Bedste CC cream: Se de 7 udvalgte cc cremer i 2021

Bedste CC cream: Se de 7 udvalgte cc cremer i 2021

Den bedste CC Cream giver huden en mere ensartet hudtone. CC dagcreme findes i to til tre forskellige nuancer. CC cremen tilfører huden mere fugt og en mere intens farve end BB. Man får altså en farvet dagcreme med højere dækkeevne og mere fugt i samme produkt. Ideelt til huden der har brug for lidt ekstra dækning. Her i denne CC Cream guide finder du de mest populære varianter på markedet netop nu!

Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 27 juli 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 16. juli 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 9. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Embryolisse CC Cream SPF 20 30 ml cc cream

Konklusion: Her er den bedste cc cream

Embryolisse CC Cream SPF 20 30 ml cc cream er udvalgt af Louise, som den bedste cc cream i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af CC cream

Med den bedste CC cream får du alt, hvad du skal bruge i ét skønt produkt. Du får masser af fugt, en ensartet hudtone og solbeskyttelse. De mange fordele og det naturlige look du kan få med en CC cream gør ikke uden grund produktet populært.

CC står for Color Correction og en CC cream har derfor en bedre dækkeevne end eksempelvis en BB cream. CC creams fås som ofte i 2 - 3 toner, så der er noget for alle hudfarver.

Jeg gennemgår nu de mest roste CC creams på markedet lige nu, så du ved, hvilke du skal fokusere på, når du skal købe CC cream. Efter gennemgangen kigger jeg nærmer på dette fantastiske produkt.

Dét bør du holde fokus på når du køber en CC cream

 1. Vælg en nuance der matcher din hudtone bedst muligt - Selv om en CC cream ikke er lige så dækkende som en foundation, så er det alligevel vigtigt, at du vælger en farve så tæt på din hudfarve som muligt og husker at blende ud på halsen.
 2. Vælg en CC cream der passer til din hudtype - Når du køber en CC cream, så bør du tage højde for, om du har en tør eller en fedtet hud og vælge en CC cream, der passer til din hudtype.
 3. Vælg en CC cream med solfaktor - Langt de fleste CC cream indeholder solfaktor, hvilket en god CC cream også bør gøre.

Hvilken CC cream er bedst i test?

2. Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 Medium 40 ml cc cream

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 Medium 40 ml cc cream

Clinique cc cream

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 - Medium - 40mlClinique Superdefense CC Cream SPF 30 Medium er en aldersforebyggende og udjævnende ansigtscreme. Forskellen på CC og BB creme, er at du i CC modellen får mere farve-udjævning og mere ensartet ansigtshu... Læs mere hos Signatura

3. Gosh CC Cream Foundation SPF10 02 Ivory 30 ml cc cream

Gosh CC Cream Foundation SPF10 02 Ivory 30 ml cc cream

GOSH cc cream

5-I-1 CC CREAM CC Cream Foundation SPF10 02 Ivory fra Gosh fugter huden og beskytter den mod de farlige UV-stråler med dens solfaktor 10. Derudover skjuler den ujævnheder i huden og giver en mere ensartet hudtone. CC Cremens unikke formel der indeholder... Læs mere hos Billigvoks

4. LOreal Paris CC Cest Magic Anti-Redness Skin Enhancer 30 ml cc cream

LOreal Paris CC Cest Magic Anti-Redness Skin Enhancer 30 ml cc cream

LOreal cc cream

L'Oréal Paris CC C'est Magic Anti-Redness Skin Enhancer er en lækker color corrector, der er udviklet specielt til dig, som ønsker at vinke farvel til røde nuancer i huden. Den grønne farve går nemlig ind og neutraliserer rødme, og efterlader hude... Læs mere hos Nicehair

5. Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF10 30 ml cc cream

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF10 30 ml cc cream

Essie cc cream

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF 10 er anti-age, komfort, beskyttelse og glød alt sammen i en creme. Dette er en effektiv og multi-funktionel creme, som tilpasser sig din huds specifikke behov. Den er beriget med selvjuster... Læs mere hos Nicehair

