Bedste menstruationskop: Se de 3 udvalgte alternativer til bind & tamponer i 2021

Bedste menstruationskop: Se de 3 udvalgte alternativer til bind & tamponer i 2021

Den bedste menstruationskop er den der passer til netop din krop - vælg derfor den rigtige størrelse. Menstruationskoppen er det bæredygtige alternativ til bind og tamponer. Her i denne guide finder du de mest populære varianter netop nu. Husk at vælge den rigtige størrelse inden du svinger kortet - så får du det bedste resultat!

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 9. november 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 13. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
OrganiCup Menstruationskop A menstruationskop

Konklusion: Her er den bedste menstruationskop

OrganiCup Menstruationskop A menstruationskop er udvalgt af Simone H. Olesen, som den bedste menstruationskop i november 2021.

Bedste

Hvilken menstruationskop er bedst i test?

1. OrganiCup Menstruationskop A menstruationskop

OrganiCup Menstruationskop A menstruationskop

Den bedste menstruationskop til dig der er under 30, eller ingen børn har fået.

OrganiCup Menstruationskop A er til dig der er under 30, eller ingen børn har fået som søger et lettere, sundere og grønnere alternativ til bind og tamponer. Koppen er udviklet i 100% medicinsk silikone, der gør at den er anti-bakteriel og ultra-hygiejnis... Læs mere hos Nicehair

Menstruationskop A, til kvinder der ikke har født, holder i op til 10 år, 100% medicinsk silikone, fri for phtalater og parabener, genanvendelig og lugtfri, modvirker irritation og tørhed & skal kun tømmes hver 12. time.

2. OrganiCup Menstruationskop B menstruationskop

OrganiCup Menstruationskop B menstruationskop

Den bedste menstruationskop til dig der enten har fået børn eller er over 30 år.

OrganiCup Menstruationskop B er til dig der enten har fået børn eller er over 30 år og søger et lettere, sundere og grønnere alternativ til bind og tamponer. Koppen er udviklet i 100% medicinsk silikone, der gør at den er anti-bakteriel og ultra-hygiejnis... Læs mere hos Nicehair

Menstruationskop B, til kvinder der har født, holder i op til 10 år, 100% medicinsk silikone, fri for phtalater og parabener, genanvendelig og lugtfri, modvirker irritation og tørhed & skal kun tømmes hver 12. time.

3. OrganiCup Mestruationskop Mini menstruationskop

OrganiCup Mestruationskop Mini menstruationskop

Den bedste mini mestruationskop til dig der er teenager eller har behov for en mindre kop.

OrganiCup Mestruationskop Mini er til dig som er teenager, eller til dig der behov for en mindre kop og som søger et lettere, sundere og grønnere alternativ til bind og tamponer. Koppen er udviklet i 100% medicinsk silikone, der gør at den er anti-bakteri... Læs mere hos Signatura

En grønnere alternativ til bind og tamponer, miljøvenligt, vegansk certificeret & kan genbruges i flere år.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 mestruationskopper, har Simone H. Olesen valgt OrganiCup Menstruationskop A menstruationskop, som den bedste menstruationskop i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære mestruationskopper, herunder bl.a. OrganiCup Menstruationskop B & OrganiCup Mestruationskop Mini.

Anbefalingerne er givet af • Bapoons skønhedsguru
Skriv til Simone H. Olesen

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger, artikler og guides. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
20 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5