Bedste blush: Se de 8 udvalgte blushes til kinder med flot skær i 2021

Bedste blush: Se de 8 udvalgte blushes til kinder med flot skær i 2021

Den bedste blush fuldender din makeup og sætter prikken over i’et. Udvalget online er enormt og der findes et hav af forskellige typer af blush og rouge, som hver og en giver en flot glød til kinderne. Så hvad enten du leder efter en fast blush, en rouge i pudderform eller en blush med en cremet konsistens, har vi her i denne store blush guide fundet dem! Guiden repræsenterer de mest populære blushes på markedet netop nu!

Af Bapoons makeup artist
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 25. november 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 11. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Nilens Jord Simply Blush 771 Bloom blush

Konklusion: Her er den bedste blush

Nilens Jord Simply Blush 771 Bloom blush er udvalgt af Rikke S. Christiansen, som den bedste blush i november 2021.

Bedste

Hvilken blush er bedst i test?

1. Nilens Jord Simply Blush 771 Bloom blush

Nilens Jord Simply Blush 771 Bloom blush

Nilens Jord blush

Nilens Jord Simply Blush No. 771 Bloom er en fantastisk og højtpigmenteret blush, der giver dine kinder en smuk glød, og får din hud til at stråle af sundhed. Grundet den høje pigmentering har du mulighed for at opbygge farven, alt efter hvor intens du øn... Læs mere hos Signatura

Mineralbaseret blush, frisk, rosa/pink farve, giver naturlig glød, silkeblød konsistens, fri for parabener og parfume & allergycertified.

2. XIP Professional Pink Satin Blissful Blusher blush

XIP Professional Pink Satin Blissful Blusher blush

XIP Professional blush

Professionel blush-palettePink Satin Blissful Blusher fra XIP Professional er en professionel blush-palette med to smukke nuancer, der giver en silkeblød og naturlig glød til kinderne. Blushen er højpigmenteret og meget drøj i brug. Blushen ligger sig fin... Læs mere hos Billigvoks

Professionel blush-palette, højpigmenteret formel, 2 smukke farver, skaber en silkeblød glød, fri for parabener, let at tone op, glimmer og mat & gode til higlighting.

3. The Balm Instain Blush Long Wearing Powder - Swiss Dot blush

The Balm Instain Blush Long Wearing Powder - Swiss Dot blush

TAN-LUXE blush

The Balm Instain Blush Long Wearing Powder 5,5 gr. - Swiss Dot er en smuk rouge.Kinderne får et frisk og sundt udseende som holder i lang tid.The Balm Instain Blush Long Wearing Powder er perfekt til alle hudfarver og giver en flot farve der holder længe!... Læs mere hos Billigvoks

Fersken-farvet blush, tilfører en smuk kulør, lang holdbarhed, pigmenteret, uden parabener & let og behagelig.

4. Nilens Jord Baked Shimmer Powder Blush blush

Nilens Jord Baked Shimmer Powder Blush blush

Nilens Jord blush

Nilens Jord Baked Shimmer Powder - No. 7726 Blush er en smuk blush. Den er i pudderform, er super nem at påføre, og lægger sig smukt på huden. Den har et højt indhold af naturlige mineraler, som føles utroligt behagelig på huden, og som giver en silkeblød... Læs mere hos Signatura

Gylden blush/bronzer, gyldne rødbrune toner & naturlig glød og varme.

5. Clinique Blushing Blush Powder Blush 120 Bashful blush

Clinique Blushing Blush Powder Blush 120 Bashful blush

Clinique blush

Clinique Blushing Blush Powder Blush Bashful Blush er en silkeblød blush, som giver et meget naturligt look. Den lette konsistens glider nemt over kinderne og giver let farve. Ønsker man mere intensitet på farven, kan den nemt opbygges ved hjælp af den me... Læs mere hos Nicehair

6. delilah Colour Blush Compact Powder Blusher - Clementine blush

delilah Colour Blush Compact Powder Blusher - Clementine blush

Delilah blush

delilah Colour Blush Compact Powder Blusher 4g - Clementinedelilah Colour Blush Compact Powder Blusher er en lækker lille blush til dig, der gerne vil fremhæve dine kinder og give dit ansigt et smukt skær. Den silkebløde konsistens gør, at den glider over... Læs mere hos Signatura

Kompakt blush, frisk ferskenfarvet, naturlig glød, silkeblød formel, fri for parabener & langtidsholdbar.

7. GOSH I am Blushing 003 Passion blush

GOSH I am Blushing 003 Passion blush

GOSH blush

GOSH I'm Blushing - 003 Passion er en fantastisk blush, som oplyser dit ansigt øjeblikkeligt, og giver en naturlig og sund glød. Den er rig på farvepigmenter, og er perfekt til at lave skygger, til at fremhæve og definere ansigtet med. Den har en mege... Læs mere hos Signatura

Blush med mat finish, smuk pink farve, silkeblød tekstur, høj farvepigmentering, for et friskt & naturligt look & blender smukt ind i huden.

8. Jane Iredale PurePressed Blush Copper Wind blush

Jane Iredale PurePressed Blush Copper Wind blush

Jane Iredale blush

Jane Iredale PurePressed Blush - Copper Wind er en super lækker pudderblush, som giver naturlige og smukke røde kinder. Blushen er meget mild i sin formular og indeholder ingen kunstige farvestoffer. Derfor er den velegnet til at bruges i hele ansigtet, b... Læs mere hos Signatura

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 8 blushes, har Rikke S. Christiansen valgt Nilens Jord Simply Blush 771 Bloom blush, som den bedste blush i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 7 andre populære blushes, herunder bl.a. XIP Professional Pink Satin Blissful Blusher, The Balm Instain Blush Long Wearing Powder - Swiss Dot, Nilens Jord Baked Shimmer Powder Blush & Clinique Blushing Blush Powder Blush 120 Bashful... klik her for at se de resterende!

3 ofte stillede spørgsmål til blush makeup

Hvor skal man lægge blush?

Man skal lægge blush på toppen af sine kindben. Start fra æblet af kinden og blend din blush let op mod øret. Det vil understrege dine kindben og fremhæve dem.

Hvilken blush skal jeg vælge?

Du skal vælge en blush i den farve, som dine kinder bliver, når du niver i dem eller samme farve som dine læber. Man bør ikke vælge en blush der er mere end max to toner mørkere end ens egen hudtone.

Hvad bruger man blush til?

Blush bruges til at fremhæve ens æblekinder og kindben. Blush skal lægges således, at den ser naturlig ud og giver dit look et strejf af sundhed og friskhed. Stop inden du får for meget på kindbenene - det skal se naturligt ud.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Clinique Blushing Blush Powder 110 Precious Posy, The Balm BoyS Blush Cabanaboy og elf makeup Cream Blush Palette Soft.

Anbefalingerne er givet af • Bapoons makeup artist
Skriv til Rikke S. Christiansen

Rikke er selvstændig makeup artist og derfor en naturlig stor passion for makeup. Hendes jobs er primært på filmset og shows, men hun gør sig fra tid til anden også i både brude- og konfirmationsmakeup.

Bedøm denne artikel
59 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5