Bedste farvebombe: Se de 8 udvalgte hårkure med farve i 2021

Bedste farvebombe: Se de 8 udvalgte hårkure med farve i 2021

Den bedste farvebombe giver håret en strålende og intens hårfarve imellem dine frisørbesøg. Med den rigtige farvebombe kan du genskabe farven i dit hår, så det altid fremstår fra sin bedste side. Tilfør dit hår glans og pleje med en farvebombe i dag - dit hår vil takke dig. Husk at vælge den rigtige farve. Her i denne farvebombe guide finder du de bedste netop nu!

Af Bapoons frisør & hårguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 17 oktober 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 11. oktober 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 17. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver farvebombe

Konklusion: Her er den bedste farvebombe

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver farvebombe er udvalgt af Camilla, som den bedste farvebombe i oktober 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af farvebombe

Med en god farvebombe eller color bomb som den også kaldes, kan du genopfriske farven i dit hår, så den bliver vibrant, glansfuld og får dit hår til at se lækkert sundt ud. Synes du farven i dit hår er blevet mat og trist, så er farvebomben løsningen så du kan trække tiden inden næste frisørbesøg.

En farvebombe ikke kun genopfrisker farven i dit hår. Den er også fuld af nærende ingredienser som en hårkur, der går ind og gennemfugter håret samtidig med, at det bliver tonet af farvepigmenterne. Det giver en smuk farve i et hår, der ser sundt og gennemfugtet ud.

Der findes flere farvebomber på markedet i svingende kvalitet. Jeg har her samlet et udvalg af de bedste farvebomber, så du kan foretage dit valg mellem farvebomber, der rent faktisk giver de resultater som de lover. Efter produkt præsentationen kan du finde masse nyttig info om farvebomber og hvordan du bruger dem.

3 gode råd til dig der skal købe en farvebombe til hår

  1. Husk at en farvebombe kun er semi-permanent farve - Det er vigtigt, at du husker, at en farvebombe kun er en semipermanent farve og ikke er kraftig nok til at lave et komplet farveskift (med mindre dit hår er afbleget). Vælg derfor en farve der passer til din nuværende hårfarve.
  2. Farvebomber i pangfarver kræver at du bleger håret - Hvis du gerne vil farve dit hår blåt, grønt, gult, rødt eller en anden pangfarve, så kan du sagtens gøre det med en farvebombe. Det kræver blot, at du først trækker farven ud af dit hår. Altså en afblegning af håret.
  3. Farvebomben er den sundeste måde at tone håret - Det er aldrig sundt for håret, når du farver, bleger eller permanenter det, men når du bruger en farvebombe, så giver du samtidig dit hår en super intens hårkur, der kan minde om en olaplex behandling.

Hvilken farvebombe er bedst i test?

1. Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver farvebombe

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver farvebombe

Maria Nila farvebombe

Maria Nila Colour Refresh 300 ml - Pearl Silver 0.20Maria Nila Colour Refresh 300 ml - Pearl Silver 0.20 neutraliserer gullige toner i håret, så du kan holde dit blonde eller hvide hår lyst. Brug den til at fortynde andre farver for at skabe et mere kølig... Læs mere hos Brandshop

Violet silver-hårkur, fjerner gule toner, giver et køligt skær, plejer og blødgør, fri for parabener, 100% vegansk, medfølger handsker & farvekode 0.20.

2. Maria Nila Colour Refresh Cacao Intense farvebombe

Maria Nila Colour Refresh Cacao Intense farvebombe

Maria Nila farvebombe

Maria Nila Colour Refresh 300 ml - Cacao Intense 4.10Maria Nila Colour Refresh 300 ml - Cacao Intense 4.10 giver en smuk mørk, chokoladebrun hårfarve. Brug den til at lave lidt spil i blondt hår eller giv brunt hår en mørkere og dybere farve. Bland den op... Læs mere hos Signatura

Farvepigmenteret hårkur, genopfrisker hårfarven, intens brun farve, plejer og blødgør, fri for parabener, 100% vegansk, holder 4-10 vaske, medfølger handsker & farvekode 4.10.

3. Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver farvebombe

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver farvebombe

Maria Nila farvebombe

Maria Nila Colour Refresh 100 ml - Pearl Silver 0.20Maria Nila Colour Refresh 100 ml - Pearl Silver 0.20 neutraliserer gullige toner i håret, så du kan holde dit blonde eller hvide hår lyst. Brug den til at fortynde andre farver for at skabe et mere kølig... Læs mere hos Signatura

Violet silver-hårkur, fjerner gule toner, giver et køligt skær, plejer og blødgør, fri for parabener, 100% vegansk, medfølger handsker & farvekode 0.20.

