Bedste øjenbrynsserum: Se de 6 udvalgte serum til øjenbryn i 2021

Bedste øjenbrynsserum: Se de 6 udvalgte serum til øjenbryn i 2021

Mange drømmer om tykke, fyldige og flotte øjenbryn, der ikke altid skal tegnes op med makeup for at se ud af noget. Nogen har kraftigt voksende øjenbryn og andre må tage til takke med mindre. Med den bedste øjenbrynsserum er det muligt at fremme ens øjenbryns vækst og med tiden få de ønskede øjenbryn. Her i guiden finder du de bedste i markedet!

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag mandag d. 27 september 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 28. juli 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 29. oktober 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum

Konklusion: Her er den bedste øjenbrynsserum

HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum er udvalgt af Louise, som den bedste øjenbrynsserum i september 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af øjenbrynsserum

Med den rigtige øjenbrynsserum vil du få de tykke og fyldige øjenbryn, som du altid har drømt om. Forskellige øjenbryns trends har efterladt mange med sparsomme øjenbryn, der kræver tid hver morgen foran spejlet, når de skal tegnes op og fyldes ind.

Med en god øjenbrynsserum, så kan du rent faktisk gøre noget ved problemet. Vælger du en en god serum, som dem jeg gennemgår her, så får du et produkt der rent faktisk virker og som gør en markant forskel i dit ansigt og for dine vipper.

Vores øjenbryn er med til at indramme vores ansigt og er en stor del af vores ansigtsmimik. En brynserum går ind og booster øjenbryns hårene til at vokse, ikke kun hurtigere men også som kraftigere hårstrå. Den virksomme serum går også ind og fremmer væksten af nye hår så dine øjenbryn kommer til at se meget kraftigere ud.

Serum tiil bryn og vipper er blevet utrolig populært de senere år og vi er efterhånden nået dertil, hvor det virksomme næsten mirakuløse produkt er kommet ned i et prisleje, hvor alle kan være med.

Efter min gennemgang af de mest populære brynserummer på markedet, så går jeg i dybden med hvad brynserum er, hvad det indeholder og hvad du bør være opmærksom på.

3 gode råd du bør have i baghovedet når du køber øjenbrynsserum

 1. Vælg en øjenbrynsserum med en god applikator - Du kan med fordel vælge en serum med en god applikator, som gør det muligt for dig at præcisere, hvor du lægger produktet. Serum til bryn er ikke billigt og du bør derfor udnytte hver dråbe.
 2. Vælg en serum der kun skal påføres én gang dagligt - Det er praktisk at vælge en brynserum, der kun skal påføres én gang om dagen. På den måde kan du anvende den om aftenen på et rent ansigt og den har mulighed for at virke hele natten og om dagen, vil du kunne tegne dine øjenbryn op som sædvanligt indtil virkningen indtræder.
 3. Vælg en brynserum som giver hurtige resultater - Tålmodighed er en dyd som ikke alle mestre og derfor kan du med fordel vælge en serum, som giver effekt allerede efter et par ugers brug frem for flere måneders brug.

Hvilken øjenbrynsserum er bedst i test?

1. HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum

HairLust Eyebrow Enhancing Serum øjenbrynsserum

HairLust øjenbrynsserum

En certificeret vegansk øjenbrynsserum med økologiske ingredienser HairLust Eyebrow Enhancing Serum er en absolut bestseller når det kommer til kategorien øjenbrynsserum. Hvem ønsker ikke også sundere og fyldigere øjenbryn? Det unikke ved netop denne HairLust øjenbrynsserum er, at den er fremstillet på... Læs mere

2. M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum øjenbrynsserum

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum øjenbrynsserum

M2 beauté øjenbrynsserum

M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum er et mirakelmiddel til tynde, svage eller overplukkede bryn. Uanset hvad grunden er til at brynene ikke er fyldige nok, så vil dette serum kunne udøve mirakler. Det sikrer en aktiv vækst til brynene, og vil udover at gøre... Læs mere hos Coolshop

3. Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum øjenbryn- og vippeserum

Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum øjenbryn- og vippeserum

Serum Nordic øjenbryn- og vippeserum

Øjenbryns- og øjenvippeserum i ét og samme produkt! I Serum Nordic produktet får du et sikkerhedsgodkendt 2-i-1 produkt, der består af både vippe- og brynserum. Kan jeg nøjes med et produkt fremover? Ja, med dette serum behøver du kun og købe ét produkt, da det virker til både bryn og vipper. Måske du... Læs mere

4. Nanobrow Eyebrow Serum øjenbrynsserum

Nanobrow Eyebrow Serum øjenbrynsserum

Nanobrow øjenbrynsserum

Nanobrow Eyebrow Serum - en super effektiv øjenbrynsserum I Nanobrow Eyebrow Serum får du en super effektiv brynserum, der vil give dig længere kraftigere og længere bryn. Øjenbrynsserum er til dig, der har problemer hårtab, til dig der har fået overplukket dine bryn eller måske blot ønsker endnu... Læs mere

5. Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner øjenbrynsserum

Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner øjenbrynsserum

Xlash øjenbrynsserum

Xlash - Xbrow Eyebrow Conditioner er et yderst effektivt serum, som gør dine øjenbryn mere fyldige og tætte. Dette serum indeholder specielle ingrediensr, som er med til at fremme cellefornyelsen, og derved fremme hårvæksten i brynene. Efter bare 28 dages... Læs mere hos Coolshop

6. RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner øjenbrynsserum

RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner øjenbrynsserum

Revitalash øjenbrynsserum

RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner er et helt specielt serum, som er med til at give mere fyldige og definerede bryn. Den er bygget på en unik formel, som stimulerer brynene til en mere fyldig og tæt vækst, som er med til at give et mere udtryksful... Læs mere hos Brandshop

Med den rigtige øjenbrynsserum er drømmen om fyldige bryn ikke længere en drøm

I øjeblikket dikterer moden, at vi skal have fyldige og kraftige øjenbryn. Men ikke alle er heldige at have kraftigt voksende øjenbryn. Det kan være genetisk, men i mange tilfælde er det også som resultat af overplukning af øjenbrynene.

Moden indenfor øjenbryn ændres nemlig i takt med modebilledet og det er ikke mange år siden, at øjenbrynene skulle være små smalle streger. Det betyder, at mange kvinder i dag kun har sparsom vækst i deres øjenbryn og gerne vil have alt den hjælp de kan få for at få fyldigere øjenbryn.

Med en god serum til bryn vil du booste hårene i dine øjenbryn og gro fyldigere og tættere øjenbryn end du havde troet muligt.

Læs her mere om hvad øjenbrynsserum egentlig er, hvad det indeholder og hvordan du kan kende en god fra en dårlig. Det og meget mere får du svar på her.

Hvordan adskiller dine øjenbrynshår sig fra anden hårvækst på kroppen?

Som udgangspunkt så vokser alle hår på kroppen ens. Håret gror i fra en lille hårsæk. Disse hårsække kaldes også for hårfollikler. Der kan være forskel på hårsækkenes form. Det er derfor, at noget hår krøller.

Ligesom håret på dit hoved så vokser hårene i dine øjenbryn også efter en cyklus, der gentages mange gange gennem livet. Man kan dele denne cyklus op i 3 faser:

 • Den anagene fase - Den anagene fase er øjenbrynshårets vækstfase.
 • Den katagene fase - Den katagene fase er en såkaldt overgangsfase, hvor væksten aftager.
 • Den telogene fase - Den telogene fase er hvilefasen, hvor hårsækken skiller sig af med det gamle hår og går imod den anagene fase igen, hvor processen gentages.

Hvert eneste af dine øjenbrynshår følger sin egen cyklus og det er også derfor, at du ikke taber alle dine øjenbrynshår, øjenvipper eller hovedhår på samme tid.

Der hvor øjenbrynshår ( og øjenvipper) adskiller sig markant fra håret på vores hoveder er, når det kommer til længden på cyklussen. Hvor du hver dag taber op til 100 hår fra dit hoved, så foregår cyklussen, når det kommer til øjenbryn meget langsommere.

