Bedste natcreme: Se de 11 udvalgte natcremer til ansigt og krop 2021

Bedste natcreme: Se de 11 udvalgte natcremer til ansigt og krop 2021

Den bedste natcreme er beriget med alle de gode (og effektive) ingredienser, der hver og en arbejder på at genopbygge vores hud, når den er absolut mest modtagelig - når vi sover! Vælg natcreme ud fra din hudtype. Man kan f.eks. få natcreme til moden hud, der selvsagt er ideel til moden hud. Man kan købe natcremer til ansigtet til både mænd og kvinder, både økologiske, anti-age og meget, meget mere. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag torsdag d. 28 oktober 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 28. juli 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 3. januar 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Ecooking Night Cream natcreme

Konklusion: Her er den bedste natcreme

Ecooking Night Cream natcreme er udvalgt af Louise, som den bedste natcreme i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af natcreme

Med den bedste natcreme så giver du din hud den fugt og næring, som den har brug for, for at kunne restituere sig effektivt, mens du sover.

Når du påfører din afrensede hud natcreme, inden du går i seng, så har cremen god tid til at trænge ind og virkelig gennemfugte din hud, så den er klar til en ny dags strabadser, når du vågner.

Jeg kigger her nærmere på de bedste natcreme på markedet i øjeblikket. Det er ikke kun mine favoritter, men også de natcremer der har fået de bedste anmeldelser af såvel dermatologer, skønhedseksperter og forbrugerne.

3 ting du bør holde fokus på når du bruger natcreme

  1. Har du tør eller træt hud så vælg en natcreme med hyaluronsyre - Hyaluronsyre er et mirakelmiddel, når det kommer til at binde fugten i huden. Hyaluronsyre kan binde vand op til 1000 gange sine egen vægt.
  2. Har din hud tendens til stress så vælg en beroligende natcreme - En sensitiv hud bliver let stresset. Til en stresset og sensitiv hud bør du vælge en natcreme med plejende og beroligende ingredienser som for eksempel aloe vera.
  3. Husk altid at rense huden først - Det er vigtigt, at du husker at rense din hud grundigt for gamle makeup rester og forurening fra dagen inden, du bruger din natcreme. På den måde kan natcreme uhindret trænge ind i din hud.

Hvilken natcreme er bedst i test?

1. Ecooking Night Cream natcreme

Ecooking Night Cream natcreme

Allergivenlig og rynkereducerende natcreme

Ecooking Natcreme er en yderst effektiv natcreme, som arbejder på rynker. Ved kontinuerligt brug vil denne creme reducere dybden af rynker. Rynker opstår, når ansigtsmusklerne overstimuleres, og derfor er der nogle, som benytter botox, som virker muskelaf... Læs mere hos Signatura

Anti-age natcreme, reducerer fine linjer, udglatter og opstrammer, tilfører masser af fugt, fri for parabener, 100% vegansk & ungdommelig glød.

2. Pudderdåserne Anti-Age ansigtscreme

Pudderdåserne Anti-Age ansigtscreme

Natcreme der styrker hudens ungdommelige elasticitet og minimerer synlige rynker

Skøn og skånsom Anti-Age Ansigtscreme Her får du en effektiv Ansigtscreme fra Pudderdåserne, der bidrager til at bevare hudens ungdommelige elasticitet og minimere synlige rynker. Cremens aktive anti-age indhold stimulerer de celler i huden, som hjæl... Læs mere hos Billigvoks

Anti-age ansigtscreme, fugtgivende, velegnet til moden hud, udglattende virkning, parfumefri, plejer og beskytter, reducerer rødme & mindsker synlige por.

