Bedste hårfjerningscreme: Se de 7 udvalgte cremer til hårfjerning i 2021

Bedste hårfjerningscreme: Se de 7 udvalgte cremer til hårfjerning i 2021

Hvad end du overvejer hårfjerningscreme, søger en ny eller blot vil vide hvilke der er de bedste på markedet, så får du svaret lige her. Jeg afliver myten om den skadelige creme og giver dig en række fordele og ulemper ved at bruge creme til hårfjerning, som alternativ til skraber og voks.

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag mandag d. 27 september 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 14. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 26. april 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Veet til sensitiv hud hårfjerningscreme

Konklusion: Her er de bedste hårfjerningscreme

Veet til sensitiv hud hårfjerningscreme er udvalgt af Simone, som de bedste hårfjerningscreme i september 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af hårfjerningscreme

Hvis du gerne vil gå sommeren i møde med lækre glatte ben uden at bekymre dig om rifter fra barberskraberen og at skulle skrabe ben hver dag, så bør du prøve hårfjerningscreme. Hårfjerningscreme får dine hår til at opløses, så du let kan skylle dem af under bruseren.

Hårfjerningscreme er en utrolig let men effektiv hårfjerningsmetode som kan give dig glatte ben, bikinilinje eller armhuler i op til 4 uger, afhængig af hvor kraftig din hårvækst er. Med produkter der henvender sig til både ben, bikinilinje, armhule og ansigt kan du let finde passende produkter.

Der er mange mærker af hårfjerningscreme, men jeg har her samlet dem, der får de bedste anmeldelser af både professionelle og almindelige forbrugere som dig og mig. Det er hårfjerningscreme, der har vist sig at være effekt og let at anvende.

3 ting du bør være opmærksom på hvis du gerne vil bruge hårfjerningscreme

 1. Vælg en hårfjerningscreme der til ben, bikinilinje eller armhuler mm. - Det er vigtigt, at du kun bruger hårfjerningscreme på de områder, den er lavet til. Der er nemlig forskel på hvor høj opløsningen af de skrappe midler er.
 2. Lad den ikke sidde længere end anbefalet - Du bør følge instruktionerne på den hårfjerningscreme du vælger og lade være med at lade den sidde for længe. Lader du den sidde for længe, kan du opleve irritation i huden.
 3. Test om du er allergisk - Det er ikke alle, der kan tåle hårfjerningscreme. De får ikke voldsomme gener men kan opleve irritation og kløe i huden. Prøv derfor hårfjerningscremen på en plet på dit håndled og lad det sidde virketiden ud og se om du får en reaktion.

Hvilke hårfjerningscreme er bedst i test?

1. Veet til sensitiv hud hårfjerningscreme

Veet til sensitiv hud hårfjerningscreme

Bedste hårfjerningscreme til sensitiv hud

Veet Silky Fresh Hair Removal Cream - Sensitive Skin er en hårfjerningscreme, som er udviklet specielt til at fjerne hår i armhuler og bikinilinje på sensitiv hud. Tuben er designet med en afrundet applikator, som letter påføringen, da den nemt følger hud... Læs mere hos Nicehair

2. Hanne Bang creme til ansigtet hårfjerningscreme

Hanne Bang creme til ansigtet hårfjerningscreme

Bedste hårfjerningscreme til ansigt

Hanne Bang Hårfjerningscreme fjerner hurtigt og effektivt uønsket hårvækst i ansigtet. Pakken indeholder to cremer, en hårfjerningscreme og en efterbehandlingsgel. Det er en hurtig og nem måde at fjerne uønsket hårvækst på. Påfør et lag creme med den medf... Læs mere hos Med24

3. Hanne Bang creme til mænd hårfjerningscreme

Hanne Bang creme til mænd hårfjerningscreme

Bedste hårfjerningscreme til mænd

Hbc4men er en hårfjerningscreme til mænd. Denne creme er beregnet til at fjerne uønsket hårvækst på kroppen herunder bryst, ryg, ben, arme og armhuler. Hårfjerningscremen indeholder små pulveriserede frøskaller, der gør det nemt, samt mere effektiv at fje... Læs mere hos Nicehair

4. Veet til tør hud hårfjerningscreme

Veet til tør hud hårfjerningscreme

Bedste hårfjerningscreme til tør hud

Fjern let og hurtigt kropsbehåring. Veet Hårfjerningscreme Tør Hud er en let og behagelig måde at fjerne kropsbehåring på. Cremen fjerner let dine hår ved hårrødderne, og fjerner let hår uanset længden. Cremen kan let påføres på, hvilken som helst del a... Læs mere hos Signatura

