Bedste black mask: Se de 4 udvalgte sorte masker mod urenheder i 2021

Bedste black mask: Se de 4 udvalgte sorte masker mod urenheder i 2021

Den bedste black mask renser effektiv porerne for urenheder - hudorme, bumser, talgknopper og blackheads! De populære black masks kaldes også for en peel-off mask - det er dog et og samme produkt. Med dette produkt kan man slippe af med urenheder i ansigtet og få sin bløde og pæne hud igen. Her i denne guide til black masks finder du de mest populære på markedet netop nu!

Af Kosmetolog
Priser er opdateret i dag søndag d. 25 juli 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 19. juli 2021 og er oprindeligt udgivet søndag d. 3. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
JorgObe Peel Off Mask black mask

Konklusion: Her er den bedste black mask

JorgObe Peel Off Mask black mask er udvalgt af Louise, som den bedste black mask i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af black mask

Med den bedste black mask kan du effektivt fjerne hudorme og tilstoppede porer. Det er samtidig en effektiv eksfoliering, som fjerner døde hudceller og efterlader din hud gennemtestet, eksfolieret og perfekt forberedt til efterfølgende hudplejeprodukter.

Har du uren hud, så kan en god black mask hurtigt blive din bedste ven. De antibakterielle ingredienser der er i de flest black mask, fjerner bakterier på din hud samtidig med, at den fjerner urenheder. Det minimerer risikoen for nye udbrud af acne m.m.

Jeg har her samlet de black mask peel off masker, som har begejstret mest de seneste måneder. Det er produkter, der har skilt sig ud fra mængden på grund af alle deres gode egenskaber og de fine resultater de skaber.

3 ting du bør holde fokus på når du vælger en black mask

  1. Vælg en black mask der passer til din hudtype - Som med alle andre hudplejeprodukter så er det vigtigt, at du vælger et black mask, der passer til din hudtype. Har du sensitiv hud, bør du være ekstra opmærksom på dette.
  2. Vælg en black mask med nærende ingredienser - En black mask har tendens til at udtørre huden. Har du i forvejen problemer med tør hud i ansigtet, så kan du med fordel vælge en black mask, der tilfører huden fugt og pleje.
  3. Vælg en black mask der tørrer rimelig hurtigt - De er de færreste, der kan afsætte timer til hudpleje og selvforkælelse, du bør derfor vælge en black mask der tørrer og er klar til at blive peelet af indenfor rimelig kort tid. Det gør, at du lettere at passe det ind i din travle hverdag.

Hvilken black mask er bedst i test?

1. JorgObe Peel Off Mask black mask

JorgObe Peel Off Mask black mask

Minimerer og forebygger hudorme og urenheder

Jorgobé Peel Off Mask er den populære black mask, der renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Den unikke formel er baseret på det bedste fra naturen; rensende sort kaolinler, egetræskul og beroligen... Læs mere hos Nicehair

2. Njord Black Peel Off Mask black mask

Njord Black Peel Off Mask black mask

Reducerer hudens fedtproduktion og dannelse af hudorme

Dybderensende ansigtsmaske mod hudormeNjord Black Peel Off Mask er sammensat af udvalgte ingredienser, der reducerer hudens talg- og fedtproduktion og formindsker dannelse af hudorme, ved at fjerne urenheder i hudens mange porer. Den dybderensende ansigts... Læs mere hos Made4Men

3. Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask black mask

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask black mask

Ekstra fugtgivende black mask der fjerner urenheder

Fugtgivende ansigtsmaske der reducerer urenheder Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask er ideel for dig, der mangler ekstra fugt til din hud!Masken går samtidig ind og reducerer urenheder og mindsker porerne. Anvendelse Påfør mas... Læs mere hos Signatura

4. JorgObe Niacinamide Peel Off Mask black mask

JorgObe Niacinamide Peel Off Mask black mask

JorgObe black mask

Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask er den populære black mask, der renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Den unikke formel er beriget med niacinamid (vitamin B3), som ensarter hudtonen, udjævner hu... Læs mere hos Coolshop

Sådan bruger du en black mask

Det er faktisk ikke spor svært og anvende en black mask korrekt. Der findes et hav af videoer hvor det ikke går som ønsket, men ofte er der tale om forkert brug, for kort behandlingstid eller måske en black mask kopi eller efterligning. Når vi taler hudpleje bør man bestemt ikke gå på kompromis med hvor man køber sine produkter henne.