3. Rønsbøl Night Cream natcreme

Rønsbøl Night Cream natcreme

Ekstra plejende og nærende natcreme med hyaluronsyre

Rønsbøl Night Cream er en yderst plejende og nærende creme til brug om natten. Den er blandt andet med hyaluronsyre, som giver huden en masse fugt, og som samtidig er med til at holde huden spændstig og smidig. Cremen virker udglattende, mens vitamin E og... Læs mere hos Med24

4. Origins High-Potency Night-A-Mins Oil-Free Resurfacing Cream natcreme

Origins High-Potency Night-A-Mins Oil-Free Resurfacing Cream natcreme

Oliefri natcreme med AHA-frugtsyrer af vindruer og sukkerroer

Origins High-Potency Night-A-Mins™ Oil-Free Resurfacing Cream er en super lækker oliefri natcreme, der holder alt hvad den lover. Denne fugtgiver, der skal sidde natten over, indeholder nu AHA-frugtsyrer baseret på vindruer og sukkerroer. Den fjerner ef... Læs mere hos Nicehair

5. Ole Henriksen Transform Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme natcreme

Ole Henriksen Transform Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme natcreme

Skabt ud fra Ole Henriksens filosofi om, at man skal eksfoliere, behandle og lindre huden

Ole Henriksen Transform Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Créme er en lækker og meget fyldig natcreme. Denne creme er skabt udfra Oles filosofi om at man skal eksfoliere, behandle og lindre huden, og alle disse aspekter er med i denne creme. Den er nemlig... Læs mere hos Nicehair

6. Lernberger Stafsing Night Cream retinol serum

Lernberger Stafsing Night Cream retinol serum

En fugtgivende og reparerende natcreme

Fugtgivende natcreme Night Cream fra Lernberger Stafsing er en fugtgivende og reparerende natcreme, der genopbygger huden i løbet af natten samt bekæmper fine linjer, rynker og rødme i huden. Natcremen plejer huden i dybden og efterlader en mere glat, fyl... Læs mere hos Billigvoks

Genopbyggende natcreme, reducerer fine linjer og rødme i huden, for en glat, blød og ensartet hud, dermatologisk testet & fri for parabener / sulfater og silikone.

7. Australian Bodycare Face Cream ansigtscreme

Australian Bodycare Face Cream ansigtscreme

En let, men dog fugtgivende natcreme (drøj i brug)

Australian Bodycare Face Cream er en let, men stadig fugtgivende creme til ansigtet. Cremen er yderst drøj i brug, og er velegnet at bruge både morgen og aften. Den trænger hurtigt ind i huden, og på grund af indholdet af tasmansk peber, modvirker den irr... Læs mere hos Brandshop

Absorberes hurtigt i huden, minimerer og forebygger urenheder, lindrer sart og irriteret hud, styrker huden og genskaber dens naturlige fugtbalance, parabenefri ansigtscreme & vegansk ansigtscreme.

8. Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex 75 ml natcreme

Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex 75 ml natcreme

Dybt nærende natcreme til normal eller tør hud

Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex er en dybt nærende creme, som er specielt udviklet til en normal eller tør hud. Den har en rig konsistens, som føles utroligt lækker på huden, og så har den en helt fantastisk lækker duft,... Læs mere hos Nicehair

9. Dermalogica Sound Sleep Cocoon natcreme

Dermalogica Sound Sleep Cocoon natcreme

Natcreme der reducerer tegn på træthed (opklarende på mat hud)

Dermalogica Sound Sleep Cocoon er en dybt nærende og fugtgivende natcreme. Om natten er huden bedst til at optage aktive ingredienser, og det faktum bliver udnyttet ved brug af denne creme. Den reducerer tegn på træthed ved at virke opklarende på mat hud,... Læs mere hos Med24

10. Decleor Lavender Fine Night Balm 15 ml natcreme

Decleor Lavender Fine Night Balm 15 ml natcreme

Den bedste natcreme til moden hud (skøn afslappende duft!)

Decléor Lavender Fine Night Balm er en super lækker og nærende balm, som er specielt udviklet til en moden hud. Denne balm skal bruges om natten, hvor huden er mest modtagelig for de aktive virkestoffer. Den aromatiske balm har en afslappende duft, som vi... Læs mere hos Nicehair

11. Murad Resurgence Retinol Youth Renewal Night Cream natcreme

Murad Resurgence Retinol Youth Renewal Night Cream natcreme

Ekstra fugtgivende natcreme med glycerin og sheasmør

Fugtgivende og næringsrig anti-age for ungdommelig hudRig på effektive ingredienser er denne natcreme udviklet til at øge spændstigheden og fastheden af din hud. Med blandt andet glycerin og sheasmør er der grobund for et fugtgivende produkt, der optimere... Læs mere hos Billigvoks

Anti-age natcreme, opstrammer og udglatter, mindsker synligheden af fine linjer og rynker, tilfører fugt og næring, uden parabener & for øget fasthed og elasticitet.

