Bedste bronzer: Se de 10 udvalgte solskinspuddere for ekstra glød i ansigtet i 2021

Bedste bronzer: Se de 10 udvalgte solskinspuddere for ekstra glød i ansigtet i 2021

Med den bedste bronzer i din makeup pung kan du skabe ekstra glød i ansigtet. Bronzer kaldes også solpudder. Udvalget online er enormt. Vi har derfor samlet de bedste bronzers lige på siden. Hver og en giver huden en smuk og naturlig glød. Så hvad enten du er på udkig efter en bronzer som pudder eller creme, har vi helt sikkert fundet den perfekte bronzer til netop dig. Med den rigtige bronzer eller solskinspudder kan du skabe et flot, sommerbrunt look året rundt. Bliv klogere på valg af det rette produkt og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Bapoons makeup artist
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 9. november 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Irina The Diva GlamGoalsPalette øjenskygge

Konklusion: Her er den bedste bronzer

Irina The Diva GlamGoalsPalette øjenskygge er udvalgt af Rikke S. Christiansen, som den bedste bronzer i november 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af bronzer

Med den bedste bronzer kan du skabe liv og glød i selv det mest vinterblege ansigt. En bronzer giver dig det kys af solen, som får dig til at se sund ud i de lange vintermåneder, men som også hjælper med at ramme ansigtet ind og intensivere sommergløden.

Bronzer findes både som fastpresset eller løs pudder eller som creme bronzer eller bronzer stift, så der findes produkter der egner sig perfekt uanset din hudtype og hudens struktur. Vælg om din bronzer skal være mat, semi mat eller med shimmer.

Har du brug for hjælp til at finde den bedste bronzer, så kig med her, hvor jeg præsenterer dig for de absolut bedste bronzere derude lige nu. På den måde kan du gøre dit valg mellem kvalitetsprodukter, som har fået thumbs up af mange før dig.

3 ting som du bør være opmærksom på når du skal købe den bedste bronzer til DIG

  1. Vælg en bronzer der passer til din hudtype - Det er vigtigt, at du kender din hudtype, når du køber bronzer. Det er nemlig din hudtype der bestemmer, om du bør købe en compact bronzer eller en creme bronzer.
  2. Vælg en bronzer der passer til din hudtone - Bronzere kommer i mange nuancer og det er vigtigt, at du vælger en bronzer, der står godt til din hudfarve. Passer din bronzer ikke til din hudtype, så vil farven se unaturlig ud.
  3. Vælg en bronzer der passer til lejligheden - Det findes både matte semi-matte og shimmer bronzer. De matte og semi matte er perfekte til brug om dagen og hvis du bruger din bronzer til at lave lidt contour. Er det til aftenbrug vil en bronzer med shimmer gøre din makeup til en fest makeup.

Hvilken bronzer er bedst i test?

1. Irina The Diva GlamGoalsPalette øjenskygge

Irina The Diva GlamGoalsPalette øjenskygge

Irina The Diva øjenskygge

Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE - 001 er en all-in-one og multifunktionel palette, hvilket vil sige at alle farvene kan bruges på kryds og tværs. De kan altså mikses og matches lige som du ønsker, og dermed giver dig mulighed for at skabe utallige looks.... Læs mere hos Signatura

Pigmenteret all-in-one palette, med naturlige øjenskyggefarver, indeholder bronzer, blush, highlighter, giver uendelige muligheder, fri for parfume, holdbar & fløjlsblød formel.

2. Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral - No. 553 Calico bronzer

Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral - No. 553 Calico bronzer

Nilens Jord bronzer

Nilens Jord Compact Mineral Powder - No. 553 Calico er en let og lækker kompakt pudder, med en smuk matterende effekt. Denne pudder har et højt indhold af naturlige mineraler bestående af blandt topaz og quartz, som udover at give en flot finish, arbejder... Læs mere hos Signatura

Fast mineralpudder, til en medium hudtone, silkeblød og let mat finish, giver en ensartet hudtone, fri for parabener og parfume & allergycertified.