5. Veet til normal Hud hårfjerningscreme

Veet til normal Hud hårfjerningscreme

Bedste hårfjerningscreme til normal hud

Fjern let og hurtigt kropsbehåring. Veet Hårfjerningscreme Normal Hud er en let og behagelig måde at fjerne kropsbehåring på. Cremen fjerner let dine hår ved hårrødderne, og fjerner let hår uanset længden. Cremen kan let påføres på, hvilken som helst de... Læs mere hos Med24

6. Veet Essentials hårfjerningscreme

Veet Essentials hårfjerningscreme

Bedste hårfjerningscreme til ben & krop

Fjern let og hurtigt kropsbehåring. Veet Hårfjerningscreme Essentials er en let og behagelig måde at fjerne kropsbehåring på. Cremen fjerner let dine hår ved hårrødderne, og fjerner let hår uanset længden. Cremen kan let påføres på, hvilken som helst de... Læs mere hos Med24

7. Hanne Bang sensitiv hud hårfjerningscreme

Hanne Bang sensitiv hud hårfjerningscreme

Hanne Bang hårfjerningscreme

Hanne Bang Hårfjerningscreme fjerner hurtigt og effektivt uønsket hårvækst på kroppen. Pakken indeholder to cremer, en hårfjerningscreme og en efterbehandlingsgel. Cremen indeholder pulveriserede frøskaller, som sikrer en effektiv fjernelse af de uønskede... Læs mere hos Nicehair

Virker hårfjerningscreme, og hvordan virker det?

Ja, hårfjerningscreme virker i allerhøjeste grad! Den populære creme til hårfjerning virker ved, at den med sine forskellige ingredienser opløser hårene.

Creme giver dig derfor en nem og hurtig hårfjerning uden barberskraber!

Cremen er gaven til dig, der er træt af at barbere ben med en skraber hver anden dag i badet. Dertil kommer den evige kamp med røde knopper, som alle oplever i større eller mindre grad.

Hårfjerningscreme er det bedste alternativ til hårfjerning med voks eller skraber!

Er hårfjerningscreme skadeligt for huden og kroppen?

Nej, hårfjerningscreme er ikke (længere) skadeligt for hverken hud eller krop. For mange, mange år siden, da de første cremer så dagens lys, der var emnet meget oppe i medierne.

Qua produkttypens store popularitet gik udviklingen stærkt. I dag er der mange cremer til hårfjerning på markedet og fokus er afgjort gået i retning af sikker hårfjerning. Du kan derfor roligt svinge kortet og opgradere din hårfjerning.

Der er selvfølgelig altid et men. Mit men i denne sammenhæng er dog kun begrænset til,a t du selvfølgelig ikke skal indtage cremen, men kun bruge den på huden. Obvius, right?

Til trods for at selve cremen ikke er skadelig, så bør du selvfølgelig være opmærksom på din egen huds reaktion.

Det er ikke alle hudtyper der bryder sig om hårfjerningscreme, så vælg gerne den rigtige til netop din hud. Der fås flere forskellige varianter af creme, som egner sig godt til enkelte hudtyper. Du kan f.eks. finde produkter til:

 • Tør hud
 • Normal hud
 • Sensitiv hud

Herudover vil du kunne finde hårfjerningscreme til specifikke steder på kroppen:

 • Til ansigtet
 • Til ben

Kan mænd bruge hårfjerningscreme til uønsket hår?

Ja, der findes faktisk tilmed hårfjerningscreme til mænd, der dufter lidt mere maskulint og matcher mandekroppen i højere grad. Har du en kvindelig samboer med en creme på badeværelset, så kan du dog fint bruge hendes.

Når det kommer til hårfjerningscreme og mænd, bør det nok nævnes, at man ikke bør bruge cremen til hårfjerning af skæg.

Du bør holde dig til bryst, ryg, ben, arme og armhuler.

Sådan bruger du hårfjerningscreme til uønsket hår på kroppen

At anvende creme til hårfjerning er ingen stor raketvidenskab, men du får alligevel en hurtig guide til hvordan du bruger produktet:

 1. Læs indlægssedlen inden du går i gang.
 2. Smør cremen på det område hvor du ønsker at fjerne hår.
 3. Vent nu det på pakken eller i indlægssedlen angivne antal minutter. Typisk 5 til 10 minutter på større områder, men kortere tid i ansigtet. Oplever du kløe, svie og gør det ondt, så skal du hurtigst muligt vaske det af og droppe hårfjerning med creme.
 4. Find den medfølgende svamp eller skraber frem og fjern cremen fra huden. Nogle cremer foreskriver blot brug af vand til fjernelse af cremen.
 5. Sørg for at få al cremen vasket af efter hårfjerning.
 6. Medfølger der en creme i pakken bør den smøres på efter brug.

