Bedste gellak startsæt: Se de 6 udvalgte sæt til hjemmelavede gellak negle 2021

Bedste gellak startsæt: Se de 6 udvalgte sæt til hjemmelavede gellak negle 2021

Det bedste gellak startsæt indeholder alt hvad du skal bruge for at kunne lave gellack negle derhjemme. Hvad end du er nybegynder eller måske blot er i tvivl om hvad du skal bruge, så skal du vælge et startsæt. Med et sæt får du alt det nødvendige, du skal bruge, og mere til, for at lave gellack-negle i stuen. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære sæt netop nu!

Af Bapoons skønhedsguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 22. november 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 7. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Naillak Essential Kit gellak startsæt

Konklusion: Her er det bedste gellak startsæt

Naillak Essential Kit gellak startsæt er udvalgt af Simone H. Olesen, som det bedste gellak startsæt i november 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af gellak startsæt

Med det bedste gellak startsæt kan du lave fantastisk neglekunst eller blot glæde dig over en ensfarvet lak med en dyb glans og en lang holdbarhed.

Er du interesseret i gellak så vil jeg klart anbefale dig at købe et startsæt frem for at købe produkterne individuelt. Der er mange penge at spare på et startsæt og så har du også alt, hvad du skal bruge samlet i et sæt.

Jeg gennemgår nu de bedste gellak startsæt og skiller skidt fra kanel, så du ved hvilken gellak startsæt du bør købe og hvilke du skal holde dig fra. Mine anbefalinger sker på baggrund af anmeldelser fra negleteknikker og forbrugere.

3 ting du bør være opmærksom på når du køber et gellak startsæt

 1. En god LED / UV lampe er essentielt for et godt resultat - Når du køber et gellak startsæt, så vær opmærksom på ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til selve LED / UV lampen, som skal hærde din neglelak.
 2. Vælg et startsæt hvor der er tænkt på alt - Når du køber gellak startsæt så vælg et startsæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang. Så risikerer du ikke at sidde med i processen og mangle noget småt men vigtigt som fx. fnugfri wipes.
 3. Hellere få men gode gellak - Når du køber gellak startsæt, så er det vigtigt, at de indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang, men det er bedre, at det indeholder få top kvalitet gellak frem for 25 små prøver i dårlig kvalitet.

Hvilket gellak startsæt er bedst i test?

1. Naillak Essential Kit gellak startsæt

Naillak Essential Kit gellak startsæt

Naillak gellak startsæt

Gellack start kit med Pro UV- og LED Lampe Har du brug for et start kit til at komme godt i gang med hjemmelavede gellack negle? Hvis ja, er du havnet på den rette side. Især, hvis du føler, du kan karakterisere dig selv som stadig nybegynder eller måske... Læs mere hos Naillak

2. Le Mini Macaron Le Maxi Butterfly Dreams Gel gellak startsæt

Le Mini Macaron Le Maxi Butterfly Dreams Gel gellak startsæt

Le Mini Macaron gellak startsæt

Le Mini Macaron Le Maxi Butterfly Dreams Gel Manicure Set er en opgraderet udgave af Le Mini Macarons kit til hjemmebrug. Dette kit indeholder en maxi lampe med LED-lys, hvorved du kan spare en del tid. Denne lampe kan nemlig rumme 4 fingre på en gang, i... Læs mere hos Nicehair

3. Nailster Premium gellak startsæt

Nailster Premium gellak startsæt

Det bedre gellak sæt med PRO UV lamepe

Nailster Premium Gellak Startsæt Hvem siger, det skal være besværligt eller dyrt at have flotte og holdbare negle? Ikke os! Hos Nailster kan du dykke ned i et forførende gellak-univers, hvor du finder alt det, du har brug for. Vink farvel til de måne...... Læs mere hos Nailster

4. Naillak Deluxe Kit gellak startsæt

Naillak Deluxe Kit gellak startsæt

Naillak gellak startsæt

Udvidet start kit med flere redskaber og gellack produkter Hos Naillak finder du fire forskellige start kits til at komme godt i gang med at lave dine egne gellack negle lige der, hvor du vil, og på lige det tidspunkt, der passer dig bedst. Naillak Deluxe... Læs mere hos Naillak

5. Nailster Professional gellak startsæt

Nailster Professional gellak startsæt

Det ultimative gellak startsæt med ALT og mere af det hele

Har du en forkærlighed for flotte og holdbare gellak-negle? Og drømmer du om at kunne lave dem derhjemme? Det er der heldigvis råd for, og det råd hedder ganske enkelt Nailster. Hos Nailster kan du dykke ned i et fantastisk gellak-univers, hvor du fi...... Læs mere hos Nailster

6. Naillak Pro Kit gellak startsæt

Naillak Pro Kit gellak startsæt

Naillak gellak startsæt

Startkit til den lille negleteknikker eller med ønske om at lave professionelle gellack negle på veninder Dette start kit er, som navnet herpå så rigtigt indikerer, udviklet og sammensat efter, at den person, der skal bruge produkterne heri, har et ønske... Læs mere hos Naillak

Alt, du skal bruge, finder du i et gellak startkit

Med et gellak startkit skyder du genvej til hurtigt og nemt at komme i gang med at lave skønne gellak negle, på både fødder og hænder, hjemme i stuen.

At få lavet gellak negle hos en professionel negletekniker kan hurtigt koste mange hundrede kroner. Du kan dermed spare dig selv for en hel del penge hvis du køber et startsæt og lærer dig selv teknikken.

Når du sidder i stolen hos en professionel negletekniker vil du formentlig ikke tænke yderligere over hvilket udstyr og materialer der er i brug. Det kan derfor hurtigt blive en stor opgave, at finde ud af hvad der skal til af både materialer og udstyr. I et startsæt får du alt hvad du skal bruge for at kunne lave holdbare og smukke (gellak) negle med et flot finish!