3. Nilens Jord Baked Shimmer Powder No. 7724 bronzer

Nilens Jord Baked Shimmer Powder No. 7724 bronzer

Nilens Jord bronzer

Nilens Jord Baked Shimmer Powder - No. 7724 Bronze er en smuk bronzer. Den er i pudderform, er super nem at påføre, og lægger sig smukt på huden. Den har et højt indhold af naturlige mineraler, som føles utroligt behagelig på huden, og som giver en silkeb... Læs mere hos Signatura

Highlighter, giver satinfinish & til alle hudtyper.

4. Maybelline City Bronzing & Contouring Powder bronzer

Maybelline City Bronzing & Contouring Powder bronzer

Maybelline bronzer

Maybelline City Bronzing og Contouring Powder - 200 Medium Cool er en skøn bronzer i pudderform, der efterlader dig med en lækker mat finish. Den har flere anvendelses muligheder, da den kan bruges som en almindelig bronzer, men også kan bruges af den lid... Læs mere hos Nicehair

5. Nilens Jord Mineral Bronzing Powder bronzer

Nilens Jord Mineral Bronzing Powder bronzer

Nilens Jord bronzer

Nilens Jord Mineral Bronzing Powder - No. 508 Terra er med matterende finish, som giver makeuppen en smuk og naturlig glød. Den unikke formel er baseret på mineraler og turmalin, som efterlader huden med en silkeblød og behagelig følelse. Den løse pudder... Læs mere hos Signatura

Løs mineralsk solpudder, matterende finish, giver en sund glød, ikonisk lerkrukke, fri for parabener og parfume, fri for animalske ingredienser & allergycertified.

6. GOSH Mix & Match Palette 16 g bronzer

GOSH Mix & Match Palette 16 g bronzer

GOSH bronzer

GOSH Mix og Match Palette er en faktastisk palette, der er med til at forme og definere dit ansigt. Den indeholder 3 bronzere, 2 blushes og 1 highlighter, så du kan opbygge præcis det look du ønsker. I paletten finder du blandt andet 2 bronzere med en mat... Læs mere hos Med24

7. YSL Les Sahariennes Bronzing Stones - 3 Jasper bronzer

YSL Les Sahariennes Bronzing Stones - 3 Jasper bronzer

YSL bronzer

YSL Les Sahariennes Bronzing Stones er en fantastisk lækker lysebrun solskinspudder. Den giver en let mat overflade, og giver et naturligt og friskt look. Den findes i forskellige nuancer, og de kan bruges til alle hudtyper. Den giver en super flot solkys... Læs mere hos Nicehair

8. NYX Prof. Makeup California Beamin Face & Body Bronzer - The Golden One bronzer

NYX Prof. Makeup California Beamin Face & Body Bronzer - The Golden One bronzer

NYX Prof. bronzer

NYX Prof. Makeup California Beamin' Face og Body Bronzer - The Golden One er indbegrebet af sol og sommer i smukke Californien. Denne kæmpe bronzer kommer i seks solkyssede toner, der skruer op for varmen. Med en cremet tekstur, giver pudderen en varm... Læs mere hos Nicehair

9. Youngblood Defining Bronzer - Caliente bronzer

Youngblood Defining Bronzer  - Caliente bronzer

Youngblood bronzer

Youngblood Defining Bronzer - Caliente er en fast blonzer, som skaber glød og definition til ansigtet. Den er i fast pudder form, og har en vægtløs formel, der giver en problemfri applikation, og lægger sig fløjlsblødt på huden. Man kan bruge den i hele a... Læs mere hos Signatura

Kompakt solpudder, definerer ansigtet, indeholder vitamin-e, findes i flere farver & til alle hudtyper.

10. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Pressed Powder - 90 Translucent bronzer

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Pressed Powder - 90 Translucent bronzer

Fast bronzer pudder der tilpasser sig din hudtone og tekstur

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Pressed Powder er en transparent pudder, som tilpasser sig din hudtone og tekstur. Huden forbliver perfekt mat og uden synlige porer i op til 16 timer. Denne setting pudder er rigtig god til normal/fedtet hud. Pudderappl... Læs mere hos Magasin

Hvad er en bronzer?

En bronzer er en presset pudder eller et creme / stift produkt, der giver dig en sund kulør i ansigtet. En bronzer er ikke ment som en foundation, men som en måde at tilføre huden en naturlig glød, der hvor solen naturligt falder på ansigtet.