4. Maria Nila Colour Refresh Pink Pop farvebombe

Maria Nila Colour Refresh Pink Pop farvebombe

Maria Nila farvebombe

Maria Nila Colour Refresh 100 ml - Pink Pop 0.06Maria Nila Colour Refresh 100 ml - Pink Pop 0.06 giver dit hår et pink touch. Pink Pop er en meget pigmentrig hårfarve, så du får en intensiv farvning, der virkelig giver dig tydeligt pink hår. Brug den med... Læs mere hos Signatura

Ekstra pigmentrig farvekur, genopfrisker hårfarven, holder 4-10 vaske, plejer og blødgør, fri for parabener, 100% vegansk, medfølger handsker & farvekode 0.06.

5. IdHAIR Colour Bomb Sweet Toffee farvebombe

IdHAIR Colour Bomb Sweet Toffee farvebombe

IdHAIR farvebombe

Id Hair Colour Bomb Sweet Toffee 250 mlGiv dit farvede hår et lækkert boost med Id Hair Colour Bomb Sweet Toffee. Denne farvevariant er udviklet til gyldenbrunt hår. Dit hår får nyt shine og farven tilføres mere dybde, så du oplever den samme følelse, som... Læs mere hos Signatura

Farveopfriskende balsam, plejende og nærende, nyt liv til hårfarven, til gyldenbrunt hår & parabenefri.

6. Kevin Murphy Cool Angel farvebombe

Kevin Murphy Cool Angel farvebombe

Kevin Murphy farvebombe

Kevin Murphy COOL.ANGEL er en effektfarve som efterlader håret med et smukt koldt/ask look. Denne fantastiske treatment indeholder farvede pigmenter, som gør det muligt at eksperimentere med forskellige nuancer, da farven kun holder nogle hårvaske. Denne... Læs mere hos Signatura

Farveopfriskende effektfarve, genopfrisker hårfarven, fri for parabener/sulfat og skadelige stoffer, plejer og blødgør & giver håret fornyet glød.

7. Moroccanoil Color Depositing Mask Platinum farvebombe

Moroccanoil Color Depositing Mask Platinum farvebombe

Moroccanoil farvebombe

MOROCCANOIL® Color Depositing Mask - Platinum er en unik kombination af en intens plejende hårkur og hårfarve, som gør det muligt at fremtrylle en smuk tone, samtidig med at håret plejes i dybden. Denne maske indeholder en nærende blanding, som bl.a. bes... Læs mere hos Brandshop

Farvegivende hårmaske, genopfrisker hårfarven, intensiv fugt og pleje, giver blødhed og glans, kold, askeblond tone, for en velplejet finish, midlertidig farve & god til lyst og mellemblond hår.

8. Moroccanoil Color Depositing Mask Rose Gold farvebombe

Moroccanoil Color Depositing Mask Rose Gold farvebombe

Moroccanoil farvebombe

MOROCCANOIL® Color Depositing Mask - Rose Gold er en unik kombination af en intens plejende hårkur og hårfarve, som gør det muligt at fremtrylle en smuk tone, samtidig med at håret plejes i dybden. Denne maske indeholder en nærende blanding, som bl.a. be... Læs mere hos Nicehair

Farvegivende hårmaske, genopfrisker hårfarven, intensiv fugt og pleje, giver blødhed og glans, varm lyserød tone, for en velplejet finish, midlertidig farve & god til lyst og mellemblond hår.

Hvad er en farvebombe?

En farvebombe bliver også kaldt for en colour bomb og er farve og hårpleje kombineret i ét produkt. Farven i en farvebombe er en semipermanent farve. Det indeholder altså farvepigmenter, som fader ud af håret i takt med at du vasker det.

En farvebombe anbefales ikke til farveskift, da den ikke indeholder en høj nok koncentration af farvepigment til dette, til gengæld er den uovertruffen, når det kommer til at genopfriske farven i dit hår.

Hvis du farver dit hår, så kender du helt sikkert også til at farven efter et stykke tid mister styrke og begynder at blive lidt mat og trist at se på. Her er farvebomben fantastisk til at gå ind som en farve opfrisker og give farven dybde og spil igen.

Hvis du ikke farver dit hår, men godt kunne tænke dig at din egen hårfarve får mere glød og glans, så vil du også få rigtig gode resultater med en farvebombe, der passer til din hårfarve.

