Bedste mini glattejern: Se de 3 udvalgte små glattejern i 2021

Bedste mini glattejern: Se de 3 udvalgte små glattejern i 2021

Det bedste mini glattejern er lille, passer i bagagen, vejer ikke det store og kan blive din bedste ven på rejsen. Udvalget er stort og man skal finde det lille glattejern der skåner håret mest muligt, men samtidig er effektivt. Her i guiden præsenterer vi dig for de mest populære små glattejern.

Af Frisør
Priser er opdateret i dag søndag d. 25 juli 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 16. juli 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 30. oktober 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
GHD Gold Mini Styler mini glattejern

Konklusion: Her er det bedste mini glattejern

GHD Gold Mini Styler mini glattejern er udvalgt af Camilla, som det bedste mini glattejern i juli 2021.

Bedste

Hvilket mini glattejern er bedst i test?

1. GHD Gold Mini Styler mini glattejern

GHD Gold Mini Styler mini glattejern

ghd mini glattejern

Det nye ghd Gold Mini Styler er en opdateret version af det klassiske ghd glattejern i et nyt og mere strømlinet design. Dette nye ghd glattejern er med en særlig nano-silver belægning på varmepladerne som er med til at give et ekstra glansfuldt hår. Samt... Læs mere hos Nicehair

2. HH Simonsen Pocket Straightener mini glattejern

HH Simonsen Pocket Straightener mini glattejern

HH Simonsen mini glattejern

HH SIMONSEN® Pocket Straightener er et lille og ultra-let glattejern. Dette jern er det perfekte valg til dig med et hår med korte længder, som f.eks. pandehår, eller dig som ønsker at kunne tage sit stylingredskab med på rejser, uden at det fylder spor.... Læs mere hos Nicehair

3. Remington S2880 Straghtini mini glattejern

Remington S2880 Straghtini mini glattejern

Remington mini glattejern

Kompakt og effektivt glattejern Det perfekt glattejern til dig, der hurtigt og nemt ønsker en effektiv styling af dit hår - hvad end det er til pandehåret eller til det korte hår. Pladerne på 15 centimeter giver håret en silkeagtig finish o... Læs mere hos Proshop

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 mini glattejern, har Camilla valgt GHD Gold Mini Styler , som det bedste mini glattejern i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære mini glattejern, herunder bl.a. HH Simonsen Pocket Straightener & Remington S2880 Straghtini.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla har en baggrund som frisør og har derfor et stort praktisk kendskab til hårprodukter, klippeteknikker mv. Desuden har Camilla været med siden starten på søstersiden Hair-blog.dk, der så dagens lys tilbage for mange, mange år siden.

Sammenlign mini glattejern (3 forskellige)

GHD Gold Mini Styler mini glattejern
GHD Gold Mini Styler
HH Simonsen Pocket Straightener mini glattejern
HH Simonsen Pocket Straightener
Pris
1599 kr. 1149 kr.
249 kr.
Arbejdstemperatur 185 °C 200 °C
Auto-sluk funktion 30 min.
Ledningslængde 2,7 meter 2 meter
Opvarmningstid 30 sek.
Bedøm denne artikel
55 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5