Bedste black mask: Her er de 3 bedste masker mod urenheder 2021

Den bedste black mask renser effektiv porerne for urenheder - hudorme, bumser, talgknopper og blackheads! De populære black masks kaldes også for en peel-off mask - det er dog et og samme produkt. Med dette produkt kan man slippe af med urenheder i ansigtet og få sin bløde og pæne hud igen. Her i denne guide til black masks finder du de mest populære på markedet netop nu!

JorgObe Peel Off Mask 100 ml black mask

Konklusion: Her er den bedste black mask 🥇

JorgObe Peel Off Mask 100 ml black mask er udvalgt af Louise, som den bedste black mask i april 2021.

Bedste
Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 13 april 2021, indholdet fredag d. 29. januar 2021 og er oprindeligt udgivet søndag d. 3. januar 2021.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links. Læs mere

Hvilken black mask er bedst i test?

1. JorgObe Peel Off Mask 100 ml black mask - BEDST I TEST 🥇

JorgObe Peel Off Mask 100 ml black mask

Minimerer og forebygger hudorme og urenheder

JorgObé Peel Off Mask er en unik ansigtsmaske specielt fremstillet til at minimere og forbygge hudorme og urenheder.... Læs mere hos Made4Men

2. Njord Black Peel Off Mask 150 ml black mask

Njord Black Peel Off Mask 150 ml black mask

Reducerer hudens fedtproduktion og dannelse af hudorme

Dybderensende ansigtsmaske mod hudormeNjord Black Peel Off Mask er sammensat af udvalgte ingredienser, der reducerer hudens talg- og fedtproduktion og formindsker dannelse af hudorme, ved at fjerne urenheder i hudens mange porer. Den dybderensende ansigts... Læs mere hos Made4Men

3. Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask 150 ml black mask

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask 150 ml black mask

Ekstra fugtgivende black mask der fjerner urenheder

Fugtgivende ansigtsmaske der reducerer urenheder Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask er ideel for dig, der mangler ekstra fugt til din hud!Masken går samtidig ind og reducerer urenheder og mindsker porerne. Anvendelse Påfør mas... Læs mere hos Med24

Sådan bruger du en black mask

Det er faktisk ikke spor svært og anvende en black mask korrekt. Der findes et hav af videoer hvor det ikke går som ønsket, men ofte er der tale om forkert brug, for kort behandlingstid eller måske en black mask kopi eller efterligning. Når vi taler hudpleje bør man bestemt ikke gå på kompromis med hvor man køber sine produkter henne.

Sådan anvender du en black mask med succes:

  1. Gør huden klar ved og åbne porerne med varme fra damp, et varmt bad, et varmt håndklæde eller lignende. Det er ikke et altafgørende ‘trin’ for den endelige effekt af en black mask, men det anbefales da resultatet bliver bedre. Det er nemmere og få fat i hudorme, talgknopper m.m. da hudens porer er åbne og dermed ‘mere klar’ til behandlingen.
  2. Rens ansigtet med en parfumefri sæbe eller varmt vand. Man opnår den bedste effekt med en black mask på et helt rent ansigt. Husk og fjerne makeup med makeupfjerner samt overskydende urenheder med antibakteriel sæbe, ansigtsvask eller lignende beauty produkt.
  3. Påfør masken på huden enten ved og smøre den på huden eller lægge den. Der findes både flydende black mask og black mask i fast maskeform. Hvis du har en flydende black mask skal du smøre et jævnt og solidt lag på huden - ikke for tyndt, men ej heller for tykt. Et for tyndt lag vil gøre det svært og rive masken af efterfølgende. Undgå og smøre masken på følsomme områder såsom øjne og læber.
  4. Nu skal du lade masken arbejde. Læs eventuelt på produkt hvor længe det skal sidde og arbejde med huden. Typisk vil en behandling med black mask vare i 15 til 25 minutter. Du vil undervejs mærke hvordan masken strammer om huden - det er helt normalt - så ved du at den virker og arbejder med din hud! Undgå helst og smile, grine o.l. da det kan løse masken før tid.
  5. Nu er det tid til og hive black mask af huden. Når masken er blevet tør og strammer godt om huden skal den hives af. Vigtigt - du må ikke vaske den af, da det er en peel-off maske - den skal derfor trækkes af. Det er i processen hvor den trækkes af huden, at urenhederne hives med ud og porrerne renses.
  6. Det er helt normalt med rester af black mask på huden. Disse kan du blot vaske af med lunkent og en klud. Du bør selvfølgelig prøve og hive de fleste større stykker black mask af, men til sidst er det bare fnuller der sidder - det må du gerne vaske af.
  7. Giv huden et boost af fugt og tid til at hele. Generelt set bør man ikke anvende black mask mere end to gange om ugen. Læs eventuelt på produktet hvad anbefalingerne siger. De fleste black mask udtørrer huden - man bør derfor efter afvaskning bruge en fugtgivende ansigtscreme så hudens fugtniveau genoprettes.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 blackmasks, har Louise valgt JorgObe Peel Off Mask 100 ml , som den bedste black mask i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære blackmasks, herunder bl.a. Njord Black Peel Off Mask 150 ml & Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask 150 ml.

