Bedste rejseføntørrer: Se de 6 udvalgte små føntørrerer i rejsestørrelse i 2021

Bedste rejseføntørrer: Se de 6 udvalgte små føntørrerer i rejsestørrelse i 2021

Den bedste rejseføntørrer er en der fylder minimalt i bagagen, vejer så lidt som muligt og kan tørre håret uden det tager skade. Komforten i at kunne føntørret håret på rejsen er ikke til at tage fejl af. Gå ikke på kompromis og vælg en forkert model, som i værste fald kan skade dit hår. Her i guiden kan du se de bedste modeller på markedet. Vi håber at du bliver inspireret til valg af en ny bedste rejseføntørrer, når du igen skal på farten!

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 9. november 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 30. oktober 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E) rejseføntørrer

Konklusion: Her er den bedste rejseføntørrer

BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E) rejseføntørrer er udvalgt af Camilla Østergaard, som den bedste rejseføntørrer i november 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af rejseføntørrer

Vi er rigtig mange, der ikke kan forestille os at skulle undvære vores føntørrer. Den er i brug, hver gang vi har vasket hår for at få styr på lokkerne. Det er derfor også en udfordring, hvis vi skal på weekendophold eller på ferie for en føntørrer fylder pænt meget i kufferten.

I denne artikel kigger jeg nærmere på de bedste rejseføntørrer på markedet her og nu. Det er alle rejseføntørrer, som har scoret højt i test og som har fået rosende anmeldelser af såvel eksperter som forbrugerne. Der er selvfølgelig rejseføntørrer i alle prisklasser, så der er noget for ethvert budget.

Efter gennemgangen af de bedste rejseføntørrer, så gennemgår jeg de ting, som du bør lægge vægt på, når du køber en rejseføntørrer. Det bør gøre det lettere for dig at træffe det rette valg.

3 gode råd du bør følge når du køber en rejseføntørrer

En rejseføntørrer bør komme så nær oplevelsen af din almindelige hårtørrer som muligt, for hvem gider bruge ferien eller weekendopholdet på at tørre hår i flere timer. Der er desværre mange rejseføntørrer på markedet som intet er bevendt.

Men følger du disse 3 gode råd, så ved du, hvad du skal holde fokus på når du køber en rejseføntørrer:

 1. Jo flere watt - jo hurtigere tørring - Undersøg hvor mange watt rejseføntørren er på. Det er vigtigt, at du vælger en model med en kraftig motor. Mange almindelige kvalitets føntørrer ligger på mellem 2000 watt og 3000 watt.
 2. Flere temperatur- og blæse indstillinger bør være i fokus - Vær opmærksom på hvor mange muligheder rejseføntørren giver dig for blæseeffekt og temperaturindstillinger. Det er også en god idé at vælge en model, der kan blæse kold luft.
 3. Vægt og størrelse er vigtigt - Når du køber rejseføntørrer, så bør du være opmærksom på føntørrerens vægt og størrelse. Ofte køber vi rejseføntørrer med henblik på flyrejser. Her er vægt og størrelse vigtig, når det kommer til at overholde luftfartselskabernes bagage krav.

Hvilken rejseføntørrer er bedst i test?

1. BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E) rejseføntørrer

BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E) rejseføntørrer

Billig BaByliss rejseføntørrer med foldbart håndtag

Babyliss Travel Hairdryer 2000W er en praktisk og smart føntørrer i rejsestørrelse. Den er er 2000W, hvilket gør den utrolig effektiv. Den er skabt med justerbar blæse/varmestyrke, så man kan indstille den efter ens behov. Håndtaget på føntørren kan '... Læs mere hos Elgiganten

Hårtørrer med foldbart håndtag, ideel føntørrer til rejsen & to strømspændinger.

2. ghd Flight Travel Hair Dryer rejseføntørrer

ghd Flight Travel Hair Dryer rejseføntørrer

GHD rejseføntørren er det eksklusive valg

ghd Flight Travel Hair Dryer - Hav en god hårdag, hvor end du er - hver dag, med ghd flight™ - den ultimative kombination af bærbarhed og kraftig ydeevne. ghd flight™ har et let og kompakt design, der er din perfekte partner på din ferie eller forretn... Læs mere hos Signatura

3. Remington D1500 rejseføntørrer

Remington D1500 rejseføntørrer

Remington rejseføntørrer

Foldbar og effektiv føntørreRemington D1500 Rejsehårtørrer 2000 er en effektiv føntørre med et foldbart håntag og en aftagelig diffuser. Med 2 varmeindstillinger og en 2000 watt motor er denne føntørre fuldstændig fantastisk.AnvendelseIndstil den ønskede... Læs mere hos Med24

2000 watt motor, 2 varmeindstillinger & foldbar.