Det betyder, at der kan gå dage imellem, at du taber et øjenbrynshår. Det betyder desværre også, at det tager tid at gro øjenbrynshårene ud hvis du har plukket eller skrabt dem.

... medmindre du selvfølgelig vælger at bruge en af de gode øjenbrynsserum. Så er det pludselig muligt at booste øjenbrynshårene til at vokse næsten eksplosivt.

Vidste du, at det er i hårfolliklerne (hårsækkene), at den talg produceres som holder din hovedbund og dit hår sundt, men som også er det, der gør dit hår fedtet.

Hvad er en øjenbrynsserum?

Du kender sikkert allerede til serum fra din hudpleje. En god ansigtsserum er nemlig en fast del af mange kvinders hudplejerutine. Serummet er fyldt med gode vitaminer og andre aktive ingredienser som booster huden og gør den mere ungdommelig. En brynserum virker på samme måde for dine øjenbryn.

En øjenbrynsserum indeholder en masse vitaminer, mineraler og andre plejende ingredienser som sørger for, at dine øjenbryn og især hårsækkene får den fugt og pleje, som de har brug for.

Men samtidig så indeholder de bedste bedste serummer til øjenbrynene også det aktive stof prostaglandin eller en variant af denne. Prostaglandin har en videnskabelig dokumenteret effekt på hår produktionen og det er dette der er den aktive - og vigtigste ingrediens i en god øjenbryns- eller øjenvippeserum.

Vidste du, at prostaglandin som bliver brugt øge væksten af øjenbrynshår og øjenvipper blev opdaget ved et rent og skært tilfælde af en øjenlæge, som havde udviklet midlet til behandling af grå stær. Som en “bivirkning” fik patienterne fantastisk smukke lange øjenvipper.

Årsager til sparsom hårvækst i øjenbrynene

Sparsom hårvækst i øjenbrynene er et problem, som kvinder verden over tumler med dagligt. Specielt i øjeblikket hvor moden virkelig diktere naturlige, tætte og fyldige øjenbryn. Er dine øjenbryn ikke noget at råbe hurra for og undrer du dig over hvorfor - så kan du måske finde årsagen i én af de 3 hyppigste årsager til sparsom vækst af øjenbrynshår.

Overplukning

Som jeg har været inde på tidligere, så forandre moden sig, når det kommer til hvordan ens øjenbryn skal se ud. Det betyder også at mange af os har været gennem faser, hvor vi har plukket vores øjenbryn for at få dem i den eftertragtede form.

For ikke forfærdelig længe siden skulle øjenbryn være markant smallere end de er i dag. Derfor har mange af os plukket og vokset de uønskede øjenbrynshår væk.

Når vi gentagne gange plukker hårene i vores øjenbryn så kan der ske flere ting. 1. Håret begynder at vokse langsommere, 2. Håret vokser ud i en forkert retning, 3. Hårsækken går i hi, og lader være med at producere hår.

Når moden så skifter som nu, hvor øjenbrynene ikke kan blive buskede nok. Så er vi mange der ville være på den, hvis ikke der fandtes øjenbrynsserum.

Arvebetinget

Faktisk så har din genetik, altså din arvemasse rigtig meget at sige, når det kommer til, hvor kraftige øjenbryn du er udstyret med fra naturens side.

Hvis hverken din far eller din mor naturlig har særligt kraftige øjenbryn, så er sandsynligheden for, at du vil få det heller ikke særlig stor. Det kan selvfølgelig springe generationer over, så du kan være heldig at have fået tidligere generationer kraftige øjenbryn. Men jeg tvivler siden du læser med her.

Kvinder har ofte mindre kraftige øjenbryn end mænd og samtidig har det også noget at sige hvor i verden vi er fra. Nogle folkeslag har simpelthen kraftigere øjenbryn end andre.

Sygdomsbetinget

Endelig så kan sparsomme øjenbryn også være sygdomsbetinget. I forbindelse med nogle behandlinger som kemoterapi, så tabes alt hårvækst, men mange andre medikamenter kan også have bivirkninger, der påvirker hårets vækst og dermed også dine øjenbryns vækst.

Kan jeg forvente en synlig effekt ved af bruge øjenbrynsserum?

