Dagcreme med solfaktor: Se de 3 udvalgte dagcremer med SPF & solfaktor i 2021

Dagcreme med solfaktor: Se de 3 udvalgte dagcremer med SPF & solfaktor i 2021

Den bedste dagcreme med solfaktor beskytter effektivt huden mod solens UV-stråler samt andre udefrakommende påvirkninger året rundt. Vælg en fugtgivende dagcreme med SPF hvis du ønsker fugt og solbeskyttelse i et og samme produkt. De fleste dagcremer indeholder solbeskyttelse, typisk SPF 15, men det er ikke altid nok. Vælg en dagcreme med SPF 40 eller 50 hvis du ønsker ekstra beskyttelse. Uanset din hudtype vil du her i artiklen kunne finde den bedste til netop dit behov.

Af Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist
Priser er opdateret i dag mandag d. 27 september 2021. Indholdet er opdateret onsdag d. 1. september 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 21. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 dagcreme med solfaktor

Konklusion: Her er den bedste dagcreme med solfaktor

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 dagcreme med solfaktor er udvalgt af Louise, som den bedste dagcreme med solfaktor i september 2021.

Bedste

Hvilken dagcreme med solfaktor er bedst i test?

1. Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 dagcreme med solfaktor

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 dagcreme med solfaktor

Dagcreme med høj solfaktor

SOLBESKYTTENDE ANSIGTSCREMEDynamic Skin Recovery SPF50 fra Dermalogica AGE smart er en mediumlet og blødgørende dagscreme, der øger hudens elasticitet, fasthed og fugtniveau. Cremen beskytter samtidig imod solens udtørrende stråler med solfaktor 50 og mod... Læs mere hos Signatura

2. Origins A Perfect World SPF 40 Age-Defense Moisturizer With White Tea dagcreme med solfaktor

Origins A Perfect World SPF 40 Age-Defense Moisturizer With White Tea dagcreme med solfaktor

Dagcreme der forebygger synlige alderdomstegn

Origins A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer With White Tea er en fugtgivende og oliefri dagcreme, der kan bruges af alle hudtyper. Den er beriget med hvid te, der med sit høje indhold af anti-oxidanter SPF 40, der hjælper med at beskytte hud... Læs mere hos Nicehair

3. Clarins Super Restorative Day All Skin Types SPF 20 dagcreme med solfaktor

Clarins Super Restorative Day All Skin Types SPF 20 dagcreme med solfaktor

Den bedste dagcreme til moden hud

Pleje og solbeskyttelse til moden og hormon påvirket hud Clarins Super Restorative Day Cream SPF20 - 50 ml - All Skin Types er en absolut topcreme fra den franske producent, som beskytter huden mod sol og hormonelle hudproblemer grundet aldring. Ansigts... Læs mere hos Brandshop

Derfor er dagcreme med solfaktor vigtigt året rundt

En udbredt misforståelse blandt os danskere er, at vi tror, at solens stråler kun er skadelige om sommeren når solen står højest på himlen. Det er ikke tilfældet. Solens UV stråler er skadelige året rundt hvorfor vi bør beskytte vores hud.

Overordnet set kan UV stråler opdeles i UVA og UVB stråler. Begge typer af stråler er skadelige for vores hud i ansigtet og på resten af kroppen.

Solen kan forårsage hudkræft, solkeratoser, svær eksem, rødme i større eller indre grad, solskoldning m.m.

Beskytter man huden (året rundt!) med en effektiv solbeskyttelse, så kan man undgå solskoldning samt forebygge tidlig ældning af huden. Man kan tilmed i større eller mindre grad udsætte hudens behov for rynkecreme med et par år.

Der findes mange forskellige måder hvorpå vi kan beskytte huden mod solens stråler. Det er dog, desværre, sjældent, at denne type solprodukter bliver en del af vores daglige rutiner.

Udskift din almindelige creme til ansigtet med en dagcreme med solfaktor. Det gør det nemmere at inkludere et solbeskyttende produkter i dine hverdagsrutiner.

Et godt tip vil være, at man finder en produkttype man allerede anvender og opgrader denne. I eksemplet ovenfor kunne det være udskiftnings af ens creme til ansigtet, som jo fint fås i varianter med solfaktor.

Det samme gør sig gældende med f.eks. læbepleje og leave-in balsam. Vælg en læbepomade eller balsam med solfaktor næste gang du skal prøve noget nyt eller er løbet tør for den gamle. Dine læber og hårstrå vil elske dig for det!

Dagcreme med solfaktor, som alternativ til solcreme

Udvalget af solcremer er enormt! De fås i mange forskellige prisklasser og fra alle de store mærker.

Har du nogensinde hørt din veninde sige, at de lige tager solcreme på inden make-up? Nej, vel?

Af netop denne årsag bør du tænke i andre baner når du vil give din hud solbeskyttelse.

Den forkerte solcreme kan udløse allergiske reaktioner eller forårsage uren hud hvis den er for fed. Det er netop her, at en dagcreme med solfaktor kan være det perfekte valg!

En god dagcreme er typisk mindre fedtholdig og er med garanti udviklet specielt til vores ansigtshud. Vidste du, at vores hud i ansigtet et papirstynd og nemmere bliver skoldet?

Hertil kommer den fordel, at du formentlig allerede har en dagcreme inkluderet i din daglige rutine. Du skal derfor blot sætte den gamle på hylden og fremover bruge den nye creme med solbeskyttelse i.

Husk det nu - din hud har brug for solbeskyttelse året rundt. Selv i de kolde vintermåneder. Du bør derfor vælge hudpleje med solbeskyttelse.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 dagcremer med solfaktor, har Louise valgt Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 , som den bedste dagcreme med solfaktor i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære dagcremer med solfaktor, herunder bl.a. Origins A Perfect World SPF 40 Age-Defense Moisturizer With White Tea & Clarins Super Restorative Day All Skin Types SPF 20.

2 ofte stillede spørgsmål om dagcreme med solfaktor

Skal jeg vælge en oliefri ansigtscreme med solfaktor?

Har du en tendens til fedtet hud bør du købe en oliefri dagcreme med solfaktor i. Omvendt kan du drage fordel af en creme med olie i hvis du oplever tør hud i ansigtet.

Hvilken solfaktor skal jeg vælge i dagcreme?

Se efter en dagcreme med høj solfaktor hvis du har en lys hud og en med lavere solfaktor hvis du har mørkere hud. Vælg hellere end creme med for høj solfaktor end for lav!

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Elizabeth Arden Eight Hour Great 8 Moisturizing Shield SPF 35 45 ml.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise er Bapoons kosmetolog & hudplejespecialist. Hun er ansvarlig for vores anbefalinger når det kommer til hudpleje mm.

Bedøm denne artikel
23 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5