Bedste ladyshaver: Se de 4 udvalgte ladyshavers til glat barbering i 2021

Bedste ladyshaver: Se de 4 udvalgte ladyshavers til glat barbering i 2021

Den bedste ladyshaver giver en tæt barbering uden gener og røde knopper. Er du til glat hud, men ikke meget for tanken om at hive dine hår ud med en epilator? Måske skraberen er sat til side pga. rifter og konstant udskiftning af blade? Hvad gør man så? Så bør man vælge en ladyshaver, der minder mest af alt om en barbermaskine. Med en ladyshaver får man en tæt barbering. Her i denne ladyshaver guide finder du de mest populære netop nu!

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 21. september 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 10. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Philips Wet & Dry HP6341/00 ladyshaver

Konklusion: Her er den bedste ladyshaver

Philips Wet & Dry HP6341/00 ladyshaver er udvalgt af Simone, som den bedste ladyshaver i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af ladyshaver

Med den bedste ladyshaver opnår du en barbering af både ben, armhuler og bikinilinje. Med en ladyshaver kan du barbere selv sensitiv hud uden at fremkalde en reaktion.

Er du træt af at skære dig med skraberen og har du ikke lyst til at prøve en af de smertefulde hårfjernings løsninger, så er ladyshaveren svaret på alle dine drømme.

En af de absolut største fordele ved en ladyshaver er, at du kan bruge den både under bruseren. Men også på helt tør hud. Dét og den tætte men samtidig nænsomme barbering er et par af årsagerne til at ladyshaveren bliver ved med at have en stor fanskare blandt kvinder verden over.

For at få fornøjelse af alt det en ladyshaver kan - så er du nødt til at vælge en af de bedste ladyshavere. Dem præsenterer jeg dig for om lidt, når jeg gennemgår de absolut bedste ladyshavere på markedet for dig. Det er ladyshavere, der er blevet skamrost af såvel kosmetologer, dermatologer og forbrugerne.

Efter gennemgangen kigger jeg nærmere på ladyshaveren og dens fordele i forhold til andre hårfjerningsmetoder og krydre det med anden nyttig info, som gør det let for dig at vælge den helt rigtige ladyshaver til dine behov og dit budget.

Vær opmærksom på disse 3 punkter ved køb af ladyshaver

Når du køber ladyshaver, så er der 3 ting, som du bør have i mente, når du foretager dit køb. Har du fokus på disse så undgår du kedelige fejlkøb med efterfølgende frustrationer.

 1. Hav fokus på ladyshaverens shaverhoved - Shaver hovedet på en ladyshaver bør være buet, altså have afrundede kanter, som gør det lettere for ladyshaveren at følge kroppens konturer. Kan du finde en ladyshaver med et bevægeligt shaverhoved, så er dette optimalt.
 2. Vælg en ladyshaver der både kan anvendes på våd og tør hud - De fleste ladyshavere kan anvendes på både våd og tør hud og det er netop en af de store fordele ved en ladyshaver. Hav derfor fokus på at ladyshaveren nu også er vandtæt og kan bruges såvel under bruseren, som foran spejlet på badeværelset.
 3. En ladyshaver skal ligge godt i hånden - Det er vigtigt, at en ladyshaver ligger godt i hånden og derfor bør du have fokus på en ladyshaver med et godt ergonomisk greb. På den måde har du fuld kontrol over ladyshaveren, lige meget hvilken vinkel du holder den i.

Hvilken ladyshaver er bedst i test?

1. Philips Wet & Dry HP6341/00 ladyshaver

Philips Wet & Dry HP6341/00 ladyshaver

Philips ladyshaver

Med denne praktiske og skånsomme all-round ladyshaver kan du barbere dig nemt og sikkert - uanset hvor du er og selvom du har knap med tid!... Læs mere hos Med24

2. Braun Silk-Epil LS5360 epilator

Braun Silk-Epil LS5360 epilator

Braun epilator

Ladyshaver, med ledning, Double Care teknologi, vaskbar, pink... Læs mere hos Proshop

