Bedste øjenbrynsserum: Her er de 6 bedste serum til øjenbryn i 2021

Mange drømmer om tykke, fyldige og flotte øjenbryn, der ikke altid skal tegnes op med makeup for at se ud af noget. Nogen har kraftigt voksende øjenbryn og andre må tage til takke med mindre. Med den bedste øjenbrynsserum er det muligt at fremme ens øjenbryns vækst og med tiden få de ønskede øjenbryn. Her i guiden finder du de bedste i markedet!

HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum

Konklusion: Her er den bedste øjenbrynsserum 🥇

HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum er udvalgt af Louise, som den bedste øjenbrynsserum i april 2021.

Bedste
Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 13 april 2021, indholdet fredag d. 29. januar 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 29. oktober 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken øjenbrynsserum er bedst i test?

1. HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum - BEDST I TEST 🥇

HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum

HairLust øjenbrynsserum

Certificeret vegansk & rig på økologiske ingredienser Hvem ønsker ikke fyldige og sunde bryn? Denne helt unikke plantebaseret formel aktiverer brynenes vækst og styrker de enkelte hår for sundere og tykkere hårstrå. Endelig kom det - et naturligt, effe... Læs mere hos HairLust

2. M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum 4 ml øjenbrynsserum

M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum 4 ml øjenbrynsserum

M2 Beaute øjenbrynsserum

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum er et mirakelmiddel til tynde, svage eller overplukkede bryn. Uanset hvad grunden er til at brynene ikke er fyldige nok, så vil dette serum kunne udøve mirakler. Det sikrer en aktiv vækst til brynene, og vil udover at gøre... Læs mere hos Billigvoks

3. Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml øjenbryn- og øjenvippeserum

Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml øjenbryn- og øjenvippeserum

Serum Nordic øjenbryn- og øjenvippeserum

Serum Nordic Eyelash Serum og Eyebrow Growth Serum er et sikkerhedsgodkendt 2-i-1 produkt, der består af både et vippe- og brynserum, så du kan nøjes med at have dette enkelte produkt ved hånden. Dine vipper og bryn gør utrolig meget for din mimik, og det... Læs mere hos Nicehair

4. Nanobrow Eyebrow Serum 5 ml øjenbrynsserum

Nanobrow Eyebrow Serum 5 ml øjenbrynsserum

Nanobrow øjenbrynsserum

Nanobrow Eyebrow Serum - en super effektiv øjenbrynsserum I Nanobrow Eyebrow Serum får du en super effektiv brynserum, der vil give dig længere kraftigere og længere bryn. Øjenbrynsserum er til dig, der har problemer hårtab, til dig der har fået overplukket dine bryn eller måske blot ønsker endnu... Læs mere

5. Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner 3 ml øjenbrynsserum

Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner 3 ml øjenbrynsserum

Xlash øjenbrynsserum

Xlash - Xbrow Eyebrow Conditioner er et yderst effektivt serum, som gør dine øjenbryn mere fyldige og tætte. Dette serum indeholder specielle ingrediensr, som er med til at fremme cellefornyelsen, og derved fremme hårvæksten i brynene. Efter bare 28 dages... Læs mere hos Nicehair

6. RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner 3 ml øjenbrynsserum

RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner 3 ml øjenbrynsserum

Revitalash øjenbrynsserum

RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner er et helt specielt serum, som er med til at give mere fyldige og definerede bryn. Den er bygget på en unik formel, som stimulerer brynene til en mere fyldig og tæt vækst, som er med til at give et mere udtryksful... Læs mere hos Nicehair

Hvorfor bruge øjenbrynsserum?

Jeg kan komme på mange gode grunde til hvorfor man kan gå med tankerne om at påbegynde brugen af øjenbrynsserum. Den åbenlyse er selvfølgelig, at man ønsker kraftigere bryn. Herudover kan jeg se et par andre årsager til hvorfor brynserum (også) kunne blive et hit for netop dig:

 • Du har måske plukket dine øjenbryn for meget, eller helt forkert, gennem en længere periode og drømmer dig tilbage til tykkere, fyldige og flotte øjenbryn.
 • Du bifalder et naturligt look uden fx. kunstige vipper.
 • Du orker ikke længere at farve dine bryn med øjenbrynsfarve eller lægge makeup der kompenserer for ikke-eksisterende bryn.
 • Du vil gerne spare på turen til kosmetologen.
 • Du bryder dig ikke om tanken med permanent pigmentering af bryn el.lign. i ansigtet.
 • Du ønsker venindernes buskede og uperfekte, men stadig helt perfekte, smukke og altid flotte bryn.
 • Du har været gennem en graviditet, en stresset periode eller andet sygdomsforløb, der har kunne påvirke din hårvækst. Din bryn er måske blevet tyndere eller vokser bare mindre.