Der findes farvebomber i rigtig mange farve. Både “naturlige farver” som sort, brun, rødbrun og blond, men der findes også farvebomber i pangfarver som grøn, turkis, lilla, pink og postkasserød. Disse kræver dog, at du først afbleger dit hår, da de kun virker på hår hvor pigmentet allerede er trukket ud.

Genopfrisk farven i håret med en farvebombe

Lige meget hvor godt du passer og plejer dit hår, så kan det ikke undgås, at farvet hår falmer over tid. Hvis du gerne vil undgå at besøge din frisør alt for ofte, så kan du selv genopfriske din hårfarve derhjemme med fantastiske resultater.

En farvebombe indeholder en kombination af plejende stoffer, der plejer dit hår og vækker det til live, samt en masse mikroskopiske farvepigmenter, som giver håret et boost af farve.

Hvad enten du har sort hår, rødt hår, hår i brunlige eller blonde nuancer så kan du finde en farvebombe der matcher din hårfarve og som kan intensiverer din hårfarve for dig.

En farvebombe er ikke en permanent farve og derfor ikke velegnet til farveskift MEN hvis du har helt lys blond hår så kan du vælge frit mellem alle farver da det helt lyse hår vil tage imod farven.

Hvor længe holder effekten af en farvebombe?

En farvebombe er som sagt en semi-permanent farve, altså en farve som gradvist fader ud af dit hår, når du vasker det. Effekten af en farvebombe eller color bomb er derfor kraftigt de først par hårvaske og vil derefter miste sin styrke.

Hvor længe farvebomben holder i dit hår afhænger af flere ting:

  • Hvor let dit hår har ved at tage imod farve
  • Hvor ofte du vasker dit hår
  • Hvor slidt dit hår er
  • Hvor godt du plejer dit hår
  • Hvilken farve farvebombe du benytter (pangfarverne vaskes hurtigst ud)

Du kan dog forvente at have en god effekt af en farvebombe til håret i 2 til 3 uger, hvis du nøjes med at vaske dit hår de anbefalede 2 - 3 gange om ugen. Jo oftere du vasker dit hår jo hurtigere vil farven fade ud.

Få en mere intens farve ved at lade farvebomben trække et par minutter ekstra. (Det anbefales dog ikke med farvebomben til blond hår da den vil kunne trække lilla op)

Udsæt frisør tiden med en farvebombe

Det er som oftest ikke billigt at besøge frisøren og skal du have foretaget en farvebehandling, så kan du let afsætte 2 - 3 timer i frisørstolen hvis ikke længere.

Derfor har flere og flere også fået øjnene op for produkter som toningsfarve, hårfarve mousse, hårfarvespray, skyllefarve og farvebomber. Ingen af de nævnte er hårfarve produkter der giver en permanent farvning, men en farve der skylles ud af håret i løb af en eller flere hårvaske, afhængig af hvilket produkt der er tale om.

Hvis du gerne vil have så langtidsvarende et resultat som muligt, så du ikke skal gentage behandlingen hver uge eller oftere, så vil jeg anbefale dig at vælge en farvebombe.

En farvebombe går ikke ind og giver en drastisk farveforskel i din udvoksning (med mindre denne er helt lys blond) men den går ind og får de farvede længder i dit hår til at se ud som om, du lige er trådt ud af døren fra frisøren. Den intensiverer farven, gør farven mere klar og så giver den ikke mindst håret masser af glans og fugtighed som er det ethvert farvet hår sukker efter.

Juster farvenuancen i dit hår med en farvebombe

Selvom en farvebombe ikke er en permanent hårfarve, så kan du få virkelig gode resultater, hvis du gerne vil justere nuancerne i dit hårfarve uden at skulle en tur forbi frisøren.

Har du for eksempel mørkt hår, men drømmer om en lidt varmere glød i håret så vil du kunne opnå et virkelig flot look ved at bruge en rødlig eller kastanjebrun farvebombe.

Du vil også kunne gøre dit hår nogle nuancer mørkere. Det kan være rigtig flot i et ellers lidt kedeligt leverpostejfarvet hår. Mulighederne er næsten uendelige og det fede er at farven vaskes ud igen.

Fjern de gullige toner i blond hår med en farvebombe

Hvis du er blond, lys blond, aske blond eller platin blond, enten som resultat af et frisørbesøg eller fordi du er naturlig blond, så døjer du sikkert som mange andre blondiner med gule toner i det blonde hår.

De gullige toner i blond kan du fjerne på flere måder. Du kan vælge at anvende en silver shampoo, en violet skyllefarve eller hvad jeg vil anbefale - nemlig en farvebombe.

