.

Hvad betyder SLS i forbindelse med shampoo?

SLS er at finde i 90% af alle shampooer. SLS er et skummemiddel som hjælper med at fjerne fedt og snavs fra håret.

Findes der sulfatfri shampoo?

Ja, du kan sagtens få sulfatfri shampoo, akkurat som du kan få shampoo uden silikone eller parabener.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Redken High Rise Volume Lifting Shampoo.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla er Bapoons frisør & hårguru. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger i denne kategori.

Bedøm denne artikel
79 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5