Bedste næsetrimmer: Se de 6 udvalgte næsehårstrimmere i 2021

Bedste næsetrimmer: Se de 6 udvalgte næsehårstrimmere i 2021

Den bedste næsetrimmer klipper næsen ren for uønskede hår, og gerne uden det mindste ubehag. Den skal være effektiv, stille og gribevenlig. At fjerne næsehår har aldrig været nemmere end det er med en næsehårstrimmer. Vælg en roterende næsehårstrimmer eller en med pincet-funktion. Bliv klogere på valg af trimmer til næsehår (+ øjenbryn & ørehår) og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag mandag d. 27 september 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 14. september 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 9. april 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E) øre- og næsetrimmer

Konklusion: Her er den bedste næsetrimmer

Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E) øre- og næsetrimmer er udvalgt af Simone, som den bedste næsetrimmer i september 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af næsehårstrimmer

Næsehår kan volde frustrationer for både mænd og kvinder. Vokser de for meget, så er vi nemlig slet ikke begejstrede for dem og vil gerne have dem fjernet. Men slimhinderne i næsen er sarte og derfor bør du vælge en næsehårstrimmer, der kan fjerne dem smertefrit.

En næsehårstrimmer er som en lille barbermaskine, som fjerner selv de mest genstridige næsehår, så du slipper for at bekymre dig mere om dem. Vælger du god kvalitet, så er skærerne på maskinen så skarpe, at hårene skæres over uden at det niver.

Jeg har her samlet de næsehårstrimmere, som har fået gode anmeldelser fra eksperter men ikke mindst forbrugerne. På den måde undgår du at spilde dine penge på en næsehårstrimmer, der lover en masse uden at leve op til det.

3 ting du bør være opmærksom på når du skal købe en næsehårstrimmer

 1. Hvor effektiv er den til at fjerne hårene smertefrit? - Når jeg anbefaler dig at købe kvalitet, så er det fordi en dårlig kvalitet næsetrimmer både kan nive i huden eller trække i hårene frem for at klippe dem over.
 2. Er den let at anvende? - Det er vigtigt, at den næsetrimmer du vælger er let at anvende. Altså at du har et godt greb om den og at knapperne sidder, så de er lette at betjene.
 3. Er den designet så den er let at rengøre? - Ikke alle næsehårstrimmere er lige lette at rengøre. Jeg anbefaler, at du vælger en model, der gør det let for dig at holde den ren og bakteriefri. Det anbefales dog at du aldrig deler næsetrimmer med andre.

Hvilken næsetrimmer er bedst i test?

3. Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer (E652E) bryn- og næsetrimmer

Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer (E652E) bryn- og næsetrimmer

BaByliss bryn- og næsetrimmer

Babyliss For Men Næse- og Øjenbrynstrimmer (E652E) er en lækker trimmer med ekstrem præcision til trimning af næse- og øjenbrynshår. Denne trimmer har et cirkulært skæresystem, så den sikkert og hurtigt fjerner uønskede næse- og ørehår. Den har et vaskbar... Læs mere hos Proshop

4. Beurer HR2000 næsetrimmer

Beurer HR2000 næsetrimmer

Beurer næsetrimmer

Beurer HR 2000 næsehårstrimmer sikrer dig præcis og effektiv fjernelse af uønskede hår i næse og ørerNæsehårstrimmeren, HR 2000, fra Beurer gør det nemt at fjerne uønskede hår fra næsen og ørerne. Med det smalle hoved kan man nemt komme rundt i de krumme... Læs mere hos Apuls

5. Wahl næsetrimmer

Wahl næsetrimmer

Wahl næsetrimmer

Wahl trimmer til at fjerne hår i næsen og i ørerneNæsetrimmeren har rustfrie blade, som let kan renses under vandhanen. Wahl næsetrimmer er batteridrevet og dermed let at have med på farten. Wahl Næsetrimmer kræver 1. stk AA batteri. Batterier medfølger i... Læs mere hos BilligParfume

