Bedste massagepistol: Se de 8 bedste til massage i 2021

Bedste massagepistol: Se de 8 bedste til massage i 2021

Den bedste massagepistol er den der lindrer og afhjælper ømme led og muskler. Med en god model kan man få en lækker dybdegående massage lige når man har lyst - faktisk helt uden at man behøver at gå ud af døren. Med dette massageapparat kan man få både vibration-, ‘roterende og pulserende massage. Hver og en massageform er skøn! Her i denne guide til massagepistoler finder du de mest populære netop nu!

Af Skønhedsblogger
Priser er opdateret i dag søndag d. 25 juli 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 12. juli 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 16. marts 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Painhunter massagepistol

Konklusion: Her er den bedste massagepistol

Painhunter massagepistol er udvalgt af Simone, som den bedste massagepistol i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af massagepistol

Med en god massagepistol kan du let løsne op for anspændte muskler og give dig selv en afstressende og smertelindrende behandling derhjemme, på kontoret, eller hvor du ønsker det. En massagepistol er af professionel kvalitet og giver en dybdegående massage.

Døjer du med myoser i nakken pga. forkert arbejdsstilling eller har du smertende muskler fra træning eller anden fysisk aktivitet, så er en massagepistol lige så effektiv som en professionel massage udført af en massør.

Der findes mange massagepistoler på markedet - i svingende kvalitet. Derfor har jeg har samlet de mest roste massagepistoler, som har ramt hylderne det seneste år. Det er massageredskaber som er lette at anvende og som er virkelig effektive.

3 ting du bør have fokus på når du køber en massagepistol

 1. Vælg de rette mundstykker til din massagepistol - Jeg vil anbefale dig at vælge en model som har de 4 mest gængse mundstykker til massagepistol, nemlig et kugleformet mundstykke, et fladt, et gaffelformet og et rundt mundstykke.
 2. Vælg en model med flere vibrations niveauer - Det er en stor fordel, hvis du kan skrue op og ned for styrken af de vibrationer, der er i en massagepistol. Det betyder nemlig, at du både kan få en blid og nænsom massage men også en dybdegående massage, hvor der virkelig bliver taget ved.
 3. Sørg for den ikke er for tung - Mange tænker ikke over vægten, når de vælger massagepistol og det kan være en fejl. En tung massagepistol er nemlig hård at holde i længere tid af gangen.

Hvilken massagepistol er bedst i test?

1. Painhunter massagepistol

Painhunter massagepistol

Effektiv massagepistol med vibrator (+ forskellige mundstykker)

Painhunter Massage Gun inkl. rejsetaske Painhunter Massage Gun er en super effektiv massagepistol med 6 forskellige massagehoveder. Med så mange forskellige massagehoveder har du mulighed for at ramme alle muskler, led og væv på kroppen. Du er altså ikke nødt til at investere i mange forskellige... Læs mere

2. Musclepain massagepistol

Musclepain massagepistol

Ekstra støjsvag motor + 6 mundstykker

MusclePain massage gun - et ekstra let massagepistol Det populære MusclePain massageapparat er til dem der ønsker at arbejde med ømme muskler og led, fremme kroppens restitution efter træning samt opnå en generel bedre følelse af velvære i kroppen. Netop denne model fra danske MusclePain vejer blot 800... Læs mere

3. Recoverym8+ (PRO) massagepistol

Recoverym8+ (PRO) massagepistol

Recoverym8 massagepistol

Recoverym8+ PRO massagepistolen er meget støjsvag og er trådløs har 30 hastigheder, 4000 slag/min, 25 volt og 7 massagehoveder. De 4000 slag/min og 25 volt, samt en betydeligt kraftigere motor end vores standard model, sammen med mulighed for udskiftning af batteriet, gør denne model ekstra attraktiv for massører,... Læs mere hos Recoverym8