6. MADARA City CC Anti-Pollution CC Cream SPF 15 - 40 ml - Medium cc cream

MADARA City CC Anti-Pollution CC Cream SPF 15 - 40 ml - Medium cc cream

Madara cc cream

MÀDARA City CC Anti-Pollution CC Cream - Medium er en silkeblød creme, som korrigerer farven i ansigtet. Den dækker rødme, mørke pletter eller andre uregelmæssigheder i huden, så den kommer til at se mere ensartet ud. Den er med bredsprektret faktor 15,... Læs mere hos Signatura

7. YSL Top Secrets CC Creme - Apricot cc cream

YSL Top Secrets CC Creme - Apricot cc cream

YSL cc cream

YSL Top Secrets CC Creme - Apricot er en farvekorrigerende creme, som er med til at give en mere ensartet hudtone. Apricot anvendes ved en ujævn hudtone og resultatet vil være en ensartet hudtone med en varm smuk glød. Den har en meget let konsistens, og... Læs mere hos Nicehair

CC cream er både fugtighedscreme, solfaktor og foundation i én

En CC cream er perfekt til dig, der ikke ønsker at bruge oceaner af tid foran spejlet og som ønsker at nøjes med få produkter. En CC cream kan nemlig det hele.

Det er en fugtighedscreme, men det er samtidig en let foundation. der er farvekorrigerende.

De fleste CC cream indeholder desuden solfaktor.

Med en CC cream kan du altså slå 3 trin sammen til 1 i din morgenrutine foran spejlet.

Siden de første BB- og CC creams kom på markedet har interessen for produktet kun eskaleret.

Det betyder også, at alle de kendte (og ukendte) brands har lavet deres egne versioner af CC creme.

Det kan gøre det rigtig svært for dig som forbruger, når du gerne vil vælge den bedste CC cream til din makeup rutine.

Her hos Bapoon har vi sat os for at gøre det lettere for dig at vælge den bedste CC cream til din hud og dine behov og præferencer.

Vi har allerede tidligere i artiklen gennemgået de absolut bedste CC cremer på markedet i dag. Det stiller dig tilbage med en række gennemprøvede produkter, der har de bedste anbefalinger fra eksperterne og forbrugerne.

Læser du med videre så guider vi dig igennem alt, hvad der er værd at vide om CC cream.

Det gør det nemlig muligt for dig at vælge lige præcis den CC cream ud, som egner sig bedst til dig.

En CC cream giver en lækker glød. Brug den om sommeren når du er lækker solbrun og spring makeup´en over.

Hvad er en CC cream?

CC står for Color Corrector, hvilket betyder farvekorrigering på dansk. En CC cream er altså en fugtighedscreme, der samtidig indeholder farvekorrigerende pigmenter.

Typisk indeholder en CC cream også solfaktor, så du har en velfungerende 3 - 1 produkt, som både fugter din hud, korrigerer farveforskelle i din hud og beskytter din hud mod solen.

En CC cream har en let til middel dækkende effekt og findes i flere farvenuancer.

BB cream vs. CC cream, hvad er forskellen?

Når du skal købe en let foundation, der indeholder en stor del fugtighedscreme, så kan du vælge mellem to varianter bb cream og CC cream.

Men hvad er egentlig forskellen. Det er der mange, der er i tvivl om.

BB står for blemish balm, som betyder, at det er en creme, der går ind og reducere uren hud og sørger for, at du ikke får tilstoppede porer.

BB cream indeholder som regel salicylsyre. BB cream er en farvet dagcreme akkurat som CC cream. Men den er mindre dækkende end en CC cream.

CC står for color corrector cream eller color control creme. Det betyder, at det er en fugtgivende creme som korrigere farverne i dit ansigt, så du opnår en ensartet hudtone.

CC cream er rigtig velegnet, hvis du har blodsprængninger, rosea eller andre pigmentforandringer i ansigtet.

De farvekorrigerende egenskaber dæmper rødmen og så er den mere pigmenteret og dermed mere dækkende end en BB cream.

Overvejelser du bør gøre dig inden du køber en CC cream

Inden du blot vælger en CC cream blandt de favoritter, som vi har anmeldt her, så anbefaler vi, at du læser med videre og gør dig nogle overvejelser, så du er sikker på at vælge den bedste CC cream til dine behov.

Blandt de overvejelser du bør gøre dig er:

1. Hvor fugtgivende er den

En god CC cream indeholder en god fugtgivende dagcreme som gør, at du ikke behøver at fugte din hud, inden du bruger CC cream.