6. Braun EN10 øre- og næsetrimmer

Braun EN10 øre- og næsetrimmer

Braun øre- og næsetrimmer

Effektiv og ultrapræcis EN10 øre- og næsehårstrimmer fra BraunBraun EN10 er en super effektiv trimmer, som effektivt fjerner uønskede hår i både ører og næse. Den er udformet i ergonomisk design for behagelig brug samt fuldt vaskbar. 1 stk. Duracell AAA-b... Læs mere hos Proshop

Let og nænsom hårfjerning med en næsetrimmer

Vi lever i en tid, hvor der virkelig er fokus på kropsbehåring og trenden dikterer i øjeblikket, at vi skal have så lidt kropsbehåring som muligt, næsen og ørerne er ingen undtagelse. Det betyder også, at der er stor interesse for forskellige hårfjerningsmetoder.

Har du uønskede hår i næsen eller i ørerne, så bør du købe en næsehårstrimmer, der er designet til jobbet. Både næsebor og øregange er ømfindige områder, hvor du kan være nænsom og opmærksom på ikke at gøre skade. Derfor må du heller aldrig finde på at bruge en lille saks til at klippe hårene.

Når du bruger en næsehårstrimmer, så kan du opnå en tæt barbering, der holder længe helt uden risiko for, at du kommer til skade eller at det gør ondt.

Jeg har allerede præsenteret dig for de bedste næse- og øretrimmere på markedet lige nu og i det følgende vil jeg gå mere i dybden med alle næsetrimmerens fordele og ikke mindst hvad du bør være opmærksom på ved køb af en næsehårstrimmer.

Næsehårstrimmer, næsetrimmer, øre- og næsetrimmer - kært barn har mange navne

En næsehårstrimmer har mange navne, du kender den måske som en næsetrimmer, en øre og næsetrimmer eller noget fjerde. En næsehårstrimmer er den mest enkle, smertefri og effektive måde at fjerne uønsket hårvækst i øregangen og i næsen.

Alle mennesker har hår i ørerne og i næsen, der er bare stor forskel på, hvor kraftig hårvæksten er. Mænd har i reglen mere udpræget hårvækst i næsen og ørerne i forhold til kvinder. Generende hår i næse og ører er dog heller ikke et ukendt problem for kvinder.

Specielt med alderen oplever mange, at deres hår i næse og ører vokser hurtigere end hidtil, samtidig med at hårstråene bliver tykkere og mere skægagtige.

De små fimrehår i næse og øregang er der faktisk af en årsag. De små hår i næsen virker som et filter der opsamler små partikler af snavs og lignende. Det er også næsehårene der samler pollen, når det er pollensæson. Hårene i ørene virker på samme måde, de er der for at sikre at der ikke ryger fremmedlegemer ind i det indre øre.

Hvis du vælger at bruge en næsehårstrimmer så behøver du ikke være bange for at du nu udsætter dine næsebor og dine øregange for fare. Det gør du ikke. Der findes hår hele vejen op i næseborene og langt ind i øregangen og dem du fjerner med en næsetrimmer er kun de yderste. Du er derfor stadig godt beskyttet, du slipper bare for dine grimme hår der titter frem.

Vidste du, at du også kan få næsehårstrimmere, der har udskiftelige hoveder, så du også kan bruge dem til dine øjenbryn eller til dine bakkenbarter eller ører.

Derfor er en næsetrimmer bedre end andre hårfjerningsmetoder

Du er sikkert vant til at takle hår på andre steder af kroppen og har allerede fundet de løsninger, der passer bedst til dig, om det så drejer sig om en barberskraber, voks, hårfjerningscreme, epilator eller noget helt andet.

Men ingen af disse metoder egner sig, når det kommer til hår i næse og ører. Først og fremmest er her tale om steder, hvor det er svært at komme til og dernæst er der tale om områder med sarte slimhinder.