Når jeg foretrækker en farvebombe til at fjerne gullige toner i blond hår frem for de andre løsninger, så er det fordi produkter som en silver shampoo kan være virkelig udtørrende for håret.

Bruger du en farvebombe, så får du både den koncentrerede effekt fra silver shampooen men også en virkelig intens hårkur, som modvirker de skader farven forårsager i håret. Samtidig så virker en farvebombe i blond hår i flere uger hvor du ikke skal tænke over gule nuancer. Og dit hår fået en glans kur, så det ser sundt og lækkert ud.

Brug farvebomber i crazy colors eller pastelfarver når håret skal være alt andet end kedeligt

Der er ingen regler i dag når det kommer til hårfarver - alt er tilladt. Derfor er de såkaldte crazy color farvebomber og pastelfarvede farvebomber også blevet super populære.

Nogle farver hele håret i én farve, det kunne være i en postkasserød farve. Andre vælger kun at farve enkelte sektioner i håret. For eksempel de hårlokker der indrammer ansigtet.

Men du kan også lave fede mermaid hår look med farvebomber i crazy colors og pastelfarver. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Kan alle bruge farvebomber i pastelfarver og crazy colours?

Det korte og korrekte svar er Nej! For at kunne få fuld effekt af farvebomber i pastelfarver eller farvebomber i crazy colours, så kræver det, at de hår er helt lyst / hvidt fra naturens side eller at du har afbleget håret først. Dit hår må altså ikke indeholde pigment så kan denne type farvebombe ikke virke.

Har du til gengæld helt lyst hår eller lysnet dit hår først, så kan du med en farvebombe i crazy colors få en gennemtrængende og virkelig vibrant farve. Det samme gælder for pastelfarverne som virkelig kommer til deres ret i et helt lyst hår.

Er du lyshåret eller bleget lys, så er farvebomber en fantastisk mulighed for at lege med nye looks. Vær modig og prøv noget nyt - kan du ikke lide det, så kan du hurtigt vaske farven ud af håret og prøve en ny. Men kigger du på farvespektret i farvebomber, så er det svært at finde en farve der ikke er super fed.

Guide - Sådan bruger du en farvebombe til håret

Hvis du gerne vil have genopfrisket farven i dit hår eller fjerne gullige toner i blond hår og samtidig pleje dit hår, så er en farvebombe sagen. En farvebombe er ikke en permanent farve. Den egner sig altså ikke til farveskift, men er super god, når du gerne vil give din hårfarve dybde og ekstra glans.

Virke-tiden afhænger en anelse fra produkt til produkt men fremgangsmåden er den samme. Dette er et produkt som er super let at anvende og hvor du ikke behøver bekymre dig om et ensartet resultat.

Vask håret - men undlad balsam

Når det er tid til at bruge en farvebombe, så skal du starte med at vaske håret grundigt, så du får fjernet ophobede hårprodukter og olie i håret. Det kan du gøre ved at vaske håret 2 gange.

Det er vigtigt. at du IKKE bruger balsam i dit hår, når du er færdig med shampoo.

Balsammen vil lægge sig på hårstråene og forhindre farvebomben i at virke optimalt. Du bør derfor heller ikke bruge en 2 i 1 shampoo og balsam.

Tør håret i et håndklæde

Når håret er rent, så skal du have vredet så meget vand som muligt ud af dit hår. Håret skal gerne være håndklædetørt. inden du går videre og bruger farvebomben.

Er håret for vådt, så vil farvebomben være svær at styre og du risikere at den løber og sviner din hud og dit tøj til.

Del håret op i sektioner

Hvis du har langt hår, så kan det være en stor fordel at dele håret op i sektioner, inden du går i gang med farvebomben. På den måde er du sikker på, at farvebomben bliver jævnt fordelt i håret.

Jeg deler gerne håret op i en midterskilning, som jeg herefter deler i 2 sektioner, så jeg har 4 sektioner i alt.

Fordel farvebomben i håret

Når du fordeler farvebomben i håret, så er det svært at rådgive dig mht. hvilken mængde produkt, du skal bruge. Det kommer nemlig helt an på længden af dit hår og hvor tykt dit hår er.

Anvend nok produkt til at håret er ordentlig dækket fra hårrod til hårspids. Og hellere for meget end for lidt.

Trækketid

Det er vigtigt, at du læser brugsanvisningen på den farvebombe, som du har valgt og følger anvisningerne, når det kommer til trækketiden. Ved de fleste farvebomber drejer det sig omkring 5 minutter.

