Bedste krøllecreme: Se de 11 udvalgte cremer til krøller i 2021

Bedste krøllecreme: Se de 11 udvalgte cremer til krøller i 2021

Med den bedste krøllecreme er det muligt at skabe, fiksere og forme krøller i håret. Her i artiklen får du frisørens krøllecreme guide til hvordan du vælger den rigtige til netop dit hår. Skal produktet definere krøller lavet med et krøllejern eller naturlige krøller, og har det overhovedet en betydning for valg af produkt? Bliv klogere på valg af den rigtige stylingcreme til krøller og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag torsdag d. 28 oktober 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 25. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 29. oktober 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme

Konklusion: Her er den bedste krøllecreme

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme er udvalgt af Camilla, som den bedste krøllecreme i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af krøllecreme

Med den bedste krøllecreme er dårlige hårdage fortid. Et krøllet hår er et smukt hår, hvad end krøllerne er ægte eller købt hos frisøren. Men et krøllet hår kræver den rette pleje, ellers kommer krøllerne let til at se rodede ud og mangle definition og spændstighed.

En krøllecreme kan anvendes i det fugtige hår, hvor du kan bruge det til at forme og skabe definition i krøllerne. Ofte vil det herefter være det mest optimale at lade håret tørre af sig selv uden, at du rører ved det.

En krøllecreme er dog også perfekt i det tørre hår, hvis du gerne vil tilføre det lidt fugt og shine eller hvis du har brug for at lægge flyvske hår ned.

Brug krøllecreme som en del af din hårplejerutine og få bløde veldefinerede krøller, der gør omverdenen misundelig.

Opdag de absolut bedste krøllecreme her, hvor jeg har samlet de krøllecreme, der har opnået de bedste anmeldelser fra såvel frisører, andre fagfolk og ikke mindst forbrugerne.

Når du køber krøllecreme bør du holde fokus på 3 ting

En god krøllecreme kan være forskellen på misundelsesværdigt krøllet hår og utæmmet og frizzet krøllet hår. Men hvilken en skal du vælge? Holder du fokus på disse 3 ting, så går du ikke galt i byen.

  1. Vælg en krøllecreme der kan anvendes i både vådt og tørt hår - Der er ingen grund til at fylde pladsen på badeværelset med flere hårstylingsprodukter en højst nødvendigt. Vælg derfor en krøllecreme, der kan anvendes i både vådt og tørt hår.
  2. Vælg en krøllecreme med anti-frizz teknologi - En af de største udfordringer ved krøllet hår er, at det har tendens til at kruse og blive uregerligt. Vælg en krøllecreme der har fokus på at holde krøllerne spændstige i stedet for uregerlige.
  3. Vælg en krøllecreme der samler og definerer krøllerne - Krøller er smukkest, når de er samlet i tydelige krøller med definition og glans. Vælg en krøllecreme som giver spændstige og veldefinerede krøller og som samtidig tilfører håret fugt og glans.

Hvilken krøllecreme er bedst i test?

1. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme

TIGI krøllecreme

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 150mlEn krøllecreme der forstærker håret struktur.Kan bruges til alle hårtyper, men er specielt god til krøllet hårGiver hold og definition til krøllerne.Beskytter mod UV-stråler og varme.Efterlader håret sundt... Læs mere hos Brandshop

Fantastisk effekt på krøller, giver styrke og glans, fugtgivende, varme- og uv beskyttende, smører skællaget & fri for parabener.

2. Paul Mitchell Curls Twirl Around krøllecreme

Paul Mitchell Curls Twirl Around krøllecreme

Paul Mitchell krøllecreme

Paul Mitchell Curls Twirl Around Definer 150 ml - KrøllecremePaul Mitchell Curls Twirl Around Definer er en fantastisk krøllecreme med to stærke effekter. For det første får du smukke og veldefinerede krøller, samt totalt styr på krus. For det andet får d... Læs mere hos Signatura

To-i-én krøllecreme, hårcreme og hårgelé, fugtgivende effekt, tilfører glans til håret & uden parabener.

3. TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream krøllecreme

TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream krøllecreme

TIGI krøllecreme

TIGI Foxy Curls Contour Cream 200mlEn krøllecreme der bekæmper krus, og gør krøllerne bløde og kontrollerede.Tilfører håret glans og et let hold.Giver håret form og styrke, samt beskytter mod UV-stråler og varmeskader.... Læs mere hos Nicehair

Krølledefinerende hårcreme, giver naturlig glans, tilfører medium hold, anti-krus effekt, beskytter imod varmeskader & indeholder uv-filtre.