3. Braun Silk Epil LS5560 epilator

Braun Silk Epil LS5560 epilator

Braun epilator

Ladyshaver, trådløs, lilla... Læs mere hos Proshop

4. Philips BRL170/00 ladyshaver

Philips BRL170/00 ladyshaver

Philips ladyshaver

Epilator, trådløs Med dobbelte skæreblade og ny barberteknologi får du den tætteste barbering nogensinde. SatinShave Prestige er så behagelig at du kan barbere ben hver dag - men det er ikke nødvendigt.... Læs mere hos Hvidevareshoppen

Træt af røde knopper og irriteret hud, så skift til en ladyshaver

Mange stræber efter at have helt glatte ben, armhuler og bikinilinjer, men det er ofte på bekostning af irriteret hud, der får røde knopper eller indgroede hår. Huden har simpelthen ikke godt af den hårdhændede behandling. Det samme sker når du vokser eller epilere din hud. Huden tager tid om at komme sig.

Med en ladyshaver får du en fuldstændig nænsom og smertefri hårfjerning, som efterlader dig med super glatte ben på et øjeblik. Selv sensitiv hud lader sig barbere af en ladyshaver uden at forårsage nogen form for irritation. At du så ovenikøbet kan bruge ladyshaveren såvel i badet, som på tør hud gør den til et utrolig alsidigt hårfjerningsmiddel.

Jeg har allerede præsenteret dig for de absolut bedste ladyshavere på markedet lige nu og det kan være, at du allerede har foretaget dit valg. Er du derimod stadig en smule usikker på, hvilke af de fremhævede du skal vælge, så læs med videre, hvor jeg gør dig meget klogere på ladyshaveren og dens fordele og ikke mindst, hvad du skal være opmærksom på når du køber en ladyshaver.

En ladyshaver er smertefri hårfjerning der er nænsom mod huden

En ladyshaver er en effektiv og smart måde at fjerne uønsket hårvækst på. En ladyshaver minder lidt om din kærestes barbermaskine. En ladyshaver er dog specielt udviklet til den type hår, vi får på ben, under arme og i bikinilinjen.

Med en ladyshaver vil du opnå en barbering, som minder om det resultat, du kan få med en almindelig barberskraber. Når du fjerner hår med en ladyshaver så er det fuldstændig smertefrit og samtidig den mest nænsomme måde du kan fjerne uønsket hårvækst.

En ladyshaver er elektrisk og har enten brug for batterier eller for at blive tilsluttet en ladestation ved behov. Det betyder selvfølgelig, at du skal sørge for. at din ladyshaver altid er opladet eller har batteri, så den er klar til brug, når du har brug for det.

Mange foretrækker en ladyshaver frem for almindelige skrabere, da risikoen for at skære sig eller lave rifter er meget mindre med en ladyshaver. En ladyshaver er derfor også specielt egnede til dig, der måske ikke har så meget rutine i at bruge en skraber.

At ladyshaveren er så populær skyldes ikke kun, at mange foretrækker den frem for skraberen. Ladyshaveren har også den fordel, at den både kan benyttet på tør hud og på våd hud.

Det betyder, at du sagtens kan bruge den i badet, som du ville gøre det med en almindelig skraber, men du kan også bruge den på helt tør hud. Det er en stor fordel, hvis du gerne vil barbere ben i en fart uden at skulle under bruseren samtidig.

En ladyshaver er utrolig let at anvende og den kræver ingen særlig vedligeholdelse. Hvis blot du husker at lade den op så vil den hurtigt blive dig en stor hjælp i hverdagen.

Vælg en ladyshaver der både kan barbere men som også giver mulighed for trimning.

Barber ben i badet med en vandtæt ladyshaver

Mange kvinder foretrækker at barbere ben, mens de er i bad. Bruger du en almindelig barberskraber, så kan det være svært at komme til i knæhaser, under armene, i bikinilinjen osv.

En god ladyshaver er vandtæt og kan tages med i badet og bruges selv under rindende vand. Vælger du en god model som dem, jeg har fremhævet her, så får du en ladyshaver der har et rundt shaverhoved. Måske endda et bevægeligt shaverhoved. At shaverhovedet har en runding gør, at du let kan komme til på alle kroppens kurver og få en tæt, men stadig nænsom barbering.

Når du barberer dig i badet med en ladyshaver, så behøver du ikke bruge barberskum eller lignende. Ladyshaveren er designet, så den let glider henover på våd såvel som tør hud.

