Bedste hårtørrer: Se de 10 udvalgte hårtørrere til føntørring af håret i 2021

Bedste hårtørrer: Se de 10 udvalgte hårtørrere til føntørring af håret i 2021

Den bedste hårtørrer sikrer en effektiv tørring af lokkerne, der ikke skader hårstråene unødvendigt. Al’ varme vi påvirker hårstråene med kan i teorien skade dem. Det er derfor ekstra vigtigt, at man ikke går på kompromis med valg af føntørrer og/eller andre varmeredskaber til styling af håret såsom glattejern, krøllejern mv. Bliv klogere på valg af den rigtige hårtørrer til netop dit hår og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 3. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 9. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
ghd Air Classic Hair Dryer hårtørrer

Konklusion: Her er den bedste hårtørrer

ghd Air Classic Hair Dryer hårtørrer er udvalgt af Camilla, som den bedste hårtørrer i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af hårtørrer til føntørring af håret

Med den bedste hårtørrer kan du tørre og forme håret på kort tid. Den bedste hårtørrer ligger samtidig godt i hånden og er ikke for tung og så har den alle de funktioner, som du har brug for til at style din frisure og din hårtype.

En hårtørrer findes i flere størrelser, der er den lille handy rejsehårtørrer og den almindelige hårtørrer, som vi koncentrere os om her. Din hverdags hårtørrer bør være effektiv og samtidig nænsom ved dit hår. Har du før haft hårtørrer, der har skuffet, så læs med her.

I et marked der bugner af hårtørrer, så har jeg her samlet de modeller, som har skabt mest begejstring blandt hårstylister og almindelige forbrugere. Der er altså tale om hårtørrer, som lever op til forventningerne og som er en fornøjelse at anvende.

3 ting du bør have fokus på når du køber hårtørrer

  1. Vælg en hårtørrer på minimum 1600 watt - Hvis du skal bruge din hårtørrer dagligt, så er det vigtigt, at den er effektiv, så du kan tørre dit hår i en fart. Du bør ikke gå under 1600 watt, når du vælger hårtørrer. Har du tykt og langt hår vil jeg endda anbefale dig en model på 2000+ watt.
  2. Vælg en hårtørrer der ikke er for tung - Din hårtørre bør ikke være for tung. Det er desværre noget mange ikke tænker over, når de køber hårtørre. Er den for tung, så bliver det en belastning at holde den over hovedet, mens du tørrer håret. Det kan give muskelspændinger og ubehag.
  3. Vælg en hårtørrer med en ledning på mindst 1,2 meter - Længden på ledningen er vigtig, selv om du har strømudtag tæt på spejlet. En god blow dry kræver nemlig, at du har bevægelsesfrihed. Ledningen bør derfor være mindst 1,2 meter, som er det anbefalede minimumsmål på hårstylings tools.

Hvilken hårtørrer er bedst i test?

1. ghd Air Classic Hair Dryer hårtørrer

ghd Air Classic Hair Dryer hårtørrer

ghd hårtørrer

ghd AIR® Classic Hair Dryer er en enestående eksklusive føntørrer med et super flot, smart, og stilet design. Føntørreren er i højeste kvalitet, og giver en utrolig kort tørretid. Den kan indstilles i 2 forskellige temperaturer, samt kold luft, og med 2... Læs mere hos Nicehair

2. NICMA Styling Professional Hair Dryer hårtørrer

NICMA Styling Professional Hair Dryer hårtørrer

Nicma hårtørrer

NICMA Styling Professional Hair Dryer er en effektiv og utrolig kraftfuld føntørrer. Den er er skabt i et sort design med rose gold detaljer, hvilket gør at den egner sig perfekt til dig, som ikke blot ønsker sig sine stylingredskaber i høj kvalitet, men... Læs mere hos Nicehair

