Bedste neglelak: Se de 9 udvalgte neglelakker i 2021

Bedste neglelak: Se de 9 udvalgte neglelakker i 2021

Den bedste neglelak til netop dig er den der fremhæver dine hænder (og negle) på bedste vis. Vælger du den rigtige farve vil den lille detalje kunne fuldende dit look på ingen tid. Vi har samlet de bedste varianter fra de bedste producenter, der hver og en lader dig skabe farverige og trendy negle med et perfekt finish. Oplev de bedste varianter i denne neglelak guide, der tager udgangspunkt i de mest populære på markedet netop nu!

Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag torsdag d. 29 juli 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 6. juli 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Herome Glamour Nail Whitener 10 ml neglelak

Konklusion: Her er den bedste neglelak

Herome Glamour Nail Whitener 10 ml neglelak er udvalgt af Louise, som den bedste neglelak i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af neglelak

Med den bedste neglelak kan du få velsoignerede hænder med negle i en farve, der passer til dit outfit, anledningen eller dit humør. Hvad enten du er til pasteller, pangfarver eller måske en klassisk rød neglelak, så er der masser af farver at vælge mellem.

Long last neglelak, neglelak med glimmer eller metallic effekt. Se et udvalg af de absolut bedste neglelakker her. Det er neglelak, der ikke skaller med det samme og som har en dyb glød og en højpigmenteret farve.

Jeg har samlet de neglelakker, som alle taler om i øjeblikket. Det er lak, der er holdbar, let at lægge og som har lige præcis de farvetoner som moden dikterer lige nu. Efter gennemgangen har jeg samlet en masse nyttig info om neglelak.

3 ting som du bør holde fokus på når du skal købe en god og holdbar neglelak

  1. Vælg en neglelak der lover en lang holdbarhed - Selv om du er dygtig til det, så tager det unægteligt tid at lægge neglelak og vente på at lagene tørre. Du kan derfor med fordel vælge en neglelak, som holder på neglen i mange dage før den bliver slidt eller skaller.
  2. Vælg en farve der passer til din hudtone - Når du skal vælge neglelak, så bør du tænke akkurat, som når du vælger make-up eller tøj og vælge farver, der passer godt til din hudtone. Passer farven til din hudtonen så vil dit neglelak og din hudtone få det bedste frem i hinanden.
  3. Vælg en hurtigtørrende neglelak - I en tid hvor vi altid har travlt er livet for kort til at vente på langsomt tørrende neglelak. Jeg vil i stedet anbefale dig, at vælge neglelak som er hurtigtørrende.

Hvilken neglelak er bedst i test?

1. Herome Glamour Nail Whitener 10 ml neglelak

Herome Glamour Nail Whitener 10 ml neglelak

Herome neglelak

Få fransk manicure effekt i ét enkelt trin! Herôme Glamour Nail Whitener er en smuk lyserød lak med svagt perlemorsskær, der fuldstændig camouflerer misfarvede negle og fremhæver/intensiverer den naturlige farve i neglen. Den tilføjer en glamourøs finish... Læs mere hos Nicehair

2. Essie Ruffles & Feathers 13.5 ml neglelak

Essie Ruffles & Feathers 13.5 ml neglelak

Essie neglelak

Essie Neglelak Ruffles and Feathers 13.5 ml.... Læs mere hos Signatura

3. Essie Clambake 13.5 ml neglelak

Essie Clambake 13.5 ml neglelak

Essie neglelak

Essie Neglelak Clambake 13.5 ml.... Læs mere hos Billigvoks

4. Maybelline Color Show Nail Polish Hot Pepper 7 ml neglelak

Maybelline Color Show Nail Polish Hot Pepper 7 ml neglelak

Maybelline neglelak

ORANGE NEGLELAKColor Show Nail Polish Hot Pepper fra Maybelline er en neglelak, der skaber en flot, glat finish på neglene. Neglelakken har en blød pensel, der gør den let at fordele i et jævnt lag, så neglene efterlades med et fejlfrit look. Hot Pepper h... Læs mere hos Billigvoks