Der bliver solgt rigtig mange mirakelmidler, der lover guld og grønne skove og det er fuldt forståeligt, hvis du er en anelse skeptisk, når det kommer til hvorvidt serum egentlig virker.

Det korte svar er: Ja, øjenbrynsserum virker.

Men - og der er altid et men, det kræver, at du vælger en øjenbrynsserum som dem, jeg har gennemgået her i artiklen. De indeholder nemlig alle et aktivt middel, som prostaglandin eller norbimatoprost som er en variant af førstnævnte.

Det aktive stof i øjenbrunsserummet er nemlig det, der aktiverer øjenbrynets vækst. Men det gør det ikke alene. Der er andre indholdsstoffer i en god øjenbrynsserum. Nogle af dem du kan holde øje med, når du skal spotte en god serum til dine bryn er:

 • Prostaglandin / Norbimatoprost som er det aktive stof der fremmer væksten.
 • Biotin, der findes i B7 og som forlænger øjenbrynhårenes vækstfase.
 • Aminosyrer som sørger for øget blodtilførsel hvilket igen booster hårsækken / hårfolliklen.
 • Hualuronsyre som binder fugten i øjenbrynshårene og dermed gør dem stærkere og mindre tilbøjelig til at knække.
 • Koffein som du kender fra din kaffe og din energidrik er også kendt for at stimulere hårvæksten.
 • Peptider er korte kæder af aminosyrer som er vigtige byggesten i kollagen, keratin og elastin, som er det både din hud og dine hår består af.

Virker øjenbrynsserum på alle?

Serum til bryn er ikke helt billige og jeg kan godt forstå, du er bekymret for, om det nu også vil virke på dig.

Ud fra de undersøgelser jeg har kunne finde og de erfaringer som jeg har hørt fra veninder, så virker serum til bryn på alle.

Men jeg tror også der er forskel på hvor stor en forandring man skal forvente. Det har sikkert igen noget at gøre med ens genetik, altså den arvemasse man er udstyret med.

Men jeg tør godt love at du hvis du køber et godt produkt og følger instruktionerne nøje vil kunne se en markant forskel på dine øjenbryns tæthed og vækst.

Hvordan bruger man øjenbrynsserum?

Det er utrolig let at anvende en øjenbrynsserum. Hvis du kan lægge en lipgloss, så kan du også bruge serum. Når jeg sammenligner de to, så er det fordi de fleste serummer ligner en lipgloss i facon og applikatoren ligner også den, du bruger til at fordele din lipgloss.

Sådan bruger du øjenbrynsserum

 1. Sørg for at dine øjenbryn er helt rene. Brug en god makeupfjerner til at sørge for at alle rester af øjenbrynsprodukter og foundation er væk.
 2. Påfør et tyndt lag serum på dine rene øjenbryn. Det er vigtigt, at du sørger for at hele øjenbrynet får serum også de bare pletter, hvor du gerne vil gro hårene tilbage.

Du må ikke lægge makeup ovenpå serummet de første 4 timer efter påførsel.

Vælg en øjenbrynsserum som du kun skal bruge én gang dagligt. På den måde kan du gøre det om aftenen, når du har taget din makeup af. På den måde behøver du ikke at gå uden makeup / dine øjenbryn i dagtimerne.

Hvor længe går der inden effekten er at se og er den varig?

Når du går i gang med at bruge øjenbrynsserum, så kan du lige så godt væbne dig med tålmodighed fra starten, ellers bliver du bare frustreret. Øjenbrynsserum skal ligesom alle andre slags serum have tid til at virke. Og da her er tale om serum til hår, så har dine øjenbryns cyklus også noget at sige for, hvor hurtigt du kan se resultater.

Men du bør kunne begynde at se resultater efter en måneds tid og efter 8 til 12 uger vil du få den fulde effekt.

Det ville være dejligt, hvis vi kunne bruge brynserum én gang og så havde vi flotte buskede øjenbryn for livet, men sådan hænger det ikke sammen.

Når du bruger øjenbrynsserum, så booster du kunstigt hårets vækst. Det er der ikke noget ufarligt i. Men det betyder desværre, at virkningen langsomt vil aftale, hvis du stopper med at bruge produktet. Det sker på grund af hårets cyklus som vi talte om tidligere.

