Bedste pincet: Se de 5 udvalgte pincetter til toilettasken i 2021

Bedste pincet: Se de 5 udvalgte pincetter til toilettasken i 2021

Den bedste pincet ligger godt i fingrene, har den ønskede bredde i spidsen og klemmer nok sammen med selv et let tryk. Vælg en pincet der har en god hårdhed i sin konstruktion, så den ikke giver efter når du klemmer om et hårstrå. De bedste pincetter koster lidt mere, men de er det hele værd. Jo smallerede bredde i spidsen, desto mere præcist kan du plukke f.eks. øjenbryn. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære netop nu!

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 9. november 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 3. januar 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Tweezerman Tweezer (sort) pincet

Konklusion: Her er den bedste pincet

Tweezerman Tweezer (sort) pincet er udvalgt af Simone H. Olesen, som den bedste pincet i november 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af pincet

Med den bedste pincet kan du med præcision fjerne uønskede hår eller en flis i fingeren. Pincettens form og bredden på spidsen har stor betydning for, hvad pincetten egner sig til.

Mangler du en pincet til at plukke øjenbrynene, så de står helt skarpt, så læs med her, hvor jeg gennemgår de absolut bedste pincetter på markedet.

Find din næste pincet her og bliv samtidig meget klogere på, hvad du skal holde øje med, når du køber pincet.

3 gode råd om pincetter

  1. Vælg pincet efter hvad du skal bruge den til - Pincettens spids har stor betydning for, hvad pincetten egner sig til. Skal du for eksempel plukke øjenbryn, så vil en pincet med en smal spids egne sig bedst.
  2. Vælg en pincet der giver dig god kontrol - En pincet i god kvalitet giver bedre kontrol, da metallet er i en bedre kvalitet og ikke så eftergivende.
  3. Vælg en pincet der ikke er for lille - En lille pincet kan se smart ud, men den er sjældent let at få et godt greb om og derfor svær at styre.

Hvilken pincet er bedst i test?

1. Tweezerman Tweezer (sort) pincet

Tweezerman Tweezer (sort) pincet

Ekstra kraftig pincet til uønsket hår i ansigtet

Sort pincet i lækker kvalitetTweezerman Pincet sort er en enkel og stilren pincet, der hjælper dig med at fjerne uønskede hår i ansigtet. Pincetten kan hjælpe dig med at plukke dine bryn samt fjerne næsehår.AnvendelseAnvendes som en normal pincet.... Læs mere hos Signatura

Rustfrit stål pincet, høj præcision & stilfuldt design.

2. Tweezerman Slant (stainless steel) pincet

Tweezerman Slant (stainless steel) pincet

Pincet med håndsleben tip sikrer et perfekt greb

Effektiv og flot kvalitets-pincetHer får du Slant pincetten, der er et ultra præcist og effektivt produkt fra det prisbelønnede Tweezerman. Tippen er fint håndslebet og pincettens holdbare kirugiske kvalitetsstål rengøres super nemt. Designproduktet er es... Læs mere hos Signatura

Pincet, effektiv og præcis & fanger helt små hårstrå.

3. Elf Makeup Tweezer pincet

Elf Makeup Tweezer pincet

En skrå pincet der gør nemt at fjerne uønsket hår

Kom uønskede hårstrå til livs Det behøver ikke være svært at fjerne de små, uskyldige - men irriterende - hår omkring øjenbrynene. Tweezeren fra Elf gør det simpelt for dig at rette og forme dine bryn, som du ønsker det. Med sit skrå design kan... Læs mere hos Signatura

Skrå pincet, rustfrit stål, kontrolleret og præcis, fjerner uønsket hår & ergonomisk design.

4. Xlash Xbrow Perfect Brow Tweezer pincet

Xlash Xbrow Perfect Brow Tweezer pincet

Ekstra let pincet i stål

Smuk pincet i høj kvalitetXlash Xbrow Perfect Brow Tweezer er en let og smuk pincet, der sørger for at du ikke skal kæmpe med uønsket hår. Pincetten er lavet af stål i høj kvalitet og har en blød spændigskalibrering der lader dig fjerne små og irriterende... Læs mere hos Billigvoks

Høj kvalitet, glat overflade & fjerner også de små hår .

5. Sibel Tweezer Angled (0001018) pincet

Sibel Tweezer Angled (0001018) pincet

Pincet med riflet overflade sikrer et perfekt greb

Sibel Pincet er fremstillet i rustfrit stål, og er med en skrå spids. Denne pincet er bygget til at fange selv de fineste, tyndeste hår. Den har en riflet overflade, så den er nem at holde fast på, og dette gør at den ligger godt i hånden. Detaljer: Fange... Læs mere hos Nicehair

Hvad er en pincet, hvordan vælger jeg den bedste og hvad kan jeg bruge den til?