5. CND Vinylux Weekly Polish Negligee 15 ml neglelak

CND Vinylux Weekly Polish Negligee 15 ml neglelak

CND neglelak

CND Vinylux Neglelak Negligee #132 er en gennemsigtig og lyserød neglelak, som sikrer holdbarhed i 7 dage, når den bruges sammen med VINYLUX Weekly Top Coat. Med neglelakkerne fra CND VINYLUX behøver du ingen basecoat - den er nemlig indbygget i lakken,... Læs mere hos Nicehair

6. OPI Berlin There Done That 15 ml neglelak

OPI Berlin There Done That 15 ml neglelak

OPI neglelak

OPI Berlin There Done That 15 ml.Berlin There Done That fra OPI er en ekstra holdbar cremeneglelak, der har en brun nuance med grå undertoner. Neglelakken modvirker afskalning og krakelering for et flot resultat, der holder længe. Berlin There Done That h... Læs mere hos Billigvoks

7. Nilens Jord Nail Polish 653 Dusty Rose 11 ml neglelak

Nilens Jord Nail Polish 653 Dusty Rose 11 ml neglelak

Nilens Jord neglelak

Nilens Jord Nail polish No. 653 Dusty Rose er en fantastisk neglelak, i en smuk og skinnende farve, der får dine hænder til at stråle. Vores hænder er vores personlige visitkort, og derfor er det vigtigt at give dem en smule opmærksomhed. I denne neglelak... Læs mere hos Signatura

8. Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml - Cherry Red neglelak

Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml - Cherry Red neglelak

Le Mini Macaron neglelak

Le Mini Macaron Gel Polish - Cherry Red er en revolutionerende neglelak i en utrolig smuk farve. Formlen er rig på pigmenter, hvilket giver en god dækkeevne. Ønsker man en højere dækning, kan man opbygge den ved at tilføre flere lag. Denne lak er udviklet... Læs mere hos Billigvoks

9. Nilens Jord Nail Polish 11 ml - No. 661 Light Rose Pearly neglelak

Nilens Jord Nail Polish 11 ml - No. 661 Light Rose Pearly neglelak

Nilens Jord neglelak

Nilens Jord Nail Polish No. 661 Light Rose Pearly er en fantastisk neglelak, i en smuk og skinnende farve, der får dine hænder til at stråle. Vores hænder er vores personlige visitkort, og derfor er det vigtigt at give dem en smule opmærksomhed. I denne n... Læs mere hos Signatura

Find den bedste neglelak

Lige siden først i 1900 tallet har kvinder været vilde med at male deres negle. Den første neglelak bliver faktisk opfundet i år 1900, men den holdt desværre kun én dag.

Der skal faktisk gå hele 20 år, inden den første semi holdbare lak kom på markedet.

Og helt hen til 1940, før de stærkt farvede neglelakker blev populære.

Siden er det gået stærkt og går du ind i et parfumeri i dag, så kan du finde montre efter montre med neglelakker i alle tænkelige farvenuancer og effekter.

De utrolig mange muligheder gør det muligt for alle at finde deres yndlingsfarve, men det gør det samtidig svært at finde den bedste neglelak i det store udvalg.

Vi har samlet de bedste neglelakker på markedet lige nu til dig her. Det er de neglelakker, der giver den smukkeste finish og det mest holdbare resultat.

Hvad skal du kigge efter når du vælger neglelak

Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge en neglelak, som du synes er smuk i farven.

Men dernæst er det vigtigste kvaliteten af den neglelak, du vælger.

Du ønsker at vælge en lak, som har en flot finish, altså en overflade med masser af glans, der lægger sig jævnt på neglen.

Du ønsker også at vælge en neglelak, der er holdbar. Der er ikke noget værre end at have brugt en aften på at lægge lækker lak på neglene for at se det ridset eller afskallet allerede efter en dag eller to.

Har du specifikke problemer med dine negle, så kan det også have indflydelse på hvilke neglelak, du bør vælge.

Du kan for eksempel få neglelak, der indeholder plejende ingredienser, som kan styrke bløde og skøre negle.

Har du helt tynde negle, der let knækker, så er det faktisk en fordel, at du har neglelak på. Neglelakken hjælper nemlig med at hærde dine negle, så de ikke så let knækker.

Vidste du, at filmstjernen Rita Hayworth var kvinden der gjorde de lange røde negle populære? Og at en flaske Elizabeth Arden neglelak i 1940 kostede 75 cent.