Personligt har jeg i tidernes morgen købt et stort gellak startsæt. Når jeg så var ved at løbe tør, har jeg købt et lille startsæt og dermed fået fyldt op hele vejen rundt af forbrugsvarerne. Det er alt andet billigere end at skulle købe det hele hver for sig.

Hvad indeholder et gellak startsæt?

I et gellak startsæt finder du alt hvad du skal bruge til at lave gellak negle:

 • LED / UV lampe: UV lampen bruges til at hærde base- og top coat.
 • Gellak fjerner: En kraftig acetonebaseret gellak fjerner, der nemt kan fjerner gellak.
 • Base Coat: En base coat der beskytte neglen mod misfarvning og forlænger gellakkens holdbarhed.
 • Top coat: En top coat sikrer et flot og holdbart resultat.
 • Neglebåndsskubber: Med en neglebåndsskubber kan man skubbe overskydende neglebånd væk fra neglen.
 • Neglefil: En neglefil bruges til at file og slibe neglenes form.
 • Neglebuffer: En neglebuffer bruges til at slibe neglene før neglepleje eller til at klargøre dem inden gellak.
 • Soak-off negleklips: Bruges til at fastholde alcohol wipes på dine negle til når du måtte ønske at fjerne din gellak.
 • Isopropyl alcohol wipes: Isopropyl alkohol wipes bruges til at fjerne resterne fra gammel neglelak og rengøre neglen.
 • Fnugfri wipes: En fnugfri wipe anvendes til fjernelse af gellak og affedtning af negle efter påført top coat.
 • Neglebåndsolie pen: neglebåndsolie plejer neglebåndet og sikrer flotte og sunde negle.
 • Neglebåndsklipper: En neglebåndsklipper bruges at klippe overskydende neglebånd af.
 • Top coat: Top coat er et beskyttende lag, der lægges oven på farvet neglelak.
 • Primer: En primer bruges til at klargøre neglene og affedte deres overflade, så ens base coat sidder bedre fast på neglen.
 • Cleanser: Ligesom alkohol wipes, bruges cleanser også til at fjerne overskydende rester af gellak, men giver samtidig shine til de færdige gellak negle.
 • Neglepensler: Neglepensler bruges til at male forskellige designs og mønstre på de færdige gellak negle.
 • Dotting tools: Dotting tools kan bruges til at lave prikker, striber el.lign. dekoration på de færdige gellak negle.

Bemærk, at ovenstående liste indeholder flere produkter end de basisprodukter, der følger med i et lille gellak startsæt. Jeg anbefaler altid veninder, at vælge et stort startsæt og senere supplere med de mindre.

Man skal også ofte købe neglelak med farve ved siden af. De fleste af os har jo nok også forskellige ønsker og meninger om den perfekt farvede neglelak. Du har måske allerede noget neglelak stående i skabet - brug det til en start!

Hvilket gellak startsæt skal jeg vælge?

Klik ind på de enkelte startsæt og se hvad de hver især indeholder. Har du allerede det meste på listen, så er et startsæt måske slet ikke der hvor du skal starte.

Vælg et mellemstørrelses startsæt hvor du får basisprodukter, men også en bedre professionel UV-lampe. En god hærdning er alfa og omega for flotte gellak negle.

Spar penge med et startsæt

Skal du ud at købe samtlige negleprodukter til at lave gellak derhjemme vil du nok hurtigt opdage, at det kan blive en relativ dyr affære…

Med et startsæt til gellak får du alt hvad du skal bruge. Rabatten på de enkelte produkter er stor, hvis priserne sammenlignes med køb af de enkelte enheder hver for sig.

Det kan tilmed ofte svare sig, at købe endnu et sæt senere hen, frem for at skulle købe det forbrugsprodukt man er løbet tør for.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 6 gellak startsæt, har Simone H. Olesen valgt Naillak Essential Kit gellak startsæt, som det bedste gellak startsæt i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 5 andre populære gellak startsæt, herunder bl.a. Le Mini Macaron Le Maxi Butterfly Dreams Gel, Nailster Premium, Naillak Deluxe Kit & Nailster Professional... klik her for at se de resterende!

5 ofte stillede spørgsmål til køb af gellak startsæt

Skal jeg købe et stort eller lille gellak startsæt?

Hvis du ikke har nogle gellakprodukter eller neglelamper i forvejen så bør du købe et stort startsæt der indeholder alt hvad du skal bruge. De mindre startsæt er gode til at supplere op med.

Kan man hærde almindelig lak i en LED / UV lampe?

Nej, du kan ikke bruge almindelig neglelak i en LED / UV neglelampe. Den kræver speciel gellak.

Kan det betale sig at købe et gellak startsæt?

Ja, der er store besparelser ved at købe et gellak startsæt fremfor at købe produkterne individuelt.

Hvordan fjerner man gellak?

Når du skal fjerne gellak så kan du vælge at slibe det af eller at bløde det op ved at sætte fingrene i blød i neglelakfjerner, hvorefter du vil kunne skrabe det af.

Er det svært at lave gellak negle selv?

Nej, med en god LED / UV neglelampe og nogle gode gellak så er det ikke svært at få et flot resultat.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Nailster Travel.

Anbefalingerne er givet af • Bapoons skønhedsguru
Skriv til Simone H. Olesen

Simone er autodidakt når det kommer til brugen af makeup, hudpleje, hårprodukter mv. Hendes egne erfaringer er derfor dem der danner udgangspunktet for hendes anbefalinger, artikler og guides. Hun er med her på Bapoon.dk, da hun kan give en anden vinkel på skønhed end den professionelle.

Bedøm denne artikel
49 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5