Uanset årsagen eller dine tanker bag, så kunne øjenbrynsserum været svaret på hvordan du får dit ønske om fyldige og flotte øjenbryn opfyldt!

Alternativer til øjenbrynsserum

Der findes mange forskellige alternativer. Reelle alternativer, der selvfølgelig også bør komme med i ens overvejelser førend man påbegynder brugen af brynserum.

Alle veje fører til Rom og flotte øjenvipper! Sådan kan det føles når man ser på de alternative muligheder. Mange af dem er både hurtigere og dyrere end øjenbryn serum. Man kan f.eks. overveje:

 • 3D øjenbryn, mikropigmentering af øjenbryn
 • Kosmetiske tatoveringer
 • Farvning af bryn
 • Makeup

Man bør dog være opmærksom på, at udsætter man sine bryn for hårde kemikalier, modarbejder man kroppens naturlige hårvækst og kan dermed risikere at skade brynenes naturlige vækst.

Et godt, naturligt og ikke mindst holdbart resultat vil være, at man anvender en serum til øjenbryn. Vælg den bedste øjenbrynsserum du kan købe for penge… den bedste har naturlige ingredienser og kan give vedvarende fyldige og flotte bryn.

Der må dog ikke herske nogen tvivl om, at serum til øjenbryn bestemt ikke er et quick fix, der påbegyndes den ene dag og vupti den næste dag, har givet dig Wolverine øjenbryn…

Det kræver en smule tålmodighed, men resultaterne er sjældent til at tage fejl af. De er ligeså værd at vente på!

En god (og naturlig) øjenbryn serum, der understøtter brynenes naturlige hårvækst, kan være det rette valg for dig, der ønsker flottere bryn.

Vidste du, at brynserum er unisex? Jeg har endnu ikke til dato oplevet bare én variant der havde farve i. Sagt med andre ord kan øjenbrynsserum anvendes af både mænd og kvinder.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 øjenbrynsserummer, har Louise valgt HairLust Eyebrow Enhancing Serum , som den bedste øjenbrynsserum i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære øjenbrynsserummer, herunder bl.a. M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum 4 ml, Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml, Nanobrow Eyebrow Serum 5 ml & Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner 3 ml... klik her for at se de resterende!

Du vil måske også læse...

Ofte stillede spørgsmål om øjenbrynsserum

Ja, øjenbrynsserum kan godt være skadeligt - HVIS man har valgt en billig brynserum hvor der ikke er tænkt over ingredienserne. Vælg derfor altid serum til øjenbryn uden hormonforstyrrende eller andre skadelige ingredienser.

Øjenbryn serum virker ved at tilføre øjenbryn, huden omkring dem og hårsækkene, der producerer brynene, et boost af pleje og næringsstoffer. Serum til øjenbryn stimulerer brynenes vækstcyklus på en naturlig måde og tilfører de rette næringsstoffer til hårsækkene. En god portion af de rette næringsstoffer skaber fyldige og stærke øjenbryn.

Man bruger serum til øjenbryn ved at pensle produktet på sine bryn med den medfølgende børste.

Det tager ca. 8-12 uger førend man kan se en synlig forskel på sine øjenbryn. Det er dog vigtigt at serummet anvendes, som det står anført på pakken, i hele perioden.

Du skal vælge en øjenbrynsserum der er dermatologisk testet og hvor ingredienslisten er kort (og forståelig).

Ja, man kan sagtens bruge makeup ovenpå øjenbryn serum. Det er dog vigtigt, at man påfører serum til øjenbryn på tørre og ikke mindst rene brynhår, så man får det bedste resultat.

Nej, man bør bestemt ikke anvende serum til øjenbryn på sine vipper. Øjenvippeserum indeholder kraftigere ingredienser og bør ikke anvendes på øjenvipperne og tæt på øjet. Herudover vil en pensel til bryn være bredere end en pensel til vipper.

Ens øjenbryn vil højst sandsynligt vende tilbage til deres oprindelige tilstand fra før man anvendte serum til bryn. Det sker helt naturligt, da man ved et stop med serum ikke længere tilfører sine øjenbryn de fugtbevarende ingredienser og næringsstoffer.

Bedøm denne artikel
46 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5

Læs også...

øjenvippe serummer (11 udvalgte)
Bedste øjenvippe vippeserum (11 udvalgte)
Af Louise, kosmetolog