Har du givet dine øjenbryn serum, så vil de nye hår være kraftigere og hurtigere voksende, men efter et stykke tid vil de naturligt falde ud som en del af deres cyklus. Stopper du med at bruge serum, så vil det nye øjenbrynshår ikke være påvirket af serummet og derfor følge sin sædvanlige langsomme vækst.

Guide - sådan kan du snyde dine øjenbryn fyldigere (mens serummet tager effekt)

Øjenbrynsserum skal have tid til at virke og i mellemtiden vil du selvfølgelig gerne have at dine øjenbryn skal tage sig ud fra deres bedste side. Det kan du gøre med disse mere eller mindre invasive metoder.

Microblading - Hvis du vil vælge en løsning der gør, at du skal bruge mindst mulig tid foran spejlet fremover, så kan du vælge at få dine øjenbryn microbladet. Altså tatoveret. Det har dog den ulempe at resultatet er endegyldigt og vil begynde af fade og blive gråt efter et års tid afhængig af din hudtype.

Brow pomade - Men en øjenbryns pomade kan du med en lille pensel fylde de bare pletter ud i dine øjenbryn, det vil give en illusion af et fyldigere bryn indtil dine egne hår er vokset mere frem.

Øjenbrynsblyant - Med en øjenbrynsblyant vil du også kunne tegne små hårstrå de steder, hvor det er nødvendigt og på den måde forme dit øjenbryn, så det ser fyldigere ud.

Farv dine bryn - Ved at farve din øjenbryn så bliver hvert enkelt øjenbrynshår tydeligere og det vil derfor virke kraftigere.

Derfor skal du bruge øjenbrynsserum

Jeg kan komme på mange gode grunde til hvorfor man kan gå med tankerne om at påbegynde brugen af øjenbrynsserum. Den åbenlyse er selvfølgelig, at man ønsker kraftigere bryn. Herudover kan jeg se et par andre årsager til hvorfor brynserum (også) kunne blive et hit for netop dig:

 • Du har måske plukket dine øjenbryn for meget, eller helt forkert, gennem en længere periode og drømmer dig tilbage til tykkere, fyldige og flotte øjenbryn.
 • Du bifalder et naturligt look uden fx. kunstige vipper.
 • Du orker ikke længere at farve dine bryn med øjenbrynsfarve eller lægge makeup der kompenserer for ikke-eksisterende bryn.
 • Du vil gerne spare på turen til kosmetologen.
 • Du bryder dig ikke om tanken med permanent pigmentering af bryn el.lign. i ansigtet.
 • Du ønsker venindernes buskede og uperfekte, men stadig helt perfekte, smukke og altid flotte bryn.
 • Du har været gennem en graviditet, en stresset periode eller andet sygdomsforløb, der har kunne påvirke din hårvækst. Din bryn er måske blevet tyndere eller vokser bare mindre.

Uanset årsagen eller dine tanker bag, så kunne øjenbrynsserum været svaret på hvordan du får dit ønske om fyldige og flotte øjenbryn opfyldt!

Alternativer til øjenbrynsserum

Der findes mange forskellige alternativer. Reelle alternativer, der selvfølgelig også bør komme med i ens overvejelser førend man påbegynder brugen af brynserum.

Alle veje fører til Rom og flotte øjenvipper! Sådan kan det føles når man ser på de alternative muligheder. Mange af dem er både hurtigere og dyrere end øjenbryn serum. Man kan f.eks. overveje:

 • 3D øjenbryn, mikropigmentering af øjenbryn
 • Kosmetiske tatoveringer
 • Farvning af bryn
 • Makeup

Man bør dog være opmærksom på, at udsætter man sine bryn for hårde kemikalier, modarbejder man kroppens naturlige hårvækst og kan dermed risikere at skade brynenes naturlige vækst.

Et godt, naturligt og ikke mindst holdbart resultat vil være, at man anvender en serum til øjenbryn. Vælg altid den bedste brynserum du kan købe for penge… den bedste har naturlige ingredienser og kan give vedvarende fyldige og flotte bryn.

