Bedste makeup spejl: Se de 9 udvalgte kosmetikspejle til dit makeupbord i 2021

Bedste makeup spejl: Se de 9 udvalgte kosmetikspejle til dit makeupbord i 2021

Det bedste makeup spejl er funktionelt og passer til netop brugeres behov. Der findes makeupspejle med og uden zoom samt med lys - derudover fås de som håndspejl, lommespejl, bordspejl og med fod. Udvalget er enormt og du kan med garanti finde et der matcher både stilen i hjemmet og dit behov. Den mest populære variant er makeupspejl med fod, som kan stå på bordet. Her i vores makeup spejl guide finder du de mest populære model netop nu!

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag torsdag d. 28 oktober 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 22. september 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 10. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Gillian Jones Hollywood Mirror Big 10250 makeup spejl

Konklusion: Her er det bedste makeup spejl

Gillian Jones Hollywood Mirror Big 10250 makeup spejl er udvalgt af Louise, som det bedste makeup spejl i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af makeup spejl

Et godt makeup spejl er uundværligt, når du skal lægge mascara om morgenen eller når øjenbrynene skal plukkes. Ofte er badeværelsesspejlet ikke optimalt og derfor er de små makeup spejle i høj kurs.

Makeup spejle fås både stående på fod, med indbygget lys, stærkt forstørrede eller som rejsemodel. Det bedste makeup spejl er det spejl, du kan placere, hvor du vil og som ikke fylder unødvendigt.

Jeg kigger her nærmere på hvilke muligheder du har, når du skal bruge et nyt spejl, som du kan lægge makeup foran. Jeg har anmeldt de spejle. der har fået flest rosende ord med på vejen af makeup artister og forbrugerne.

2 ting du bør være opmærksom på når du køber makeup spejl

  1. Hvilken type makeup spejl har du brug for? - Gør op med dig selv hvad dit makeup skal kunne. Skal det have et indbygget forstørrelsesglas, så du kan lægge makeup uden briller på, skal det have indbygget lys, eller måske vil du gerne have at det kan stå selv.
  2. Hvor skal makeup spejlet placeres? - Makeup spejlets placering har også betydning for, hvilken model du skal vælge. Gør op med dig selv, om du gerne vil have et spejl, du kan flytte rundt med eller om du foretrækker et væghængt spejl.

Hvilket makeup spejl er bedst i test?

2. UNIQ Three Panel LED Lighted Makeup Mirror makeup spejl

UNIQ Three Panel LED Lighted Makeup Mirror makeup spejl

Uniq makeup spejl

MAKEUPSPEJL MED LED-LYS Three Panel LED Lighted Makeup Mirror Black fra UNIQ er et makeupspejl, der giver en perfekt påføring af makeup. Spejlet er udstyret med LED lys og fire forskellige spejle, hvoraf to spejle har henholdsvis 2 og 3 x forstørrelse. De... Læs mere hos Billigvoks

Makeupspejl med LED-lys, med fire spejle 2 og 3 x forstørrelse & foldbart design.

3. JJDK Makeupspejl Med Lys makeup spejl

JJDK Makeupspejl Med Lys makeup spejl

JJDK makeup spejl

Dobbeltsidet makeupspejl i dansk designHer får du et dobbeltsidet, dansk-designet makeupspejl fra JJDK med 1 og 5 gange forstørrelse. Spejlet er lavet i et stilrent, rundt design med led-lys, som giver dig de bedste muligheder for, at skabe det perfekte l... Læs mere hos Signatura

Makeupspejl med LED-lys, 1 og 5 x forstørrelse, forkromet metal, dansk design og kvalitet & diameter: 17.5 cm.

4. JJDK Sugekopspejl makeup spejl

JJDK Sugekopspejl makeup spejl

JJDK makeup spejl

Lille praktisk spejl Få et lille cirkelformet sugekopspejl fra JJDK med 10 x forstørrelse, der med sine sugekopper nemt kan hænges på et større spejl. Spejlet er lille og praktik, så det er nemt at have med på farten. Spejlet måler 8,8 x 8,8 x 1... Læs mere hos Billigvoks

Makeupspejl med 10 x forstørrelse, med sugekop, praktisk størrelse til tasken, tidløs sort farve, måler 8, 8 x 8, 8 x 1 & 3 cm..