Ofte stillede spørgsmål om black masks

Ja, black masks virker hvis du køber en original. Der findes et hav af black mask anmeldelser online i form af både tekst og video. Ofte er det anmeldere der har købt at dårligt kopiprodukt og dermed ikke opnået den ønskede effekt. Du kan f.eks. selv prøve og søge på YouTube efter black mask videoer - der er mange. Så kan du selv se om du synes black mask virker… Vi er ikke i tvivl!

Ja, med en black mask kan man afhjælpe bumser i ansigtet

Anbefalet brug af black mask er maksimum 2 gange om ugen. Læs vejledningen i den black mask du køber - her vil det stå tydeligt hvor ofte du kan/må og bør bruge den.

En effektiv black mask er hård grundet sin peel-off effekt. Man bør derfor give sin hud mulighed for og hele ind i mellem sine ansigtsbehandlinger mad masken.

15-25 minutter afhængig af black mask mærket. Behandlingstiden står angivet på produktets vejledning til brug.

10 kr. til 495 kr. er prisen på en black mask

Du kan købe en billig black mask online. Du kan også Google dig til en god pris på produktet. Find eventuelt et prissammenligningssite med beautyprodukter hvor du kan sammenligne priser og se prisudviklingen på den enkelte sorte maske.

Talgknopper er små hvide talgkirtler, som man har alle steder på kroppen.Talgknopper er dog mere fremtrædende nogen steder end andre. De er typisk mere fremtrædende i områder med hårvækst.

Man kan let forveksle talkgknopper med bumser, men det er i princippet blot talgkirtler der udskiller tilpas meget olie - der bliver til talg.

Talgknopper er normalt ikke ‘farlige’ og kan blot klemmes ud - ellers trækkes ud med en black mask.

Hudorme er udfaldet af hudens naturlige produktion af olie (sebum) og døde hudceller, som stopper hudens porer - og kaldes hudorme.

Vi har alle hudorme i større eller mindre omfang. De fleste har hudorme omkring næse, pande og hage, men de kan også forekomme andre steder på kroppen.

Hudorme er normalt ikke ‘farlige’ og kan blot klemmes ud - eller trækkes ud med en black mask.

Bumser er en betændelseslignende tilstand der ophober sig i de små talgkirtler i huden.

Bumser er en lidelse primært unge døjer med. Bumser forekommer ofte i de tidlige teenage år hvor puberteten sætter ind. De fleste slipper smertefrit gennem perioden med bumser hvor andre døjer med det i en sværere grad og måske helt frem til midt 20’erne.

Er man hårdt ramt af bumser kan man eventuelt søge hjælp hos en hudlæge. Er man kun ramt i mindre grad vil man kunne anvende en black mask til og afhjælpe bumserne.

Blackheads er det engelske navn for hudorme. Ordet blackheads anvendes ofte af den yngre generation der måske ikke synes ordet hudorme er det mest tiltalende.

Bedøm denne artikel
27 stemmer, gennemsnit: 4.2 / 5