Bedste selvbruner lotion: Her er de 7 bedste selvbruner lotions i 2021

Ønsker du en lækker sommerglød der vil blive bemærket af omgivelserne og måske selv få lidt følelse af sol og varme himmelstrøg - så er selvbruner lotion svaret! Med en selvbruner lotion kan d forlænge din sommertan eller forvandle en ellers trist og blev vinterkulør til en super flot sommerbrun kulør. En lotion med farve sikrer huden, udover et flot og gyldent resultat, optimal pleje og fugt samt et velplejet look. Her i denne guide ser du de mest populære netop nu!

Dove Summer Glow Lotion Fair/Medium 400 ml selvbruner lotion

Konklusion: Her er den bedste selvbruner lotion 🥇

Dove Summer Glow Lotion Fair/Medium 400 ml selvbruner lotion er udvalgt af Louise, som den bedste selvbruner lotion i april 2021.

Bedste
Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 13 april 2021, indholdet mandag d. 15. marts 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 6. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken selvbruner lotion er bedst i test?

1. Dove Summer Glow Lotion Fair/Medium 400 ml selvbruner lotion - BEDST I TEST 🥇

Dove Summer Glow Lotion Fair/Medium 400 ml selvbruner lotion

Dove selvbruner lotion

FUGTGIVENDE TANNING BODYLOTION Summer Glow Nourishing Lotion Fair/Medium Skin fra Dove er en fugtgivende bodylotion, der giver huden en naturlig sommerglød. Kropscremen kombinerer hudpleje med tan, og resultatet er smuk, summerbrun hud. Summer Glow Nouris... Læs mere hos Billigvoks

2. St. Tropez Gradual Tan Body Lotion Med./Dark 200 ml selvbruner lotion

St. Tropez Gradual Tan Body Lotion Med./Dark 200 ml selvbruner lotion

St. Tropez selvbruner lotion

OPBYGGENDE SELVBRUNERGradual Tan Everyday Body Lotion Medium/Dark fra St. Tropez er en selvbruner-lotion, der skaber en naturlig solbrun farve hver eneste dag. Lotionen holder samtidig huden næret og fugtet, så den efterlades med et velplejet look. Selvbr... Læs mere hos Billigvoks

3. Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante 50 ml selvbruner lotion

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante 50 ml selvbruner lotion

Biotherm selvbruner lotion

Biotherm Aqua-Gelée Self-Tanning Serum er et serum til ansigtet, der efterlader dig med en solkysset hud. Den påføres under din dagcreme og giver øjeblikkeligt fugt og glød, så din udstråling straks forandrer sig. Dette skyldes at den indeholder perlemors... Læs mere hos Nicehair

4. Easy Sun Self Tanning Lotion 200 ml selvbruner lotion

Easy Sun Self Tanning Lotion 200 ml selvbruner lotion

Easy Sun selvbruner lotion

Nem selvbruner cremeSelf Tanning Lotion fra Easy Sun er en skånsom selvbruner creme, der kan anvendes til ansigt og krop. Selvbruneren giver hurtigt og nemt en smuk, jævn og naturlig sommerkulør til huden, der holder 3-4 dage uden at smitte af. Selve crem... Læs mere hos Billigvoks

5. Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Latte 100 ml selvbruner lotion

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Latte 100 ml selvbruner lotion

Vita Liberata selvbruner lotion

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow er med samme gode egenskaber som den originale Body Blur, i denne udgave er der bare tilført selvbruner! Dette er makeup til kroppen, og er perfekt til at dække pletter, åreknuder, cellulite og ujævnheder, samtidig med... Læs mere hos Nicehair

6. TAN-LUXE The Gradual Tan Lotion 250 ml selvbruner lotion

TAN-LUXE The Gradual Tan Lotion 250 ml selvbruner lotion

TAN-LUXE selvbruner lotion

Selvbruner lotionThe Gradual Tan Lotion fra TAN-LUXE er en selvbruner lotion, der opbygger en smuk og naturlig glød på blot én time. Selvbruner lotionen er en kombination af lotion og olie, med en skøn og let konsistens, der nemt fordeles på huden. The Gr... Læs mere hos Billigvoks

7. Clinique Self Sun Face Bronzing Gel Tint 50 ml selvbruner lotion

Clinique Self Sun Face Bronzing Gel Tint 50 ml selvbruner lotion

Clinique selvbruner lotion

Clinique Clinique Self Sun Face Bronzing Gel Tint er en selvbruner til ansigtet, med en super lækker let gele konsistens. Transparent farvet bronzegel til ansigtet, som øjeblikkeligt giver farve og en dyb, naturlig solgylden glød. En her-og-nu-farve eller... Læs mere hos Nicehair

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Dove Summer Glow Lotion Medium/Dark 400 ml.

Selvbruner lotion - det kloge alternativ til solens farlige stråler

En solgylden kulør giver en følelse af velvære og får os til at se friske og udhvilede ud. Men solens stråler er farlige og det er vigtigt, at vi beskytter os grundigt med solfaktor.