Sådan lægger du en smuk og holdbar neglelak

Når du skal lægge neglelak, så drejer det sig ikke kun om at have en sikker hånd, så du ikke maler udenfor.

Faktisk bør du forberede dine negle, inden du lægger din neglelak og der er også visse forholdsregler, du bør tage dig i selve lakeringsprocessen.

Vi lister alle de vigtigste ting, du skal være opmærksom på nu - så du er på forkant, inden du skal lakere negle igen.

Sørg for at dine negle er rene

Det er vigtigt, at dine negle er helt rene, inden du lægger neglelak på dem. Bare fordi din negl ser helt ren ud, behøver den ikke være det.

Er der for eksempel rester af olie eller creme på dine negle, så vil du opleve, at din neglelak skaller.

Når neglelakken skaller er det ofte fordi, at neglen ikke har været helt olie og skidt fri.

Det kan derfor være en god idé at tørre neglen over med en vatrondel med neglelakfjerner, som det sidste¨, inden du lægger din lak på. Så ved du, at neglen er helt ren.

Sørg for at dine negle er tørre

Det er super vigtigt, at dine negle er helt rene, inden du lægger lak på dem. Derfor er det også oplagt at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang.

Men du skal være opmærksom på, at for at din neglelak kan hæfte optimalt, så skal dine negle være helt tørre.

Det tager ca. 15 minutter fra du har vasket og tørret dem med et håndklæde.

Mal flere tynde lag

Hvis du gerne vil have din neglelak til at holde længst muligt, så er det vigtigt, at du maler flere tynde lag frem for ét flere flere tykke lag neglelak.

Når du maler for tykke lag ovenpå hinanden, så kan neglelakken ikke hærde ordentlig op.

Det betyder, at du vil få hakker og ridser i lakken i løbet af ingen tid. Så hellere flere tynde lag lak indtil farven dækker.

Så får du et holdbart resultat uden fejl.

Er neglelakken gammel og klumpet - så smid den ud

Mange af os har en pænt lager af neglelak i forskellige farver. Det er lækkert, fordi der så altid er en farve, der passer til det outfit, du gerne vil have på.

Men neglelak kan som alt andet blive for gammel. Når neglelak bliver gammel begynder den at skille og den kan være svær at ryste sammen.

Den kan også blive tyk eller få klumper. Oplever du en af disse ting, så er det på tide at sige farvel til neglelakken og købe en ny.

Husk underlakken

Hvis du gerne vil have en holdbar lak, så kan du med fordel bruge en underlak under din neglelak.

En underlak kaldes også for en base coat. Underlakken lægges direkte på neglen hvor den går ind og beskytter neglen og samtidig laver en rigtig god base, som du kan lægge din neglelak på.

En god underlak kan også hjælpe med at “fylde” ujævnheder i neglen op.

Tørretiden er vigtig

Tålmodighed er en dyd og det gælder i høj grad også, når du lægger neglelak. For hvis du gerne vil have det bedste resultat, så er du nødt til at finde din tålmodighed frem.

Det gælder både, når det kommer til at lægge flere tynde lag i stedet for ét tykt, men i høj grad også når det kommer til tørretiden.

Det er super super vigtigt, at du tager dig tid og lader din lak tørre HELT mellem hvert lag.

Godtnok kan det tage timer inden din lak er 100% gennemhærdet, men vi taler om, at den skal være tryk- og stød tør inden du lægger næste lag.

Husk topcoat

Når du har brugt tid på at lægge en smuk neglelak, så skal du huske at forsegle dit arbejde, så neglelakken holder ekstra lang tid og ikke bliver mat og trist eller skaller af.

Når du har lagt din neglelak, så kan du med fordel slutte af med at give dine negle en topcoat.

En topcoat er en overlak, som giver en ekstra stærk ufarvet beskyttende lag på din negl.

En god top coat eller overlak som den også kaldes, kan forlænge levetiden på din neglelak betragteligt.

Vi håber, du er blevet klogere på hvilken en neglelak, der er den bedste for dig.

Vi har lagt links ind direkte til forhandlerne.