4. Valera Pro Swiss Light 5400 rejseføntørrer

Valera Pro Swiss Light 5400 rejseføntørrer

Valera rejseføntørrer

Den praktiske føntørrer er så lille, at den nemt kan haves med i rejsetasken og samtidig så virkningsfuld, at du ikke skal gå på kompromis med dit udseende.... Læs mere hos Made4Men

5. Coop rejseføntørrer

Coop rejseføntørrer

Coop rejseføntørrer

Psst! Nu har du plads til flere kjoler, et ekstra par sko eller mere makeup i kufferten. Rejsehårtørreren vejer næsten ingenting og kan foldes sammen, så den fylder mindst muligt. Du får her en hårtørrer med det mest nødvendige - nemlig to hastigheder og en ledning på 1,8 m. Læs mere hos Coop

6. OBH Nordica 5125 Dry & Go rejseføntørrer

OBH Nordica 5125 Dry & Go rejseføntørrer

OBH Nordica rejseføntørrer

Lille og smidig hårtørrer - vejer ca. 400 gramPerfekt, når du er på farten - både i hverdagen og på ferieLet at folde sammenKan skifte mellem forskellige volt - både 110V og 220V - passer til flere stik​​​​​​​Effekt i watt 1100To varmeinds... Læs mere hos Proshop

Hvad er en rejseføntørrer?

En rejseføntørrer er hele forskellen mellem en hektisk morgen med en hotel føntørrer og en morgenrutine, der forløber stille og roligt.

De bedste rejseføntørrer udmærker sig ved, at de vejer mindre end en traditionel føntørrer. De er også designet, så selve håndtaget på føntørren kan klappes sammen, så rejseføntørren fylder mindre i en kuffert eller weekendtaske.

Der er stor forskel på, hvad du bør forvente dig af en rejseføntørrer. De rejseføntørrer jeg har medtaget her, er alle rejseføntørrer som giver dig den samme hårstylings oplevelse som med en almindelig føntørrer.

Når så mange har dårlige erfaringer med rejseføntørrer, så er det fordi, der desværre findes rigtig mange dårlige modeller på markedet som ikke er værd at bruge.

Når alt kommer til alt så hænger pris og kvalitet ofte sammen og det kan simpelthen ikke lade sig gøre at lave et kvalitetsprodukt der kan konkurrere med et kinaprodukt til prisen. Til gengæld slår de kinaprodukter med mange mil.

Gør ferien til en succes med den bedste rejseføntørrer i kufferten

Når ferie kufferten skal pakkes, så er dejligt at have en god rejseføntørrer. Mange hotelværelser er udstyret med en føntørrer, men de er sjældent særlig gode. Når du skal finde den bedste rejseføntørrer, så skal du holde fokus på dine behov og på effektivt.

Jeg har nu præsenteret dig for et udvalg af de absolut bedste rejseføntørrer på markedet og i det følgende vil jeg gøre dig opmærksom på, hvad du bør holde fokus på, når du vælger rejseføntørrer.

Brug et par minutter på at læse mine råd og guidelines igennem, så du er super godt klædt på til at vælge den helt rigtige rejseføntørrer til dine behov og dit budget.

Føntør altid på langs med håret - Når du føntørrer dit hår, så bør du gøre det på langs af håret. Det giver et mere sleek udtryk og får håret til at se mere velplejet ud, fordi håret ikke frizzer.

Derfor bør du købe en rejseføntørrer

Det er ikke uden grund, at der bliver solgt rigtig mange rejseføntørrer hver dag verden rundt. En rejseføntørrer er nemlig utrolig praktisk og uundværlig. hvis du er vant til at style dit hår med en føntørre.