5. JJDK Makeup Spejl På Fod Stor makeup spejl

JJDK Makeup Spejl På Fod Stor makeup spejl

JJDK makeup spejl

Dobbeltsidet makeupspejlMakeup Spejl På Fod Stor fra JJDK er et cirkelformet, dobbeltsidet spejl, der vil passe ind i ethvert hjem. Spejlet kommer med 1 og 7 x forstørrelse og har diskret logoet "JJDK" påtrykt på foden af spejlet, som garant for dansk des... Læs mere hos Billigvoks

Dobbeltsidet makeupspejl, 1 og 7 x forstørrelse, dansk design og kvalitet, forkromet metal & diameter: 17 cm.

6. UNIQ Three Panel LED Lighted Makeup Mirror Rosegold makeup spejl

UNIQ Three Panel LED Lighted Makeup Mirror Rosegold makeup spejl

Uniq makeup spejl

ROSAGULD MAKEUPSPEJL MED LED-LYS Three Panel LED Lighted Makeup Mirror Rosegold fra UNIQ er et makeupspejl, der giver en perfekt påføring af makeup. Spejlet er udstyret med LED lys og fire forskellige spejle, hvoraf to spejle har henholdsvis 2 og 3 x fors... Læs mere hos Billigvoks

Rosaguld makeupspejl, med led-lys, med fire spejle, 2 og 3 x forstørrelse & foldbart design.

7. UNIQ Makeup Mirror makeup spejl

UNIQ Makeup Mirror makeup spejl

Uniq makeup spejl

MAKEUPSPEJL MED LED BELYSNING UNIQ Makeup Mirror er et makeupspejl med indbygget LED belysning. Det praktiske lys giver mulighed for at spotte små detaljer og skønhedsfejl for en perfekt og fejlfri finish. UNIQ Makeup Mirror har en tidløs, sort farve, der... Læs mere hos Billigvoks

Makeupspejl, indbygget led, lille spejl medfølger, sort & tidløst spejl & praktisk fod.

8. Homedics Compact LED Pocket Mirror makeup spejl

Homedics Compact LED Pocket Mirror makeup spejl

Homedics makeup spejl

PRAKTISK LED SPEJLHomedics Compact LED Pocket Mirror er det praktisk LED spejl, der passer perfekt til at tage med på farten. Spejlet er udstyret med to integreret spejle, hvor det ene giver 2 X forstørrelse, imens det andet er helt normalt. Spejlet komme... Læs mere hos Signatura

Praktisk LED spejl, to integrerede spejle, 2 x forstørrelse, normal størrelse & led - giver ekstra lys.

9. Milluminate New York Makeup Mirror - White makeup spejl

Milluminate New York Makeup Mirror - White makeup spejl

Milluminate makeup spejl

Milluminate New York Makeup Mirror er spejlet over alle spejle! Med dette spejl får du det ultimativt bedste lys at lægge din makeup i. Spejlet er med hele 12 store LED pærer, som lyser hele dit ansigt op, så du har de bedste betingelser for at lægge en p... Læs mere hos Nicehair

Det rigtige makeupspejl er vejen til en flot og naturlig makeup!

En af de helt store hemmeligheder bag den perfekte makeup, der fremstår flot og naturlig dagen lang, er slet ikke produkterne i ens makeup pung, men derimod spejlet og tilstrækkelig med godt lys.

Det bedste makeupspejl har et godt lys, der tilsikrer, at du vælger den korrekte hudtone, kan se hvornår du har lagt for meget makeup samt hvornår din concealer og foundation er blendet naturligt ind i huden.

Man bør derfor så absolut ikke gå på kompromis med kvaliteten af ens makeupspejl og dets lys!

Er dit budget ikke til det bedste makeupspejl med lys, så vælg et uden lys. Placer det tæt på et vindue og brug det naturlige lysindfald. Gå ikke på kompromis med dårlig lys, så hellere undvære og bruge det naturlige.

Der findes makeup spejle i alle prisklasser og de fås derfor blot fra et par hundrede kroner og op til flere tusind kroner.

Når du skal vælge og købe et nyt spejl til makeup, så husk på, at du vil have glæde af det hver gang du skal i gang med din daglige hudpleje- og makeup rutine. Det kan derfor godt betale sig og investere i en god model - det vil du ikke fortryde!

Forskellige typer af makeup spejle

Udvalget er enormt og de fås i mange forskellige afskygninger. De mest populære, men desværre også dyrere spejl, fås med indbygget forstørrelsesglas, lys m.m.

Jeg har her i denne artikel fundet de bedste og mest populære makeup spejle online, der er de selvsamme spejle, som jeg ville vælge.

Jeg har selv i dag både et lille makeupspejl til når jeg er på farten og en større model stående på soveværelset, hvor vi har et godt lysindfald. Er det mørkt udenfor, så trækker jeg gardinet for og bruger det indbyggede lys, men ellers sætter jeg faktisk pris på det naturlig lysindfald.