3. Cloud Nine Airshot hårtørrer

Cloud Nine Airshot hårtørrer

Cloud Nine hårtørrer

Cloud Nine Airshot er en ergonomisk og utrolig kraftig hårtørrer med 2000 W. Den er skabt med anti-statisk teknologi, der reducerer mængden af negativt lagede partikler, og derved minimeres mængden af krus samt flyvske hår. Den har 2 knapper, hvorpå der e... Læs mere hos Nicehair

4. Wahl Professional Super Dry AC Dryer hårtørrer

Wahl Professional Super Dry AC Dryer hårtørrer

Wahl hårtørrer

Professionel Føntørrer for Sundt HårSuper Dry AC Dryer er en kraftfuld føntørre der skånsomt tørre håret på kort tid. Den reducerer statisk og kruse hår samt opretholder hårets natulige fugtighed og efterlader det sund og velplejet.  Udstyret me... Læs mere hos Brandshop

Professionel føntørrer 2000W, modvirker statisk elektricitet og krus, hurtig føntørringstid, 3 varme niveauer, 2 hastigheder & ergonomisk design.

5. BaByliss Expert 2200W Hair Dryer (D342E) hårtørrer

BaByliss Expert 2200W Hair Dryer (D342E) hårtørrer

BaByliss hårtørrer

Babyliss Expert 2200 er en god føntørrer med stor kraft og ydeevne. Med en motor på 2200 Watt blæser den op til 80 km/t. Denne føntørrer er økonomisk, da den er designet med en motor på 2200 Watt, men bruger ikke mere energi, end en motor på 1600 Watt. De... Læs mere hos Signatura

Hårtørrer 2200W, hurtig føntørringstid, blæsestyrke op til 80 km/t, 3 varmetrin/hastigheder, slidstærk motor, med softstyler & energibesparende.

6. BaByliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E) hårtørrer

BaByliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E) hårtørrer

BaByliss hårtørrer

Babyliss Expert 2100 Føntørrer er en kraftig hårtørrer, som giver et perfekt resultat hver gang. Den blæser med op til 75 km/t, og kan indstilles i 2 temperaturer og styrker. Desuden er den med en kold-luft-knap, som er med til at sikre en holdbar frisure... Læs mere hos Elgiganten

7. Moroccanoil Smart Styling Infared Hair Dryer 1300W hårtørrer

Moroccanoil Smart Styling Infared Hair Dryer 1300W hårtørrer

Moroccanoil hårtørrer

MOROCCANOIL® Smart Styling Infared Hair Dryer er en utrolig effektiv føntørrer, som samtidig er mere skånsom mod håret. Den er nemlig skabt med infrarødt lys, som reducerer varmeskader, og bevarer fugten i håret ved at varme håret op indefra og ud. Den b... Læs mere hos Nicehair

8. HH Simonsen Compact Dryer hårtørrer

HH Simonsen Compact Dryer hårtørrer

HH Simonsen hårtørrer

HH Simonsen Compact Dryer er en lille føntørrer, der på trods af sin praktiske størrelse er utrolig effektiv. Den er skabt med en specialdesignet støjsvag motor, hvilket gør at den er overraskende stille under brug. Derudover er den med 2500 watt, som gør... Læs mere hos Signatura

Kraftfuld 2500 watt motor, ultralet og ergonomisk designet, ionisk teknologi minimerer frizz, specielt designet støjsvag motor & tre meter fleksibel ledning.

9. Remington AC5913W PRO Air Dryer hårtørrer

Remington AC5913W PRO Air Dryer hårtørrer

Remington hårtørrer

Hårtørre i verdensklasseRemington AC5913W PRO Air Dryer er en fantastisk hårtørre til både glat og krøllet hår, der tørrer effektivt og yderst hurtigt. Hårtørren har et kompakt design og en kraftfuld motor, der giver luftstrømme på 130 km/t.Hårtørren give... Læs mere hos Signatura

Kraftfuld motor, 3 varmeindstillinger, 2 hastighedsindstillinger & cold-shot funktion .