Et par af de mange fordele er at:

 • En rejseføntørrer kan foldes sammen og fylder ikke særlig meget i kufferten.
 • En rejseføntørrer er som oftest billigere end en almindelig føntørrer.
 • En rejseføntørrer vejer mindre end en almindelig føntørrer.
 • En rejseføntørrer kan tørre dit hår effektivt og hurtigt.
 • En rejseføntørrer har en universal strømspænding, som giver den samme ydeevne lige meget hvor i verden du befinder dig.
 • En rejseføntørrer giver dig mulighed for at style dit hår som sædvanligt selv om du er på ferie.
 • En rejseføntørrer kan bruges på ferien.
 • En rejseføntørrer kan bruges efter badet i fitnesscenteret.
 • En rejseføntørrer er perfekt til forretningsrejsende.

Varmebeskyttende spray til håret er vigtigt - Selvom din føntørrer ikke kommer i lige så tæt kontakt med dit hår som et glatte- eller krøllejern, så er varmen alligevel hård ved dit hår. Du bør derfor altid bruge en varmebeskyttende spray eller creme til dit hår, inden du styler det med varme.

Dét bør du lægge vægt på når du skal finde den bedste rejseføntørrer

Det er altid en god idé at foretage velovervejede køb. Men nogen gange har vi ikke tid til at sætte os ind i, hvad vi bør forholde os til, når vi handler.

Jeg ved personligt, hvor ærgerligt det er at købe en rejseføntørrer og tage på ferie, kun for at finde ud af at hotellets hårtørrer faktisk var bedre.

I det følgende gennemgår jeg de ting, som du bør holde fokus på ved køb af rejseføntørrer. Så slipper du for at stå i samme ærgerlige situation som mig.

Vælg en kraftig motor - det sparer dig tid foran spejlet

Når du skal vælge den bedste rejseføntørrer, så er mit råd til dig, at du først og fremmest har fokus på, hvor mange watt rejseføntørren er på. Det er SÅ vigtigt, at en føntørrer kan tørrer håret rimelig hurtigt og det kræver, at rejseføntørren har en kraftig motor.

Den kraftige motor er den dyreste komponent i en rejseføntørrer og det er også der, der ofte er gået på kompromis ved de billigste rejseføntørrer.

Efter min mening er de penge ikke værd at spare, når det til gengæld betyder, at du kan stå og tørre hår i evigheder uden, at du kommer nogen vegne. Dit hår har heller ikke godt af at blive udsat for varme over længere tid. Heller ikke selvom varme niveauet og blæse styrken ikke er særlig høj.

En god almindelig føntørrer ligger på mellem 2000 til 3000 watt. Det giver en god blæsestyrke og mulighed for højere temperaturer. Når du skal købe en rejseføntørrer, så bør du gå efter at købe en model, der er lige så god, som den føntørrer du bruger til hverdag, eller så tæt på som dit budget tillader.

Der er ingen tvivl om, at den bedste investering du kan gøre er at købe god kvalitet. I dette tilfælde en kraftig motor.

Vær opmærksom på rejseføntørrens vægt hvis du ofte flyver

Når det er tid til at holde ferie, så involverer det ofte en flyvetur frem og tilbage til feriedestinationen. Det kan også være, at du flyver meget i arbejds medfør. I begge tilfælde kan en rejseføntørrer være super praktisk og i manges øjne uundværlig.

Når du køber en rejseføntørrer med henblik på at flyve med den, så bør du have særlig fokus på vægten. Du er ofte begrænset af en øvre vægtgrænse på mellem 6 - 10 kg for håndbagage og 15 - 20 kg for kufferter.

Det betyder, at du virkelig skal tænke dig, om når du pakker kufferten. Her vil det gøre en stor forskel, om du skal pakke en føntørre der vejer 2,5 kg eller en, der vejer under 1 kg.

Samtidig skal du dog være opmærksom på at en kvalitets rejseføntørrer, der har en kraftig motor vil veje en smule mere end en billig kina model med en anden kvalitet komponenter.

De ekstra gram er dog efter min mening altid værd at tage med for, at få en kraftig og dermed effektiv rejseføntørrer.

Lille og handy bør være i fokus når det drejer sig om rejseføntørrer

Dit tredje focuspoint bør være størrelsen på rejseføntørren og om den giver dig mulighed for at klappe den sammen, så den fylder endnu mindre.