En ladyshaver giver mulighed for barbering på tør hud

En ladyshaver giver dig en unik mulighed for barbering på tør hud. Forsøger du at barbere tør hud med en almindelig barberskraber, så vil det være både smertefuldt, give voldsom reaktion i huden og et dårligt resultat.

En ladyshaver kan derimod give en lige så tæt barbering på tør hud, som den kan på en våd hud.

At du kan barbere den tørre hud kan være en stor fordel, hvis du for eksempel har svært ved at holde balancen i badet eller hvis du har svært ved at bukke dig ned. Med en ladyshaver kan du sidde på en stol eller lignende på badeværelset og tage dig din tid, inden du går ind i badet og skyller hårene af dig.

LED lys i ladyshaveren kan være en redning hvis belysningen er dårlig

Hvis du bruger din ladyshaver i dårligt oplyste rum, så kan du med fordel vælge en ladyshaver med LED lys.

LED lyset sørger for, at du altid kan se, hvad du laver. Det kan specielt være en fordel, når du laver intimbarbering, hvor badeværelset naturlige lys sjældent er optimalt.

Det er ikke alle ladyshavere der har LED lys, så hvis du tænker, at dette er en funktion, der kan hjælpe dig, så bør du have fokus på det, når du vælger model.

Lav skånsom intimbarbering med en ladyshaver

Intimbarbering for både kvinder og mænd er noget, der foretaget med tilbageholdt åndedræt og tungen lige i munden. For den sarte hud er særlig følsom og mange er bange for at lave grimme rifter i huden.

Et andet stort problem med intimbarbering er, at det ofte resultere i kløende røde knopper (skægpest) og indgroede hår. Det er både smertefuld og så ser det heller ikke pænt ud.

Er det udfordringer, du kender til, så bør du skifte over til en ladyshaver. En ladyshaver er designet, så du kan lave en intim barbering uden at frygte, at du skærer dig selv. En ladyshaver giver samtidig så nænsom en barbering, at du ikke bagefter skal døje med udslæt eller indgroede hår.

Opladningstiden er vigtigere end brugstiden - Når du vælger ladyshaver, så bør du have større fokus på ladetiden end på hvor længe ladyshaveren kan køre på opladningen. En ladyshaver behøver ikke at kunne køre i flere t imer på en opladning, for så lang tid tager det ikke at barbere sig. Til gengæld er det praktisk, hvis den hurtigt lader op. Det kan redde dig, hvis du opdager du har glemt at sætte din ladyshaver til opladning.

Hvorfor foretrækker mange en ladyshaver frem for andre hårfjernings løsninger?

En ladyshaver er en af de mest populære hårfjernings løsninger, fordi det er den mest nænsomme måde at fjerne hår på. Mange andre hårfjerningsmetoder er både smertefulde, hårde ved huden og kan indeholde kemi.

Når du fjerner hår med en ladyshaver, så laver du en tæt barbering, som er nænsom for huden. Barbering med ladyshaver skal gentages i takt med, at hårene vokser frem igen. Det er til gengæld fuldstændig smertefrit.

Barbering med skraber

Barbering med skraber giver en tæt barbering. Men en skraber kan være svær at styre og resultere i rifter. En skraber kan også gøre huden irriteret og anbefales ikke til sensitiv hud.

Epilering som hårfjerning

En epilator trækker hårene ud med rod. Det er altså en hårfjerningsmetode, som giver et længerevarende resultat end en ladyshaver.

Til gengæld synes de fleste, at det er en meget smertefuld måde at fjerne hår og bedst velegnet til at fjerne hår på benene og absolut ikke under arme eller bikinilinje.

Hårfjerning med voks

Når du fjerner hår med voks, så river du hårene ud med rod og får dermed en “barbering”, der holder længere end barbering med ladyshaver.

Til gengæld er det en smertefuld form for behandling. Specielt på de sarte områder. Mange oplever røde knopper og irriteret hud efter voksbehandlinger.

Hårfjerning med hårfjerningscreme

Hårfjerningscreme er en creme, der både kan bruges på ben, under armene og i bikinilinjen. Cremen opløser hårene og efter end virketid, kan de opløste hår skrabes af.