10. Kendall Jenner Runway Series Pro Hairdryer hårtørrer

Kendall Jenner Runway Series Pro Hairdryer hårtørrer

Kendall Jenner hårtørrer

Eksklusiv føntørrerRunway Series RS Pro Dryer fra Kendall Jenner er en eksklusiv hårtørrer, der tørrer håret på ingen tid. Føntørren bevarer fugtigheden i håret og modvirker statisk elektricitet, krus og spaltede spidser. Resultatet er et sundt og silkebl... Læs mere hos Billigvoks

Eksklusiv føntørrer, vægtreduceret, få tørt hår på ingen tid, bevarer hårets fugt, fri for krus, 2.4 m ledning & medfølger fønnæb.

Den bedste hårtørrer får det bedste frem i dit hår

Hvis du tror, at en hårtørrer bare er en hårtørrer, så tager du fejl. Der er nemlig utrolig stor forskel på hvordan de mange hårtørre på markedet præstere i brug. Mange har en kedelig tendens til at efterlade håret kruset, mat og tørt, andre har så svag en motorkraft, at det tager umenneskelig lang tid at tørre håret.

Heldigvis så er der også mange rigtig gode hårtørrer på markedet, som gør det til en fornøjelse at style håret.

Som du kan se af præsentationen af hårtørrer, så findes der heldigvis også kvalitets hårtørrer med god motorkraft i alle prisklasser. Hvis ikke du allerede har valgt din favorit, så læs med videre, hvor jeg gør dig klogere på hårtørren og hvad du bør være opmærksom på, når du skal vælge den bedste hårtørrer til dig selv.

Sidst i artiklen finder du min guide til, hvordan du selv kan lave en professionel blow dry (blow out) af dit hår.

Disse krav bør du stille til din hårtørrer

Hvis du altid føntørre dit hår efter hårvask, så kommer du til at bruge rigtig meget tid sammen med din hårtørrer og det er derfor vigtigt, at du ikke foretager et panikkøb men køber en føntørre, der er effektiv og let at anvende.

Når du skal købe hårtørrer, så har din hårtype meget at sige for, hvilken model du bør vælge. Har du helt fint og tyndt hår er effekten på hårtørren ikke det vigtigste, da håret tørre hurtigt. I stedet vil en anti-frizz funktion være oplagt, da helt tyndt hår let bliver elektrisk og flyvsk.

Har du modsat et tykt og kraftigt hår, så kræver det en del mere at få det tørt. Her bliver effekten på din hårtørrer super vigtig, med effekt mener jeg, hvor mange watt hårtørren er på. Til meget kraftigt og tykt hår bør du vælge en hårtørrer på minimum 2000 watt. Der er dog mange andre ting, der er praktiske at have med i overvejelserne når du vælger hårtørrer. Dem kommer jeg ind på nu.

Effekt

Effekten på en hårtørrer er det antal watt som hårtørren er på. Det kan svinge fra under 1000 watt og op til 4000 watt, muligvis mere. Du bør aldrig vælge en hårtørrer med under 1600 watt til hverdagsbrug, da du har brug for en effektiv hårtørrer, der hurtigt kan tørre dit hår. Personligt vil jeg aldrig vælge en hårtørrer på under 2000 watt.

Vægt

Vægten på hårtørreren har rigtig meget at sige for, hvordan den er at anvende. Er hårtørren meget tung, så vil du opleve belastning af dine nakke og skuldermuskler, når du holder armene over hovedet. Det kan give myoser og muskelspændinger. Du bør derfor sigte efter at finde en effektiv hårtørrer, der ikke vejer alt for meget. Specielt hvis du ikke har så mange armkræfter.

Lydniveau

Der er stor stor forskel på, hvor meget en hårtørrer larmer. Nogle lyder som et fly der letter og andre er langt mere lydsvage. Du vil opleve, at lydniveauet, altså det antal decibel som hårtørren udsender ofte hænger sammen med kvaliteten af produktet. Jo flere penge du er villig til at betale for din hårtørrer, jo mere lydsvagt et produkt vil du ofte få. Hvis du er sart overfor støjgener, så kan du altid undersøge hos producenten hvor mange decibel føntørren er på.