Når det kommer til en rejseføntørrer, så betyder størrelsen virkelig noget. En almindelig føntørrer fylder nemlig alt for meget i en kuffert eller en weekendtaske og det er den udfordring, som rejseføntørren skal løse.

Mange rejseføntørrer er designet således, at håndtaget kan klappes sammen, så rejseføntørren fylder meget lidt, når den ikke er i brug. Den type rejseføntørrer er jeg selv vild med, fordi de fylder meget mindre i kufferten eller i sportstasken.

Fordi håndtaget på mange rejseføntørrer kan klappes sammen, så kræver det, at rejseføntørren er i en ordentli kvalitet, ellers kan håndtaget let føles ustabilt og det giver en dårlig brugeroplevelse.

Jeg kan igen kun understrege, at det betaler sig at købe god kvalitet. Køber du en rejseføntørrer i god kvalitet, så kan du meget vel have rejseføntørrer de næste mange årtier.

En rejseføntørrer med helt kort ledning skaber unødige udfordringer

På hotelværelser, i ferieboliger og lignende er det ikke altid at stikkontakternes placering er yderst gennemtænkte. Længden på ledningen på rejseføntørren er derfor vigtigere, end du måske lige tænker.

Du bør aldrig vælge en rejseføntørrer, almindelig føntørrer, glattejern, krøllejern eller lignende med en ledning på under 1,20 meter. 1,20 meter er nemlig den længde ledning. som eksperterne vurderer giver dig stor bevægelsesfrihed, lige meget hvor på væggen stikkontakten er placeret.

Det giver dig også en større mulighed for, at du kan stå mageligt foran spejlet og style dit hår.

Vælger du en rejseføntørrer med en helt kort ledning så skal du starte ferien med at jagte en forlængerledning.

Rejseføntørrer med ion teknologi

Vælger du en rejseføntørrer med ionisk teknologi, så får du en føntørre som tørrer håret hurtigere og mere skånsomt end en almindelig føntørrer.

Grunden til at en ionisk føntørrer tørrer dit hår hurtigere, skal findes i den reaktion, der sker når negative og positive ioner mødes. Vand er positivt ladet, dvs. at det indeholder positive ioner.

En rejseføntørrer med ion teknologi virker ved, at den sender negative ioner ind i dit hår. Når de negative ioner rammer de positive vand-ioner, så presses de positive vand-ioner væk fra håret og håret tørrer derfor meget hurtigere.

GUIDE - 5 fede tips til hvordan du bedst føntørrer dit hår

Når vi føntørrer vores hår, så gør vi det selvfølgelig for at få vores hår tørt, men vi gør det i lige så høj grad for at style vores hår i en bestemt frisure.

Hår er forskelligt og det kan give forskellige udfordringer, når det kommer til føntørring af håret. Dem kommer jeg ind på om lidt, men først vil jeg give dig nogle generelle tips til hvordan alle kan få mere ud af deres rejse- eller almindelig føntørrer.

1. Brug altid en god varmebeskyttelse i dit hår.

Det er super vigtigt, at du forbereder dit hår på den opvarmning der sker, når du føntørrer dit hår.

Du bør derfor altid starte med at bruge en god varmebeskyttende spray eller creme i dit hår. Den går ind og danner en beskyttende hinde på hver enkelt hårstrå og hjælper håret med at bibeholde fugten.

2. Benyt dig af hårstylingsprodukter - de gør virkelig en forskel

Hvis du har hår, der mangler fylde eller genstridigt hår, der har tendens til at frizze, så kan de rigtige hårstylingsprodukter gøre en kæmpe forskel.

Mangler dit hår fylde, så kan du med fordel bruge en mousse eller måske en saltvandsspray som også giver god fylde.

Har du hår der frizzer, så kan leave-in conditioner eller en hårolie gøre underværker. Du bør bruge hårstylingsprodukterne i det våde hår.

3. Start med hovedet nedad

Hvis du gerne vil skabe ekstra volume i din frisure, så kan du med fordel starte med at føntørrer dit hår med hovedet bøjet nedad. Det gør nemlig, at din hårrødder tørrer, mens håret er løftet fra hovedbunden og det giver lidt ekstra lift i dit hår, selv når rejser dig op igen.