4. IdHAIR Me Curl Cream krøllecreme

IdHAIR Me Curl Cream krøllecreme

IdHAIR krøllecreme

Id Hair Mé Curl Cream er en lækker creme som fremhæver krøllerne på bedste vis. Den booster krøllernes tekstur, så de bliver spændstige og ekstraordinære. Med et medium hold gør den håret medgørligt og samler spidserne, uden at blive stift. Denne fantasti... Læs mere hos Nicehair

Fremhæver krøllerne, medium hold, samler spidserne, tilfører fugt til håret, velegnet til krøllet/bølget hår & sød duft.

5. Moroccanoil Curl Defining Cream krøllecreme

Moroccanoil Curl Defining Cream krøllecreme

Moroccanoil krøllecreme

MOROCCANOIL® Curl Defining Cream er en styling curl creme til krøllet hår, men kan også anvendes, hvis der ønskes fald i håret. Denne curl creme aktiverer krøllerne, samtidig med den eliminerer kruset hår. Curl Defining Cream er lavet ud fra en avanceret... Læs mere hos Nicehair

Definerende krøllecreme, giver let hold, tilfører glans, anti-frizz effekt & fri for parabener.

6. Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream krøllecreme

Kérastase Discipline Oléo-Curl Cream krøllecreme

Kerastase krøllecreme

Kerastase Discipline Oléo-Curl 150 ml - KrøllecremeKerastase Discipline Oléo-Curl er en skøn krøllecreme til dig, der gerne vil have smukke, elastiske og definerede krøller. Cremen indeholder Pro-Keratin, elastin ogxylose, der øger elasticiteten, styrker... Læs mere hos Nicehair

Krøllecreme til kruset & uregerlige krøller, plejende, samler & definerer, glansgivende & varmebeskyttende.

7. Davines LOVE Curl Cream krøllecreme

Davines LOVE Curl Cream krøllecreme

Davines krøllecreme

Davines LOVE Curl Cream er en rigtig lækker krøllecreme, som definerer og samler et hår med krøller eller bølger. Den indeholder fugtgivende ingredienser som holder håret blødt og glansfuldt hele dagen igennem. Den vægtløse formular gør at cremen ikke tyn... Læs mere hos Signatura

Lækker krøllecreme, samler og definerer, virker blødgørende, tynger ikke håret, fri for parabener & miljøvenlig emballage.

8. Kevin Murphy Killer Curls krøllecreme

Kevin Murphy Killer Curls krøllecreme

Økologisk krøllecreme uden sulfater & parabener

Kevin Murphy KILLER.CURLS 200 ml, er en leave-in creme der samler, definerer og giver spændstige krøller. Den har en anti-frizz teknologi, der er perfekt til et kruset og uregerligt hår. Det er en letvægtscreme, der giver medium til stærkt hold til krølle... Læs mere hos Nicehair

Anti-frizz krøllecreme, modvirker kruset hår, fremhæver krøllerne, giver et naturligt look & fri for parabener.

9. ghd Curl Hold Spray krøllespray

ghd Curl Hold Spray krøllespray

ghd krøllespray

Ghd Curl Hold Spray er en krøllespray, som er skabt til at reducere krus, samt forbedre holdbarheden til krøller, lavet med en styler som fx. ghd Curve Creative Curl Wand Letvægtsprayen er velegnet for alle hårtyper, til at skabe smukke krøller der holder... Læs mere hos Nicehair

Varmebeskyttende letvægtspray, reducerer krus i håret & velegnet til alle hårtyper.

10. Wella SP Polished Waves Curl Cream krøllecreme

Wella SP Polished Waves Curl Cream krøllecreme

Wella krøllecreme

Wella SP Styling Polished Waves er en stylingcreme til krøller, som giver dig klart defineret krøller.Polerede Waves giver dine krøller en individuel struktur og skaber støtte til våde krøller. Hvis du bruger det i vådt hår og ønsker at føntørre eller på... Læs mere hos Signatura

Definerende krøllecreme, anti-frizz effekt, varmebeskyttende & med aktive uv-filtre.