Det er det øverste af panden, dine kindben, din næsetip og din hage. Bruger du bronzer er det også en god idé at lægge bare et hint bronzer på kravebenene, det medvirker til at give dig en sund glød.

Du kan bruge bronzer direkte på huden, de dage du ikke føler for at lægge en fuld makeup og du kan bruge bronzer sammen med en smuk highlighter og en contour palette ovenpå din foundation.

Vil du gerne nøjes med så få produkter som muligt i din makeup rutine, så ville jeg personligt vælge en bronzer sammen med en foundation, en øjenbrynsblyant og en mascara. Når jeg er så vild med bronzer, så er det fordi den i en håndevending også kan bruges som øjenskygge, contouring og på kraveben og skuldre, hvis du gerne vil have lidt ekstra glød.

Giv glød til ansigtet eller fremhæv din sommerfarve med den bedste bronzer

Der er intet som en bronzer, der med få strøg med makeup børsten kan give dig liv i ansigtet og skabe naturlige skygger, der fremhæver dine ansigtstræk.

Specielt på vores breddegrader kan vi let komme til at se blege og grå ud, når solen ikke har været fremme et stykke tid.

Med bronzer behøver du hverken et solcenter, selvbruner eller spraytan for at få glød i kinderne.

Bronzer er ikke bare bronzer, der findes bronzere til enhver lejlighed og læser du med videre så hjælper jeg dig med at finde den bedste bronzer til dig.

Forskellen på bronzer og contour

Hvis det er nogle år siden, du sidst rigtig har købt makeup eller hvis makeup ikke interesserer dig synderligt meget, så vil du sikkert støde på mange begreber, som du ikke aner hvad de dækker over. Mange er særlig forvirret, når det kommer til bronzer og contour. Om det er en og samme ting eller ej.

Det korte svar er nej, bronzer og contour er ikke det samme. Når det så er sagt, så kan du godt bruge en bronzer til en let contouring, hvis du ikke har en contour palette ved hånden.

En contour palette er dog mat, hvilken det er langt fra alle bronzere der er. Hvis du vælger at bruge din bronzer som contouring, så bør du være opmærksom på at vælge en bronzer der ikke er for skinnende eller som indeholder shimmer.

En bronzer med shimmer er til gengæld fantastisk som bronzer når du skal skabe et aftenlook eller et glam look.

Sådan vælger du den bedste bronzer til DIG

Der findes flere forskellige typer af bronzer og de findes igen i rigtig mange farvenuancer, som dog alle ligger indenfor de brændte jordfarver.

Når du skal finde den bedste bronzer til dig, så skal du både finde den bedste type bronzer og du skal finde den den nuance, der står bedst til din hudtype, din hudtone og din hårfarve.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken bronzer du skal vælge, så læs med videre og bliv meget klogere på, hvad du skal fokusere på.

Din bronzer skal passe til din hudtype

Hver gang du køber make up eller hudplejeprodukter så er det vigtigt, at du vælger produkter der passer til din hudtype. Det gælder også, når det kommer til bronzer.

Hvis du tænker, at din hudtype ikke kan have voldsom effekt på resultatet når du bruger bronzer, så tager du fejl.

Bronzer til tør hud - Hvis du har tør hud og har svært ved at holde huden gennemfugtet, så vil du få mest glæde ud af en creme bronzer eller en bronzer stift.

Disse type bronzere indeholder nemlig en masse fugt samtidig med, at de giver din hud en naturlig glød. De medvirker altså ikke til at udtørre din hud yderligere, hvilket kan ske med pudder-produkter.

Bronzer til olieret hud - Hvis du har en meget olieret hud, så har du sikkert problemer med, at din makeup let “sveder” væk og forsvinder i løbet af dagen.

Kan du nikke genkendende til denne problematik, så bør du vælge en fastpresset bronzer eller en løs pudder bronzer eller solskinspudder som det også kaldes. Denne type bronzer indeholder nemlig ikke i sig selv en masse olie eller fedt og vil i stedet hjælpe med at opsuge en smule af olien i huden.

Bronzer til normal hud - Hvis du har normal hud, så har du frit valg på alle hylder og kan bruge de forskellige typer bronzer, som du lyster.