Sådan anvender du en black mask med succes:

  1. Gør huden klar ved og åbne porerne med varme fra damp, et varmt bad, et varmt håndklæde eller lignende. Det er ikke et altafgørende ‘trin’ for den endelige effekt af en black mask, men det anbefales da resultatet bliver bedre. Det er nemmere og få fat i hudorme, talgknopper m.m. da hudens porer er åbne og dermed ‘mere klar’ til behandlingen.
  2. Rens ansigtet med en parfumefri sæbe eller varmt vand. Man opnår den bedste effekt med en black mask på et helt rent ansigt. Husk og fjerne makeup med makeupfjerner samt overskydende urenheder med antibakteriel sæbe, ansigtsvask eller lignende beauty produkt.
  3. Påfør masken på huden enten ved og smøre den på huden eller lægge den. Der findes både flydende black mask og black mask i fast maskeform. Hvis du har en flydende black mask skal du smøre et jævnt og solidt lag på huden - ikke for tyndt, men ej heller for tykt. Et for tyndt lag vil gøre det svært og rive masken af efterfølgende. Undgå og smøre masken på følsomme områder såsom øjne og læber.
  4. Nu skal du lade masken arbejde. Læs eventuelt på produkt hvor længe det skal sidde og arbejde med huden. Typisk vil en behandling med black mask vare i 15 til 25 minutter. Du vil undervejs mærke hvordan masken strammer om huden - det er helt normalt - så ved du at den virker og arbejder med din hud! Undgå helst og smile, grine o.l. da det kan løse masken før tid.
  5. Nu er det tid til og hive black mask af huden. Når masken er blevet tør og strammer godt om huden skal den hives af. Vigtigt - du må ikke vaske den af, da det er en peel-off maske - den skal derfor trækkes af. Det er i processen hvor den trækkes af huden, at urenhederne hives med ud og porrerne renses.
  6. Det er helt normalt med rester af black mask på huden. Disse kan du blot vaske af med lunkent og en klud. Du bør selvfølgelig prøve og hive de fleste større stykker black mask af, men til sidst er det bare fnuller der sidder - det må du gerne vaske af.
  7. Giv huden et boost af fugt og tid til at hele. Generelt set bør man ikke anvende black mask mere end to gange om ugen. Læs eventuelt på produktet hvad anbefalingerne siger. De fleste black mask udtørrer huden - man bør derfor efter afvaskning bruge en fugtgivende ansigtscreme så hudens fugtniveau genoprettes.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 black masks, har Louise valgt JorgObe Peel Off Mask , som den bedste black mask i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære black masks, herunder bl.a. Njord Black Peel Off Mask, Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask & JorgObe Niacinamide Peel Off Mask.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Louise

Louise har en baggrund som kosmetolog, men interessen for hudpleje mv. strækker sig også ind i privatlivet. Louise har været med på sidelinjen siden år 2019 på Hair-blog.dk. Her har hendes fokusområder været sparring med de øvrige skribenter, samt udvælgelse og test af hudplejeprodukter.

9 ofte stillede spørgsmål om black masks

Ja, black masks virker hvis du køber en original. Der findes et hav af black mask anmeldelser online i form af både tekst og video. Ofte er det anmeldere der har købt at dårligt kopiprodukt og dermed ikke opnået den ønskede effekt. Du kan f.eks. selv prøve og søge på YouTube efter black mask videoer - der er mange. Så kan du selv se om du synes black mask virker… Vi er ikke i tvivl!

Ja, med en black mask kan man afhjælpe bumser i ansigtet

Anbefalet brug af black mask er maksimum 2 gange om ugen. Læs vejledningen i den black mask du køber - her vil det stå tydeligt hvor ofte du kan/må og bør bruge den.

En effektiv black mask er hård grundet sin peel-off effekt. Man bør derfor give sin hud mulighed for og hele ind i mellem sine ansigtsbehandlinger mad masken.

15-25 minutter afhængig af black mask mærket. Behandlingstiden står angivet på produktets vejledning til brug.

10 kr. til 495 kr. er prisen på en black mask

Du kan købe en billig black mask online. Du kan også Google dig til en god pris på produktet. Find eventuelt et prissammenligningssite med beautyprodukter hvor du kan sammenligne priser og se prisudviklingen på den enkelte sorte maske.

Talgknopper er små hvide talgkirtler, som man har alle steder på kroppen.Talgknopper er dog mere fremtrædende nogen steder end andre. De er typisk mere fremtrædende i områder med hårvækst.

Man kan let forveksle talkgknopper med bumser, men det er i princippet blot talgkirtler der udskiller tilpas meget olie - der bliver til talg.

Talgknopper er normalt ikke ‘farlige’ og kan blot klemmes ud - ellers trækkes ud med en black mask.

Hudorme er udfaldet af hudens naturlige produktion af olie (sebum) og døde hudceller, som stopper hudens porer - og kaldes hudorme.

Vi har alle hudorme i større eller mindre omfang. De fleste har hudorme omkring næse, pande og hage, men de kan også forekomme andre steder på kroppen.

Hudorme er normalt ikke ‘farlige’ og kan blot klemmes ud - eller trækkes ud med en black mask.

Bumser er en betændelseslignende tilstand der ophober sig i de små talgkirtler i huden.

Bumser er en lidelse primært unge døjer med. Bumser forekommer ofte i de tidlige teenage år hvor puberteten sætter ind. De fleste slipper smertefrit gennem perioden med bumser hvor andre døjer med det i en sværere grad og måske helt frem til midt 20’erne.

Er man hårdt ramt af bumser kan man eventuelt søge hjælp hos en hudlæge. Er man kun ramt i mindre grad vil man kunne anvende en black mask til og afhjælpe bumserne.

Blackheads er det engelske navn for hudorme. Ordet blackheads anvendes ofte af den yngre generation der måske ikke synes ordet hudorme er det mest tiltalende.

Bedøm denne artikel
35 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5