Derfor skal du bruge natcreme når du sover

Det er nok de færreste der er klar over det, men natcreme er (eller bør være!) en mindst lige så vigtig del af ens daglige hudplejerutine, som dagcreme er.

Hvor mange forveksler de to typer af cremer og deres formål, så får du her lige en kort forklaring på hvorfor dag- og natcreme ikke er den samme type af creme og hvorfor de ikke dækker samme behov.

De to typer af cremer, dag- og natcreme, dækker nemlig to vidt forskellige behov:

  • I løbet af dagen udsættes huden i ansigtet for skiftende temperatur - varme og kulde, luftforurening m.m. Det er netop derfor, at vores hud, om dagen, har behov for en dagcreme der beskytter mod udefrakommende påvirkninger.
  • Om natten er hudens cellefornyelse på sit højeste niveau. Huden regenereres og genopbygges når vi sover. Netop derfor har huden, om natten, behov for en fugtgivende og nærende natcreme der plejer huden.

Vidste du, at en dagcreme har langt flere ingredienser end selv den bedste natcreme?

En dagcreme skal modsat en god natcreme tage højde for ydre påvirkninger, såsom make-up, kulde/varme osv. En natcreme skal modsat give huden fugt og næring, så den plejer hudens aktivt genopbyggende aktiviteter.

Husk rens og klargøring af huden inden du bruger natcreme

Før du åbner dåsen med natcreme og smører den i ansigtet, så er det vigtigt, at du har en ren hud. Springer du rens og klargøring af huden over, vil der komme makeup rester, snavs el.lign. ned i hudens porer, når du smører natcremen i ansigtet.

Husk derfor at rense ansigtet inden du smører creme på!

Ren hud starter (også) med rene hænder! Vask derfor hænderne inden påføring af natcreme og fjern dermed de mange bakterier du har på hænderne, frem for at smøre dem ud i ansigtet og ned i hudens porer.

Spørger man en kosmetolog vil man lige så få anbefalet, at anvende en dag- og natcreme fra samme mærke eller serie.

Man bør anvende cremer i samme mærke eller serie da de ofte komplimenterer hinandens effekt på bedste vis og kun lige overlapper på de vigtigste punkter, men ellers har hver deres egenskaber.

Kan jeg bruge en billig natcreme?

Du kan sagtens købe en billig natcreme og få et godt produkt. Du bør dog ikke gå på kompromis med indholdet og dermed dens ingredienser!

Du bør derfor i min optik altid lede efter en natcreme med gode ingredienser og sekundært gå efter prisen.

Man kan dog spare en hel del penge ved og købe et hudpleje gavesæt hvori der er inkluderet en eller flere hudplejeprodukter. Dertil kan man købe sin natcreme online og dermed spare endnu mere.

Vælg den rigtige natcreme

Vælg den rigtige natcreme og gå dermed aktivt ind i kampen mod tidens tegn!

Vidste du, at vores hud mister sin fylde og elasticitet jo ældre vi bliver? Det er netop denne fylde og elasticitet vi ønsker og bevare!

Vælg derfor en natcreme med anti-age ingredienser og gå dermed aktivt ind i kampen og bidrag til din huds regenerering og bekæmpelse af tidlige rynker.

Vælg altid en creme der matcher din hud, læs med lige her:

Natcreme til sensitiv hud

Har du fra tid til anden oplevelsen af, at din ansigtshud strammer, er et nummer for lille eller måske bare føles tør og irriteret? Så har du formentlig sensitiv hud i ansigtet.

Har du sensitiv hud bør du være opmærksom på, at den natcreme du vælger, er ekstra nærende og fugtgivende.

Den bedste kilde til fugt i cremer er ingrediensen hyaluronsyre. Denne unikke ingrediens binder vand 1.000 gange sin egen vægt!