Dog skal du stadig være opmærksom på, at cremeprodukter anvendes bedst sammen med andre cremeprodukter for eksempel creme bronzer sammen med en creme blush og en creme highlighter på en foundation, der ikke er sat med pudder.

Bronzer til moden hud - Hvis du har moden hud, så er huden begyndt at miste sin spændstighed og de første fine linjer og rynker er begyndt at vise sig. Det betyder, at du kan være nødt til at kigge på de makeup rutiner du har haft hidtil og justere ind, så de passer til en moden hud.

Mange med en moden hud oplever for eksempel af creme-produkter som en creme bronzer, giver et mere naturligt og ungdommeligt resultat frem for en fastpresset bronzer, der har tendens til at lægge sig i de fine linjer i huden.

Din bronzer skal passe til din hudtone

Når du vælger hvilken nuance din bronzer skal være, så er det en god idé at tænke over din hudtone. Undertonerne i huden har nemlig afgørende betydning for om en farve klæder os eller ej.

Bronzer til en lys hudtone

Hvis du har meget lys hud, så skal du passe på med ikke at vælge en bronzer, der er for dominerende. Din bronzer skal være mørkere end din hud for at skabe den ønskede kontrast, men der bør ikke være for voldsom en kontrast, så vil du ikke være i stand til at blende bronzeren ud og få et naturligt resultat.

Hvis du er helt lys i huden så kan du med fordel lede efter en bronzer som har et svagt hint af rosa toner.

Bronzer til medium hudtone

Hvis du har en medium hudtone, så gælder det stadig, at du skal passe på, at din bronzer ikke bliver for mørk i forhold til din hudtone. Du skal hele tiden tænke på, at det skal være muligt at blende bronzeren ud, så det giver en naturlig effekt. Det gør det ikke, hvis kontrasterne er for store.

Til en hud med en medium hudtone kan du med fordel vælge en bronzer der har peach nuancer i sig.

Bronzer til mørk hudtone

Selvom du er heldig at have en mørkere hudtone med masser af glød, så kan du stadig bruge en bronzer til at skabe skygger og glød de rigtige steder i ansigtet.

Til hud i en mørk hudtone en bronzer der har et hint af pink nuancer super smuk. Særlig hvis den er kombineret med en blush i samme toner.

Foretrækker du en fast compact bronzer eller en creme bronzer eller solskinspudder

Når vi taler bronzer, så kan du vælge mellem en compact bronzer, der er en bronzer der i konsistens minder om en fast pudder, en rouge eller en øjenskygge. Det er en bronzer der er let at blende ud med en bronzer makeup pensel eller en anden stor pensel med bløde børster.

Denne type bronzer egner sig rigtig godt til olieret hud, da den er med til at opsuge olien i huden.

Du kan også få en creme bronzer, en flydende bronzer eller en bronzer stick. Det er alle bronzere, der ikke er i fast form. Denne type bronzere egner sig super godt til tør hud, fordi de ikke udtørrer huden yderligere.

Det er også den perfekte type bronzer, hvis du gerne vil have et duvy look, hvor huden ser ganske let fugtig ud. Creme-, flydende- eller stick bronzer kan du påføre med dine fingre eller med en beauty blender.

Endelig kan du også få bronzer som løs pudder. Det kaldes ofte for solskinspudder. Denne type bronzer er perfekt, hvis du har en olieret hud som har tendens til at skinne. Den kan dog også være svær at dosere, uden at du får et caked finish.

Til gengæld er den super let at have med at gøre hvis du bruger bronzer på dine skuldre, kraveben osv. Den påføres med en stor pudder pensel eller puddersvamp.

Er din bronzer tiltænkt dag- eller aften look

Når man ser bort fra konsistensen af bronzeren, så er der som udgangspunkt to former for bronzer. Nemlig med og uden shimmer.

Mat og semi-mat bronzer

En mat eller semi-mat bronzer er super velegnet til dags makeup, fordi den er diskret og virker meget naturlig på huden. Lægger du din bronzer korrekt, så vil du med en mat eller semi-mat bronzer se ud, som om du har brugt weekenden siddende i solen på en trendy café sammen med veninderne.