11. Redken Curvaceous Curl Refiner krøllecreme

Redken Curvaceous Curl Refiner krøllecreme

Redken krøllecreme

Redken Curvaceous Curl Refiner Creme - Samler, definere og beskytter dine krøller.Redken Curvaceous Curl Refiner Creme er en krøllecreme, som er god til dig med krøllet hår.Curl Refiner Creme er bygget op på Curl Memory Complex, som indeholder sukker krys... Læs mere hos Signatura

Definerende krøllecreme, fremhæver krøllerne, giver en bouncy facon, velplejet og glansfuld finish, fri for parabener & anti-krus effekt.

Hvordan bruger man krøllecreme?

Krøllecreme kan bruges i både tørt og fugtigt hår.

Tidligere var creme til krøller primært tiltænkt styling af krøllerne, men i dag er det mindst ligeså meget et hårplejeprodukt, der tilfører hårstråene fugt og pleje.

Krøller der ikke har form, er redt ud eller på anden vis giver anledning til en rigtig dårlig hårdag, kan få selv den mest rutinerede krølleekspert til at gå i sort. Den bedste krøllecreme sikrer definerede krøller med en flot form der holder dagen lang.

De fleste stylingcremer til krøllede lokker har også en anti-frizz effekt, som minimerer elektrisk hår.

Krøllecreme i fugtigt hår

Alle krøllecremer til fugtigt hår fungerer selvfølgelig også i tørt hår. Måske producenten blot har fremhævet den ene tilstand af håret.

I fugtigt hår kan man forme og skabe krøller. Det foregår ved at man krammer krøllerne med produktet i håndfladerne og eventuelt afslutter sin styling med sin føntørrer. Lufttørring ville dog være helt ideelt!

Vælger du alligevel føntørring af krøller bør du anvende en diffuser og tørre ved svag hastighed for at undgå flyvske hår samt krøller der går ud af form.

Krøllecreme i tørre lokker

Er håret allerede tørt eller er det ikke lige en hårvask dag - frygt ej - du kan selvfølgelig også bruge krøllecreme i tørre lokker.

I tørt hår kan man genopfriske krøllerne med krøllecreme, der giver dem form og glans. Tørt hår får også væsentligt mere gavn af de plejende ingredienser i produktet da det suger bedre.

Ved at anvende en fugtgivende krøllecreme kan man undgå kruset hår, der er krøllernes fjende nr. 1. Krus i håret gør krøllerne deforme og de mister dermed deres form og spændstighed.

Findes der krøllecreme til mænd?

Ja, der findes krøllecreme specifikt til mænd. Forskellen ligger ofte blot i duften, som kan være en smule mere maskulin.

Der er ingen tvivl om, at udvalget af hårprodukter, hudpleje mv. til mænd er stødt stigende, men overvægten er ikke i den retning. Mændene er dog i større grad begyndt at efterspørge de forskellige produkter.

Men, der er så absolut ingen grund til at besværliggøre emnet. Står kærestens krøllecreme i badeværelset - så vil man med garanti også få et godt resultat med den, uanset cremens duft.

Enhver krøllecreme i tørt eller fugtigt mandehår vil fremme et sundt og velplejet look!

Den bedste curl cream og dens effekt

Et essentielt stylingprodukt til dem med krøller er krøllecreme, der på engelsk kaldes curl cream. Uanset produktets kaldenavn er det selvsamme produkt.

Vælg det rigtige produkt til netop dine krøller og oplev forskellen når krøllerne skal formes og separeres. Den gode creme til krøller bevarer form og forebygger krus i håret.

Hertil er det selvsagt vigtigt, at man vælger en let krøllecreme til fint og tyndt hår. De fleste cremer på markedet er dog letvægts, så krøllerne ikke strækker sig ud pga. tyngden fra stylingproduktet.

Hold igen og brug ikke for meget

Krøller eller ej - en hårpragt der lige har fået lidt for meget stylingprodukt fremstår fedtet og usoigneret. Der skal derfor en god mængde tørshampoo eller måske endda en omgang shampoo i håret førend det kan restyles.

Træd derfor varsomt og brug hellere mindre mængder af gangen og tilfør af flere omgange.

Krøllecreme til naturlige krøller og de lavede

Uanset om du er så heldig at være født med dine krøller fra naturens side eller om du har anvendt et krøllejern eller glattejern til at forme dem - så er krøllecreme et must-have hvis de skal bevare formen.