Finder du en natcreme med hyaluronsyre kan du derfor være sikker på, at du får den bedste natcreme til sensitiv hud!

Natcreme til fedtet og kombineret hud

Oplever du fra tid til anden, at panden eller T-zonen skinner? Så har du formentlig en fedtet kombineret hud. Det er der faktisk en stor del af os danskere der døjer med.

Før du vælger en ny natcreme eller køber endnu en af den du allerede har, så bør du gå i dybden med dine renserutiner af ansigtet.

Du bør rense en fedtet og kombineret ansigtshud ekstra nænsomt samt undgå udtørrende hudplejeprodukter med alkohol eller antiseptiske ingredienser (ingredienser mod bumser).

Du kan med stor fordel supplere din daglige renserutine med en fugtgivende natcreme. Det kan lyde lidt Rasmus-modsat, at man tilfører fugt til en fedtet og kombineret hud, men den er nu god nok…

Tanken ved at tilføre huden ekstra fugt er, at man tilfører huden den rette mængde fedtstof, så den på sigt selv stopper sin overproduktion heraf. Det er overproduktion af fedt og sebum der giver fedtet hud.

Natcreme til uren hud

Vi kan alle, uanset alder, fra tid til anden døje med uren hud i ansigtet. Det kan komme i perioder, på specifikke årstider eller fremprovokeres af hormoner i kroppen.

Vores naturlig tilgang til en uren hud vil være, at vi renser den (endnu) hårdere og påører endnu flere udtørrende og antiseptiske produkter - i håbet om, at vi på den måde kan slå urenhederne ned…

STOP! Det er bestemt ikke den rigtige tilgang og pleje af uren hud i ansigtet.

Du bør i stedet fokuseres på mildere renseprodukter, der samtidig er fugtgivende og nærende.

Vælg en mild og uparfumeret natcreme, der booster huden med aktive næringsstoffer alt i mens du hviler dig om natten. En velfugtet og velnæret hud vil lettere kunne genfinde balancen.

Hvad er forskellen på natcreme og rynkecreme?

Den typiske rynkecreme er i teorien en dagcreme og dermed beregnet til brug i dagtimerne. Du kan dog også finde natcreme med anti-aging effekt og dermed få effekten fra rynkecreme i en creme til om natten.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 11 natcremer, har Louise valgt Ecooking Night Cream , som den bedste natcreme i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 10 andre populære natcremer, herunder bl.a. Pudderdåserne Anti-Age, Rønsbøl Night Cream, Origins High-Potency Night-A-Mins Oil-Free Resurfacing Cream & Ole Henriksen Transform Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme... klik her for at se de resterende!

6 ofte stillede spørgsmål om natcreme

Hvornår bør man begynde at bruge natcreme?

En god hudplejerutine kan aldrig startes for tidligt og du bør derfor gøre det til en vane at rense din hud og bruge såvel nat- som dagcreme akkurat som at børste tænder er en rutine.

Hvordan bør jeg opbevare min natcreme?

Du bør opbevare din natcreme køligt og ikke i direkte sollys. Det optimale er at opbevare dine creme i køleskabet. Så får du også den dejligt kølende og forfriskende følelse, når du smører cremen ind i huden.

Hvilke ingredienser bør en god natcreme indeholde?

En god natcreme bør indeholde masser af fugt til huden samt have beroligende egenskaber.

Hvad er forskellen på en natcreme og en dagcreme?

Forskellen på en natcreme og en dagcreme er, at natcreme som oftest er mere fed, fordi den skal gennemfugte og pleje huden natten igennem. En dagcreme er mere let og indeholder desuden ofte en solfaktor.

Findes der forskellige typer af natcreme?

Ja, der findes forskellige typer af natcreme. Der er natcreme, der er ekstra fugtgivende, natcreme mod uren hud, anti-aging natcreme osv.

Får jeg bumser af at bruge en fed natcreme?

Hvis du døjer med uren hud og har tendens til porer der stopper, så kan du godt risikere at få bumser af en fed natcreme. Du bør i stedet vælge en natcreme til uren hud.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm.

Bedøm denne artikel
39 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5