Blæserstyrke

Blæserstyrken bestemmer hvor kraftigt hårtørren blæser. Her vil der ofte være 2 - 3 forskellige blæserstyrker, som du kan indstille hårtørren på. Det er vigtigt, at du vælger en model, der giver dig mulighed for at justere blæserstyrken. I hvert fald hvis du gerne vil have fuld kontrol, når du styler dit hår. Der er nemlig forskel på, hvor kraftigt føntørren bør blæse afhængig af, om du tørrer dit hår eller du styler enkelte lokker i en bestemt form.

Temperaturindstillinger

En god hårtørrer giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige temperaturindstillinger. Ofte vil du kunne vælge mellem 2 - 3 varmeindstillinger samt kold luft, som jeg nævner igen om lidt. Det er super vigtigt, at du vælger en hårtørrer, der giver dig mulighed for at justere temperaturen på den varme luft. Dit hår har jo som bekendt ikke godt af at blive varmet op og det er derfor vigtigt, at du altid nøjes med at bruge så lav en temperatur som muligt.

Kold luft

Kold luft virker umiddelbart ikke særlig vigtigt i en hårtørrer, da kold luft ikke tørrer håret lige så hurtigt som varm luft. Når kold luft funktionen alligevel er vigtig i en hårtørrer, så er det fordi den kolde luft er eminent til at fiksere frisuren i den form, du har dannet med hårtørren. Har du for eksempel lavet en krølle med føntørren omkring en rundbørste, så afslut med at give den kold luft for at fiksere krøllen inden du fjerner børsten.

Diffuser

En diffuser er det store runde mundstykke, der ofte følger med en hårtørrer. En diffuser er rigtig god til at tørre hovedbunden og skabe volumen i håret. Specielt hvis du har krøller, som du ikke ønsker skal frizze og kruse. Det er dog langt fra alle hårtørre som kommer med dette hårstylingstool, så hvis det er vigtigt for din hårstyling rutine, så bør du være opmærksom på det ved køb.

Anti-frizz

Hvis du har tendens til, at dit hår let bliver elektrisk, så er det værd at vælge en hårtørrer, der har en form for anti-frizz funktion. Altså en funktion der aflader håret, så det bliver mere medgørligt og lettere at style.

Find en hårtørrer der opfylder dine krav og gør hårstyling til en fest

Hvis du først har fundet den bedste hårtørrer til dit hår, så er det pludselig sjovt at stå foran spejlet og eksperimentere med forskellige hår styles og måder at lave blow outs på. Den bedste hårtørrer vil være den, der passer til din hårtype og som har de indstillingsmuligheder du har brug for for at style dit hår perfekt.

Husk at bruge en hårspray til håret når det er færdigstylet. Det hjælper med at holde på frisuren og beskytter håret mod fugt.

Hårprodukter der er gode at bruge sammen med en hårtørrer

Når du vil tørre håret med en hårtørrer, så kan du med fordel bruge hårstylings produkter som både hjælper med at beskytte og pleje dit hår, men som også kan hjælpe med at give ekstra volumen og hold i dit hår.

Hvis du ikke allerede har din helt egen hårpleje rutine, som virker optimalt, så kig nærmere på disse produkter, som du kan anvende enkeltvis eller flere kombineret i dit hår i forbindelse med, at du føntørrer det.

Varmebeskyttende spray til håret - varmebeskyttende spray til håret er et MUST, altså et skridt, som du aldrig bør springe over. Dit hår har nemlig ikke godt af at blive varmebehandlet og for at minimere den skade og slid du udsætter håret for, så er det vigtigt, at du beskytter håret mod varmen.

Vidste du, at du, når du udsætter dit hår for høj varme i forbindelse med føntørring, glatning eller krølning, langsomt smelter keratinet som er hovedbestanddelen af dit hår. Det er derfor, det er super vigtigt, at du varmebeskytter dit hår hver gang, du styler det med varme hårstylings tools.