Du kan forsøge at fjerne hår i næse eller ører med en pincet, men jeg er rimelig sikker på, at du har tårer i øjnene. når du har fjernet første hår i næsen. Det gør nemlig pokkers ondt og er ikke en metode jeg vil anbefale.

En næsehårstrimmer virker derimod som en lille barbermaskine med skarpe skær, der effektivt klipper de uønskede hårstrå over. Vælger du en kvalitetsmaskine, så er den så kraftfuld og skærerne så skarpe, at du ikke risikere, at de niver dig eller har problemer med at klare jobbet.

En næse- og øretrimmer er udformet, så selve skærerne sidder på en tynd spids, der er let at få ind i næsebor og øregange. Det er utrolig let og enkelt at fjerne hår på denne måde - og så er det 100 % smertefrit.

Har du brug for en næse-øretrimmer som kan bruges i hele ansigtet?

Hvis du udover at fjerne hår i næse og ører også bruger tid på at tæmme dine øjenbryn, dine bakkenbarter eller lignende, så kan du vælge at købe en multifunktionel næsehårstrimmer. Du kan nemlig få trimmere, der har flere forskellige skær-hoveder som du kan veksle mellem.

Det betyder, at du pludselig også kan bruge den lille trimmer til at fjerne lange hår i dine øjenbryn, og til at definere brynet mere ved at afgrænse det. Har du bakkenbarter kan du også bruge næse-øre trimmeren til at trimme disse. Mange bruger dem også, hvis du har skæg, der er skarpt afgrænset.

Gør op med dig selvom dette er funktioner, som du vil gøre brug af. Er det ikke det, er der absolut ingen grund til at betale de ekstra penge for funktioner, du ikke vil benytte. Omvendt kan der være mange penge at spare ved at købe et produkt frem for flere. Og så er det pladsbesparende.

Du kan med fordel købe en ekstra lille næsehårstrimmer, som du har liggende fast i din toilettaske, så du altid har den ved hånden, selvom du er på weekend eller rejser med jobbet.

Brug 2 minutter på at overveje hvilke krav du stiller til en næsehårstrimmer

Som med alle andre køb du foretager, så kan det godt betale sig at bruge et par minutter på at overveje, hvad du egentlig forventer, af den næsehårstrimmer du skal til at købe.

Det sikrer nemlig, at du ikke laver kedelige fejlkøb, som du enten har betalt for meget for fordi du kun benytter halvdelen af de funktioner den tilbyder eller fordi du risikerer at købe en, der ikke passer til din livsstil. Læs med videre så gennemgår jeg:

Spørgsmål du bør stille dig selv inden du køber en næsetrimmer

 1. Har du brug for en enkelt næsehårstrimmer eller en multifunktionel trimmer?

  Beslut dig for om du bare har brug for en enkel, men effektiv øre- og næse trimmer eller om du vil få mere gavn af at købe en multifunktionel model, som du også vil kunne bruge til at soignere dine øjenbryn, bakkenbarter mm. Der er en prisforskel afhængig af, hvor meget trimmeren skal kunne.

 2. Hvor ofte har du brug for en næsehårstrimmer?

  Det kan være en god idé at overveje, hvor ofte du regner med at have dine næsetrimmer i brug. Har du kraftigt voksende hår, så vil du skulle bruge den jævnligt og så er det vigtigt, at du vælger en model, der er i en rigtig god kvalitet, så du kan have glæde af den mange år frem. Jo mere du bruger den, jo flere krav stiller du til dens motor.

 3. Har vægt og størrelse nogen betydning for dit valg?

  Selvom øre- og næsehårstrimmere i reglen ikke er voldsomt store, så er der alligevel forskel i såvel størrelse men ikke mindst også, når det kommer til vægten. Hvis dine næsehårstrimmer bare skal ligge på badeværelset, så er størrelsen og vægten mindre vigtig. Men hvis du for eksempel ofte rejser i forbindelse med dit job eller lignende, så er det pludselig vigtigt, at den fylder mindst muligt og ligeledes ikke vejer så meget.