En god tommelfingerregel vil være, at du forsøger dig med creme på et mindre område førend du kaster dig over et full body hair removal projekt. Sådan bliver du sikker på, at du ikke får en allergisk reaktion på cremen før du smører den ud på større dele af kroppen.

Hårfjerningscreme til bikinilinje og intime områder, kan jeg det?

De fleste hårfjerningscremer kan fint anvendes på de mere intime områder og i bikinilinjen.

Har du købt en ny creme eller er det første gang, så bør du selvsagt forsøge dig med et mindre område og se hvordan huden reagerer.

Intime områder er ofte mere følsomme og har derfor ikke godt af de kemikalier, der trods alt findes i hårfjerningscreme. De intime områder har nu ej heller godt af shampoo el.lign. produkter. Netop derfor handler det om at skylle sig godt inden man træder ud af badet.

Du kan med fordel se efter en creme til intimbrug.

Hårfjerningscreme til ansigtet, kan jeg det?

Ja, du kan godt udføre hårfjerning i ansigtet med creme. Vælg dog gerne en der er fremstillet specielt til formålet, så den er mest mulig skånsom overfor vores tynde hud i ansigtet.

Efter brug vil huden behandlingen holde i ca. en til to uger. Effekten kan variere fra person til person, men følger man vejledningen på pakken eller i indlægssedlen, så burde resultatet blive godt og holde længe.

Fordele og ulemper ved hårfjerning med creme

Sammenholder man hårfjerning med creme - med de to andre populære metoder: barberskraber eller voks, så vil der selvsagt være nogle fordele og ulemper ved creme-metoden.

Ulemperne kan variere fra person til person og opstå i større eller mindre grad. Prøv dig frem og find den hårfjerningscreme der passer til netop din hud og krop.

Oplever du svien på huden efter påførsel, så drop projektet - køb en anden creme eller gå med skraber eller voks.

Fordele:

 • Hurtig og nem hårfjerning.
 • Cremerne koster ikke det store og er væsentligt billigere end f.eks. permanent hårfjerning.
 • Smertefri hårfjerning i modsætning til hårfjerning med voks.
 • Creme-metoden holder i en til to uger og hårene bliver blødere når de igen vokser ud.
 • Ingen røde knopper og indgroede hår i modsætning til hårfjerning med skraber hvor det næsten er en uundgåelig ting.

Ulemper:

 • Hårfjerning med creme er dyrere end med skraber
 • Har man følsom hud kan man opleve kløe, irritation og svien. Udskift straks din creme med en ny eller drop hårfjerningscreme.
 • Det er selvfølgelig ingen garanti for, at alle uønskede hår fjernes med creme, men behandlingen kan gentages.
 • Hårstubbene kan ses igen efter to til fire dage.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 7 hårfjerningscremer, har Simone valgt Veet til sensitiv hud , som de bedste hårfjerningscreme i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 6 andre populære hårfjerningscremer, herunder bl.a. Hanne Bang creme til ansigtet, Hanne Bang creme til mænd, Veet til tør hud & Veet til normal Hud... klik her for at se de resterende!

4 ofte stillede spørgsmål om hårfjerningscreme

Kan jeg bruge hårfjerningscreme til intime områder?

Ja, men du bør selvfølgelig sikre dig, at du får vasket produktet helt af efter brug. Du kan med fordel vælg en creme specifikt til fjernelse af uønsket hår i intime områder.

Kan jeg bruge hårfjerningscreme til bikinilinjen?

Ja, du kan godt anvende creme i bikinilinjen. Køb dog et produkt til følsom eller sensitiv hud og sørg altid for, at du får vasket det hele af efter hårfjerning.

Kan jeg bruge hårfjerningscreme i ansigtet?

Ja, du kan godt bruge hårfjerningscreme i ansigtet. Du bør dog vælge en creme specifikt til formålet, da den bør være skånsom overfor vores tynde hud i ansigtet.

Hvor længe holder hårfjerning med creme?

1 til 2 uger, forudsat, at du har fulgt vejledningen på pakken eller fra indlægssedlen.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Simone

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
19 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5