Fordi din CC cream skal gøre det ud for din fugtighedscreme, så er det vigtigt, at du vælger en CC cream, der passer til din hudtype.

Har du tør hud, bør du vælge en CC cream specielt til tør hud. Alternativt kan du bruge en almindelig dagcreme under din CC cream. Vælg en CC cream der passer til din hudtype.

2. Hvor god en dækkeevne har den

En CC cream er en farvekorrigerende creme. Det betyder, at den er specielt udviklet til at nedtone røde nuancer i huden. Det kan være hudspængninger, rosea eller anden rødme i huden.

Men en CC cream er også en let foundation, det nogen kalder for en farvet dagcreme. Den har en let til middel dækkeevne.

Så ønsker du en heldækkende foundation så er en CC - eller en BB cream ikke noget for dig.

Vil du til gengæld gerne have en let eller medium dækkende foundation, der giver dig ansigt kulør og liv uden at være for dækkende, så er CC cremen den helt perfekte løsning til dig.

3. Solfaktor

Det er vigtigt, at beskytte vores hud mod solens farlige stråler. Specielt vores ansigtshud er udsat hele året rundt.

Hudlæger og Kræftens Bekæmpelse anbefaler derfor, at vi bruger en solfaktor i ansigtet hver dagen hele året rundt.

99% af CC creams indeholder solfaktor. Det gør alle de CC creams, vi har anmeldt her også.

Det gør, at du kan spare et trin i din makeup rutine om morgenen, fordi du lægger din solcreme, din foundation og din dagcreme på én gang.

Der er forskel på, hvor høj faktor der er i de enkelte produkter. Men det fremgår tydeligt på produktet.

Vælg en CC cream der indeholder et solfaktor tal, der er passende til din hudtype.

4. Vælg den rette nuance

Fordi en CC- og en BB creme kun indeholder lidt pigment, altså kun er let farvet, så er det også lettere at finde en nuance, der passer til din hudtone.

En CC cream blender nemlig ind i huden og lægger sig ikke ovenpå huden som almindelig foundation, det gør det lettere at fordele den naturligt.

De fleste brands laver deres CC cream i 2 eller 3 nuancer. Det kan lyde som få valgmuligheder, men det har vist sig at 2 - 3 toner er nok til at dække hele spektret af hudtoner.

Vælg den nuance der ligger tættest på din hudtone.

5. Hvor længe holder den

Der er stor forskel på, hvor længe din CC cream holder, akkurat som det er tilfældet med traditionelle foundations.

Men generelt kan du forvente at din CC cream holder hele dagen. Fordi produktet indeholder en primer, så binder det godt på huden dog uden at stoppe porerne.

Hvis du gerne vil have din CC cream til at holde ekstra længe, så kan du vælge at sætte den med en pudder og / eller bruge en setting spray som afslutning, når du er færdig med din makeup.

6. Er den let at bruge

Mange foretrækker en CC- eller en BB cream, fordi de synes, de er lettere at påføre. En CC cream indeholder jo en stor del fugtighedscreme.

Det gør, at du sagtens kan bruge din fingre til at massere CC cremen ind i din hud. Det synes mange er det letteste.

Du kan dog også sagtens bruge din beauty blender eller foundation pensel til at påføre den, hvis ikke du bryder dig om at bruge dine fingre.

Fordi en CC cream kun er tilsat lidt pigment, altså kun er lidt eller halvdækkende, så kræver den heller ikke så meget at blende ud.

Det gør den derfor til en god løsning til dig, der har travlt eller som ikke er så øvet til at lægge make up.

Vælg en CC cream hvis du gerne vil have en let løsning, der spare dig tid.

7. Lever den op til dine krav når det kommer til…

I Danmark er vi blevet meget bevidste om, hvad vi spiser og hvilke produkter, vi bruger i vores hudpleje. Nogle går meget op i at produkterne skal være så rene som mulige.

At de skal være fremstillet af økologiske produkter. At de ikke må indeholde parfume eller parabener og at de skal være allergivenlige.

For andre er det vigtigere, at produktet ikke er testet på dyr eller produceret under dårlige løn- og arbejdsforhold.

Og så er der dem for hvem det er vigtigt, at der er tale om et 100 % vegansk produkt.