Når du føntørrer dit hår med hovedet nedad, så bør du dog altid blæse på langs af hårene. Altså mod gulvet. Uanset om du står oprejst eller om hovedet er bukket.

Når du tørre hårstråene på langs, så glatter du hårstrået ud, men også de små “skæl” på hårstrået som eller kan give håret et frizzet look.

4. Husk altid at tørre håret helt!

Når du føntørrer dit hår så bør du altid fortsætte, indtil du er sikker på, at håret er helt tørt. Når du føntørrer dit hår, så skaber du samtidig volume i dit hår. Det er det, der får din frisure til at se fyldig og let ud.

Hvis du stopper med at føntørre håret, mens det stadig er en anelse fugtigt, så er alt dit hårde arbejde omsonst, fordi håret vil klaske sammen. Det har selvfølgelig ingen betydning hvis du kun tørre håret for at undgå at gå rundt med vådt hår, men de fleste der bruger tid på føntørring vil også have have fylde og volume i håret.

5. Brug føntørren i stedet for et glattejern

Hvis du øver dig og er lidt ferm med børsten, så kan du faktisk undvære dit glattejern og dermed undgå den skade et glattejern forvolder på håret.

Hvis du køber en rundbørste og ruller håret op om, mens du føntørre det, så får du både en masse volume forærende, men du lægger også alle hårstrå ned således, at de hår får et glat og blank overflade. Når du ser filmstjernernes skinnende hår, så er effekten opnået ved en god føntørring og ikke med et glattejern.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 føntørejserrere, har Camilla Østergaard valgt BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E) rejseføntørrer, som den bedste rejseføntørrer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære føntørejserrere, herunder bl.a. ghd Flight Travel Hair Dryer, Remington D1500, Valera Pro Swiss Light 5400 & Coop... klik her for at se de resterende!

7 ofte stillede spørgsmål om valg af rejseføntørrer til rejsen

Kan en rejseføntørrer bruges i alle typer stikkontakter?

De fleste rejseføntørrer er udstyret med en adaptor der gør, at de kan bruges i alle stikkontakter.

Kan alle rejseføntørrer foldes sammen?

Ja. Næsten alle rejseføntørrer kan foldes sammen. Det er som regel håndtaget, der er designet så det kan klappes sammen.

Hvor meget koster en rejseføntørrer?

En rejseføntørrer koster mellem ca. 300 kr og op til 2000 kr. Ofte vil du opleve at pris og kvalitet hænger sammen.

Hvor mange watt er en rejseføntørrer på?

En rejseføntørrer veksler sædvanligvis mellem 1600 watt og 3000 watt. Jo flere watt rejseføntørren er på jo kraftigere er motoren.

Hvilken rejseføntørrer er den bedste rejseføntørre?

Den bedste rejseføntørrer er en føntørrer på minimum 1800 watt. Der er lille og handy og som ikke vejer særlig meget.

Hvad vejer en rejseføntørrer?

En god rejseføntørrer bør ikke veje mere end 1,5 kg.

Er en rejseføntørrer lige så god som en almindelig føntørre?

Ja. Hvis du køber en rejseføntørrer i en god kvalitet så kan den være lige så god som en almindelig føntørrer.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Babyliss Hair Dryer Voyage 5250E.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Bapoons frisør & hårguru
Skriv til Camilla Østergaard

Camilla er Bapoons frisør & hårguru og er ansvarlig for vores anbefalinger indenfor hårpleje mm. Hun har altid et godt hårtip klar, der måske ikke engang inkluderer et hårprodukt. Vi er alle enige om, at Camilla er den éne person, der aldrig har dårlige hårdage - kun gode!

Sammenlign føntørejserrere (6 forskellige)

BaByliss Travel Hairdryer 2000W (5344E)
ghd Flight Travel Hair Dryer
Remington D1500
Valera Pro Swiss Light 5400
Coop
Pris
250 kr. 99 kr.
599 kr. 449 kr.
229 kr. 120 kr.
799 kr. 568 kr.
99 kr.
Effekt 2000 W 1200 W 2000 W
Hastighedstrin 2 stk. 2 stk. 6 stk.
Ledningslængde 1,8 meter 1,8 meter 3 meter
Varmeindstillinger 2 stk. 2 stk. 6 stk.
Bedøm denne artikel
66 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5