Bedste gellak startsæt: De 3 bedste gellak sæt 2021

Det bedste gellak startsæt indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne lave gellack negle derhjemme. Hvad end du er nybegynder eller måske blot er i tvivl om hvad du skal bruge, så skal du vælge et startsæt. Med et sæt får du alt det nødvendige, du skal bruge, og mere til, for at lave gellack-negle i stuen. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære sæt netop nu!

Nailster Professional gellak startsæt

Konklusion: Her er det bedste gellak startsæt 🥇

Nailster Professional gellak startsæt er udvalgt af Simone, som det bedste gellak startsæt i april 2021.

Bedste
Af Skønhedsblogger
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 13 april 2021, indholdet fredag d. 29. januar 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 7. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilket gellak startsæt er bedst i test?

1. Nailster Professional gellak startsæt - BEDST I TEST 🥇

Nailster Professional gellak startsæt

Det ultimative gellak startsæt med ALT og mere af det hele

Har du en forkærlighed for flotte og holdbare gellak-negle? Og drømmer du om at kunne lave dem derhjemme? Det er der heldigvis råd for, og det råd hedder ganske enkelt Nailster. Hos Nailster kan du dykke ned i et fantastisk gellak-univers, hvor du fi...... Læs mere hos Nailster

2. Nailster Premium gellak startsæt

Nailster Premium gellak startsæt

Det bedre gellak sæt med PRO UV lamepe

Nailster Premium Gellak Startkit Hvem siger, det skal være besværligt eller dyrt at have flotte og holdbare negle? Ikke os! Hos Nailster kan du dykke ned i et forførende gellak-univers, hvor du finder alt det, du har brug for. Vink farvel til de måne...... Læs mere hos Nailster

3. Nailster Travel gellak startsæt

Nailster Travel gellak startsæt

Kom hurtigt i gang med basisprodukter til gellak negle

Få flotte negle med gellak i særklasse. Vores Nailster-budget-gellak-startkit indeholder alt, du skal bruge for at komme i gang.... Læs mere hos Nailster

Alt, du skal bruge, finder du i et gellak startkit

Med et gellak startkit skyder du genvej til hurtigt og nemt at komme i gang med at lave skønne gellak negle, på både fødder og hænder, hjemme i stuen.

At få lavet gellak negle hos en professionel negletekniker kan hurtigt koste mange hundrede kroner. Du kan dermed spare dig selv for en hel del penge hvis du køber et startsæt og lærer dig selv teknikken.

Når du sidder i stolen hos en professionel negletekniker vil du formentlig ikke tænke yderligere over hvilket udstyr og materialer der er i brug. Det kan derfor hurtigt blive en stor opgave, at finde ud af hvad der skal til af både materialer og udstyr. I et startsæt får du alt hvad du skal bruge for at kunne lave holdbare og smukke (gellak) negle med et flot finish!

Personligt har jeg i tidernes morgen købt et stort gellak startsæt. Når jeg så var ved at løbe tør, har jeg købt et lille startsæt og dermed fået fyldt op hele vejen rundt af forbrugsvarerne. Det er alt andet billigere end at skulle købe det hele hver for sig.

Hvad indeholder et gellak startsæt?

I et gellak startsæt finder du alt hvad du skal bruge til at lave gellak negle:

 • LED / UV lampe: UV lampen bruges til at hærde base- og top coat.
 • Gellak fjerner: En kraftig acetonebaseret gellak fjerner, der nemt kan fjerner gellak.
 • Base Coat: En base coat der beskytte neglen mod misfarvning og forlænger gellakkens holdbarhed.
 • Top coat: En top coat sikrer et flot og holdbart resultat.
 • Neglebåndsskubber: Med en neglebåndsskubber kan man skubbe overskydende neglebånd væk fra neglen.
 • Neglefil: En neglefil bruges til at file og slibe neglenes form.
 • Neglebuffer: En neglebuffer bruges til at slibe neglene før neglepleje eller til at klargøre dem inden gellak.
 • Soak-off negleklips: Bruges til at fastholde alcohol wipes på dine negle til når du måtte ønske at fjerne din gellak.
 • Isopropyl alcohol wipes: Isopropyl alkohol wipes bruges til at fjerne resterne fra gammel neglelak og rengøre neglen.
 • Fnugfri wipes: En fnugfri wipe anvendes til fjernelse af gellak og affedtning af negle efter påført top coat.
 • Neglebåndsolie pen: Neglebåndsolie plejer neglebåndet og sikrer flotte og sunde negle.
 • Neglebåndsklipper: En neglebåndsklipper bruges at klippe overskydende neglebånd af.
 • Top coat: Top coat er et beskyttende lag, der lægges oven på farvet neglelak.
 • Primer: En primer bruges til at klargøre neglene og affedte deres overflade, så ens base coat sidder bedre fast på neglen.
 • Cleanser: Ligesom alkohol wipes, bruges cleanser også til at fjerne overskydende rester af gellak, men giver samtidig shine til de færdige gellak negle.
 • Neglepensler: Neglepensler bruges til at male forskellige designs og mønstre på de færdige gellak negle.
 • Dotting tools: Dotting tools kan bruges til at lave prikker, striber el.lign. dekoration på de færdige gellak negle.

Bemærk, at ovenstående liste indeholder flere produkter end de basisprodukter, der følger med i et lille gellak startsæt. Jeg anbefaler altid veninder, at vælge et stort startsæt og senere supplere med de mindre.

Man skal også ofte købe neglelak med farve ved siden af. De fleste af os har jo nok også forskellige ønsker og meninger om den perfekt farvede neglelak. Du har måske allerede noget neglelak stående i skabet - brug det til en start!

Hvilket gellak startsæt skal jeg vælge?

Klik ind på de enkelte startsæt og se hvad de hver især indeholder. Har du allerede det meste på listen, så er et startsæt måske slet ikke der hvor du skal starte.

Vælg et mellemstørrelses startsæt hvor du får basisprodukter, men også en bedre professionel UV-lampe. En god hærdning er alfa og omega for flotte gellak negle.

Spar penge med et startsæt

Skal du ud at købe samtlige negleprodukter til at lave gellak derhjemme vil du nok hurtigt opdage, at det kan blive en relativ dyr affære…

Med et startsæt til gellak får du alt hvad du skal bruge. Rabatten på de enkelte produkter er stor, hvis priserne sammenlignes med køb af de enkelte enheder hver for sig.

Det kan tilmed ofte svare sig, at købe endnu et sæt senere hen, frem for at skulle købe det forbrugsprodukt man er løbet tør for.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 gellak startsæt, har Simone valgt Nailster Professional , som det bedste gellak startsæt i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære gellak startsæt, herunder bl.a. Nailster Premium & Nailster Travel.

Bedøm denne artikel
47 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5