Af populære makeupspejl typer kan bl.a. nævnes:

  • Makeupspejl med forstørrelsesglas og lys
  • Makeupspejl med lys
  • Makeupspejl med forstørrelsesglas
  • Makeupspejl til bordet
  • Makeupspejl til væggen

Makeupspejl med forstørrelsesglas og lys (Mest populære!)

Ønsker du det fulde overblik med alle tilgængelige funktioner, så bør du vælge en model med indbygget forstørrelsesglas og lys. De fås både i bord- og vægmodeller.

Et all-inclusive makeupspejl, som dette er - er en god investering hvis du er i gang med en større behandling eller afprøvning af nye makeup- eller hudplejeprodukter. Du får det fulde overblik og kan følge med i selv de mindste forbedringer af huden på linjer og grove porer.

Makeupspejl med lys

Vælg et makeupspejl med lys, men den forstørrelsesglas hvis pladsen er trang, men lyset er vigtigt. De fås til både bord og væg.

De mest populære modeller af denne type ryger hurtigt i kategorien - et lille makeupspejl med lys, der i øvrigt ofte er LED belysning.

Bestem dig blot for om du vil have et flytbart makeupspejl med batteri eller undersøg om du har en stikkontakt i nærheden, så du derfor kan vælge en model der sættes til en stikkontakt.

Makeupspejl med forstørrelsesglas

Vælger du et makeupspejl uden lys, men med forstørrelsesglas, så ligger det næsten i kortene, men du må finde en placering i hjemmet med et godt lysindfald.

Det gode lysindfald er alfa og omega for en god makeup!

Vælg et makeupspejl med forstørrelsesglas, hvis du ønsker at kunne zoome ind på enkelte områder af huden, men vær samtidig afklaret med, at du hurtigt kan miste overblikket.

Vælger man et spejl udelukkende med forstørrelsesglas bør man også have et normalt spejl i nærheden. Det er dog smart til at udbedre mindre områder og arbejder med urenheder.

Vælg en makeupspejl med zoomspejl på den ene side og normalt spejlglas på den anden. De fås både til bord og væg. Jeg tror desværre, at man hurtigt vil fortryde et spejl udelukkende med forstørrelsesglas...

Makeupspejl til bord

Vælger du et lille makeupspejl til bordet kan det rykkes rundt i stuen, i vindueskarmen og tilmed gemmes væk, når der ikke skal lægges makeup. Det perfekte diskrete gem-væk-spejl.

Dog fås denne type af spejle også i større dimensioner. De er dog ofte med lys og dermed lidt mere stationære. Denne type bliver hurtigt en del af rummet og ens indretning. De kommer dog i mange flotte designs og et af de mest populære modeller er her et makeupspejl med lyspærer i. De står da også utroligt skarpt i enhver indretning!

Makeupspejl til væggen

Ønsker du et neutralt makeupspejl til væggen, så vælg den klassiske vægmodel med normalt spejl på den ene side og forstørrelsesglas på den anden. De fås typisk for et par hundrede kroner.

Vælger man en vægmodel optager det selvsagt ikke plads på badeværelsesbordet, men det er dog en noget stationær installation.

Du kan med fordel vælge en model med en ekstra lang arm, så det kommer godt ud fra væggen og dermed kan vinkles korrekt ift. lysindfaldet.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 9 makeup spejle, har Louise valgt Gillian Jones Hollywood Mirror Big 10250 , som det bedste makeup spejl i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 8 andre populære makeup spejle, herunder bl.a. UNIQ Three Panel LED Lighted Makeup Mirror, JJDK Makeupspejl Med Lys, JJDK Sugekopspejl & JJDK Makeup Spejl På Fod Stor... klik her for at se de resterende!

3 ofte stillede spørgsmål om makeup spejle

Hvad er det bedste lys at lægge makeup i?

Det bedste lys at lægge makeup i er et naturligt lys, stil derfor om muligt dit makeup spejl nær en naturlig lyskilde.

Giver makeup spejle med indbygget lys et godt lys?

Ja, makeup spejle med indbygget lys giver et rigtig godt og realistisk lys, når du skal lægge makeup.

Findes der makeup spejle med styrke i, så de kan bruges uden briller?

Nej, der findes ikke makeup spejle med styrke i, som du kender det fra dine briller, men du kan i stedet vælge et spejl som har forstørrelsesglas på den ene side.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Gillian Jones MAP Trolley With Mirror, Tray & LED Lights - Rosegold.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm.

Bedøm denne artikel
57 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5