Der findes en CC cream, der passer til alle. Lige meget hvilken hudtype- og farve du har og uanset hvilke præferencer, du vælger dine produkter ud fra.

Det kan du også se på udvalget, vi har anmeldt her. Langt de fleste brands går højt op i både produkt renhed og dyrevelfærd.

Fordele ved en CC cream

Der er ikke noget at sige til, at kvinder verden over elsker CC cream. Her hos Bapoon er vi også vilde med dem.

Der er nemlig så mange fordele ved at bruge en CC cream som en del af din hudplejerutine.

Du sparer både tid og penge for at nævne et par. Blandt de mange andre fordele ved CC cream er:

 • Du får 4 produkter i ét, nemlig fugtighedscreme, primor, solcreme og foundation
 • Du sparer tid da du kan nøjes med at bruge ét produkt fremfor 4
 • Du sparer penge da du kun skal købe ét produkt
 • Du glemmer aldrig den vigtige solcreme
 • Den er kun let dækkende så du får et naturligt look
 • Den er særlig god til dig med tør hud da den ikke revner eller krakelerer

Sådan lægger du din CC cream korrekt

Når du skal lægge din CC cream, så skal du sørge for at gøre det på en helt ren hud.

Det er altså en god idé at starte med at rense din hud med en god skintonic for at vække den til live. Vent til huden er helt tør, inden du lægger din CC cream.

Fordi CC cream er en fugtighedscreme lige så vel som den har foundation lignende egenskaber, så er den lettere at lægge end en traditionel foundation.

Det skyldes, at indholdet af pigment er mindre. Det vil derfor ikke være lige så tydeligt, hvis du ikke får blendet din CC cream ordentlig ud.

Når du skal lægge din CC cream, så behøver du hverken at fugte eller prime din hud først. CC cremen indeholder jo allerede fugtighedscreme.

Du kan påføre den på 3 forskellige måder:

 1. Ved hjælp af dine fingre
 2. Med en beautyblender
 3. Med en makeup pensel

Der er mange der foretrækker at bruge fingrene. når de bruger en CC cream. Også selvom de ellers er vant til at lægge deres foundation med en beauty blender eller en pensel.

Konsistensen på CC cremen og det fakta, at den indeholder en stor del fugtighedscreme gør, at den let kan masseres ind i huden. Det gør det også let at fordele CC cremen ned over halsen, så du får en glidende overgang fra ansigt til halsen.

Du kan også vælge at fordele CC cremen med en beautyblender og nærmest presse den ind i huden. Det gør det også muligt at opnå en større dækkeevne, end når du bruger fingrene.

Endelig kan du også vælge at bruge en foundation pensel. Det er en pensel, der har tætte børster, som gør, at du kan fordele CC cremen jævnt i ansigtet.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 7 cc creams, har Louise valgt Embryolisse CC Cream SPF 20 30 ml , som den bedste cc cream i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 6 andre populære cc creams, herunder bl.a. Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 Medium 40 ml, Gosh CC Cream Foundation SPF10 02 Ivory 30 ml, LOreal Paris CC Cest Magic Anti-Redness Skin Enhancer 30 ml & Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF10 30 ml... klik her for at se de resterende!

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise har en baggrund som kosmetolog, men interessen for hudpleje mv. strækker sig også ind i privatlivet. Louise har været med på sidelinjen siden år 2019 på Hair-blog.dk. Her har hendes fokusområder været sparring med de øvrige skribenter, samt udvælgelse og test af hudplejeprodukter.

9 ofte stillede spørgsmål om cc cream

Ja, CC cream er fugtgivende og plejende for huden og du må gerne bruge den dagligt.

Ja, CC cream er meget velegnet som fugtighedscreme under en anden foundation.

CC cream lægges på en ren og tør ansigtshud. Du kan bruge fingrene, en beauty blender eller en foundation pensel.

CC har en let til middel dækkeevne.

En CC cream er farvekorrigerende hvorimod en BB cream er velegnet til uren hud.

CC cream betyder color correcting cream eller color control cream. Det er en farvekorrigerende creme, der er velegnet til at dække rødme og andre farveforskelle i huden.

Ja, CC cream findes typisk i 2-3 nuancer.

Ja i 9 ud af 10 CC cream er der også solfaktor.

Nej. Det er unødvendigt at lægge en primer under CC cream.

Bedøm denne artikel
36 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5