En mat eller semi-mat bronzer kan også bruges til at tilføre ansigtet skygger altså lave en let contouring. Det afhænger selvfølgelig af farven på din bronzer.

Bronzer med shimmer

En bronzer med shimmer er ren trylleri, når den rammer huden. Ikke nok med at den får din hud til at se solgylden ud, så tilfører den også huden shimmer. Det kan være en undertone af guld, sølv eller perlemor, der spiller på huden når lyset rammer rigtigt. Effekten kan minde om den, du måske kender fra en highlight, dog mindre voldsom.

En bronzer med shimmer er smuk på en i forvejen solgylden hud. Den er også perfekt til aftenlook og kan give prikken over i'et til enhver makeup.

Hvornår bruger du bronzer?

Som jeg lige har været inde på, så findes der ikke kun forskellige farver bronzer, men også bronzer der er fra hel-mat til full-on shimmer effekt.

Når du skal købe en bronzer, kan det derfor godt betale sig at tænke på, hvordan når skal bruge den. Skal den være en del af din hverdags makeup eller er den tiltænkt en festlig lejlighed. Er den tiltænkt en festlig lejlighed, så kan du godt tillade dig at give den ekstra gas.

Hvad må din bronzer indeholde?

Har du specielle præferencer, når det kommer til hvad din bronzer og dine andre makeup produkter må indeholde? Det kan være, du har meget sensitiv hud eller har let til allergi, i så fald bør du vælge en bronzer, der er lavet af så rene ingredienser som muligt og somikke er tilsat unødvendig kemi.

Det kan også være det, ligger dig meget på sinde af din makeup er cruelty free, altså at de ikke er teste på dyr. Eller at du er veganer og ønsker din makeup skal være det samme.

Markedet for make-up og hudplejeprodukter er enormt, derfor kan du også sagtens tillade dig at stille krav til dine produkter.

Hvad er dit bronzer budget?

Inden du kommer for godt i gang med at kigge på bronzer, så kan det også være en god idé at gøre op med dig selv, hvor mange penge du ønsker at bruge på en bronzer.

Du kan få bronzer startende ved 20-30 kr og du kan få bronzer mellem 100 og 500 kr, og en masse midt i mellem. Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen men ofte kan det være en god ledetråd at finde en bronzer i et prisleje mellem de helt billige og de meget dyre.

Forskellen på bronzerne ligger som oftest i indholdet af pigment i bronzeren. Pigmentet, altså selve farvestoffet, er nemlig det dyreste, når man laver makeup. I de billigere produkter er indholdet af pigment ofte lavere og farven er derfor også mindre intens.

Sådan lægger du en bronzer (Guide)

En bronzer kan gøre hele forskellen for dit look - hvis du vel og mærket forstår at lægge den korrekt.

Mange har desværre et lidt forkert opfattelse af den korrekte anvendelse af bronzer, måske fordi det også kaldes for solskinspudder. De tror nemlig fejlagtigt, at bronzer skal bruges som en pudder i hele ansigtet for at give en solbrun farve. Det er den helt forkerte måde at bruge bronzer.

Overdriver du din bronzer så kan du komme til at se helt beskidt ud, i stedet for at have fået en lækker glød i ansigtet. Er du det mindste i tvivl om, hvordan du skal lægge din bronzer, så gennemgår jeg det nu trin for trin. Måske bliver du overrasket over, hvor lidt der skal til at gøre en stor forskel.

Det skal du bruge

  • En bronzer
  • En stor blød pudder pensel
  • Dine øvrige makeup produkter

Du kan bruge bronzer på såvel bar hud eller som en del af en fuld makeup. Har du make up fri dage, så kan du gøre dit ansigt mindre blegt ved at bruge en anelse bronzer i et 3 tal langs hver side af ansigtet således at du påfører ved hårgrænsen ind under kindbenene og ned under kæbelinjen. Det giver dit ansigt lidt farve og en meget let contouring.

Bronzer som en del af en fuld dags makeup

Hvis du gerne vil lægge en fuld dags makeup og bruge bronzer til at skabe liv i ansigtet, så skal du først forberede huden ved at rense og fugte den og derefter lægge din foundation og din concealer. Sætter du din concealer med en setting powder, så bør du gøre det inden du bruger bronzer.

