Bedste selvbruner servietter: Her er de 2 bedste selvbruner servietter i 2021

De bedste selvbruner servietter er genvejen til sommerkulør året rundt. De er nemme at anvende og de skal hverken skylles af eller renses eller efter brug. Det er engangsservietter der giver en flot kulør til krop og ansigt på kort tid. Selvbruner servietter passer helt perfekt i toilettasken og makeuppungen. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Easy Sun Self Tanning Towelette 1 stk selvbruner servietter

Konklusion: Her er den bedste selvbruner servietter 🥇

Easy Sun Self Tanning Towelette 1 stk selvbruner servietter er udvalgt af Louise, som den bedste selvbruner servietter i april 2021.

Bedste
Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag fredag d. 16 april 2021, indholdet fredag d. 29. januar 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 6. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken selvbruner servietter er bedst i test?

1. Easy Sun Self Tanning Towelette 1 stk selvbruner servietter - BEDST I TEST 🥇

Easy Sun Self Tanning Towelette 1 stk selvbruner servietter

Easy Sun selvbruner servietter

EasySun® Self Tanning Towelette EasySun® self tanning towelette er en nænsom og skånsom selvbruner serviet, der på blot 3 timer giver dig en flot og gylden sommerkulør. EasySun® er udviklet af danske forskere og produceres i Danmark under meget strenge... Læs mere hos Nicehair

2. Vita Liberata Organic Tan Infused Cloths 2x9 ml selvbruner servietter

Vita Liberata Organic Tan Infused Cloths 2x9 ml selvbruner servietter

Vita Liberata selvbruner servietter

Selvbruner-servietterOrganic Tan Infused Cloth fra Vita Liberata er en pakke med 2 stk. selvbruner-servietter, der efterlader huden med en smuk gylden kulør. Selvbruner-servietterne er super nemme at påføre, og de er geniale at medbringe på farten. Huden... Læs mere hos Billigvoks

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 selvbruner servietter, har Louise valgt Easy Sun Self Tanning Towelette 1 stk , som den bedste selvbruner servietter i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære selvbruner servietter, herunder bl.a. Vita Liberata Organic Tan Infused Cloths 2x9 ml.

Du vil måske også læse...

Bedøm denne artikel
34 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5

Læs også...

Selvbruner sprays (12 udvalgte)
Bedste selvbruner spray (12 udvalgte)
Af Louise, kosmetolog
Selvbruner lotions (7 udvalgte)
Bedste selvbruner lotion (7 udvalgte)
Af Louise, kosmetolog
Selvbruner mousser (8 udvalgte)
Bedste selvbruner mousse (8 udvalgte)
Af Louise, kosmetolog