Jeg har endnu ikke oplevet en creme der ikke har fungeret til båd de naturlige krøler og dem der har fået lidt hjælp. Den gode version giver et let hold, så krøllerne holder sig flotte dagen lang. Du kan eventuelt afslutte din styling med hårspray og dermed give dem lidt ekstra hold.

Derfor skal du ikke bruge krøllecreme i varmt hår

Har du formet dine krøller i håret med et krøllejern og vil give dem the final touch med et godt stylingprodukt, bør du vente indtil de er kølet af.

Bruger man krøllecreme i varmt hår vil krøllerne falde ud grundet tyngden fra produktet. Man bør derfor vente indtil de er låst i deres form.

Hvordan bruger man krøllecreme?

Krøllecreme kan bruges i både tørt og fugtigt hår.

Tidligere var creme til krøller primært tiltænkt styling af krøllerne, men i dag er det mindst ligeså meget et hårplejeprodukt, der tilfører hårstråene fugt og pleje.

Krøller der ikke har form, er redt ud eller på anden vis giver anledning til en rigtig dårlig hårdag, kan få selv den mest rutinerede krølleekspert til at gå i sort. Den bedste krøllecreme sikrer definerede krøller med en flot form der holder dagen lang.

De fleste stylingcremer til krøllede lokker har også en anti-frizz effekt, som minimerer elektrisk hår.

Krøllecreme i fugtigt hår

Alle krøllecremer til fugtigt hår fungerer selvfølgelig også i tørt hår. Måske producenten blot har fremhævet den ene tilstand af håret.

I fugtigt hår kan man forme og skabe krøller. Det foregår ved at man krammer krøllerne med produktet i håndfladerne og eventuelt afslutter sin styling med sin føntørrer. Lufttørring ville dog være helt ideelt!

Vælger du alligevel føntørring af krøller bør du anvende en diffuser og tørre ved svag hastighed for at undgå flyvske hår samt krøller der går ud af form.

Krøllecreme i tørre lokker

Er håret allerede tørt eller er det ikke lige en hårvask dag - frygt ej - du kan selvfølgelig også bruge krøllecreme i tørre lokker.

I tørt hår kan man genopfriske krøllerne med krøllecreme, der giver dem form og glans. Tørt hår får også væsentligt mere gavn af de plejende ingredienser i produktet da det suger bedre.

Ved at anvende en fugtgivende krøllecreme kan man undgå kruset hår, der er krøllernes fjende nr. 1. Krus i håret gør krøllerne deforme og de mister dermed deres form og spændstighed.

Findes der krøllecreme til mænd?

Ja, der findes krøllecreme specifikt til mænd. Forskellen ligger ofte blot i duften, som kan være en smule mere maskulin.

Der er ingen tvivl om, at udvalget af hårprodukter, hudpleje mv. til mænd er stødt stigende, men overvægten er ikke i den retning. Mændene er dog i større grad begyndt at efterspørge de forskellige produkter.

Men, der er så absolut ingen grund til at besværliggøre emnet. Står kærestens krøllecreme i badeværelset - så vil man med garanti også få et godt resultat med den, uanset cremens duft.

Enhver krøllecreme i tørt eller fugtigt mandehår vil fremme et sundt og velplejet look!

Den bedste curl cream og dens effekt

Et essentielt stylingprodukt til dem med krøller er krøllecreme, der på engelsk kaldes curl cream. Uanset produktets kaldenavn er det selvsamme produkt.

Vælg det rigtige produkt til netop dine krøller og oplev forskellen når krøllerne skal formes og separeres. Den gode creme til krøller bevarer form og forebygger krus i håret.

Hertil er det selvsagt vigtigt, at man vælger en let krøllecreme til fint og tyndt hår. De fleste cremer på markedet er dog letvægts, så krøllerne ikke strækker sig ud pga. tyngden fra stylingproduktet.

Hold igen og brug ikke for meget

Krøller eller ej - en hårpragt der lige har fået lidt for meget stylingprodukt fremstår fedtet og usoigneret. Der skal derfor en god mængde tørshampoo eller måske endda en omgang shampoo i håret førend det kan restyles.

Træd derfor varsomt og brug hellere mindre mængder af gangen og tilfør af flere omgange.

Krøllecreme til naturlige krøller og de lavede

Uanset om du er så heldig at være født med dine krøller fra naturens side eller om du har anvendt et krøllejern eller glattejern til at forme dem - så er krøllecreme et must-have hvis de skal bevare formen.