Hvis du både bruger bronzer, highlighter og contour, så skal din bronzer ligge mellem de to på kindbenene. Det er altså ikke bronzeren, der skal lave konturen, den skal i stedet skabe varme i dit ansigt.

Du bør også lægge bronzer langt hårlinjen. Hvor langt du skal blende ned i panden afhænger af hvor høj og hvilken form din pande er. Du kan bruge bronzeren sammen med din contour til at definere den ønskede form i din pande.

Du kan også bruge din bronzer til at skabe ekstra skygge under kæbelinjen og på siderne af halsen. Det sørger også for at der ikke er en stor kontrast mellem dit ansigt og dit brystparti.

Du kan både bruge en stor blød pensel eller en beauty blender, når du skal blende bronzeren ud. For at få det mest naturlig look er det nemlig alfa omega at du tager dig tid og får blendet dine produkter ordentlig sammen.

Har du styr på hvilken bronzer du skal købe?

Jeg håber, du er blevet meget klogere på bronzer og hvordan du skal bruge den i både din hverdags makeup og din festmakeup. De bronzer jeg har præsenteret dig for her er alle kvalitets produkter, der er godt pigmenterede, lette at blende ud og som kommer i flere nuancer således, at du let kan finde en der passer til dig.

Har du spørgsmål til et af produkterne som jeg ikke har besvaret her, så skal du blot følge linket til forhandleren side, hvor du kan finde udspecificeret produktinformation. Det er også der, du kan foretage dit køb. Jeg vil ønske dig god fornøjelse med at eksperimentere med nye look med din nye favorit bronzer.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 10 bronzers, har Rikke S. Christiansen valgt Irina The Diva GlamGoalsPalette øjenskygge, som den bedste øjenskygge i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 9 andre populære bronzers, herunder bl.a. Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral - No. 553 Calico, Nilens Jord Baked Shimmer Powder No. 7724, Maybelline City Bronzing & Contouring Powder & Nilens Jord Mineral Bronzing Powder... klik her for at se de resterende!

5 ofte stillede spørgsmål til bronzer makeup

Hvordan bruges bronzer til at fremhæve ansigtet?

Bronzer lægges i lette strøg ved hårgrænsen og ned i panden, på kindbenene, i tindingerne og ned i siderne, over brynene, ganske lidt midt på hagen og på næseryggen. Man kan med fordel også lægge lidt bronzer på kæbelinjen og trække farven nedad på halsen.

Hvor i ansigtet bruges bronzer?

Bronzer bør bruges på dine kindben, på næseryggen, lidt i panden og på hagespidsen. Bronzer bør anvendes på de dele af ansigtet, som normalt først ville blive ramt af solen.

Hvad er bronzer makeup?

Bronzer makeup er tiltænkt til at skabe skygge i ansigtet. Bronzer makeup placeres de steder i ansigtet, hvor du ønsker at skabe dybde - tindingen, i en bue ud mod øret og ned langs kindbenene. Evt. næseryggen.

Bronzer vs contour, hvad er forskellen?

Forskellen på bronzer og contour er, at bronzer skal tilføre farve og derfor være mørkere end din naturlige hudtone. Contour og highlighter ligger "rundt om" din bronzer.

Bronzer vs blush, hvad er forskellen?

Forskellen på bronzer og blush er, at blush er rosa, koral eller ferskenfarvet og skal efterligne den naturlige, rosa-agtige rødmen på kinderne, som man kan få efter en powerwalk, yogatime eller når du taler med din udkårne. Bronzer er mere bronzefarvet og giver en flot solkysset effekt på huden, som efter en dag eller to på stranden.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet The Balm Bahama Mama, elf Cosmetics Contouring Blush & Bronzing Powder, Max Factor Creme, Smashbox Bronze Lights - Warm Matte, Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer - 02 Sunkissed og Benecos Natural Fresh Bronzing Duo - California Nights.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af • Bapoons makeup artist
Skriv til Rikke S. Christiansen

Rikke er selvstændig makeup artist og derfor en naturlig stor passion for makeup. Hendes jobs er primært på filmset og shows, men hun gør sig fra tid til anden også i både brude- og konfirmationsmakeup.

Bedøm denne artikel
38 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5