Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste selvbruner servietter: Se de 3 udvalgte servietter med selvbrunereffekt i 2021

Bedste selvbruner servietter: Se de 3 udvalgte servietter med selvbrunereffekt i 2021

De bedste selvbruner servietter er genvejen til sommerkulør året rundt. De er nemme at anvende og de skal hverken skylles af eller renses eller efter brug. Det er engangsservietter der giver en flot kulør til krop og ansigt på kort tid. Selvbruner servietter passer helt perfekt i toilettasken og makeuppungen. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag fredag d. 3 december 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 2. november 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 6. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Easy Sun Self Tanning Towelette selvbruner servietter

Konklusion: Her er de bedste selvbruner servietter

Easy Sun Self Tanning Towelette selvbruner servietter er udvalgt af Louise Kirkegaard, som de bedste selvbruner servietter i december 2021.

Bedste

Hvilke selvbruner servietter er bedst i test?

1. Easy Sun Self Tanning Towelette selvbruner servietter

Easy Sun Self Tanning Towelette selvbruner servietter

Easy Sun selvbruner servietter

EasySun® Self Tanning Towelette EasySun® self tanning towelette er en nænsom og skånsom selvbruner serviet, der på blot 3 timer giver dig en flot og gylden sommerkulør. EasySun® er udviklet af danske forskere og produceres i Danmark under meget strenge... Læs mere hos Nicehair

Selvbruner-serviet, til krop og ansigt, skånsom mod huden, allergivenlig formel, flot sommerkulør & fri for parabener.

2. Vita Liberata Organic Tan Infused Cloths selvbruner servietter

Vita Liberata Organic Tan Infused Cloths selvbruner servietter

Vita Liberata selvbruner servietter

Selvbruner-servietterOrganic Tan Infused Cloth fra Vita Liberata er en pakke med 2 stk. selvbruner-servietter, der efterlader huden med en smuk gylden kulør. Selvbruner-servietterne er super nemme at påføre, og de er geniale at medbringe på farten. Huden... Læs mere hos Billigvoks

Selvbruner-servietter, giver en smuk kulør og glød, nemme og hurtige at anvende, for en udglattet & velplejet finish, fri for parabener & fri for parfume og alkohol.

3. Cocoa Brown Self Tanning Wipes selvbruner servietter

Cocoa Brown Self Tanning Wipes selvbruner servietter

Cocoa Brown selvbruner servietter

Cocoa Brown Self Tanning Wipes er en pakke med 20 servietter, der efterlader dig og din hud med den smukkeste glød. Med disse servietter får du en tan, der kan holde i helt op til 5 dage, på trods af det kun tager et øjeblik at påføre den. Cocoa Brown Sel... Læs mere hos Nicehair

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 selvbruner servietter, har Louise Kirkegaard valgt Easy Sun Self Tanning Towelette selvbruner servietter, som de bedste selvbruner servietter i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære selvbruner servietter, herunder bl.a. Vita Liberata Organic Tan Infused Cloths & Cocoa Brown Self Tanning Wipes.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Skriv til Louise Kirkegaard

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm. Hun har altid en skæv vinkel på de traditionelle spørgsmål til hudpleje og vi elsker hende for det.

Bedøm denne artikel
34 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5