På deres sider kan du også finde yderligere information om neglelakken, som vi ikke har haft plads til at medtage her.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 9 neglelakke, har Louise valgt Herome Glamour Nail Whitener 10 ml , som den bedste neglelak i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 8 andre populære neglelakke, herunder bl.a. Essie Ruffles & Feathers 13.5 ml, Essie Clambake 13.5 ml, Maybelline Color Show Nail Polish Hot Pepper 7 ml & CND Vinylux Weekly Polish Negligee 15 ml... klik her for at se de resterende!

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet GOSH Nail Lacquer 8 ml - 554 Gold.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise har en baggrund som kosmetolog, men interessen for hudpleje mv. strækker sig også ind i privatlivet. Louise har været med på sidelinjen siden år 2019 på Hair-blog.dk. Her har hendes fokusområder været sparring med de øvrige skribenter, samt udvælgelse og test af hudplejeprodukter.

18 ofte stillede spørgsmål til neglelak

Neglelak kan godt tåle frost, men der er stor risiko for luftbobler i flasken og dermed huller i din neglelak når den lægges. Årsagen er, at der er en risiko for, at der skabes kondens og dermed fugt og luftbobler i flasken.

Man kan godt blande klar neglelak med andre farvede lakker for at spare på de farvede lakker. Man kan også blande neglelak med løs øjenskygge pulver. Det kan anbefales hvis man ønsker at matche sin øjenskygge.

Du kan sætte neglelak i køleskabet hvis du vil forlænge dens levetid. Opbevaring af neglelak i køleskabet sikrer ligeså, at den ikke størkner eller skifter farve.

Der kommer bobler i neglelakken når flasken med neglelak rystes, da små luftbobler fanges i lakken. De små bobler bliver til små huller, når neglelakken påføres. Bobler kan også opstå, når man putter penslen for hurtigt tilbage i flasken. Undgå også at pumpe børsten ind og ud af flasken for at blande neglelakken.

Klumper din neglelak er den for gammel. Med tiden vil neglelak skille, blive tyk og få klumper.

Du kan undgå at din neglelak bliver tykkere ved at have flasken åben så kort tid som muligt. Det forhindrer, at opløsningsmidlerne i lakken fordamper. Efterhånden som flasken med lak tømmes og dermed har været åben i længere tid, bliver lakken lidt tykkere. Du kan altid fortynde din neglelak med få dråber acetone.

Er skruelåget på din neglelak groet fast, så skal du have fat i en køkkenelastik. Sno elastikken omkring låget og du kan nu få et godt greb til at skrue det af.

Du kan fjerne neglelak med alkohol hvis du ikke har neglelakfjerner. Citronsaft, bordseddike og tandpasta kan også gøre det.

Du kan få den sidste neglelak ud af flasken ved at tilsætte få dråber acetone, der kan fortynde den sidste neglelak, så den kan fanges.

Neglelak kan holde sig mere end 2 år hvis den er opbevaret mørkt og køligt.

Man kan købe neglelak online i en netbutik, i et supermarked, hos kosmetologen el.lign. steder. Bestiller du online har du det største udvalg og de bedste priser på neglelak.

Det bedste sted at opbevare neglelak er på et køligt og mørkt sted. Du bør ikke opbevare din nye neglelak i køleskabet.

Til at fjerne neglelak kan du bruge neglelakfjerner, bordseddike, brintperoxid, citronsaft, alkoholbaserede forbindelser og endda tandpasta.

Gammel neglelak må ikke smides i dagrenovation el. restaffald. Den gamle neglelak skal altid afleveres som farligt affald på genbrugspladsen eller i en miljøboks.

Den bedste neglelak er den der fremhæver dine hænder og negle på bedste vis. Vælg en neglelak farve der fuldender dit samlede look.

En base coat giver ens neglelak et godt underlag at hænge fast på og forlænger holdbarheden på den lagte neglelak. Base coat forebygger ligeså, at din negle bliver misfarvet, hvis du bruger meget farverige neglelakker.

Neglelak er ikke skadeligt for neglene. Du bør dog ikke lade neglelak sidde på huden. Tør lakken af og vask med sæbe, hvis uheldet er ude, og du får det på huden.

Neglelak er som udgangspunkt ikke farligt at anvende. Nogle neglelakke kan indeholde visse UV-filtre, der kan være hormonforstyrrende. Spørg altid forhandleren hvis du har en bekymring herom.

Bedøm denne artikel
24 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5