Det gælder både sommer og vinter. Vi behøver dog ikke at blive snydt for en smuk solbrun kulør - for det kan let klares med den selvbruner lotion.

Det er klogt at gøre dig nogle overvejelser inden du vælger selvbruner

Der findes, som du nok har opdaget, mange forskellige slags og mærker af selvbruner. Det kan derfor være svært at gennemskue hvilken, der er den bedste selvbruner til dig.

Der findes nemlig både selvbruner servietter, selvbruner mousse, selvbruner spray og selvbruner lotion. Det er de bedste selvbruner lotion, vi har anmeldt her.

Men vi gennemgår alligevel de andre varianter, så du kan føle dig sikker i dit valg af selvbruner.

Vi ruster dig også med alt hvad der er værd at vide om selvbruner eller fake tan, som det også kaldes.

3 typer af selvbruner

Der findes som udgangspunkt 3 typer af selvbrunere. Der er de selvbrunere, som mere er en bodylotion med en anelse selvbruner tilsat.

Med en sådan selvbrunerlotion vil du kunne opbygge din kulør gradvist. Det har den fordel, at den er let at påføre jævnt. Den har til gengæld den ulempe, at du kun kan opnå en hvis kulør.

Men går du efter den sunde glød frem for den charterferie brune farve, så er en bodylotion med selvbruner en mulighed.

Der findes også selvbrunere, som kan vaskes af med vand og sæbe. Egentlig er det også lidt fejlagtigt at kalde dem selvbrunere, da der mere er tale om en farvet lotion.

En afvaskelig selvbruner kan være en fordel, hvis du kun ønsker farve for en enkelt aften.

Men ønsker du en sommerkulør dagligt, så er det et stort arbejde at smøre sig ind hver morgen. Du skal også være opmærksom på, at nogle af de afvaskelige selvbrunere let smitter af på dit tøj.

Den almindelige selvbruner lotion, som den vi anmelder her, er også den mest populære.

Det er den, fordi du kan nøjes med at påføre den en gang om ugen, når først du har opnået den kulør, du gerne vil have.

Det gør det lettere at finde tiden til at passe den gode kulør, hvis du har et hektisk ugeskema som de fleste har.

Husk at eksfoliere grundigt med en god bodyscrub og gennemfugt din hud med en rig bodylotion inden du smører dig ind i selvbruner lotion - Det giver det bedste resultat.

Selvbrunerlotion før, under og efter påføring

I mange år havde selvbrunere et dårligt ry, fordi det var svært at få en jævn tan eller farve uden pletter eller plamager af farve. Farven endte også ofte op med at være mere orange end brun.

HELDIGVIS er der sket en masse med selvbruner produkterne de senere år og i dag er det muligt for alle at få en flot kulør med selvbruner.

Vi vil dog ikke lyve. Selvbruner lotion er en fantastisk løsning til dig, der er fornuftig nok til at holde dig ude af solens farlige stråler, men selvbruner produkter kræver, at du tager dig tid.

Både til at forberede din hud, til at smøre produktet og til at vedligeholde din farve.

I vores øjne er det dog tiden værd og vi guider dig nu gennem de vigtigste ting, du bør være opmærksom på både før, under og efter, at du har brugt en selvbrunerlotion.

Før - Forberedelsen

 1. Vi har præsenteret dig for de bedste selvbruner lotions på markedet og det er nu op til dig at vælge din favorit.

  Husk at vælge en farve nuance, der passer til din hud. Har du typisk lys skandinavisk hud, så bør du ikke vælge en af de helt mørke nuancer selvbruner.

  Det kan være fristende, fordi du tænker, det vil give dig en dyb solbrun farve, men i stedet vil du få en unaturlig farve, som skriger langt væk af selvbruner eller spraytan. Og det er jo ikke det, vi ønsker.

  Det er altid bedre at vælge for lys en nuance end for mørk en nuance.

  Synes du resultat er for lyst, så kan du altid gentage processen - er farven til gengæld blevet for mørk, så kan du ikke bare vaske farven af igen.

 2. Læs anvisningerne på din selvbruner grundigt. Der finder du vigtig information som kan variere fra produkt til produkt.

  Det er her du finder information om påførselsmetoder, hvor længe selvbruneren er om at udvikle sig og om det er en selvbruner, der skal blive siddende på kroppen eller om den skal vaskes af efter et bestemt tidsrum.

 3. Forberedelse er alfa omega, hvis du gerne vil have et godt resultat med selvbruner.

  Det gælder alle selvbruner produkter fra selvbruner lotion til selvbruner spray, dråber og servietter.

  For at forberede din hud til selvbruneren, så er det vigtigt, at du eksfoliere din hud grundigt.

  Det kan du gøre med en bodyscrub eller med en hamphandske eller lignende.

  Det er vigtig, at du er grundig og får fjernet alle døde hudceller. Vær speciel omhyggelig med albuer, knæ og fødder.

  Fjerner du ikke de døde hudceller inden du bruger selvbruner, så vil du få et ujævnt resultat med store farveforskelle.