En pincet består i al sin enkelhed af to elementer, der i den ene ende er forbundet og i den anden ende er åbne, så de kan presses sammen. En pincet har en V-formet konstruktion.

Der er nok ingen tvivl om, at netop pincetten er en af de beauty-redskaber, som ligger i ethvert dansk hjem.

Den praktisk pincet gør det muligt at plukke øjenbryn, øre- og næsehår, skægstubbe på afveje, indgroede hår og mange, mange andre uønskede hår rundt omkring på hele kroppen.

At anvende en pincet er ikke spor svært. Placer den mellem to fingre og klem sammen, så let er det!

Man letter selvfølgelig blot igen sit tag på pincetten når man er klar til at arbejde med et nyt uønsket hår.

Når pincetten er placeret ved det uønskede hår og den er klemt sammen, så skal der med de bedste pincetter ikke mange kræfter til at fjerne det. Vælger man en lidt for blød og billig pincet, så kan det være sværere og der skal flere kræfter til.

Den store forskel på pincetter er materialet (vælg en hård pincet!)

Den helt store forskel på de forskellige pincetter er materialet de er lavet af. Hertil kommer der selvfølgelig også en forskel i design og farver.

Den klassiske pincet er fremstillet i metal. Man kan dog også finde pincetter fremstillet i både plast, glasfiber og keramik. Jeg vil nok til hver en tid anbefale en pincet i metal…

Kender du de 3 forskellige pincet typer?

Vælger man et pincet sæt med flere forskellige pincetter i, så får man ofte en eller flere af de forskellige pincet typer med i pakken.

Plukker du fra tid til anden øjenbryn el.lign. er du måske allerede bekendt med, at en pincet ikke bare er en pincet. De kommer i forskellige designs, men absolut også med forskellige vinkler og dermed brugsmuligheder.

De tre overordnede typer af pincetter er:

  1. Den skrå pincet er den klassiske og all-round favorit blandt pincetter. Med dens skrå top kan man præcisere sin hårplukning og få et godt resultat. Det er ofte den skrå pincet der anvendes til arbejdet med konturer og form på ens øjenbryn. Den er dog mindre god til hårstrå mit i et bryn da den er forholdsvis bred.
  2. Den spidse pincet kan bruges til alle de hårstrå, som den skrå eller lige pincet ikke kan nå. De kommer i forskellige størrelser og længder, så de passer perfekt til alle brugere.
  3. Den lige pincet minder om den skrå i sin bredde, men den er blot lige, selvfølgelig. Den er god til at fjerne flere hår af gangen, men ikke god til præcisions hårplukning. De fås i forskellige bredder alt efter behov.

Den skrå og lige pincet er de mest populære og lettest tilgængelige. Den spidse skal man ofte lede lidt længere efter, men online finder man dem alle, selvfølgelig.

Er du nybegynder indenfor køb og brug af pincetter, så køb en skrå pincet, der er en god allround model!

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 pincetter, har Simone H. Olesen valgt Tweezerman Tweezer (sort) pincet, som den bedste pincet i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære pincetter, herunder bl.a. Tweezerman Slant (stainless steel), Elf Makeup Tweezer, Xlash Xbrow Perfect Brow Tweezer & Sibel Tweezer Angled (0001018).

4 ofte stillede spørgsmål om pincetter

Kan en pincet slides og blive gammel og sløv?

Man vil nok sjældent opleve det, men det kan selvfølgelig sket hvis man bruger den professionelt i sit erhverv. Til hjemmebrug vil man nok aldrig opleve en sløv pincet hvis udgangspunkt var en fast og skarp model.

Kan en pincet slibes?

Ja, en pincet kan slibes, men omkostningerne forbundet hermed, står slet ikke mål med køb af en ny pincet.

Kan både mænd og kvinder bruge pincet?

Ja, både mænd og kvinder kan anvende en pincet til at fjerne uønskede hår rundt omkring på kroppen.

Hvad koster en pincet?

En billig pincet fås fra 10-20 kr. og de bedste pincetter koster op mod et par hundrede kroner. Vælg en pincet ud fra dens hårdhed og gå ikke ud fra prisen. En blød pincet bliver man hurtigt træt af.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Njord Tweezer.

Anbefalingerne er givet af • Bapoons skønhedsguru
Skriv til Simone H. Olesen

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger, artikler og guides. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
17 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5