Kokosolie til håret - Når du tørrer dit hår med en hårtørrer, så udtørrer du samtidig håret. Det har dit hår ikke godt af. Heldigvis kan du give det en effektiv pleje med en hårolie som en kokosolie. Det er dog vigtigt, at du vælger en kokosolie til hår, frem for den du bruger når du laver mad. Den er nemlig svær at vaske ud af håret.

Saltvandsspray til håret - Hvis du gerne vil give dit hår ekstra volume og samtidig mere struktur i længderne, så vil det være oplagt, hvis du prøver en saltvandsspray til håret. Den går nemlig ind og giver det beach-look, som er dejlig vindblæst på den helt rigtige måde.

Tørshampoo - En tørshampoo er ikke kun din redning dagen før hårvask, hvor håret kan have en tendens til at fedte og klaske. Men samtidig med at du fjerner fedt og snavs i håret og får det til at se nyvasket ud, så giver tørshampooen dig også ekstra fylde i håret, som når du bruger hårmousse.

Hårpudder - hårpudder minder om tørshampoo, men har ikke samme rensende effekt. Til gengæld giver den endnu mere volumen til håret end tørshampoo. Faktisk er hårpudder det hårstylings produkt, som du skal have fat i hvis du virkelig vil have dit hår til at fylde.

Hårspray - Hårspray bør ikke anvendes inden du føntørrer håret. Når jeg alligevel tager den med, så er det fordi det er den perfekte efterbehandling til håret som sørger for at fiksere din frisure.

Hårtørrer og ionisk teknologi

I dag er mange hårtørrere lave med ionisk teknologi eller ion teknologi som det også kaldes. Måske har du hørt termen uden helt at vide, hvad det betyder eller har af betydning for din føntørring.

Ved ion teknologi så skydes der negative ioner ind i håret. Vandet der er i dit hår indeholder vand ioner, som er positivt ladet. Når de negativt ladede ioner fra hårtørren rammer de positivt ladede vand ioner, så spredes vand ionerne som ved en minieksposion.

Det kan lyde både voldsomt og science fiction agtigt, men det er en super effektiv og samtidig nænsom måde at tørre håret.

Tips - Sådan laver du selv en perfekt blow dry

I 50erne var det helt normalt at gå til frisøren en gang om ugen og får håret sat med en blow dry. Sådan er det ikke længere. Både fordi kvinder ikke længere er hjemmegående i samme omfang og derfor ikke har tiden til det, men også fordi vi i dag vasker hår oftere end man gjorde før i tiden.

I dag tager vi stadig til frisøren og får lavet en blow dry eller på anden måde sat håret, hvis vi skal til store begivenheder som galla fest, bryllup og konfirmation. Men du kan faktisk sagtens selv lave en perfekt blow dry derhjemme, så du får den volumen og den shine som ellers hænger unægteligt sammen med frisørbesøg.

Følg min guide til den perfekte blow dry og få din frisure til at se bedre ud end nogensinde.

1. Vask håret i en shampoo der passer til din hårtype - Første skridt er at vaske håret helt rent for olier og skidt. Det gør du med en shampoo, der passer til din hårtype. Det er vigtigt, at du bruger en shampoo, der tager højde for de udfordringer, du har med dit hår.

Har du for eksempel tørt hår, så har du brug for en shampoo til tørt hår, der indeholder masser af pleje og næring. Har du derimod helt fint hår, så har du brug for en shampoo til fint hår, som ikke tynger dit hår og får det til at klaske.

2. Brug balsam eller hårkur efter behov - Afhængigt af sundhedstilstanden på dit hår og om du har kort eller langt hår, så kan du have brug for at bruge en balsam eller en hårkur for at få håret til at slappe af og så det bliver lettere at rede ud.