4. Recoverym8 9 (Supreme) massagepistol

Recoverym8 9 (Supreme) massagepistol

Massagepistol i aluminium med ekstra kraftig motor

Recoverym8+ 9 Supreme massagepistolen er utroligt kraftig og samtidigt støjsvag. Den har 6 hastigheder, 3280 slag/min, 25 volt og 6 massagehoveder. Den er udstyret med en “military grade” motor der kan leverer hele 220w, hvilket er op til 10 gange mere end de andre massagepistoler. Motoren leverer samtidig stor... Læs mere hos Recoverym8

5. Backcare Premium 3.0 massagepistol

Backcare Premium 3.0 massagepistol

Massagepistol med ekstra kraftig motor

Backcare Premium 3.0 - en god massagepistol til prisen! Denne Backcare massagepistol er med sin kraftige motor en af de absolut bedste modeller på markedet . Hvad end du ønsker mere velvære i hverdagen eller afhjælpning af ømme muskler og led efter træning, så bør du overveje en massagepistol som... Læs mere

6. upcare massagepistol

upcare massagepistol

Upcare massagepistol

Upcare's Premium Massagepistol har allerede hjulpet tonsvis af danskere.  - Øger blodcirkulationen, løsner- og opvarmer musklerne og led - Reducerer muskelstress og spændinger. - Mindsker smerter og muskelømhed  - Fremmer restitutionen og fremmer mu... Læs mere hos Upcare

7. Flowlife Flowgun Pocket massagepistol

Flowlife Flowgun Pocket massagepistol

En lille massagepistol i rejsestørrelse

Massage er både vigtigt og nødvendigt for at give din krop den ekstra kærlighed, den har brug for. Da smerte og stivhed kan komme pludselig, er Flowgun-pocket din frelser i tider med nød. På trods af sin størrelse tilbyder pocket god styrke. Med op til 32... Læs mere hos Flowlife

8. Abilica MassageGun Pro massagepistol

Abilica MassageGun Pro massagepistol

Bedste massagepistol til prisen!

Abilica MassageGun Pro Abilica MassageGun Pro er en effektiv håndholdt massagepistol med hele 5 forskellige massagehoveder. Massagepistolens medfølgende massagehoveder er designet, så du har hoveder, der egner sig til hele kroppen. Med en Abilica MassageGun Pro i huset, så er du fri for at have en skuffe... Læs mere

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et massageapparat, der har form som en pistol. Apparatet pulserer med hurtige og hårde stød, som skaber vibrationer i muskelområdet den holdes på. Det er en effektiv måde til at løsne spændinger.

Hvem kan bruge en massagepistol?

Hvor det tidligere primært har været et professionelt massageapparat, grundet prisen, er de nu også kommet i mere prisvenlige modeller.

Det er primært fitnessudøvere der anvender dem, men de er absolut også gode til dem der oplever ømhed i kroppen i løbet af dagen. Det kan være kontorfolk der sidder i samme position dag ud og dag ind, der kunne have brug for en massage i løbet af dagen eller når de slår benene op derhjemme.

På engelsk kaldes det i øvrigt en massage gun.

Med en massagepistol har man en nem måde at kunne give sig selv en muskelafspændende massage på. Du skal hverken bestille tid hos en massør eller tage dig tiden til transport dertil, selve massagen og transport retur igen. Du kan med andre ord få massage i stuen - da du har maskinen lige ved hånden!

Det er i øvrigt en fantastisk (og bedre) massageform sammenholdt med en ikke-professionel massage. Din partner kan være dygtig, men en massagepistol er nu skøn!

Sådan kommer du i gang med en massagepistol

Det er ikke den store videnskab at anvende den, men der er dog et par grundlæggende punkter der kan være nyttig viden. Overordnet set skal man:

 • Vælge det rigtige massagehoved
 • Vælg det rigtige vibrationsniveau

Læs mere om hvordan du vælger rigtigt nedenfor…

Vælg det bedste massagehoved

De fleste massagepistoler leveres som standard med en række forskellige massagehoveder. Det kan variere hvilke og hvor mange der medfølger. De har hver især deres styrker ift. massage og muskelområder.