Hårfjerningscreme er absolut ikke for sensitiv skind og du bør også altid afprøve cremen på et lille område for at sikre, at du ikke får en allergisk reaktion.

Hårfjerningscreme er kemi og absolut ikke den nærmeste eller mest langtidsholdbare hårfjerningsmetode.

Sådan undgår du røde knopper efter barbering

Hvis du gerne vil undgå røde knopper efter barbering, så er det en god idé at sørge for, at din hud altid er vel eksfolieret, det vil sige, at du sørger for jævnligt at skrubbe din hud med en hamphandske eller lignende eller bruger en bodyscrub. Når du eksfolierer din hud så fjerner du døde hudceller og bakterier på huden.

Foretager du en intimbarbering hvor huden er ekstra sensitiv så kan du med fordel rense området både før og efter mens din almindelige ansigtstoner.

Dét bør du have fokus på når du køber en ladyshaver

Vi er nu ved at være ved vejs ende og jeg vil opsummere det vigtigste fokuspunkter så du er godt klædt på til at købe den bedste ladyshaver:

 1. Ladyshaver med batteri eller ladestation?

  Du kan få ladyshaver, der kører på batteri og andre der skal kobles til en ladestation. Hvilket der er den bedste løsning er et spørgsmål om temperament. Batteri versionen kan dog være en fordel, hvis du rejser meget uden mulighed for at lade den op.

 2. Hvor længe er ladyshaveren om at lade op?

  En af de vigtigste faktorer når du køber ladyshaver er hvor længe den er om at lade op. Opladningstiden for en ladyshaver kan veksle fra 1 time til 1 døgn. Har du tendens til at glemme at sætte den til opladning, så kan du med fordel vælge en model med en kort ladetid.

 3. Hvor længe kører ladyshaveren på en opladning?

  Det kan tage en god halv times tid, hvis du gerne vil give dig god tid, når du fjerner hår på kroppen. Du bør derfor vælge en model, der kan kører minimum 30 minutter af gangen. Der er på den anden side ingen grund til at vælge en ladyshaver, der kan køre flere timer af gangen.

 4. Hvordan ser shaver hovedet ud på ladyshaveren?

  En god ladyshaver bør have et shaverhoved, der har en runding, så du let kan komme til på alle kroppens kurver. Kan du finde en ladyshaver med et bevægeligt shaverhoved, så er det endnu mere optimalt.

 5. Giver ladyshaveren mulighed for såvel barbering som trimning?

  Nogle ladyshavere har også en trimme funktion. Det kan være en stor fordel at vælge en ladyshaver, der har begge funktioner.

 6. Kan ladyshaveren anvendes på både våd og tør hud?

  At ladyshaveren kan anvendes på både våd og tør hud giver en masse muligheder. Du bør derfor sikre dig at den ladyshaver som du har øje på også giver dig mulighed for begge typer af barbering.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 ladyshavere, har Simone valgt Philips Wet & Dry HP6341/00 , som den bedste ladyshaver i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære ladyshavere, herunder bl.a. Braun Silk-Epil LS5360, Braun Silk Epil LS5560 & Philips BRL170/00.

5 ofte stillede spørgsmål til ladyshavers

Hvordan vedligeholder man en ladyshaver?

Ofte medfølger der en lille børste, som du kan bruge til at holde din ladyshaver ren. Det er den eneste form for vedligeholdelse, der er ved en ladyshaver.

Hvor tit skal man skifte barberskær på en ladyshaver?

Fabrikanterne anbefaler at du skifter barberskær på din ladyshaver én gang om året.

Er en ladyshaver velegnet til intimbarbering?

Ja en ladyshaver er yderst nænsom og derfor meget velegnet til intimbarbering.

Er en ladyshaver mere effektiv end en barberskraber?

Ja, en ladyshaver er mere effektiv end en barberskraber. Den giver en tættere og mere nænsom barbering.

Bruger en ladyshaver batteri eller ladestation?

Du kan både få ladyshavere der bruger batteri og andre der skal forbindes til en ladestation.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Panasonic Ladyshaver ES-WL50, Remington Smooth & Silky WDF5030 og Philips Epilator SatinShave BRL140/00.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Sammenlign ladyshavere (4 forskellige)

Bedøm denne artikel
28 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5