Har du tørt eller skadet hår så er det ekstra vigtigt at du giver dit hår så meget pleje og fugt som muligt. Det giver også et bedre resultat, når du skal bruge din hårtørrer.

Vidste du, at vi laver stor skade på vores hår, når vi børster eller reder det i våd tilstand. Vær derfor ekstra nænsom, når du børster mens det stadig er vådt.

3. Varmebeskyt dit hår inden føntørring - Det er vigtigt, at du husker at bruge varmebeskyttende spray til håret, inden du går i gang med at tørre det. Det kan nemlig ikke undgås, at du beskadiger dit hår en smule, når du bruge varme hårstylings tool som hårtørre, glattejern og krøllejern.

Denne skade kan du beskytte håret imod ved at bruge varmebeskyttende spray til håret eller heat protection som det også kaldes.

4. Brug mousse eller root lift for ekstra volumen - Hvis du gerne vil være sikker på, at få så meget volumen i håret som muligt, så kan du med fordel anvende en hårmousse, der giver volume eller et decideret root lift produkt, som går ind og skaber masser af volume i hovedbunden.

5. Tør håret almindeligt indtil det er 80 - 90 % tørt - Du kan føntørre håret ligesom du plejer, indtil håret er næsten tørt. Brug fingrene eller en børste og sørg for, at der kommer godt med luft til hovedbunden.

6. Del håret op i 6 sektioner - Det kan gøre din blow dry lettere, hvis du deler dit hår op i 4 eller 6 sektioner. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis du har langt hår.

7. Start med de midterste sektioner - Når du skal i gang med at give dit hår volumen, så skal du starte med de midterste sektioner som går fra tinding til tinding. Du skal have fat i en god rundbørste og starte med at tørre spidserne ved at sno én tot hår af gangen omkring rundbørsten. Når spidserne er tørre kan du rulle en tot hår helt om rundbørsten og på den måde tørre én tot hår af gangen.

Hvis du gerne vil have krøl i dit hår, så kan du på dette stadie tage hver sektion, der er færdigtørret af rundbørsten og fiksere den i hovedbunden med en hårnål.

8. Gå videre med de andre sektioner på samme måde - Det tager tid at lave en ordentlig blow dry. Det gør det, fordi det er vigtigt, at hver tot hår er helt tør. Tørre du ikke håret 100 %, så mister du alt den volumen i hovedbunden, som du har arbejdet hårdt for at skabe.

9. Style håret - Når alt håret er tørt så kan du vælge at bruge et krøllejern til at give det de utrolige trendige store krøller man ser alle steder i modebilledet i øjeblikket. Du kan også vælge at lade håret været glat, blankt og med masser af fylde som det er efter endt tørring.

10. Afslut arbejdet med en god hårspray - Det er altid en god idé at give håret en omgang hårspray, når du er færdig med at style det. En hårspray vil sørge for, at håret holder frisuren, men det beskytter også håret mod fugt, som er den værste fjende, hvis du gerne vil have volume i håret.

Start med varm luft - afslut med kold luft - Når du føntørre dit hår, så bruger du varmen fra hårtørren til at tørre, men også til at forme dit hår. Derfor er det også en god idé at slutte af med at bruge kold luft. Den kolde luft vil nemlig fiksere håret, så det holder sin form.

Fandt du hvad du søgte?

Jeg håber, jeg har gjort dig meget klogere på. hvad du bør være opmærksom på. når du skal købe en hårtørrer. Jeg kan næsten tænke mig, at du allerede har forelsket dig i mindst én af de hårtørrer, som jeg har anmeldt her.

Synes du, du mangler information om produktet, som jeg ikke har fundet plads til her, så kan du helt sikkert finde svar på forhandlerens side.

For at gøre det let for dig, så har jeg lagt link ind til alle forhandlere. På den måde kan du selv søge information og samtidig let danne dig et overblik over hvor du får den bedste pris.