Jeg har endnu ikke oplevet en creme der ikke har fungeret til båd de naturlige krøler og dem der har fået lidt hjælp. Den gode version giver et let hold, så krøllerne holder sig flotte dagen lang. Du kan eventuelt afslutte din styling med hårspray og dermed give dem lidt ekstra hold.

Derfor skal du ikke bruge krøllecreme i varmt hår

Har du formet dine krøller i håret med et krøllejern og vil give dem the final touch med et godt stylingprodukt, bør du vente indtil de er kølet af.

Bruger man krøllecreme i varmt hår vil krøllerne falde ud grundet tyngden fra produktet. Man bør derfor vente indtil de er låst i deres form.

Man kan speede processen op ved at føntørrer med en softstyler ved lav hastighed og med koldluft. Softstyleren sikrer at de ikke går ud af deres form og den kolde luft låser dem i deres spiralform.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 11 krøllecremer, har Camilla valgt Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier , som den bedste krøllecreme i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 10 andre populære krøllecremer, herunder bl.a. Paul Mitchell Curls Twirl Around, TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream, IdHAIR Me Curl Cream & Moroccanoil Curl Defining Cream... klik her for at se de resterende!

10 ofte stillede spørgsmål om krøllecrme

Laver krøllecreme krøller i håret?

Krøllecreme laver ikke krøller i håret, men giver derimod eksisterede krøller hold og form.

Krøllecreme til mænd, findes det?

Der findes krøllecreme til mænd. Forskellen er dog ofte blot selve cremens duft. Det er ofte blot duften der er anderledes. De gode plejende egenskaber er ligeså de samme.

Kan man fremprovokere krøller i håret?

Man kan ikke fremprovokere krøller i håret på anden vis end at lave dem med et krøllejern eller glattejern. De skal være medfødt. Forskere kan dog ikke med 100% sikkerhed sige, hvordan genetikken bag krøllet hår spiller ind, men faktum er, at hvis ens forældre eller bedsteforældre har krøller, så er chancen der for, at man også har det. Prøv at lade det vokse længere - måske de kommer!

Kan man bruge krøllecreme i tørt hår?

Man kan godt bruge krøllecreme i tørt hår og dermed give krøllet hår en aktiv genopfriskning. Man kan med fordel sno den enkelte krølle om fingeren og dermed give den et ekstra twist og krøl.

Kan man bruge krøllecreme i naturlige krøller?

Man kan godt bruge krøllecreme i naturligt krøllet hår. Det er selvsamme produkt, som det man vil anvende i hår med kunstige krøller. Måden hvorpå dine krøller er opstået er uden betydning.

Kan man bruge krøllecreme i glat hår?

Man kan godt bruge krøllecreme i glat hår, men produktet vil kun have effekt, hvis man som minimum har en lille smule naturlig faldt i håret. Krøller man glat hår med et krøllejern eller glattejern, så kan man afgjort bruge krøllecreme i glat hår!

Kan man bruge krøllecreme i fugtigt hår?

Man kan godt bruge krøllecreme i fugtigt hår. Håret bør dog ikke være drivvådt, men håndklædetørt. Klem en god mængde creme ud i håndfladen og kram produktet ind i krøllerne. Lad det herefter lufttørre eller føntør det med en føntørrer.

Hvornår skal man bruge krøllecreme?

Man skal bruge krøllecreme i krøllet hår hvis man vil forme og låse krøllerne i deres form. Cremen krammes ind i håret med håndfladerne og kan bruges i både vådt og tørt hår.

Hvordan får man sine krøller til at holde bedre?

Man kan få sine krøller til at holde bedre ved at låse dem i deres form med en god krøllecreme eller en letvægts hårspray, der tilfører dem hold.

Hvordan får man krøller i håret?

Man kan få krøller i håret med enten varme eller kemikalier. Den nemmeste vej til krøllet hår er ved at bruge et glattejern eller krøllejern, der med varme kan forme krøllerne. Lås krøllernes form med en god krøllecreme.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla er Bapoons frisør & hårguru. Med egen frisørsalon i København, daglig omgang med kunder & stort engagement i frisørkurser, så er hun altid skarp på den nyeste viden indenfor faget. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger i denne kategori.

Bedøm denne artikel
85 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5