 4. Når din hud er vel eksfolieret, så skal du smøre din hud grundigt ind i en fugtgivende bodylotion.

  Igen vær ekstra omhyggelig med albuer, knæ og fødder - og husk oversiden af dine hænder. Dem glemmer mange.

  Du bør vente ca 10 - 15 minutter, inden du begynder at smøre selvbruner lotion ind i din hud.

 5. Ventetiden kan du bruge på at fjerne dit hår fra ansigtet med en elastik, hvis det er langt og ellers med et hårbånd.

  Så risikere du ikke at få selvbruner lotion i håret og derved få misfarvninger.

Under - Påførelse af selvbruner lotion

 1. Når du smører dig ind i selvbruner lotion, så skal du koncentrere dig om én ting. Og det er at smøre produktet jævnt ind i huden.

  Man kan ikke sløse og være ufokuseret, når man bruger selvbruner produkter, det vil tydeligt kunne ses.

  Du kan vælge at bruge dine hænder til at smøre dig ind. Husk at fjerne dine smykker!

  Du kan også vælge at bruger en selvbruner påføringshandske til at smøre dig ind med.

  Påføringshandsker er designet til formålet. Den hjælper dig med at smøre produktet mere jævnt på din hud, så du undgår striber og pletter.

  En anden stor fordel ved påføringshandsken er også, at du ikke behøver at bekymre dig om at få for meget farve på dine håndflader og mellem fingrene.

 2. Husk at smøre dig ind i selvbruner lotion OVERALT. Det vil sige også på ørene, i nakken, på halsen, undersiden af armene, knæhaserne og så videre.

  Glemmer du steder, så vil du tydeligt kunne se det i det endelige resultat. Og det er ærgerligt.

Efter - Vedligehold farven

 1. Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvor længe farven holder.

  Men ved de fleste selvbruner lotion så kan du nøjes med at smøre dig ind en gang om ugen. Alt efter hvor dyb en farve du ønsker selvfølgelig.

  Du kan dog selv gøre noget for at vedligeholde din flotte farve.

  Smør dig ind i en god fugtighedscreme morgen og aften.

  Det hjælper med at gennemfugte din hud og dermed holde på farven længere.

 2. Dup dig tør med håndklædet i stedet for at gnide dig tør. Det lader dig holde den fine kulør længere.

Du kan med fordel købe en påføringshandske handske, som er en handske lavet til at smøre selvbruner lotion ind i huden. Med handsken får du et mere jævnt resultat og du behøver ikke at bekymre dig om pletter af selvbruner på dine hænder.

Alternativer til selvbruner lotion

Selvbruner lotion er den mest populære variant af selvbrunere, fordi den er let at påføre og giver en smuk farve. Der kan bygges op.

Men der findes også andre varianter af selvbrunere derude og dem kigger vi kort på her.

Selvbruner mousse

En mousse fungere ligesom en selvbruner lotion ved, at du skal smøre den jævnt ind i huden.

Det kan dog være svært at fordele en mousse jævnt, hvis du ikke er øvet.

Selvbruner dråber

Noget af det nyeste indenfor selvbrunere er selvbruner dråber, som du kan putte i din dagcreme eller din bodylotion.

Selvbruner dråber kan give din hud lidt glød, men hvis du gerne vil have en solbrun farve, så er virkningen af dråber ikke intens nok.

Selvbruner spray

Selvbruner spray har den fordel, at den ofte giver lidt farve allerede, når du påfører den.

Du skal dog være særdeles opmærksom, hvis du køber en selvbruner spray - mange af dem viser sig nemlig at være wash off tan.

Altså en farve du sprayer på huden og som går af igen første gang du går i bad.

De findes dog også som rigtig selvbruner.

Selvbruner servietter

Selvbruner servietter er som navnet indikere små vådservietter med selvbrunerlotion. De findes både til ansigt og krop og de er lette at have i tasken.

Vi håber, du nu føler dig rigtig godt klædt på til at vælge den bedste selvbruner lotion til din hudtype.

Du kan føle dig helt tryg ved alle de produkter, vi har anmeldt her. De scorer højt hos både eksperterne og forbrugerne.

Vi har linket direkte til forhandlerne, så du let kan klikke dig videre til siden og læse nærmere om produktet, inden du foretager dit køb.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 7 selvbruner lotions, har Louise valgt Dove Summer Glow Lotion Fair/Medium 400 ml , som den bedste selvbruner lotion i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 6 andre populære selvbruner lotions, herunder bl.a. St. Tropez Gradual Tan Body Lotion Med./Dark 200 ml, Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante 50 ml, Easy Sun Self Tanning Lotion 200 ml & Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Latte 100 ml... klik her for at se de resterende!

Du vil måske også læse...

Bedøm denne artikel
34 stemmer, gennemsnit: 4.4 / 5

Læs også...

Selvbruner sprays (12 udvalgte)
Bedste selvbruner spray (12 udvalgte)
Af Louise, kosmetolog
Selvbruner servietter (2 udvalgte)
Bedste selvbruner servietter (2 udvalgte)
Af Louise, kosmetolog
Selvbruner mousser (8 udvalgte)
Bedste selvbruner mousse (8 udvalgte)
Af Louise, kosmetolog