Bedste krøllecreme: Her er de 8 bedste produkter til krøller i 2021

Med den bedste krøllecreme er det muligt at skabe, fiksere og forme krøller i håret. Her i artiklen får du frisørens krøllecreme guide til hvordan du vælger den rigtige til netop dit hår. Skal krøllecremen definere krøller lavet med et krøllejern eller naturlige krøller? Det og mange andre spørgsmål er relevante når du skal finde den bedste krøllecreme til netop dine lokker læs med!

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml krøllecreme

Konklusion: Her er den bedste krøllecreme 🥇

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml krøllecreme er udvalgt af Camilla, som den bedste krøllecreme i april 2021.

Bedste
Af Frisør
Priser er opdateret i dag mandag d. 12 april 2021, indholdet fredag d. 29. januar 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 29. oktober 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken krøllecreme er bedst i test?

1. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml krøllecreme - BEDST I TEST 🥇

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml krøllecreme

TIGI krøllecreme

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier er en let fiberagtig creme der forstærker din naturlige struktur på håret. Den giver hold og kontrol, da den definerer dine krøl og fald i håret perfekt. Essentielle olier og varme- samt uv-beskyttelse nærer krø... Læs mere hos Nicehair

2. Paul Mitchell Curls Twirl Around 150 ml krøllecreme

Paul Mitchell Curls Twirl Around 150 ml krøllecreme

Paul Mitchell krøllecreme

Paul Mitchell Curls Twirl Around er et fantastisk produkt til krøllet hår. Den er dobbeltvirkende, da den både indeholder en fugtgivende creme, som har en nærende virkning, og en blødgørende gel, som skaber bløde og skinnende krøller. Den definerer og sep... Læs mere hos Nicehair

3. TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200 ml krøllecreme

TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200 ml krøllecreme

TIGI krøllecreme

TIGI Foxy Curls Contour Cream 200mlEn krøllecreme der bekæmper krus, og gør krøllerne bløde og kontrollerede.Tilfører håret glans og et let hold.Giver håret form og styrke, samt beskytter mod UV-stråler og varmeskader.... Læs mere hos Signatura

4. Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml krøllecreme

Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml krøllecreme

Moroccanoil krøllecreme

MOROCCANOIL® Curl Defining Cream er en styling curl creme til krøllet hår, men kan også anvendes, hvis der ønskes fald i håret. Denne curl creme aktiverer krøllerne, samtidig med den eliminerer kruset hår. Curl Defining Cream er lavet ud fra en avanceret... Læs mere hos Nicehair

5. Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml krøllecreme

Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml krøllecreme

Kérastase krøllecreme

Kerastase Discipline Oléo-Curl 150 ml - KrøllecremeKerastase Discipline Oléo-Curl er en skøn krøllecreme til dig, der gerne vil have smukke, elastiske og definerede krøller. Cremen indeholder Pro-Keratin, elastin ogxylose, der øger elasticiteten, styrker... Læs mere hos Nicehair

6. Davines LOVE Curl Cream 150 ml krøllecreme

Davines LOVE Curl Cream 150 ml krøllecreme

Davines krøllecreme

Definerende krøllecreme Boost dine krøller med denne skønne krøllecreme fra Davines Essentials. Cremen giver intens volume med et glansfuldt finish.AnvendelseFordel Curl Cream i håndklædetørt hår og brug efterfølgende en føntørrer. ... Læs mere hos Signatura

7. Kevin Murphy Killer Curls 200 ml krøllecreme

Kevin Murphy Killer Curls 200 ml krøllecreme

Kevin Murphy krøllecreme

Kevin Murphy KILLER.CURLS 200 ml, er en leave-in creme der samler, definerer og giver spændstige krøller. Den har en anti-frizz teknologi, der er perfekt til et kruset og uregerligt hår. Det er en letvægtscreme, der giver medium til stærkt hold til krølle... Læs mere hos Billigvoks

8. ghd Curl Hold Spray 120ml krøllecreme

ghd Curl Hold Spray 120ml krøllecreme

ghd krøllecreme

Ghd Curl Hold Spray er en krøllespray, som er skabt til at reducere krus, samt forbedre holdbarheden til krøller, lavet med en styler som fx. ghd Curve Creative Curl Wand Letvægtsprayen er velegnet for alle hårtyper, til at skabe smukke krøller der holder... Læs mere hos Nicehair

Hvordan bruger man krøllecreme?

Krøllecreme kan bruges i både tørt og fugtigt hår.

Tidligere var creme til krøller primært tiltænkt styling af krøllerne, men i dag er det mindst ligeså meget et hårplejeprodukt, der tilfører hårstråene fugt og pleje.