Læs nedenfor om et par af de mest populære massagehoveder til massagepistoler og deres fordele:

 • Kugle mundstykke: Det bedste mundstykke til fodmassage og massage af muskelknuder.
 • Fladt mundstykke: Det bedste mundstykke til massage af skuldre, bryst og numse.
 • Gaffel mundstykke: Det bedste mundstykke til massage af lægge, arme og fødder.
 • Rundt mundstykke: Det bedste mundstykke til massage af ryg, benmuskler og skulder/nakke.

Vælg det rigtige vibrationsniveau

Når massagehovedet er påsat er det blot at tænde for massageapparatet og vælge et vibrationsniveau.

Er du nybegynder vil jeg til hver en tid anbefale, at du starter forsigtigt ud. Vælg et lavt vibrationsniveau og føl efter hvordan din krop reagerer. Er du øvet og har tidligere brugt en massagepistol, kan du selvfølgelig blot vælge det niveau du plejer.

Antallet af mulige vibrationsniveauer kan variere fra model til model. Vær’ dog opmærksom på, at kvaliteten af massagepistolen ikke afspejles i antallet af mulige vibrationsniveauer eller en høj vibrationsstyrke.

Det er måske slet ikke nødvendigt med den helt kraftfulde massage, som de fleste massagepistoler kan mestre på det højeste niveau. Det kan for de fleste være en voldsom omgang.

Når maskinen er tændt og niveauet valgt kan den holdes mod den ønskede muskelgruppe. Ønsker du en dybere massage kan du trykke den en smule eller skrue en smule mere op.

Prøv dig frem, se hvordan kroppen reagerer og opnå dermed den bedste massage for netop dig!

Vigtig viden inden køb af massagepistol

Jeg har selv været så heldig og have afprøvet en hel del forskellige masagepistoler gennem tiden. Jeg har derfor gjort mig en hel del erfaring med hvad man skal være opmærksom på. Læs med:

 • Styrke: For nogle vil det være afgørende med en kraftig massagepistol og for andre (nok de fleste) er det mindre vigtigt. Det kan alligevel virke ret voldsomt med en alt for kraftig model. Modellerne jeg har udvalgt her i artiklen er rigelig kraftige!
 • Vægt: Vægten er faktisk en vigtig faktor når man skal vælge en massagepistol, men igen fordele uden ulemper. Et tung massagepistol betyder ofte et batteri med lang driftstid og omvendt, en let massagepistol betyder færre minutter med massage. Vægten er dog afgørende for hvor længe du orker at sidde med den i hånden og massere en bestemt muskelgruppe. For nogle vil det være en vigtig faktor. En gennemsnitlig massage pistol vejer 2 kg.
 • Pris: Pris og kvalitet vil i nogle tilfælde følges ad, men det forholder sig måske ikke altid sådan med de populære massagepistoler. Jeg ville selv i første omgang have fokus på antallet af medfølgende massagehoveder og batteriets driftstid. De fås fra ca. 1.000 kr. og op til flere tusinde kroner. Vælg en model hvor du synes ydelse, kvalitet og pris mødes.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 8 massagepistoler, har Simone valgt Painhunter , som den bedste massagepistol i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 7 andre populære massagepistoler, herunder bl.a. Musclepain, Recoverym8+ (PRO), Recoverym8 9 (Supreme) & Backcare Premium 3.0... klik her for at se de resterende!

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

5 ofte stillede spørgsmål til massagepistoler

Ja, langt de fleste massagepistoler har et batteri, som du skal sørge for er opladet inden du går i gang med massagen. Som oftest har massagepistolerne ikke problemer med at holde strøm.

En massagepistol skader ikke dine muskler og led på nogen måde og du må derfor gerne bruge din massagepistol dagligt, hvis du ønsker det.

Vælger du en god massagepistol, så kan du forvente mellem 3.000 og 4.000 slag i minuttet.

Du bør vælge en massagepistol, der har mindst 4 massagehoveder. Et kugleformet, et gaffelformet, et rundt og et fladt massagehoved.

En god massagepistol koster fra ca. 1.000 kr. og opefter.

Bedøm denne artikel
31 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5