Der må dog ikke herske nogen tvivl om, at serum til øjenbryn bestemt ikke er et quick fix, der påbegyndes den ene dag og vupti den næste dag, har givet dig Wolverine øjenbryn…

Det kræver en smule tålmodighed, men resultaterne er sjældent til at tage fejl af. De er ligeså værd at vente på!

En god (og naturlig) øjenbryn serum, der understøtter brynenes naturlige hårvækst, kan være det rette valg for dig, der ønsker flottere bryn.

Vidste du, at brynserum er unisex? Jeg har endnu ikke til dato oplevet bare én variant der havde farve i. Sagt med andre ord, så kan serum til brynene anvendes af både mænd og kvinder.

Gå sæsonen i møde med kraftige trendige øjenbryn

Hvis du dagligt ærgres over dine øjenbryns sparsomme hårvækst og hvor længe du bruger foran spejlet for at prøve at få det bedste ud af dem, så bør du virkelig overveje at forkæle dig selv med en serum til øjenbryn.

Jeg har her samlet de absolut bedste serum til øjenbryn, som er tilgængelige i dag. Hvilken en du foretrækker er op til dig og dit budget. Jeg har lagt link ind direkte til forhandlerne, så du let kan sammenligne priser. På forhandlernes side vil du også kunne finde yderligere produktinformation, som jeg ikke har haft plads til her. Rigtig god fornøjelse.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 øjenbrynsserummer, har Louise valgt HairLust Eyebrow Enhancing Serum , som den bedste øjenbrynsserum i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære øjenbrynsserummer, herunder bl.a. M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum, Serum Nordic Eyelash & Eyebrow Growth Serum, Nanobrow Eyebrow Serum & Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner... klik her for at se de resterende!

8 ofte stillede spørgsmål om øjenbrynsserum

Kan serum til øjenbryn være skadeligt?

Ja, øjenbrynsserum kan godt være skadeligt - HVIS man har valgt en billig brynserum hvor der ikke er tænkt over ingredienserne. Vælg derfor altid serum til øjenbryn uden hormonforstyrrende eller andre skadelige ingredienser.

Kan man bruge makeup ovenpå øjenbryn serum?

Ja, man kan sagtens bruge makeup ovenpå øjenbryn serum. Det er dog vigtigt, at man påfører serum til øjenbryn på tørre og ikke mindst rene brynhår, så man får det bedste resultat.

Kan jeg anvende øjenbrynsserum til mine vipper?

Nej, man bør bestemt ikke anvende serum til øjenbryn på sine vipper. Øjenvippeserum indeholder kraftigere ingredienser og bør ikke anvendes på øjenvipperne og tæt på øjet. Herudover vil en pensel til bryn være bredere end en pensel til vipper.

Hvordan virker øjenbryn serum?

Øjenbryn serum virker ved at tilføre øjenbryn, huden omkring dem og hårsækkene, der producerer brynene, et boost af pleje og næringsstoffer. Serum til øjenbryn stimulerer brynenes vækstcyklus på en naturlig måde og tilfører de rette næringsstoffer til hårsækkene. En god portion af de rette næringsstoffer skaber fyldige og stærke øjenbryn.

Hvordan bruger man serum til øjenbryn?

Man bruger serum til øjenbryn ved at pensle produktet på sine bryn med den medfølgende børste.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater med øjenbryn serum?

Det tager ca. 8-12 uger førend man kan se en synlig forskel på sine øjenbryn. Det er dog vigtigt at serummet anvendes, som det står anført på pakken, i hele perioden.

Hvilken øjenbrynsserum skal jeg vælge?

Du skal vælge en øjenbrynsserum der er dermatologisk testet og hvor ingredienslisten er kort (og forståelig).

Hvad sker der hvis jeg stopper med brynserum?

Ens øjenbryn vil højst sandsynligt vende tilbage til deres oprindelige tilstand fra før man anvendte serum til bryn. Det sker helt naturligt, da man ved et stop med serum ikke længere tilfører sine øjenbryn de fugtbevarende ingredienser og næringsstoffer.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm.

Bedøm denne artikel
46 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5