Jo længere farvebomben bliver i håret jo kraftigere bliver resultatet. Bruger du en farvebombe til platin blond / blond hår, så skal du dog være opmærksom på, at den indeholder mange lilla farvepigmenter, som kan give dit hår et lilla skær, hvis du overskrider trækketiden.

Husk at bruge handsker - En farvebombe er ikke skadelig for din hud, men den kan være stærkt farvende. Jeg vil derfor altid anbefale at du bruger et par latex-handsker når du påfører farvebomben. Sørg ligeledes for at rense din hårgrænse og dine ører.

Er du klar til at give frisuren et løft med en lækker farvebombe?

Så er vi ved at være ved vejs ende og jeg håber, at du har fået nyttig information og viden om farvebomber til håret. Hvad end din hårfarve er, så vil der helt sikkert være en farvebombe der klæder sig og som kan give din frisure det sidste pift samtidig med at den plejer dit hår.

Har du bestemt dig til hvilken én du vil prøve først? Har du ikke prøven en farvebombe før, så vil du blive positivt overrasket ikke kun over farveintensiteten, men også også hvor blødt, glansfuldt og medgørligt dit hår er bliver.

Jeg har lagt link ind direkte til forhandlerne af de forskellige farvebomber. På den måde kan du let sammenligne priser, hvilket selvfølgelig også fylder en del, når man skal vælge farvebombe.

Hvis du har yderligere spørgsmål til farvebomber som jeg ikke har besvaret her, så kan du finde mere produktinformation ved at følge linket til forhandlerens side. Det er også der, du vil kunne foretage dit køb.

Jeg elsker selv effekten fra en farvebombe og bruger den ca. 1 gang om måneden for at genopfriske mit blonde hår. Jeg er sikker på, at du vil få lige så meget fornøjelse af produktet, hvad enten du er lyshåret eller mørkhåret.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 8 farvebomber, har Camilla valgt Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver , som den bedste farvebombe i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 7 andre populære farvebomber, herunder bl.a. Maria Nila Colour Refresh Cacao Intense, Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver, Maria Nila Colour Refresh Pink Pop & IdHAIR Colour Bomb Sweet Toffee... klik her for at se de resterende!

9 ofte stillede spørgsmål om farvebomber

Skal jeg købe en farvebombe- eller tube?

Det har ingen betydning om du køber det ene eller andet produkt, da en farvebombe- og tube er ét og samme produkttype - med samme effekt og virkning.

Kan en farvebombe skjule udgroninger?

Ja, du kan skjule udrulninger med en farvebombe. Du kan ikke fjerne dem, men du kan gøre dem mindre synlige. Det bedste resultat får du hvis din naturlige hårfarve og den farvede hårfarve er tæt på hinanden. Det er ikke hensigtsmæssigt at skjule udgroninger med en farvebombe fra lyst til mørkt hår eller omvendt.

Kan en farvebombe gøre håret lysere?

Nej, en farvebombe kan ikke gøre håret lysere. Det er en hårkur med farve og den indeholder ikke lysning. Produkttypen kan udelukkende tilføre farve.

Hvor længe holder behandlingen med en farvebombe?

En behandling med farvebombe holder i 2 - 3 uger. Holdbarheden afhænger meget af håret og varierer ligeså fra person til person. Jo ofte du vasker håret, desto hurtigere vil farven forsvinde.

Hvor lang tid skal en farvebombe sidde i håret?

En farvebombe skal sidde i håret minimum 3 minutter inden den skylles ud igen. Ved mørke og rødlige farver må hårkuren gerne sidde lidt længere.

Hvad gør en farvebombe?

En farvebombe genopfrisker farven i håret mellem frisørbesøg og hårfarvning. Hårets farve bliver mere intenst, udgroninger vil blive skjult og håret vil få mere glans.

Hvad er forskellen på en farve- og hårbombe?

Der er ingen forskel på en farve- og hårbombe. Det er ét og samme produkt med samme virkning og effekt på farvet hår.

Hvad er en farvebombe?

En farvebombe er en hårkur tilsat farve, der farver og plejer håret på en og samme tid. Selve farven fra en farvebombe er midlertidig og lægger sig uden på hårstrået.

Hvad er Colorbomb?

En colorbomb er det samme som en farvebombe på dansk. Det er en hårkur med tilsat farve der kan genopfriske farvet hår imellem ens frisørbesøg.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Revlon Nutri Color Creme 713 Frosty Beige og Revlon Nutri Color Creme 1003 Pale Gold 270 ml.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Camilla

Camilla er Bapoons frisør & hårguru. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger i denne kategori.

Bedøm denne artikel
37 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5