Krøller der ikke har form, er redt ud eller på anden vis giver anledning til en rigtig dårlig hårdag, kan få selv den mest rutinerede krølleekspert til at gå i sort. Den bedste krøllecreme sikrer definerede krøller med en flot form der holder dagen lang. De fleste krøllecremer har også en anti-frizz effekt, som minimerer elektrisk hår.

Krøllecreme i fugtigt hår

Al krøllecreme til fugtigt hår fungerer selvfølgelig også i tørt hår. Måske producenten blot har fremhævet den ene tilstand.

I fugtigt hår kan man forme og skabe krøller. Det foregår ved at man krammer krøllerne med produktet i håndfladerne og eventuelt afslutter sin styling med sin føntørrer. Lufttørring ville dog være helt ideelt!

Vælger du alligevel føntørring af krøller bør du anvende en diffuser og tørre ved svag hastighed for at undgå flyvske hår samt krøller der går ud af form.

Krøllecreme i tørt hår

Er håret allerede tørt eller er det ikke lige en hårvask dag - frygt ej - du kan selvfølgelig også bruge krøllecreme i tørt hår.

I tørt hår kan man genopfriske krøllerne med krøllecreme, der giver dem form og glans. Tørt hår får også væsentligt mere gavn af de plejende ingredienser i produktet da det suger bedre.

Findes der krøllecreme til mænd?

Ja, der findes krøllecreme specifikt til mænd. Forskellen ligger ofte blot i duften, som kan være en smule mere maskulin.

Der er ingen tvivl om, at udvalget af hårprodukter, hudpleje mv. til mænd er stødt stigende, men overvægten er ikke i den retning. Mændene er dog i større grad begyndt at efterspørge de forskellige produkter.

Men, der er så absolut ingen grund til at besværliggøre emnet. Står kærestens krøllecreme i badeværelset - så vil man med garanti også få et godt resultat med den, uanset cremens duft.

Enhver krøllecreme i tørt eller fugtigt mandehår vil fremme et sundt og velplejet look!

Den bedste curl cream og dens effekt

Et essentielt stylingprodukt til dem med krøller er krøllecreme, der på engelsk kaldes curl cream. Uanset produktets kaldenavn er det selvsamme produkt.

Vælg den bedste curl cream og oplev forskellen når krøllerne skal formes og separeres. Den gode creme til krøller bevarer form og forebygger krus i håret.

Hold igen og brug ikke for meget

Krøller eller ej - en hårpragt der lige har fået lidt for meget stylingprodukt fremstår fedtet og usoigneret. Der skal derfor en god mængde tørshampoo eller måske endda en omgang shampoo i håret førend det kan restyles.

Træd derfor varsomt og brug hellere mindre mængder af gangen og tilfør af flere omgange.

Krøllecreme til naturlige krøller og de lavede

Uanset om du er så heldig at være født med krøller fra naturens side eller om du har anvendt et krøllejern eller glattejern til at forme dem - så er krøllecreme et must-have hvis de skal bevare formen.

Jeg har endnu ikke oplevet en creme der ikke har fungeret til båd de naturlige krøler og dem der har fået lidt hjælp. Den gode version giver et let hold, så krøllerne holder sig flotte dagen lang. Du kan eventuelt afslutte din styling med hårspray og dermed give dem lidt ekstra hold.

Derfor skal du ikke bruge krøllecreme i varmt hår

Har du formet krøller i håret med et krøllejern og vil give dem the final touch med et godt stylingprodukt, bør du vente indtil de er kølet af.

Bruger man krøllecreme i varmt hår vil krøllerne falde ud grundet tyngden fra produktet. Man bør derfor vente indtil de er låst i deres form.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 8 krøllecremer, har Camilla valgt Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150 ml , som den bedste krøllecreme i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 7 andre populære krøllecremer, herunder bl.a. Paul Mitchell Curls Twirl Around 150 ml, TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200 ml, Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml & Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream 150 ml... klik her for at se de resterende!

Du vil måske også læse...

Ofte stillede spørgsmål om krøllecrme

Ja, der findes krøllecreme til mænd. Dog er det ofte blot duften der er anderledes. De plejende og gode egenskaber er også at finde i disse varianter.

Ja, du kan sagtens bruge krøllecreme i naturlige krøller. Det er det samme produkt man vil anvende i krøllede lokker lavet med f.eks. et krøllejern eller glattejern.

Ja. Man kan bruge creme til krøller i både fugtigt, håndklædetørt og tørt hår.

Bedøm denne artikel
72 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5

Læs også...

Krøllejern (12 udvalgte)
Bedste krøllejern (12 udvalgte)
Af Camilla, frisør
Hårsprays til krøller (8 udvalgte)
Bedste hårspray til krøller (8 udvalgte)
Af Camilla, frisør