 4. Foretrækker du batteri eller oplader?

  Du kan få næsehårstrimmere både med batteri og til opladning. Begge dele giver en lige effektiv barbering, men der er alligevel fordele og ulemper ved begge dele. Vælger du batteriløsningen, så kan du bruge din trimmer overalt, selvom der ikke er et strømudtag, ulempen er at du skal sørge for at have ekstra batterier med. Vælger du en model med oplader, så er du afhængig af et strømudtag.

 5. Skal trimmeren være vandtæt?

  Der findes næse- og ørehårstrimmere, der er vandtætte. Det gør, at du kan foretage din barbering af næse- og ørehår, mens du står under bruseren. Det betyder også at du let kan komme til at rengøre hele næsehårstrimmeren. Er det vigtigt for dig, at du kan bruge din trimmer i badet, så bør du holde fokus på dette, når du vælger model. Det er nemlig langt fra alle der er 100 % vandtætte.

 6. Har du checket at den er let at rengøre?

  Det siger næsten sig selv, at en næsetrimmer bør være let at rengøre. Det er desværre bare ikke altid tilfældet. En næsehårstrimmer behøver ikke nødvendigvis at være 100 % vandtæt for at være let at rengøre. Ofte er det nok hvis bare trimmerhovedet er vandtæt, så du kan skylle det af efter brug. Sørger du ikke for at holde din trimmer ren, så risikerer du, at der samles bakterier, som du så overfører til dine slimhinder, når du stikker trimmeren op i næsen eller ind i øregangen.

Er du blevet klogere på næsetrimmere?

Så er vi ved at være ved vejs ende. Jeg håber, jeg har gjort dig klogere på de bedste næsetrimmere og at du har fundet den information, du har brug for.

Skulle du stadig have spørgsmål vedrørende næsehårstrimmere eller specifikt om en af de modeller, jeg har fremhævet her, så kan du være heldig at finde svar på dit spørgsmål i min FAQ - Ofte stillede spørgsmål om den bedste næsetrimmer eller på forhandlernes egne sider som jeg henviser til under produkterne.

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med din næsehårstrimmer.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 næsetrimmere, har Simone valgt Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E) , som den bedste øre- og næsetrimmer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære næsetrimmere, herunder bl.a. Panasonic Ear- and Nose Trimmer (ER-GN30-K503), Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer (E652E), Beurer HR2000 & Wahl... klik her for at se de resterende!

5 ofte stillede spørgsmål til næsehårstrimmere

Kan man skære sig på en næsehårstrimmer?

Nej, en næsehårstrimmer er designet, så den kan barbere tæt men uden, at du kan komme til at skære dig. Den minder på mange måder om en almindelig barbermaskine.

Kan man få en næse- og ørehårstrimmer der er vandtæt?

Ja du kan godt få helt små trimmere til næse- og ørehår som er vandtætte og som du dermed kan bruge i badet.

Kan det betale sig at købe en billig næsetrimmer?

Nej, det kan sjældent betale sig at købe en helt billig næsehårstrimmer, da de sjældent holder særlig længe og da der ofte er problemer med at skærerne niver i huden.

Hvordan vedligeholder man en næsehårstrimmer?

Du vedligeholder en næsetrimmer ved altid at sørge for at rengøre den efter brug. Har du valg en model, der bruger batteri, så tag disse ud hvis der går lang tid mellem den er i brug.

Findes der specielle næsehårstrimmere til kvinder?

Kvinder kan sagtens bruge en almindelig næsehårstrimmer, men der findes specielle modeller, der er ultra smalle der henvender sig til kvinder.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
20 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5