God fornøjelse med din nye hårtørrer - jeg ønsker dig masser af gode hår-dage

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 10 hårtørrer, har Camilla valgt ghd Air Classic Hair Dryer , som den bedste hårtørrer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 9 andre populære hårtørrer, herunder bl.a. NICMA Styling Professional Hair Dryer, Cloud Nine Airshot, Wahl Professional Super Dry AC Dryer & BaByliss Expert 2200W Hair Dryer (D342E)... klik her for at se de resterende!

6 ofte stillede spørgsmål til hårtørrere

Hvordan passer man på håret under føntørring med hårtørrer?

Man passer bedst muligt på sit hår under føntørring ved at anvende et varmebeskyttende produkt i håret inden tørringen pågår. Man bør ligeså aldrig tørre indtil det er knastørt.

Hvor meget strøm bruger en hårtørrer?

En god hårtørrer bruger ca. 1600 - 2100 watt. Til sammenligning bruger et køleskab ca. 100 watt, en mikrobølgeovn 600 - 1800 watt og et fjernsyn 70 - 120 watt.

Hvor meget må man føntørre håret?

Man bør ikke føntørre håret hver dag og man bør aldrig føntørret håret så meget, at det er helt knastørt efter føntørring. Det bør være let fugtigt efter tørring.

Hvad er en god hårtørrer?

En god hårtørrer har mindre fokus på antal grader den kan føntørre med og mere fokus på motorens kraft. En god hårtørrer har en motor på mellem 1600 - 2100 watt og giver mulighed for trinvis justering af både blæse- og varmeniveauet. En koldknapfunktion er også prisværdigt.

Hvad en diffuser til hårtørrer?

En diffuser til hårtørrer er et must-have for dem med krøllet hår. Diffuseren sættes på hårtørreren der hvor luften kommer ud. Langt krøllet hår kan lægges ovenpå diffuseren, der cirkulerer varmen og mindsker udtrækningen af krøllerne da de holdes oppe.

Er hårtørrer godt for håret?

En hårtørrer er IKKE godt for håret, og man bør bestemt ikke føntørrer håret hver dag, spørger man frisøren. Vil man føntørrer håret ofte, så bør man altid anvende et varmebeskyttende produkt før føntørring og ligeså aldrig føntørrer håret helt knastørt. Det må gerne være lidt fugtigt når du er færdig.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet BaByliss 2000W Hair Dryer (P1104E) og Diva Professional Styling Prima 3000 Pro Hairdryer.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla er Bapoons frisør & hårguru. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger i denne kategori.

Sammenlign hårtørrer (10 forskellige)

ghd Air Classic Hair Dryer hårtørrer
ghd Air Classic Hair Dryer
NICMA Styling Professional Hair Dryer hårtørrer
NICMA Styling Professional Hair Dryer
Cloud Nine Airshot hårtørrer
Cloud Nine Airshot
Wahl Professional Super Dry AC Dryer hårtørrer
Wahl Professional Super Dry AC Dryer
BaByliss Expert 2200W Hair Dryer (D342E) hårtørrer
BaByliss Expert 2200W Hair Dryer (D342E)
BaByliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E) hårtørrer
BaByliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E)
Moroccanoil Smart Styling Infared Hair Dryer 1300W hårtørrer
Moroccanoil Smart Styling Infared Hair Dryer 1300W
HH Simonsen Compact Dryer hårtørrer
HH Simonsen Compact Dryer
Remington AC5913W PRO Air Dryer hårtørrer
Remington AC5913W PRO Air Dryer
Effekt 2100 W 2400 W 2000 W 2000 W 2200 W 2100 W 1300 W 2500 W 2200 W
Hastighedstrin 3 stk. 3 stk. 2 stk. 2 stk. 3 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Ledningslængde 3 meter 1,8 meter 3 meter 3 meter 1,8 meter 1,6 meter 3 meter 3 meter
Varmeindstillinger 3 stk. 3 stk. 3 stk. 3 stk. 3 stk. 2 stk. 3 stk. 3 stk.
Bedøm denne artikel
35 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5